Huichelende Nadia Bouras preekt over 'racistisch Nederland', zwijgt over mensenrechten Rifgebergte

Geen categorieapr 06 2019, 17:00
De zelfverklaarde strijder voor sociale rechtvaardigheid, Nadia Bouras, blijkt dubbele maatstaven te hanteren als het uitkomt. Behalve haar positie als docent aan de Universiteit Leiden is ze tevens adviseur van de Koning van Marokko. Ze geeft advies in een zogenaamde 'diaspora raad' dat de belangen van Marokkaanse migranten wereldwijd behartigt.
Maar als er in Marokko op grote schaal mensenrechten worden geschonden komt ze niet verder dan één Tweet en dan in het Engels nog wel! Daar tegenover staan tientallen, zo niet honderden, haatberichten over autochtone Nederlanders en verwerpt ze de zorgen die Nederlanders hebben vanwege de enorme instroom van migranten.
Het is een typisch gevalletje 'de pot verwijt de ketel' bij Bouras. Zo deelt ze berichten als deze:

'Do white people know that the dogs in Flint don’t have clean water either? Have we tried that approach?'

Blijkbaar is het in haar netwerk volstrekt en volkomen normaal om te spreken over 'white people' en deze mensen 'schoon water te ontzeggen', maar zwijgt mevrouw Bouras in alle talen, nou ja bijna, wanneer het mensenrechtenschendingen in het Rifgebergte in Marokko betreft:
https://twitter.com/NadiaBouras/status/1011735659709718538
Hoe kan het ook anders? Mevrouw Bouras is adviseur van de Marokkaanse koning en wil haar pretentieuze positie niet verliezen. Maar daarmee is ze wel hypocriet en ongeloofwaardig als strijder voor sociale rechtvaardigheid. Als we haar Twitter bekijken dan tellen we zo'n 42.000 berichten, waarvan, zover we overzien, slechts twee zijn gewijd aan de situatie in het Rifgebergte (!).
Maar er is meer! Zo verwijt ze de Partij voor de Dieren dat deze wil samenwerken met Forum voor Democratie. Dat mag natuurlijk niet! Maar tegelijkertijd ziet ze zichzelf als een tegenstander van 'uitsluiting'. Bijzonder! Dat mevrouw Bouras dubbele morele maatstaven hanteert blijkt overduidelijk uit deze paradoxale tweet:
https://twitter.com/NadiaBouras/status/1113074264410873856
Begrijpt u het nog? Als we haar profiel verder doorzoeken blijkt deze vol te staan met huichelachtige halve waarheden, waarin ze haar politieke tegenstanders wegzet als 'racistisch'. Zo blijft ze leugens verspreiden over FVD en zegt ze dat de partij van Baudet 'bang is voor bruine en zwarte mensen' terwijl de partij nooit in deze termen over het migratievraagstuk spreekt! De partij wil Nederland evenmin de-islamiseren, maar bij Bouras is het nooit goed genoeg:
https://twitter.com/NadiaBouras/status/1112979915358507008
Hoe kan het dat een persoon als Bouras docent is op een gerenommeerde Nederlandse universiteit? Hoe kan ze vrijwel dagelijks preken over de 'rassensituatie in Nederland', maar zwijgen over de mensenrechtenschendingen in het Rifgebergte van Marokko? We weten het niet Wat we wel weten is dat mevrouw hoog van de toren roept en tegelijkertijd zwijgt als het haar uitkomt.
Ongelofelijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten