Generaal Hayden -- voormalige baas CIA en NSA: 'Trump is KWAADAARDIG'

Geen categorieapr 01 2019, 8:00
Volgens deze neutrale meneer, die jarenlang kon doen en laten wat hij wilde op veiligheidsgebied (inclusief het bespioneren van burgers en presidentiële kandidaten), is Donald Trump de duivel.
Als je wilt weten hoe het toch komt dat de Amerikaanse inlichtingendiensten hun macht zo misbruikt hebben door Donald Trumps campagne te bespioneren -- en een heksenjacht te beginnen naar aanleiding van zogenaamde 'collusion' met Rusland -- hoef je alleen maar de Twitterfeed in de gaten te houden van Michael Hayden, voormalig hoofd van de CIA én de NSA.
Toen een hoogleraar zich verbaasd afvroeg 'WAAROM?' Trump hulp aan El Salvador, Honduras, en Guatemala heeft stopgezet antwoordde Hayden als volgt:
"Omdat hij kwaadaardig is," aldus de man die het voor het zeggen had bij de twee machtigste en meest invloedrijke inlichtingendiensten van Amerika.
Dit zijn dus de mensen die onder Obama alle macht in handen hadden. Zij controleerden alles, zij konden doen en laten wat ze wilden, ze hadden toegang tot álles. Als ze bedachten dat het interessant was om, zeg, de telefoon van Trump af te luisteren konden ze dat probleemloos doen.
En dan vragen de linkse media zich nog steeds geregeld af waarom Trump de inlichtingendiensten niet vertrouwt. Tja, wat denk je zelf?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten