Succes-hatend SP wil Nederlandse economie kapotmaken: "Nederland gedraagt zich als een belastingparadijs"

Geen categoriemrt 14 2019, 12:00
Wat een ontzettende onzinnige plannen toch weer van de knetterrode socialisten.
De gemiddelde lezer heeft ongetwijfeld nog nooit gehoord van Arnout Hoekstra. Dat is niet zo gek op zich: meneer is namelijk een niemandalletje. Een volstrekt onbekende loser. Iemand die werkelijk nooit iets voor elkaar heeft gekregen, nooit ook maar iets van succes heeft gehad, en nooit ook maar iets van invloed heeft gehad op de wereld om hem heen.
Natuurlijk maakt hem dat wat de SP betreft dé ideale Europese lijsttrekker voor die partij. I kid you not, meneer mag daar de Europese kar trekken.
Als je wilt weten wat Hoekstra van plan is te doen in Europa -- met de hulp van Europese technocraten -- hoef je niet verder te zoeken dan deze ene tweet van meneer:
https://twitter.com/arnouthoekstra/status/1106125604540350465
"Nederland gedraagt zich als een belastingparadijs," schrijft hij woedend. "Door belastingontwijking mogelijk te maken creëer je een goed vestigingsklimaat voor brievenbussen. Deze bedrijven betalen niet hun eerlijke deel en andere EU-landen voelen zich genaaid."
Met andere woorden, meneer de communist wil de sterke arm van Brussel gebruiken om het belastingklimaat in Nederland eens flink te veranderen. Wij moeten er op achteruit gaan zodat andere EU-landen meer belastinggeld kunnen innen.
Soms slaagt de SP erin om zich neer te zetten als iets van EU-kritisch. Trap er niet in. Misschien dat de doelen een beetje verschillen van eurofielen als D66 en de VVD, maar dat is het dan wel. Als puntje bij paaltje komt wil ook de SP Brussel gebruiken om onze nationale soevereiniteit volledig af te schaffen en de Europese integratie te 'bevorderen.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten