Interview met vader Anne Faber: “Theo Hiddema had gelijk”

Een interview in de Volkskrant met de nabestaanden van Anne Faber, haar vader en haar oom, laat het effect zien van de schade die is aangericht door Michael P. Niet alleen rouw maar ook een heldere blik op de realiteit maken daarbij hun intrede. Wim Faber, de vader, gaf Theo Hiddema gelijk. Daarmee doelde hij op dit optreden.

Hiddema etaleerde in zijn betoog exact het probleem waar de heren Faber zich ook mateloos aan ergeren. De media sloegen alle gruwelijke details van de misdaad over, ‘uit respect voor de nabestaanden’, waar alle begrip voor is maar uit zo’n beetje alle rapporten blijkt eenzelfde werkwijze te zijn gehanteerd. Dat is natuurlijk een flink probleem! Ambtenaren, psychologen, therapeuten, behandelaars en specialisten lazen alleen maar verhullende taal in plaats van de ware toedracht en gruwelen van wat zich heeft afgespeeld.

Ook in de Tweede Kamer reageerde men onthutst en pleitte men voor respect voor de nabestaanden, die aanwezig waren in de zaal tijdens Hiddema’s betoog. Nu geeft de vader dus aan dat hij in deze kwestie aan de kant van Hiddema staat en, ondanks dat het pijnlijk moet zijn geweest, het juist goed vindt dat de details bloot werden gelegd. Niet vanwege enige shock-value maar omdat een groot deel van de fouten die zijn gemaakt bij en na de behandeling van Michael P., te maken hebben met het verhullen van dergelijke details.

Hierdoor werd de verkrachting en moord van Anne Faber een volkomen abstract verhaal en ging het niet meer om hun dochter maar om ‘de casus A. Faber/Michael P.’. Wim Faber geeft in het interview aan zich helemaal vast te hebben gebeten in al het nieuws over Anne en dat hij al vrij snel fouten op het spoor kwam. Fouten die mede door deze detailloze abstractie zijn ontstaan en hadden kunnen worden voorkomen.

Hij is dan ook van mening dat de bestuursvoorzitter van kliniek Den Dolder, de gevangenisdirecteur van Vught en diverse rechters medeverantwoordelijk zijn voor de fouten die hebben geleid tot Annes’ dood.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. Rien Noppen

  De vader zegt in het Volkskrant-interview: ‘Je zag meteen de shock in de Kamer, toen ze dit hoorden. Het was bijna paniek. Dat is een teken dat er iets niet in de haak is, dat politici onvoldoende geïnformeerd zijn.’

  Ik begrijp de waarneming maar hij heeft geen gelijk. De politici waren in de stukken over alle gruwelijkheden in het dossier gedetailleerd geïnformeerd. Voor een goede beoordeling van de feiten was het niet nodig daar een plat demagogisch politiek nummer van te maken, zoals Hiddema deed. De ‘paniek’ had betrekking op het feit dat deze grove vertoning geen inhoudelijk doel had maar wel heel erg pijnlijk was voor de aanwezige nabestaanden.

  1. edoc431

   HAHAAHAHAAHAHHAA DE RANDEBIEL PERSOONLIJK MET ZIJN RIOOLRAT MENING .
   NEGEREN DEZE JODENHATER BETER VOOR ONS .

   1. Tguard

    @edoc ik geef je 250%gelijk laat die halve zool maar lekker in zijn eigen sop gaar koken. Wat een l.. en maar invullen de zoutzak!

    1. Dik

     #negeren

   2. Vliegenvanger

    @Edoc431
    ++++++

  2. Arie B

   De gevestigde politiek is meer van de laatjes (waar rapporten vakkundig worden weggestopt) en het nivelleren van feiten, elkaars fouten toestoppen en uitwisselen. Na elke blunder komt er weer van alles boven. Stoer beloven ze dan maatregelen te treffen maar de praktijk is dat al die loketjes, stichtingen en zorgcentra nauwelijks tot niet met elkaar samenwerken en van elkaars fouten leren. Ze zijn vooral bezig met zichzelf.

  3. Meriadoc Brandebok

   Zeer juist, en zelfs als men van de gruwelijke details op de hoogte is is men toch elke keer weer geschokt als deze op tafel komen? Voorts is het logisch te veronderstellen de nabestaanden e gruwelije detais te willen besparen.

   Het was goedkoop van Hiddema.

   1. DeBruijn

    Als de Faber zegt dat het goed was dat Hiddema dit zei, hoe kun jij dan tegen zijn?

    Jij en ik hebben geen recht van spreken.

    1. Caro

     Ik sluit mij ook hier bij aan.

   2. Janna47

    @het brandebokje
    ja hoor tuurlijk…..weer tegen alle commentaren in reageren voelt wel heel lekker…maar…laten we eerlijk zijn….wel goedkoop…toch?

    1. Gekko

     Brandebok noemen wij daarom Guus Gelul.

  4. Vit

   @Rien Noppen

   “De politici waren in de stukken over alle gruwelijkheden in het dossier gedetailleerd geïnformeerd. ”

   En denk je dat ze daar iets mee zouden? Nee dus, heel misschien nu wel, nu het kwartje is gevallen.

   1. Dik

    @Vit: Het maakt hem niet uit wat voor reactie je geeft, als je maar reageert. Dat is precies wat hij wil. Waarom zou je hem dat plezier gunnen?

    #negeren

    1. Vit

     @Dik

     Misschien heeft hij er ook nog een stukje over geschreven in ‘De Correspondent’, je weet wel.

  5. DeBruijn

   @ Rien Noppen

   Maar als Anne Faber haar vader zegt dat het wel goed was dat het verteld werd, waarom ben jij dan toch weer tegen? Of is dat omdat het om een rechts iemand gaat, zoals Hiddema?

   Wim Faber heeft recht van spreken, jij en ik niet.

   1. Siemien

    Rientje is een structureel zieke tegendraadse reaguurder, die waarschijnlijk heel veel gepest is en tot laat in zijn leven in z’n bed plaste omdat hij bang is in het donker

  6. koeiepoep

   Sukkel: het zijn de nabestaanden, die hikkema gelijk geven. Maar jij weet t beter, dan diezelfde nabestaanden?

  7. Punt50

   Het is maar goed dat jij geen kinderen hebt Rientje.

  8. FJ

   Noppie, Noppie, wat ben je de boel weer vreselijk naar je hand aan het zetten. Het lijkt wel of je erbij bent geweest, ik bedoel in die 2. Kamer. Ben je het jongste lid of de grootste klojo.

   Hiddema trof precies dat aan, wat de rest van de Kamer verstopt. Ambtenaren moeten beschermd worden ipv op hun flikker krijgen of nog beter ontslag.

   Zulke dingen moet het klootjesvolk toch niet horen, want dan komen ze erachter dat de hele kliek ambtenaren fout op fout stapelen zonder dat de Kamer hen ooit ter verantwoording roept.

   Ik zeg al zo vaak, van de 150 Kamerleden zijn er 100 ex-ambtenaren bij en daar heb je drie keer niks aan.

  9. PMG

   @RN – Vuile hypocriete lul, wat weet jij van wie welke info had gekregen en GELEZEN!

   Jij bent echt het grootste stuk vuil ooit, hoe laag kan iemand vallen: instemmen met de moord op Fortuyn en nu dit, alleen maar omdat het Hiddema (FVD) was die het bracht, je bent echt een heel goor stuk ongedierte!

   Hiddema benoemde de details en dat nog veel uitgebreider gemoeten. De nabestaanden geven notabene zelf in het interview aan dat dat voor hun geen probleem was maar jij weet het weer beter!!! Bovendien gingen de details over de dubbele verkrachting en niet over Anne dus daar hadden de nabestaanden geeneens iets mee te maken, alleen dat het weer hetzelfde soort als jou was dat weer, net als altijd, keer op keer faalde.

 2. Gekko

  En nu allemaal in koor zingen:

  “Oh wat zijn de trollen stil”.

  Rien Noppen (minstens 30 nicks), Meester Kong (Sarko), umhnz (Spaanse kok, EU-kok, Zweedse kok) en Meriaboc Brandbok (Guus Geluk, Elu Thingol): o wat gingen die 4 trollen hier tekeer tegen Theo Hiddema. Maar de familie geeft hem dus gelijk. Chapeau!

  1. Rien Noppen

   Ik licht hierboven toe hoe de uitspraak van de vader van Anne naar mijn besef moet worden geduid.

   1. edoc431

    MENINGEN VAN RIOOLRATTEN DOEN ER HIER NIET TOE .

    1. Top

     Ik reageer in de meesten gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en met name zat op heel veel andere site’s. Maar dat kost tegenwoordig geld, Dus? Daar is zijn uitkering gelukkig niet hoog genoeg voor.

    2. koeiepoep

     Oneens: alle meningen doen er toe.

     1. Bosche draak

      Gelul, noppenkop moet gewoon z’n waffel houden en dat jij dat hondsvod nog durft te verdedigen zegt genoeg over jou.
      Dat je het kan wil nog niet zeggen dat je het ook moet doen….

     2. Rien Noppen

      Edoc en Bosche draak zijn inhoudelijk nogal zwak, vandaar.

    3. DeBruijn

     @ edoc431

     ‘MENINGEN VAN RIOOLRATTEN DOEN ER HIER NIET TOE .’

     Praat jezelf niet zo in de put, jij mag altijd je mening geven.

     1. edoc431

      Iedereen mag hier zijn mening ventileren op noppes na die lamlul deugt voor geen meter .
      Het is en blijft een rioolrat

   2. Rooie Vogel

    Het moet niet gekker worden. De vader van Anne is zeer duidelijk. Dat behoeft geen verdere duiding (of framing?). Lees wat hij ervan vindt en concludeer dat hij Hiddema gewoon gelijk geeft. Niet meer of minder. En als je er niet mee eens bent reageer dan niet. Dan maak je jezelf ook niet nodeloos belachelijk.

    1. ikweetwatikwil

     Rooie Vogel. Helemaal mee eens.

    2. Caro

     Eensch.

   3. FJ

    Je hebt een rooie gloed in die bril en bent daardoor stekeblind.

   4. Joop Klepzeikert

    @Rien: Jouw mening doet er altijd al niet toe, maar in dit geval al helemaal niet.

  2. Dik

   @Gekko: Niet peeuwen, als je die gasten niet voert gaan ze vanzelf de pijp uit of ze kietelen alleen elkaar nog.

  3. Meriadoc Brandebok

   Gekko schreef over mij als persoon: “En aan Guus heb ik echt de schurft. Die raak ik waar en wanneer ik maar kan.”

   Het gaat deze zieke trol niet om het horen van mijn mening, maar ommij te “raken” waar hij dat kan. Hier kunnen we het beste transparant over zijn.

   1. Seneca

    @brandedinges
    je vertolkt niet je mening. je zingt gewoon het bekende deuntje dat altijd gevolgd wordt door: wij zijn zo geschokt en dat wordt weer gevolgd dooreen stille tocht. waarom? om de burger het idee te geven dat hij/zij in hun ogen belangrijk is(lees de burger betaalt mijn zeer dikke salaris, dus nu is de burger nog belangrijk) maar in werkelijkheid wordt de burger – niet alleen in NL, maar in de gehele EU – geminacht en men veegt (vergeef mij mijn grove taal) zijn/haar reet met af met de belangen van de burger. door jouw houding en die van miljoenen anderen kan het tuig dat de regeringsburelen bevolkt, hun ongecontroleerde macht blijven uitoefenen. je wordt bedankt en het ergste is, je wilt het niet zien.

    1. Top

     Guusje leeft in twee werelden. Hier de (schijn) heilige, maar in het weekend, het matrasje van zijun ouderlingvriendjes. Enge man.

    2. Meriadoc Brandebok

     Niemand in de regeringsburelen is verantwoordelijk. Daarom hoefde de minister van diezelfde Hiddema ook niet weg. Er zijn wel elders fouten gemaakt.

     1. Seneca

      @brandedinges
      ik neem aan dat je reactie #30, voor mij bedoeld is. het is wel. zo handig om dat in je reacties te vermelden. het feit dat je schrijft: ‘niemand in de regeringsburelen is verantwoordelijk’ toont aan dat je ideeën omtrent verantwoordelijkheid, door je linkse denken en motivatie zo aangetast zijn, dat je in een schijnwereld leeft. door jou en vele anderen, leven wij in deze ‘st***t’ samenleving waar de zgn. elite doet wat zij/hij goeddunkt en de individuele leden der samenleving de dupe zijn, met als zeer pijnlijk voorbeeld: de familie van Anne Faber. ik wil niet denken aan de pijn en angst die dit meisje heeft moeten doorstaan. ik weet niet of jij, van je vervloekte zaad, kinderen hebt voorgebracht maar denk eens in als het je eigen dochter geweest zou zijn. dan piep je wel anders, ondanks dat je zo’n verdorven linkse mentaliteit hebt.

 3. Cycle25

  Het debat geeft al aan hoe ver politici van de realiteit staan, alles wat het daglicht niet kan verdragen corrigeren zij met een vloerkleedje. Uit respect is het wondermiddel om het niet over details te hebben, en erger nog..Hiddema zelf aanvallen wegens zijn advocaat verleden en een stukje schuldvraag bij hem neerleggen is het toppunt van walging. De Haagse decadentie slaat weer eens toe, wat een minachting is dit naar burgers.

 4. Jumping

  Wim Faber geeft Theo Hiddema gewoon gelijk.
  De Linkse wegkijkclub is geen Partij in deze zaak alleen maar een storende, demoniserende buitenstaander.
  Nogmaals sterkte Familie Faber

  1. Caro

   Eensch dat dhr. Faber Hiddema gelijk geeft.

 5. Rud56

  Tja, ‘gewoon volk’ was allang ontslagen of uit het ambt gezet.

  Maar niet in dat bovenlaagse wereldje!
  Neen, die kunnen zonder veel reuring blijven zitten en hun destraseus beleid voortzetten, want “ons kent ons”, hé!

 6. Kristalix

  Incompetentie is evenredig met politici.

  En dit is slechts een gruwelijk voorbeeld hiervan.

  De vraag is verder? Waarom wordt de zogenaamde zorginstelling niet aangepakt? Wanneer verdwijnen dit soort figuren die beesten los laten in de maatsschappij nou gewoon achter de tralies. Waar ze horen.

 7. J.C.

  Ik word zo langzaam aan doodziek van dat steeds weer geschokt zijn van de Tweede Kamerleden. Weten die duurbetaalde “volksvertegenwoordigers” dan echt niks?

 8. ikweetwatikwil

  Ik kan mij de gedachtegang van vader wim heel goed indenken. Het leek allemaal zo zinloos en hij wilde zich niet voor het karretje van de politiek laten spannen dus hij verscheen niet bij de rest van de familie in de kamer. Gelukkig was daar Hiddema om de zaken eens duidelijk te stellen .

 9. ikweetwatikwil

  Lieve Anne. ik vind het vreselijk wat er met jou gebeurd is. Dat gun je,je ergste vijand niet. Vader Wim, ik hoop dat u die gerechtigheid krijgt voor uw dochter, wat ook RECHT is.

 10. Diederik van Walsum

  De inbreng van Hiddema was, hoe pijnlijk ook, bijzonder nodig om het land en 2e Kamer wakker te schudden waarmee we te maken hebben, om te duiden hoe ernstig er met dit zeer ernstige gestoorde profiel totaal is gefaald in de keten van detentie.
  De Kamervoorzitter K.Arib is compleet de fout ingegaan om medemenselijkheid boven de noodzakelijke duiding die nodig is te prevaleren. Ze mag niet een Kamerlid hierin de mond te snoeren omwille de harde waarheid te onderbouwen. Verder vind ik nog steeds dat dit wel degelijk ook consequenties zou moeten hebben voor de hiervoor verantwoordelijken in de keten. En dan wat vader Wim Faber heeft gezegd: je moet dan het beest in de bek kijken. Zelf zou ik het breder trekken: ook het beest van het falende detentie- en TBS systeem!

  En daarom moeten we ons, zonder daadwerkelijk nodeloos kwetsend te worden, helemaal niets meer aantrekken van die softe grachtengordel hippies. Er wordt veel en veel teveel waarde gehecht aan alles wat er uit die bubbel van bakfietsende wortelknabbelaars wasemt. Vingers in de oren en handen voor de ogen vermomd als ‘politiek correct’. Het zijn gewoon mensen die de echte wereld niet aankunnen en denken dat als je alles maar verbloemt en omfloerst communiceert, dat de ellende van alledag niet echt bestaat. Het land waar wanbetalers geen debiteuren meer genoemd worden maar ‘klanten’. Waar crimineel tuig als ‘jongeren’ door het leven gaan en terroristen als ‘verwarde mannen’. Terwijl 95% van de bevolking gewoon nuchter in het leven staat, wil kunnen zeggen waar het op staat en begrijpt dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken. Goed dat deze man…de vader van Anne Faber Hiddema steunt.
  Oh nee, ze durven wanbetalers nog geeneens dubieuze debiteuren te noemen….. en dat is de ultieme metafoor voor zowat alles wat men niet meer durft te benoemen omdat ‘men’ te week en te zwak is.

 11. Diederik van Walsum

  Msn-nieuws: OM ziet geen reden voor opstappen Rinus Otte.
  Deze Rinus Otte is al vaker de fout in gegaan. Zo heeft hij de TBS die door de rechter aan Arthur Noach was opgelegd geschrapt. Die man was zeer gestoord en gevaarlijk. Hij komt over enkele jaren onbehandeld vrij. Het is dan gewoon wachten op een volgende slachtoffer. (schrijft u dit even in uw agenda!) Rinus zal dan wel weer zijn handen in onschuld wassen.

  En oja, voor ik het vergeet…dat is niet zo mooi van die vader dat ie Hiddema gelijk gaf, want heel Links Nederland heeft Hiddema geframed als ongevoelig en zijn deug-plasje er over heen gedaan.

  1. koeiepoep

   Rinus Otte gaf een reactie. ( zie tpo). “Wat ik ook zeg, het zal nooit genoeg zijn, voor de familie van faber”. Dit is medaar een staaltje arrogant schouderophalen zeg. Als Otte ook maar enige zelfkritiek had, had hij iets gezegd in de trant van: “Potdrie, ik heb me gruwelijk vergist. Ik heb bloed aan mijn handen. Ik vertoon dit gedrag continue. Ik ben niet geschikt voor deze baan” Etc. Maar nee. Hij weigert zich te verontschuldigen. Met een kutsmoes. Zelfingenomen moordenaar. Bah.

 12. Rosasolis

  Ik heb een groot deel van het debat gezien, maar omdat ik een afspraak had, kon ik niet
  tot het einde blijven. Ik was zeer onder de indruk van een aantal sprekers, die vertelde over de fouten van de regering en de TBS klinieken. Er moet inderdaad heel veel veranderd worden. Maar de parlement voorzitter had gelijk: forensisch details moeten niet besproken op een regeringsdebat. Dat zijn zakken voor forensisch artsen die bij de politie in dienst zijn, en hun rapporten aan de juiste politie commissaris wordt doorgegeven. Maar die zijn voor de politie bestemd, en moeten niet in het openbaar komen. Hoe is T. Hiddema aan zijn details gekomen?! Of zijn die verzonnen?
  Hopelijk komt er een Anne Faber Stichting, dat opkomt voor vrouwen en meisjes dat mishandeld werden door agressie van ziekelijke gestoorde mannen…Helaas zijn niet
  alle agressief mannen opgesloten. Dat kan de Vrouwelijke Opvang tehuizen vertellen.
  Er komen veel vrouwen en meisjes met verwondingen van man-lief en pa-lief terecht in de vele SAFE huizen die overal in ons land zijn. Misschien zou een Anne Faber Stichting
  de Safe huizen kunnen steunen om bedreigde en geslagen vrouwen en meisjes wat steun en liefde te gunnen! Die lieve foto van Anne zullen wij nooit vergeten!
  Enkele weken geleden heb ik mijn lieve zus verloren, die een zeer bekende sociale medewerker in Toronto was. Zij werkte in een grote ziekenhuis met ongeluk gevallen
  en mishandelde vrouwen en meisjes. Ik heb van haar geleerd dat die problemen heel erg zijn en niet mogen negeert worden. De FvD weet er helemaal niets over dit probleem…Ga jullie door met Boralis en de uilen van Minerva!

  1. DeBruijn

   @ Rosasolis

   Gecondoleerd met het sterven van je zus en veel sterkte toegewenst!!

   Het is triest inderdaad hoeveel geweld vrouwen en meisjes te verduren krijgen. Ik heb het te vaak gezien. Bij enkele gevallen werd de man meegenomen door de politie, nadat ik gebeld had. Maar bij een statushouder gebeurde dat niet. Die vrouw mocht het lekker in haar eentje opknappen en is gevlucht. Politie greep niet in, althans niet adequaat.

   1. Rosasolis

    @ DeBruijn. Dank je wel voor je support, na de overleden van mijn geliefde zus.

  2. Seneca

   @rosasolis
   als u goed had geluisterd, dan had u vernomen, dat de details die de heer Hiddema in de 2e kamer vertelde, afkomstig waren uit de aanklacht tegen Michael P. inzake de verkrachting van twee meisjes. deze details waren weerzinwekkend maar hadden niets van doen met de zaak Anne Faber. u weet toch ook dat een der ‘rechters’ het niet nodig vond om deze misdadiger Michael P. tbs op te leggen. uiteraard heeft deze ‘rechter’ promotie gekregen en is nu hoofd van het OM. zo gaat dat in dit land waar stupiditeit en onverschilligheid beloond worden.

  3. Top

   Leer eerst eens, om in het Nederlands te schrijven. Of heeft u dyslexie?

  4. Henk Albarda

   Uw eigen zus verloren vind ik intens triest. Empathisch vermogen naar Wim Faber? Behoefte aan inleving in Wim Faber, accepteren dat Wim Faber het eens is met Theo Hiddema? Tonatie van uw bijdrage? U klinkt als een groen links verpleegster die het niet kan verkroppen dat de samenleving wraak wil op de dader. En waar groen links en D66 via niet handhaving wetgeving mede schuldig zijn aan de moord op Anne Faber, schuift u de schuld op de enige partij die de dader zeker niet op de samenleving had losgelaten, dat heeft uw vriend de d66 rechter gedaan.

 13. Godefroy France

  HIDDEMEISTER EN FVD GAAN NOG VEEL MEER GELIJK KRIJGEN!!!
  VOORBEREIDENDE WERK IS JAREN GELEDEN BEGONNEN MET GEERT EN PVV!!!
  Burgers van Nederland grijp nu uw kans !!! DOORPAKKEN

  1. koeiepoep

   En? Valt er wat te juichen, met je capslock? Gaan geert en sherry in de toekomst een rechtenstudie doen? Anne is dood, maar gelukkig: nu komen de kozakken! Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat? Ongelofelijk dit….

 14. janszm

  Hr. Noppen, uw mening is slechts een mening. Het overgrote deel van de TK zijn weliswaar gekozenen(allemaa), maar dat zegt niets over hun kunde over onderwerpen. De Kamer dient vrijelijk te kunnen discussiëren over alle onderwerpen zonder last te hebben van tere zieltjes op een tribune. Ook al zijn deze mensen aanwezig, de waarheid dient gezegd te kunnen worden. Hiddema kende die waarheid, hetgeen vör de andere leden niet te verteren was, dus…….. ach, ach zielig.
  De TK wist niets van het reilen en zeilen in de verschillende instituties. Hiddema heeft de dames en heren bijgespijkerd, hetgeen tijd werd.
  Wordt er iets aan gedaan?
  Praten praten, woorden, woorden, jaloezie, de ander niets gunnen, eigen gelijk, uitstellen, uitstellen,nieuwe moord, praten,woorden,etc.
  Als het goed is voor zichzelf, zijn zij empathisch, meestal over lijken.

  1. Dik

   “Hr. Noppen, uw mening is slechts een mening.”

   Een gratis advies verworven door ondervinding. Negeer die zuiger, het is een bewezen trol die hier zeven dagen per week de boel kliert en verveeld. Het maakt niet uit wat voor reactie je geeft, bij hem is alles welkom. Waarom zou je zulks een plezier doen?

   1. Siemien

    Het is heerlijk rustig zo en we kunnen normaal discussiëren..

    1. Rien Noppen

     Sinds Beukman en ik Siemien hebben geconfronteerd met zijn pedofiele problematiek verschuilt hij zich achter een filter.
     Begrijpelijk, en goed voor het debat DDS.

     1. Siemien

      Sinds Rientje de vloer is aangeveegd met zijn zieke sympathieën voor pedopartijtjes als Martijn e.d doet Reintje er alles aan om zijn zieke verknipte vieze pedo geest hier te etaleren.

      Wat Rientje doet is zijn fetisj voor jonge jongetjes ventileren via anderen, dus zijn eigen vieze smerige zieke pedoseksuele sympathieën hier plempen, en sterker nog, het bewijs hiervoor is dat Rientje het met name over anderen wenst te hebben zodat Rientje zijn eigen zieke geest hier kan laten zien en het dus juist kan hebben over zijn zieke sympathie voor jonge jongetjes, zo ziek is Rientje.
      Let maar op Rientje doet dit steeds weer saampjes met Beuksülsün

      #out

    2. Dik

     @Siemien: +1

 15. Brazil

  Hiddema deinst niet terug om over lijken te gaan , misselijk mannetje.

  1. Top

   Daar is je moeder mee getrouwd, simpelton! Oh wacht even, je weet niet eens wie je vader is.

 16. Willemzuiderbuur

  @R Noppen, waar haal jij de wijsheid vandaan om zogenaamd te weten dat de politici gedetailleerd geïnformeerd zouden zijn?? Is het niet verstandiger om niet te reageren i.p.v. onzin uit te kramen!

 17. Siemien

  Juist wat Hiddema heeft gedaan, want die kleuters in Den-Haag proberen alles weg te poetsen met kleffe, gladde, stinkende, bagatelliserende, verzachtende woordjes!

 18. fusilier

  Als ik de vader was van Anne, kon dat stuk ongeluk er op wachten als hij vrij kwam de dag bezuren dat hij geboren was. Daar ging ik rustig 10 jaar voor zitten. Heb zelf twee prachtige dochters in de bloei van hun leven ,als ze daar aan komen met kwade bedoelingen komen ze mij tegen dat zweer ik je.

 19. fusilier

  En ja Hiddema had gelijk, en het maakt mij nog kwader dat ook hier de staat onze kinderen niet beschermd tegen deze sluipmoordenaars.

 20. Caro

  Ik lees met verbazing de reacties, ik vind het soms wat grof naar elkaar.
  Het artikel gaat toch om de reactie van vader.

  1. Siemien

   Nou dat is natuurlijk 1 ding, maar wat je ziet is de politiek correcte arrogantie van een paar bestuurders die iemand, die feiten vertelt, de mond wil snoeren…

 21. Piet51

  Het vreemde is, dat Hiddema helemaal geen details over de moord op Anne Faber gaf, maar van een eerdere verkrachting door P. Wim Faber kan niet beoordelen of dit allemaal klopt, zoals hij zegt. Dat komt op mij toch een beetje als effectbejag door Hiddema over. Ik kan ook wel stemming maken met details over de manier van werken en denken van Hiddema. Ik deed dat eerder, a.h.v. zijn biografie.

  1. Seneca

   @piet51
   zo is het. de heer Hiddema las details voor uit de aanklacht tegen Michael P. inzake deverkrachting van twee meisjes. juist door deze gruwelijke details is het dubbel zo verachtelijk dat een der rechters, ene Rinus Otte het nodig vond om de voorgeschiedenis van deze ploert Michael, te negeren. u preekt over effectbejag, het is gewoon een opsomming van feiten If mag dat niet van u? ik wil uw reactie wel eens horen als uw dochter (als u dat tenminste voor elkaar hebt gekregen) zo verkracht heeft. wedden dat u – ondanks uw boterzachte linkse mentaliteit – de dader tot in de diepste krochten van de hel wenst? dus niet meer zo opzichtig links reageren aub.

 22. DidiMadloba

  Dat de familie dit vindt begrijp ik nog wel.
  Maar een Kamerdebat is geen show voor de familie doch een overleg over beleid. En voor dat doel is het genoeg te weten dat het meisje vermoord is. Punt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.