Ranzige nationaal-socialist Geert Wilders zet extra hard in op discriminatie moslims: “Uw buurten worden onherkenbaar. Geïslamiseerd!”

Ach gossie, hebben ze niet de juiste huidskleur, Geert?

De PVV heeft een nieuw spotje gemaakt inzake de Zendtijd Politieke Partijen. Het zal helemaal niemand verbazen dat het voor de duizendste keer eerst en vooral een harde aanval is op islamitische immigranten. Ja, Rutte wordt bekritiseerd, maar Wilders’ échte vijand zijn al die Nederlanders — en nieuwkomers — die de euvele moed hebben om zich ‘islamitisch’ te noemen. In Wilders’ ogen zijn zij De Grote Vijand. Iets anders kun je niet concluderen uit dit ranzige filmpje:

Het begint allemaal met kritiek op het beleid van het Nachtmerriekabinet Rutte-III. Prima. Maar dan verandert het ineens in een boze litanie over alles wat ook maar enigszins islamitisch is. Henk en Ingrid aan de ene kant worden tegenover “Ahmed en Fatima” gezet. Die eersten — de blanke, niet-islamitische Nederlanders — moeten alles betalen, de laatsten krijgen alles gratis. De eersten zijn eervol en harde werkers, de laatsten zijn luie bijstandstrekkers die de Nederlandse cultuur ook nog eens vervuilen.

Uw buurten worden onveiliger en soms zelfs onherkenbaar,” fulmineert De Grote Geblondeerde Leider. “Geïslamiseerd. Overgenomen door massa’s immigranten, vaak uit islamitische landen, die een cultuur meebrengen die niet past bij onze Nederlandse waarden en mensen die het beter lijken te hebben met een bijstandsuitkering dan uw gezin met een modaal inkomen.”

Ja, ja, gaat hij verder, “zij krijgen álles en hoeven er niéts voor te doen. En u, die dat allemaal niet krijgt, u betaalt dat allemaal.”

Met andere woorden: niet alleen zijn islamitische immigranten “de vijand,” als je er goed over nadenkt — aldus Wildersje — zijn het eigenlijk weinig meer dan parasieten. Ze parasiteren op Henk en Ingrid, en ondermijnen tegelijkertijd ook nog eens (bewust) de Nederlandse cultuur.

“Maar dit is toch echt óns land. Dit is niet hun land, maar ons land,” gaat hij verder op “eigen volk eerst” wijze. Vervolgens legt hij uit dat al die ‘kosten’ van de immigratie geweldig mooi gebruikt kunnen worden om Nederland te veranderen in een islam-vrij socialistisch walhalla.

Als je naar deze video kijkt en luistert is het ronduit verbazingwekkend dat deze man zo boos wordt als ik hem fascist noem. Deze uitspraken maken immers overduidelijk dat hij werkelijk een nationaal-socialist pur sang is. Om zijn tere hartje en dat van zijn grootste fanbois (die overigens werkelijk snowflakes eersteklas zijn) niet al te zeer te pijnigen zal ik dat maar afkorten als “naso,” en niet als. Juist.

Ik ben helemaal klaar met deze man, zijn partij, en zijn haat voor alles en iedereen dat ook maar een beetje islamitisch is. Hij creëert continu een wij-zij beeld, beledigt hele volksgroepen, en zet overduidelijk aan tot háát. Ja, háát. Kritiek hebben op massa-immigratie is volstrekt acceptabel — ik ben daar zélf kritisch over — maar Wilders gaat veel verder dan dat. Hij heeft niet “kritiek op masssa-immigratie,” hij wakkert bewust haat jegens ‘vreemdelingen’ aan… en is daar nog trots op ook.

Gelukkig is er goed nieuws: als we naar de verkiezingsuitslag van de Provinciale Statenverkiezingen en naar de meest recente peilingen kijken zien we dat er bijna niets over meer is van de PVV. Met een beetje mazzel worden Wilders en co. de komende jaren dus op democratische wijze weggevaagd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

160 reacties

 1. santiago

  Die van der Galien is zo stom dat hij nu nog niet in de gaten heeft waarom het fvd is opgericht. Hij snapt het gewoon niet en gaat in plaats daarvan , net als de overgrote meute idioten, Wilders bashen. Wat een verstand.

  1. Robert75

   Je moet helemaal niet meer reageren joh op fascistenroepertjes. Dat is inmiddels toch duidelijk dat als mensen containerbegrippen zoals nazi of fascist gebruiken dat ze totaal geen inhoudelijke argumenten hebben.? Dat zijn gewoon gefrustreerde mensen die de waarheid niet aan kunnen.

 2. Anti Idioten

  Beste Van der Galien, ben zelf fvd stemmer maar vind Wilders een topgozer. Voor de tijd van Baudet was Wilders de enige die voor de normale Nederlander opkwam en nog steeds doet. Wilders kan geen normaal leven meer leiden omdat hij voor rechts georiënteerde mensen opkomt.

  En als de Fvd of Pvv ooit de grootste word in the tweede kamer zullen we van elkaar afhankelijk zijn om een coalitie te vormen. Gaat u diep schamen.

  1. santiago

   Anti idioten . Heb je nu echt nog niet door waarom het fvd er is. Laat je toch niet beduvelen man. Heb je gisteren dat seniele advocaatje niet zien debatteren. Je schaamt je als nederlander toch de pleuris.

   1. Buzz68

    Ik denk niet dat je het debat hebt gezien. Om een beeld te krijgen wat voor een idioot die killer was/is moet je weten wat ie gedaan heeft -om vervolgens de vraag te kunnen stellen -hoe heeft zo’n Pipo ooit vrij rond kunnen lopen.

    1. santiago

     Buzz. Als het aan mij zou liggen schiet ik hem zelf kapot..

     1. Tguard

      Tuurlijk joh. Manse praat vanachter je telefoontje. Zielig heel zielig om je zo te laten gaan.

 3. Gekko

  Zielig stukje, Van der Galien, heel zielig.

 4. santiago

  Goed spotje van Wilders. Geen woord van gelogen.

 5. IJsbrand Koudvuur

  Michael vd Galien is get aan het verliezen…
  Geert Wilders een nationaal socialist noemen is een grove belediging voor het Nationaal Socialisme!!!

  Jammer hoor, Nep-moslim.

  1. Satty

   Och het klopt wel vrij aardig. Leg maar eens uit waarom jij beledigt zou zijn?

   Overigens is baudet geen steek beter maar misschien dat Michael dat over 10 jaar een keer begrijpt. Beide partijen zullen zich eenmaal aan de macht vrij gelijk gedragen.

   1. Top

    Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heeft bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen. Niknok!

   2. Siemien

    Aldus ons zuigertje Satty als zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam zal zij/hij alles in het werk stellen om de islam te verdedigen en vooral uit de wind te houden, telkens weer opnieuw.
    Satty zal het verdedigen met alles wat in haar zit, sterker nog, aanmoedigen, verheerlijken,nog veel sterker, of erger nog!, Satty aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is..

 6. staleo

  Erg zielig Michael om steeds maar weer je afkeer van Wilders en zijn partij duidelijk te laten merken, een hoofdredacteur onwaardig.
  Op dat gebied ben je zelf een al honderd keer afgedraaide plaat.

 7. Meriadoc Brandebok

  VOLLEDIG JUIST!!!

  1. Meriadoc Brandebok

   Michaels stuk uiteraard.

 8. ikweetwatikwil

  Michael. Er is toch geen woord van gelogen wat Wilders verteld.

 9. Benny

  G F Y S Michael van G

 10. Nico-Levering

  Die van Galien is net zo gek als van Muiswinkel.

 11. Peter Oudshoorn

  Een uitstekend spotje van de PVV! Is niets van gelogen en klopt van A-Z. Zoals altijd heeft Geert weer helemaal gelijk. Stop de islam!

  1. Dik

   “Stop de islam!”

   +1

   1. poldi

    ++++

   2. Zouaaf

    @Dik, met wie en waarmee ? Wegversperring of verkeersdrempels. Spijkermatten ? Er zijn geen barrières. Wat in de geest begonnen is wordt in den vleze voortgezet.

    1. santiago

     Zouaaf. Wacht dacht je van Geert Wilders.

     1. Zouaaf

      @Santiago,..Geert wordt al niet meer gehoord. Van FvD valt ook niets te verwachten die krijgt nu alle credits. Nieuwe heren proberen het evangelie te verkondigen•

 12. Meester Kong

  “zijn grootste fanbois (die overigens werkelijk snowflakes eersteklas zijn) ”

  🙂 🙂 🙂 🙂

  Jaren geleden hebben de PVV aanhang dit blog gekaapt, tot grote tevredenheid van de redacteuren.
  Nu is het de beurt aan de lavendel lovers. 🙂

  1. umhnz

   Het is en blijft een verdienmodel voor Michael Bannon.

  2. marco1

   En nu het hier in een rap tempo aan het vergroeniseren is binnen de kortste keren de beurt voor de klaver aanbidders.

 13. DidiMadloba

  Bij enquêtes blijkt dat de mensen denken dat 20% van de Nederlanders moslim is, terwijl dat in werkelijkheid maar 6% is. En die zitten vermoedelijk bij elkaar in een paar wijken bij de grote steden.

  Dikke kans dat je nooit een moslim tegen komt.

  De ideeën bij de PVV zijn op.

  1. marco1

   Hahaha dikke kans je buiten een paar wijken in grote steden weinig tot geen kans een moslim tegen te komen. Hahahaha raar hoor dat het dragen van pyjama op straat zo in is bij die christenen in Nederland.U bent erg grappig.

  2. Veteraan

   Denk ik toch tijd dat je langs Specsavers langs gaat, in de grote steden is het al meer dan 50% enge mensen uit enge landen die niets toevoegen aan deze maatschappij.
   Maar je zal zelf wel een booslim zijn of links geïndoctrineerd.
   Bij deze voeg ik je toe aan mijn lijstje van mensen die onzin schrijven.
   Dat ruimt zo lekker op bij het lezen van reacties, kan de helft overslaan.

   1. Satty

    Jij bent gewoon bang voor concurrentie.

    1. Siemien

     Waar zegt Wilders niet de waarheid Satty?

  3. Original NL

   ……..Dikke kans dat je nooit een moslim tegen komt…….
   Het staat er echt!!!!

   1. edoc431

    Tja je hebt dombo’s en achterlijken DIDIDIDDID hoor bij het laatste @Original hahahahaahahah . die houd nog van de moslims al kijkt hij in de loop hahahahaha.
    We gebruiken hem dan ook als de tijd rijp is als kanonnenvoer lol

  4. Bosche draak

   Ik kom ze anders dagelijks tegen, dus spreek voor jezelf

  5. toetssteen

   @Didimadloba
   Beter zou u zich eens afvragen hoeveel procent van alle Nederlanders nog belijdend lid is van de één of andere kerk. En dan dat percentage vergelijken met dat van de islamitische medelander.
   En dan een mooi staatje maken waarin u beide percentages kunt vergelijken. Wel aan denken dat u blijft denken in percentages van het totaal.

 14. umhnz

  Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is ook Michael tot de juiste kwalificatie van de PVV en een groot deel van zijn aanhangers gekomen.

 15. Ritter

  Immigranten uit de islamitische landen nemen hun islam mee naar Europa en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie. Aangezien de islam niet compatibel is met de westerse waarden/normen/levenswijze levert dat steeds meer problemen op.

  Geert Wilders beschrijft wat er in bepaalde wijken van de grote ( en tegenwoordig ook kleinere steden) gebeurt.

  Ook zie ik dat gebeuren in mijn eigen wijk.

  Waar ik woon zijn de autochtonen nu in de minderheid en is er haast geen Nederlandse zaak meer te vinden in de plaatselijke winkelstraat.

  In de winkelstraat zijn de Nederlandse zaken voor een groot deel overgenomen door islamitische ondernemers. En dat merk je duidelijk. Het staat beeld is veranderd.

  Op de lokale school zijn de de autochtone kinderen ver in de minderheid. En in de toekomst zal dat nog meer worden omdat de massa immigratie uit de islamitische landen gewoon doorgaat.

  Kortom, de autochtoon is vreemdeling in eigen stad (buurt) geworden.

  Dus ja, Geert Wilders beschrijft wat er gebeurt waar andere politici zwijgen.

  1. Hendrik_Groen

   Juist blij met die buurtwinkels! Anders zijn we helemaal overgeleverd aan de (dure) supermarkt. Nu kun je tenminste nog betaalbaar eerste klas groente en fruit kopen, en een heerlijk stukje (halal) vlees!

  2. Beukman

   @Ritter schrijft:
   In de winkelstraat zijn de Nederlandse zaken voor een groot deel overgenomen door islamitische ondernemers. En dat merk je duidelijk. Het staat beeld is veranderd.

   Overgenomen? De autochtone Nederlander verdomt het tegenwoordig om zijn geld uit te geven bij de kleine middenstander. Hij koopt zijn waar liever bij Albert Heyn. Gevolg: de kleine middenstander gaat failliet.

   Gelukkig blijven de betreffende winkelpanden niet leegstaan: een hele straat vol lege winkelpanden zou maar leiden tot verkrotting en criminaliteit. Nee: de kleine allochtone middenstander duikt in het gat, begint een zaak, en slaagt er in om nieuwe klandizie te trekken. Aldus wordt de straat van de ondergang gered.

   Van Geert zal het wel niet mogen.

  3. Satty

   Ritter

   Zou het kunnen dat jij de economische verheffing van de autochtone nederlander hebt gemist? Tja daarvoor moet je de oorzaak bij jezelf zoeken lijkt mij.

 16. ikweetwatikwil

  Las gisteren een artikel voor pagina in het dagblad van het noorden.
  Er zou een islamitisch begraafplaats in Zuidlaren komen. Maar wel de grootste van Nederland. Zelfs als ze dood zijn willen ze de grootste plek.
  Nu is het wel zo, Dat er nog geen duidelijkheid is of het wel doorgaat. Het geld moet er nog komen voor 1 Oktober en er is nog geen aanvraag gedaan voor het realiseren van gebouwen op de begraafplaats. Onduidelijk allemaal. Over ranzig gesproken.

  Het geld voor een nieuwe moskee in Groningen zou er zijn volgens islamitisch bevelhebbers. Maar er is nog steeds niet met de bouw begonnen. Ook al zo schimmig.

 17. Heras

  Tja, de cijfers liegen er niet om. Alle prijzen en de vaste lasten stijgen gewoon omdat wij meer btw moeten afdragen. Wij moeten illegalen onderhouden. Intussen worden er aanslagen door moslims gepleegd en hebben wij te maken met geweldsmisdrijven. Wat dacht je van alle bedragen die brussel aan het buitenland betaald om smokkelaars tegen te houden. Dus, spreekt Wilders de waarheid. Het is alleen geen leuke boodschap, maar rauwe werkelijkheid.

 18. AS210854

  MvdD, DE WAARHEID IS EN BLIJFT MOEILIJK VOOR JOU HE, LEER ER MAAR MEE TE LEVEN.

 19. santiago

  Ach , we weten allemaal voor wie van der galien werkt en door wie hij wordt betaald.

 20. lIN-T

  Halve Turk is booslims.

 21. Ritter

  “Ach gossie, hebben ze niet de juiste huidskleur, Geert?”
  ——————

  Het gaat Geert Wilders niet om “huidskleur” maar om het tegengaan van de islamitische ideologie (islamisering) en de gevolgen van de (vaak illegale) massa immigratie uit de islamitische landen die onder het mom van “vluchteling” plaatsvind.

  De cijfers die Geert Wilders opsomt in de video liegen er niet om en zijn feiten.

  Het feit dat Wilders in het artikel persoonlijk word aangevallen is al een teken dat er geen inhoudelijk weerwoord is tegen de de beweringen die Geert Wilders doet in de video.

  Maar laten we nu even de islam voor wat het is en laten we kijken naar b.v. de criminaliteitscijfers van justitie.

  Een paar avondjes “opsporing verzocht” kijken levert een beeld op hoe de zaken ervoor staan. Ook daar is niets aan gelogen.

  De(vaak illegale) massa migratie heeft op veel terreinen nadelige gevolgen voor de Nederlandse samenleving. Dat is een feit wat niet te ontkennen is.

  1. santiago

   Als er iemand is in Nederland die NIET discrimineert is het Geert Wilders.

  2. Robert75

   Wilders heeft het nog nooit over huidskleur gehad. Dat was Baudet toch die huidskleur erbij haal, want die wil dat Europa blank blijft. Maar vreemd genoeg doet Van Der Galien Baudet de hemel in prijzen, en Wilders wil hij tussen neus en lippen door als racist wegzetten.

  3. Beukman

   @Ritter schrijft:
   Een paar avondjes “opsporing verzocht” kijken levert een beeld op hoe de zaken ervoor staan. Ook daar is niets aan gelogen.

   Inderdaad: het zijn vrijwel altijd jonge mannen uit lagere milieus die overvallen en diefstallen plegen.
   Laat mannelijke jongeren uit lagere milieus nu net de groep zijn waarin “allochtonen” zwaar zijn vertegenwoordigd. Logisch dus dat je hen bij Opsporing verzocht vaak ziet.

   Stel dat er een vergelijkbaar programma bestond dat zich richtte op witteboordencriminaliteit. Iemand die niet verder keek dan zijn neus lang was zou dan concluderen: “Blanken zorgen voor veel problemen in de maatschappij.”

   1. DeBruijn

    @ Beukman

    Wat vergoelijkt u het lekker weer. Uit de lagere klasse, daarom zie je daar veel allochtone jongens. Wij zitten ook in de lagere klasse, maar wij overvallen niemand, wij jatten niet, besodemieteren niemand, enzovoorts.

    Precies zo een houding als van u, die ook door de politiek gedeeld wordt, hebben deze problemen in stand gehouden. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, ik denk dat we nu zover zijn dat alleen amputatie nog kan, de wonden zijn te erg.

    Na de oorlog waren we helemaal straatarm, hebben weken van 90 tot 100 uur gewerkt onze hele familie. Wij gingen ook niet op rooftochten.

    Die gasten zijn gewoon te lui om te werken.

    1. Beukman

     @DeBruijn
     Het is toch echt zo dat als je puur kijkt naar sekse, leeftijd en klasse de verschillen tussen autochtonen en allochtonen een stuk kleiner zijn.
     Omgekeerd zie je dat blanken zijn oververtegenwoordigd bij witteboordencriminaliteit. Logisch: bankdirecteuren en aanverwanten zijn nu eenmaal meestal blank in Nederland.

     Je meent dat ik vind dat de problemen in stand moeten worden gehouden. Gelukkig, maar dat wil ik helemaal niet. De eendimensionale “oplossingen” van ome Geert keur ik echter af.

 22. Regina

  Ik deel je conclusie op zich wel maar dat je dan een überfascist als Baudet promoot vind ik dan weer onbegrijpelijk. Baudet is nog veel erger dan Wilders en de term nationaal-socialist is bij FvD veel toepasselijker dan bij de PVV

  1. Dik

   @Regina: “überfascist als Baudet”

   Kun je een paar voorbeelden geven waaruit blijkt dat Baudet fascistisch is?

   Fascisme (o.a.) :

   – antidemocratisch
   – anti-intellectueel
   – anti-liberaal

 23. Nuts

  Is van der Galien ook al weer omgekocht door het partijkartel ?

  Waarom ik FvD gestemt heb?

  Vanwegen de verschrikkelijke opkomst van de Islam meneer van der Galien !

  En ja !…..er worden veel mensen de wijken en huizen uit getreiterd door die Islam mensen. Ik heb zat voorbeelden in mijn familie die (meerdere keren) gevlucht zijn.

  Is DDS een Dubbel Spion geworden van de MSM ?
  Gelet de vele FAKE nieuws berichten over Trump en de aantal gewiste critische berichten van mij, lijkt het er wel steeds meer op.

  Beter Geenstijl dan lezen….

  Bertus,

  1. Gekko

   Bertus, bij GeenStijl wordt Michael van der Galien de pratende kut genoemd. Dat zegt genoeg…

  2. santiago

   Geen stijl. Geen haar beter. Informatie site van de AIVD om de onderbuik gevoelens van het plebs te meten.
   Ik denk beste Nuts dat jij eerder altijd PVV stemde, maar dat je nu ook Geert hebt verraden voor het FvD van charlatan Baudet.
   Of heb ik het mis?

   1. Nuts

    Ik heb nooit op de PVV gestemd maar……(en nu staat het schaamrood op mn hoofd) op de VVD…

    De laatste 2e kamer op Joram van Klaveren zijn partij. (Ben toch blij dat die geen zetel haalde)

    Gemeente SGP. (Beste alternatief bij ons)

    1e kamer FvD.
    Ben ook lid en sponsor.

    Vroegerrrrr……had ik graag Jan Maat willen stemmen maar door de propaganda en zwart makerij nooit gedaan.

    Ohja…..en Pimmetje natuurlijk.

    De volgende 2e kamer verkiezingen denk ik dat ik strategisch op Bosma van de PVV gaat stemmen omdat de FvD er toch wel komt.

    Bertus,

  3. Robert75

   Jaja dus je stemt wegens de opkomst van islam op een partij die vind dat er ook vrolijke interpretaties te vinden zijn in islam? Dat is raar als je islam een probleem vind moet je niet natuurlijk niet Forum stemmen maar PVV.

 24. santiago

  De politiek in Nederland is een groot spel van de elite. Wilders is de enige die daar verandering in zou kunnen brengen.
  Verandering is niet wat de elite wil, maar ja, om Wilders nu weer af te laten schieten door een dierenactivist of ergens op de snelweg door zijn remmen laten trappen( M. van Traa) dat is nu ook weer zo wat.
  Daarom is het FvD opgericht en half mongool Nederland, de Jinek, pauw,van nieuwkerk etc kijkers lopen er achteraan.

 25. TD

  Géén woord is onwaar,het grootste gedeelte van de islamitische nieuwkomers kan zijn eigen naam niet schrijven en spreekt enkel een woestijntaal!
  Al zouden dezen willen,dan nog kunnen ze niet toetreden tot de arbeidsmarkt,maar waarom zou men dat willen,er is geen prikkel?
  Alles is immers geregeld,uitkering,zorgverzekering,huisvesting,dankzij de moslimknuffelaars.En als iemand daarover protesteert begint het nazi en facist geroep,het staat overigens vast dat ten tijde van de nazi’s deze volksverhuizing nooit had plaatsgevonden,zeker weten!
  Hopelijk dat in de toekomst een soortgelijke politieke cultuur ontstaat,zonder het “caust” maar wel deportaties en uitzettingen!

 26. Veteraan

  Het bashen van Wilders begint saai te worden, een soort eenmansactie tegen Wilders op deze site.
  Begin toch te vermoeden dat Michael G zich van Trollen bedient, de retoriek is bekend.
  En wat is er mis met het idee dat de islam parasieten creëert ?
  Voegen ze soms wat toe aan deze samenleving ?
  Nee, ze trekken NL leeg, misbruiken de Nederlanders en Wilders is 1 van de eerste die dit durfde te benoemen.

  Go Wilders

 27. Joop Klepzeikert

  Hé Michael. Ik heb het al eerder geschreven: Geert Wilders en PVV hebben niets met socialisme en al helemaal niets met nationaal socialisme.
  Ik ga dit stuk dus ook niet verder lezen en heb besloten jouw stukken helemaal niet meer te lezen. Het slaat werkelijk helemaal nergens op.

