Ranzige nationaal-socialist Geert Wilders zet extra hard in op discriminatie moslims: "Uw buurten worden onherkenbaar. Geïslamiseerd!"

Geen categorieapr 04 2019, 9:00
Ach gossie, hebben ze niet de juiste huidskleur, Geert?
De PVV heeft een nieuw spotje gemaakt inzake de Zendtijd Politieke Partijen. Het zal helemaal niemand verbazen dat het voor de duizendste keer eerst en vooral een harde aanval is op islamitische immigranten. Ja, Rutte wordt bekritiseerd, maar Wilders' échte vijand zijn al die Nederlanders -- en nieuwkomers -- die de euvele moed hebben om zich 'islamitisch' te noemen. In Wilders' ogen zijn zij De Grote Vijand. Iets anders kun je niet concluderen uit dit ranzige filmpje:
Het begint allemaal met kritiek op het beleid van het Nachtmerriekabinet Rutte-III. Prima. Maar dan verandert het ineens in een boze litanie over alles wat ook maar enigszins islamitisch is. Henk en Ingrid aan de ene kant worden tegenover "Ahmed en Fatima" gezet. Die eersten -- de blanke, niet-islamitische Nederlanders -- moeten alles betalen, de laatsten krijgen alles gratis. De eersten zijn eervol en harde werkers, de laatsten zijn luie bijstandstrekkers die de Nederlandse cultuur ook nog eens vervuilen.
"Uw buurten worden onveiliger en soms zelfs onherkenbaar," fulmineert De Grote Geblondeerde Leider. "Geïslamiseerd. Overgenomen door massa's immigranten, vaak uit islamitische landen, die een cultuur meebrengen die niet past bij onze Nederlandse waarden en mensen die het beter lijken te hebben met een bijstandsuitkering dan uw gezin met een modaal inkomen."
Ja, ja, gaat hij verder, "zij krijgen álles en hoeven er niéts voor te doen. En u, die dat allemaal niet krijgt, u betaalt dat allemaal."
Met andere woorden: niet alleen zijn islamitische immigranten "de vijand," als je er goed over nadenkt -- aldus Wildersje -- zijn het eigenlijk weinig meer dan parasieten. Ze parasiteren op Henk en Ingrid, en ondermijnen tegelijkertijd ook nog eens (bewust) de Nederlandse cultuur.
"Maar dit is toch echt óns land. Dit is niet hun land, maar ons land," gaat hij verder op "eigen volk eerst" wijze. Vervolgens legt hij uit dat al die 'kosten' van de immigratie geweldig mooi gebruikt kunnen worden om Nederland te veranderen in een islam-vrij socialistisch walhalla.
Als je naar deze video kijkt en luistert is het ronduit verbazingwekkend dat deze man zo boos wordt als ik hem fascist noem. Deze uitspraken maken immers overduidelijk dat hij werkelijk een nationaal-socialist pur sang is. Om zijn tere hartje en dat van zijn grootste fanbois (die overigens werkelijk snowflakes eersteklas zijn) niet al te zeer te pijnigen zal ik dat maar afkorten als "naso," en niet als. Juist.
Ik ben helemaal klaar met deze man, zijn partij, en zijn haat voor alles en iedereen dat ook maar een beetje islamitisch is. Hij creëert continu een wij-zij beeld, beledigt hele volksgroepen, en zet overduidelijk aan tot háát. Ja, háát. Kritiek hebben op massa-immigratie is volstrekt acceptabel -- ik ben daar zélf kritisch over -- maar Wilders gaat veel verder dan dat. Hij heeft niet "kritiek op masssa-immigratie," hij wakkert bewust haat jegens 'vreemdelingen' aan... en is daar nog trots op ook.
Gelukkig is er goed nieuws: als we naar de verkiezingsuitslag van de Provinciale Statenverkiezingen en naar de meest recente peilingen kijken zien we dat er bijna niets over meer is van de PVV. Met een beetje mazzel worden Wilders en co. de komende jaren dus op democratische wijze weggevaagd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten