Generaal Hayden — voormalige baas CIA en NSA: ‘Trump is KWAADAARDIG’

Volgens deze neutrale meneer, die jarenlang kon doen en laten wat hij wilde op veiligheidsgebied (inclusief het bespioneren van burgers en presidentiële kandidaten), is Donald Trump de duivel.

Als je wilt weten hoe het toch komt dat de Amerikaanse inlichtingendiensten hun macht zo misbruikt hebben door Donald Trumps campagne te bespioneren — en een heksenjacht te beginnen naar aanleiding van zogenaamde ‘collusion’ met Rusland — hoef je alleen maar de Twitterfeed in de gaten te houden van Michael Hayden, voormalig hoofd van de CIA én de NSA.

Toen een hoogleraar zich verbaasd afvroeg ‘WAAROM?’ Trump hulp aan El Salvador, Honduras, en Guatemala heeft stopgezet antwoordde Hayden als volgt:

“Omdat hij kwaadaardig is,” aldus de man die het voor het zeggen had bij de twee machtigste en meest invloedrijke inlichtingendiensten van Amerika.

Dit zijn dus de mensen die onder Obama alle macht in handen hadden. Zij controleerden alles, zij konden doen en laten wat ze wilden, ze hadden toegang tot álles. Als ze bedachten dat het interessant was om, zeg, de telefoon van Trump af te luisteren konden ze dat probleemloos doen.

En dan vragen de linkse media zich nog steeds geregeld af waarom Trump de inlichtingendiensten niet vertrouwt. Tja, wat denk je zelf?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. TD

  ‘Trump is KWAADAARDIG’

  Daarom heeft Trump hulp aan El Salvador, Honduras, en Guatemala stopgezet!
  Kinderjournaal?

 2. umhnz

  En dan vragen de linkse media zich nog steeds geregeld af waarom Trump de inlichtingendiensten niet vertrouwt. Tja, wat denk je zelf?
  .
  Wat een totaal niets zeggend artikel.

  1. Top

   En dan zeggen we maar niets, over die stompzinnige reactie van je. Moet je niet naar je werk? Oh wacht even, dom van mij.

   1. umhnz

    Inderdaad, zeer dom van u.
    Ben reeds vele jaren uitkeringsgerechtigd, ook wel bekend als AOW gerechtigd.

  2. Piet51

   Zo maar wat vragen. Hillary Clinton bespioneren mocht wel van Trump? En waarom zou je een inlichtingendienst niet vertrouwen als je niets te verbergen hebt? Of, waarom zou een inlichtingendienst bespioneren als ze geen vermoeden hebben van iets strafbaars? Zijn Bush, Clinton, Obama nooit bespioneerd?

   1. DeBruijn

    @ Piet51

    ‘ En waarom zou je een inlichtingendienst niet vertrouwen als je niets te verbergen hebt? ‘

    De NSA heeft bewezen dat zij de wet totaal niet hielden. Dus ik vertrouw niet zo snel een inlichtingendienst. Het zijn ook maar mensen.

    Ik heb niets te verbergen, maar dat wil niet zeggen dat ik alles op straat wil hebben en mensen mij van top tot teen doorlichten.

    1. Piet51

     O.k., mee eens.

     1. DeBruijn

      @ Piet51

      Het lijkt er vaak ook op dat zij toch ook wel politiek gemotiveerd zijn. Nu ineens klappen zij uit de school hoe slecht deze of gene zou zijn. Dat is ook fout en daarmee ondermijnen ze het gezag en de onpartijdigheid die zou zouden moeten hebben. Kan de rechtsorde zelfs in gevaar brengen lijkt mij.

      Overigens zal iedere presidentskandidaat wel even doorgelicht worden, wat begrijpelijk is. Zolang het maar gebeurd op de juiste gronden.

 3. Nuts

  De Domino stenen gaan nu achter elkaar omvallen.

  Trump is compleet vrijgesproken van een Collusion met de Russen..

  Maar….

  -wie heeft die opdracht tot onderzoek en afluisteren opgezet?
  -wie heeft er werkelijk via Rusland Uranium aan Iran en N-Korea verkocht?
  -Wie hebben er allemaal zo stellig geroepen Trump is schuldig?

  Volg deze ‘intelligence war’ zelf…..is leuk….is intressant…..is van belang.

  Zoek op Youtube naar ‘Q anons’ !!!
  Zoek op internet naar de Q map website…

  Dit is de website van de Militaire Inlichtingendienst..

  Bertus, (een kleine Anon)

 4. F. Domela Nienhuis

  Twee jaar lang een hetze vol leugens en andere lasten en nada bewijzen inzake de Ruslandconnecties. Wie kan deze amateurclub nog serieus nemen. En die tweet van Gen Michael Hayden bewijst wel welke politieke agenda hij bedrijft.

  Donald Trump is democratisch gekozen door het volk en dat steekt die LibDems. Nou, ik wens die LibDems veel plezier op 3 november 2020, want dan wordt Donald Trump herkozen. Kunnen we weer mooie kiekjes schieten van huilende linkse deugmensjes. 🙂

 5. poldi

  Ook hier in Nederland wringt het anti-Trump kamp wringt zich in allerlei bochten om toch maar duidelijk te maken dat Trump niet deugt.
  Een tv interviewer als Eva Jinek kan amper de naam Trump uitspreken zonder spontaan over haar nek te gaan. Dat geldt ook voor Mathijs Nieuwkerk en die uit een vuilniszak gekropen ……. Dat hebben zij ook bij Baudet en Wilders. Alsof het vergif is. Neutraliteit is bij hen ver te zoeken.
  Om maar te zwijgen over sommige gasten die bij hen een podium krijgen.
  Links blijft zoeken naar die ene stok om te slaan.
  Deze mensen beseffen niet dat het ook als een boemerang kan werken.

  1. Top

   Helemaal waar!Maar wel leuk om te ervaren, hoe men van alles, tracht voor te liegen en hun geveinsde ‘angsten’ etaleren. Ze zijn steeds meer stuurloos.

  2. DeBruijn

   Klopt, Trump wordt vak hier van alles verweten wat helemaal niet klopt. Ik volg het Amerikaanse nieuws en dan zie je duidelijke verschillen. Onze media was pro-Bill Clinton, Pro Hillary en Obama. Dat Bill er enorm veel vrouwen aangifte tegen Bill hebben gedaan, dan negeren zij hier. Trump maakt een opmerking en de wereld is te klein. Beetje onsmakelijk opmerking, maar niet in verhouding tot wat Bill heeft gedaan.

   Wist je dat Bill en Hillary ook een muur bij Mexico wilden bouwen? Op Youtube staan er toespraken dat zij hun plannen uit de doeken doen. Hoor je ook niemand over,maar wel altkjd Trump als lwaadaardig wegzetten vanwege die muur.

 6. Joop Klepzeikert

  In USA is het al onder Bush jr. al de verkeerde kant op gegaan. Obummer verziekte het nog veel verder. Beide waren totaal niet geschikt voor de job. Bush werd president omdat z’n papa dat ook geweest was,. Obummer omdat de Muslim brotherhood, die onder Bush immens groot was geworden in het parlement, dat zo wilde.
  Hierdoor hebben heel veel foute extreem linkse idioten zich heel makkelijk in hoge posities kunnen manoeuvreren, in een land wat door kapitalisme groot geworden is, en nagenoeg de rand van de afgrond bereikte door Bush jr. en Obummer.
  Het zal ook daar nog vele jaren duren voor die linkse puinhopen weer opgeruimd zijn.

 7. Veteraan

  Wat een man hé.
  Laat ze maar lullen Donald, jij hebt de macht en daar gaat het om.
  Go Trump

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.