  1. Nuts

   Eens!!!

   1. Zouaaf

    @Nuts, Waarmee en met wie ?

  2. Beukman

   Natuurlijk is Geert een nationaal-socialist, @Joop. Hij is immers nationalistisch en zit vol met socialistische ideetjes. Wat voor problemen heb jij eigenlijk met nationaal-socialisten?

 28. edoc431

  Wordt het zoetjes aan geen tijd voor jou om bij joop te gaan werken ????
  Jij verloederd DDS

 29. Nuts

  Beste redacteur.

  Waar is mijn bericht ?

  Ik scheld niet, ik dreig niet.
  Toch weer bericht weg.

  Waarom ?

  Bertus.

  1. Dik

   @Bertus: Soms wordt je bericht niet geplaatst als er ‘verboden woorden’ in voorkomen zoals; d r u g s , s e x of namen van (ex) forummers.

   1. Heinz

    Het is absoluut Zout !

  2. Dik

   Natuurlijk hoort hier de definitie van een nationaal socialist bij.

   “De Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) was de politieke partij waarin het nationaalsocialisme zich georganiseerd had met als staatkundige leider, Adolf Hitler, die ook grotendeels de ideologie had vormgegeven.”

   1. Beukman

    Dat is geen definitie van een nationaal-socialist, maar een uitleg van wat de NSDAP was.
    Natuurlijk is Geert een nationaal-socialist. Met welke deel van het woord heb je moeite?

    1. Peter Oudshoorn

     Wat men je toch een slappe dweil en linkmiegel, Beukman. Natuurlijk gaat het niet om de (samenstelling van) de letterlijke woorden, maar om de connotatie. Je moet wel een grote smeerlap zijn om daar achteloos aan voorbij te gaan en de reaguurder vast te pinnen op de woorden pur sang.

     1. Beukman

      Gaan we opeens de politiek-correcte bijgoochem uithangen, @Peter? De man is een nationaal-socialist of hij is het niet. Over een eventueel vervelende connotatie kunnen we het dan in een andere discussie eens hebben. Mag je bijv. de islam een fascistische ideologie noemen, of toch maar niet doen: nare connotatie?

     2. umhnz

      Petertje,
      Waarom heeft Nationaal socialisme een negatieve connotatie en Boreaal niet.
      Of meet u met de bekende 2 maten?

     3. Peter Oudshoorn

      Beukman, Wilders is GEEN nationaal-socialist en de islam is WEL een fascistische ideologie. Zo simpel is het, ouwe druiloor.

     4. Peter Oudshoorn

      Spaanse sukkel, het begrip ‘nationaal-socialist’ heeft wereldwijd een negatieve connotatie door de onmiddellijke en onontkoombare associatie met de wan- en gruweldaden van Hitler. Van het woord ‘boreaal’ had niemand tot voor 2 weken gehoord en heeft dus geen enkele connotatie of bijbetekenis. Natuurlijk kun je dat zelf niet bedenken met je IQ van 62, daarom leg ik je het even uit.

      Wilders is een nationalist, een patriot. En daar is niets mis mee.

     5. Beukman

      Oh @Peterke, bij islam wordt je tere gemoed opeens *niet* gehinderd door negatieve connotaties?
      Het spijt me voor je jongen en voor Geert, maar we noemen het beestje gewoon bij de naam: de man is een nationaal-socialist.
      Als dat voor jou te gevoelig ligt en je noemt hem liever patriottisch socialist: mij best.

     6. Peter Oudshoorn

      Beukman kan het framen en labelen niet laten. Noem Wilders maar zoals jij dat wilt moraalridder: het zegt meer over jou dan over Geert. Iedereen weet dat extreemlinks leeft van framen.

      Voor mij is Wilders een patriot. Daar heb jij als Amsterdamse Rijnstraat-bewoner niets mee, want jij behoort tot ‘de globalistische voorhoede’. Kuch.

     7. Beukman

      @Peter hoornt:
      jij behoort tot ‘de globalistische voorhoede

      Ja, en jij bent de president van Madurodam.

  3. Heinz

   Het kan ook aan de nick name liggen. Dan wordt het bericht niet eens overgenomen. Schelden is geen probleem, onderling prima en geoorloofd, maar niet op de redactie

 30. Dik

  De islamisering van Nederland is ontegenzeggelijk op stoom, Wilders heeft wel degelijk een punt. Maar i.p.v. het gesprek aangaan en het probleem aan te pakken kun je hem natuurlijk ook gewoon een ranzige nationaal socialist noemen, lekker demoniseren met de demoniseerders.

 31. J.Rademaker

  Je hebt gelijk Michael, wegkijken kan ook, het is misschien een idee zelf eens te gaan kijken. Overigens geeft het gebruik van fascist meestal het onbegrip over het fascisme aan. Het is een scheldwoord geworden.

  1. Dik

   Fascisme:

   Het fascisme is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel. Het is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922 – 1943

 32. F. Domela Nienhuis

  Na drie woorden in de koptekst van dit artikel te hebben gelezen wist ik al dat de schrijver van dit artikel de steeds meer en meer doorslaande bekeerling tot het Islamo fascisme is. Islam doet iets met het hoofd, zoveel is duidelijk.

  En Geert Wilders heeft in deze video gewoon gelijk. Daar doet dat sneue “Fascist”-roepen door Moslims of linkse Islamofielen en andere droeftoeters niets aan af.

  1. Meriadoc Brandebok

   Nee, deheer Van der Galiën is geen moslim meer.

   In islamofobe curcuits leeft dat misverstand, evenals het misverstand dat Obama moslim is. Beide heren zijn christen.

   1. Gekko

    Heeft Guus Geluk opdracht van de redactie om voor MvdG te antwoorden?

 33. PMG

  Nou MVDG, door je zo af te zetten tegen Geert promoot je hem geweldig en dat weet je, daarom doe je het ook, heel terecht dus goed gedaan!

  Pim en Geert hebben het bedje gespreid voor Thierry!

  Stem FVD!

  PS – nogmaals: Geert bedankt en ga zo door, we moeten er constant aan herinnerd worden welk onheil er over ons uitgeroepen is! Bedankt dat jij je persoonlijk hiervoor inzet en privacy voor opoffert!

  1. poldi

   En zo is het !

 34. Marija

  @MvdG,
  Het gaat niet om de huidskleur en dat weet u ook wel hr. MvdG.
  Het gaat WEL om de mentaliteit van criminelen moslims, die niet aan WILLEN passen in Nederland, die zelfs onze westerse waarden volkomen afwijzen en alleen profiteren van onze welvaart.
  In ons land is een tweede volk aan het opkomen en overnemen van ons land, ja ONS LAND.
  Dat mogen wij niet toelaten want dat bevolkingsdeel groeit als konijnen en zal de overhand gaan krijgen, dan zullen wij pas echt gaan ervaren wat dat gaat betekenen.
  Ik hoop dat ik het te somber inzie maar ben bang van niet.
  Men en ook u hr. MvdG wil het niet horen, mar Geert heeft gelijk.
  Kom b.v. eens kijken in het oude Westen van Rotterdam, het is Ankara geworden.
  Het is inmiddels onomkeerbaar helaas.

  1. Marija

   Criminelen is zonder n.

   1. Original NL

    Ach …wat leuk…mevr. noppen mag ook eens wat typen.

 35. poldi

  Ach ach ach…..die Michael toch.
  Hij ziet nu weer een mogelijkheid om de terechte waarschuwing van Geert Wilders af te kraken en hem verder te demoniseren.

 36. Fiat Lux

  Duidelijk weer een aanval vanuit de politieke correctheid. Problemen mogen niet meer ongestraft benoemd worden. Links bewandeld een moeilijk pad. Ze staan voor gelijkheid van burgerschap met een idiologie die niet voor gelijkheid staat. Iedereen die een weerwoord biedt moet op de strafstoel. Dat is antidemocratisch. De bevolking heeft zich uitgesproken en dat dient gerespecteerd te worden.

 37. Ries

  Wat is er aan de hand Michael. Ben je besmet met het linkspopulistische virus?. Zie je de zaken echt steeds mindeer duidelij?. Neem een paar weken vakantie… Een beetje ranzig artikel!

  1. Original NL

   @Ries…. Een beetje ranzig artikel…….
   Laat dat “beetje” maar weg!

 38. Jantje

  Wilders heeft 100% gelijk.
  Kijk de lange lugubere geschiedenis van de Islam er maar op na: Bloedbaden, slavernij, bedrog en list. Iets goeds vanuit de Islam? Blijken leugens te zijn.
  Ga eens in Slotervaart/ kanaaleiland/’elke andere wijk met veel moslims’ rondlopen met een keppeltje of als mannen hand in hand of als vrouwen hand in hand.
  Dan wordt er geroepen dat je provoceert of erger.
  Maar de moslims zijn degenen die provoceren, want hier in Nederland heb je het recht dat te doen.
  99% van de aanslagen: moslims.
  het barbaarse IS regime: 100% Koran, goedgekeurd door Abu Bakar, iemand die ervoor heeft door gestudeerd.
  De moslims zijn, met heel veel goede redenen, al 2 x eerder uit Europa gegooid.
  De islam is nog geen centimeter veranderd sinds de laatste keer.

  1. van Urk

   En dan is er een malloot van een islamitische leider ergens uit een islamitisch dwergstaatje die een islamitisch wet heeft ingevoerd om homo,s te stenigen. U weet wel..een wet vanuit de sharia waarvan een zekere Nederlandse hoogleraar vindt dat er best wel uit deze sharia onderdelen kan en mag in onze rechtsstaat worden geimplenteerd. Als handreiking aan een bevolkingsgroep die zich momenteel miskent voelt door de Nederlandse wetgeving.

 39. Cootje

  Volgens mij was dat 50 jaar geleden al het geval , toen was wilders er niet eens , twee onder een kap een Turkse familie en naast hun een dokters familie , zelfde huis haast de zelfde inrichting , Turkse huis was 30 duizend gulden, meer waard , want die woonde naast een dokter,

 40. Ome Wim

  Wilders weet heel goed wat hij moet doen om net GEEN premier te worden, voor de verkiezingen uitspraken doen als “kopvodden-tax”, Alle Moskeeën sluiten”, “Koran’s verbranden” enz., allemaal uitspraken waar onze samenleving niet mee is gediend behalve hijzelf, zo verliest hij stemmen van de kiezer en kan met alle geneugten van dien in de oppositie blijven en niet als regerende partij worden gekozen waar hij overigens de capaciteiten niet voor heeft en ook de achterban niet om ministerposten te vervullen, Baudet daarentegen is een fatsoenlijke man met capaciteiten en zeker geen Nazie of racist maar gewoon iemand die, ondanks doodsbedreigingen, het lef heeft ons leefsysteem en onze cultuur wil beschermen ofschoon schreeuwend (s)links daar natuurlijk anders over denkt en hem net als Pim Fortuin liever onder de grond ziet.

 41. Ad Fundum

  Het is bij de wilde spinnen af! Nu wordt Geert Wilders ineens gedemoniseerd. Ik begrijp het wel, sinds het aantreden van de classicus Baudet en de erudiete Hiddema is de gewone straattaal van Wilders niet passend. Het volkstoneel wordt verbannen en vervangen door causerieën op niveau.
  Het geneuzel van Hiddema is bon ton.

 42. Ritter

  We kennen allemaal de wijken waar de autochtoon is “vervangen” door (vooral de islamitische) allochtoon en waar de islamitische levenswijze de overhand krijgt. Vaak zijn het nu probleem wijken met islamitische scholen waar antiwesterse ideeën

  Een reportage van de nieuwszender France 2 heeft ophef veroorzaakt in Frankrijk. Uit de korte documentaire blijkt dat in specifieke straten en plaatsen in Frankrijk vrouwen niet welkom zijn.

  Het gaat in veel gevallen om buurten met een hoog aantal moslimmigranten.

  Neem nu onderstaand voorbeeld:

  Zo werd gefilmd in Saint-Denis, waar meer dan eenderde van de bewoners in het buitenland is geboren. ‘Je kunt beter buiten wachten,’ zegt bijvoorbeeld de uitbater van een winkel. ‘Binnen mogen alleen mannen komen.’

  Sinds de reportage is uitgezonden heeft staatssecretaris Pascale Boistard, die zich richt op vrouwenzaken, toegegeven dat er in Frankrijk sprake is van ‘een aantal gebieden waar vrouwen niet worden geaccepteerd’. worden gepromoot.

  Dit is waar Geert Wilders het over heeft ; sluipende islamisering van onze samenleving.

 43. umhnz

  Nationaal socialisme mag niet vanwege negatieve associatie vanuit het verleden.
  Voor boreaal gelden hele andere normen, dat is gewoon een woord, net als hypocriet.

 44. Cootje

  jan maat werdt weggezet als racist, maar hij heeft wel gelijk gekregen, tegenwoordig mogen zelfs campings en bungalow parken pertinent bewoond worden , onze broeders met een bijlage briefje van Rutte uit de Oekraïne mogen zelfs overnachten op de landelijke parkeerplaatsen, doen hun behoeftes in de bosjes / heerlijk cultuur opsnuiven/ het is een bananen republiek , waar de landelijke sofinummers houders de boel mogen bekostigen, onderleiding van een dronkaard in Brussel, maar daar krijgt RUTTE als enige een zoen van,

  1. van Urk

   Als je de lijn van alle waarschuwingen volgt, dan zie je inderdaad een patroon waar ons land naar toe dendert. In de jaren veertig en vijftig vond men met zijn 10 miljoen inwoners en hoge woningnood ons land al vol en ook toen groeide de bevolking in ons land vele malen harder dan in andere Europese landen, waardoor de regering een actief volksbeleid heeft ingevoerd om Nederlanders aan te sporen hun geluk elders te gaan zoeken. Een vol land geeft problematische gevolgen wat we nu eigenlijk al zien. Het gaat de meeste Nederlanders niet per se om hoeveel mensen er zijn, maar vooral om wat ze eigenlijk hier komen doen en wat voor gevolgen dat heeft.

 45. Ome Wim

  Beste DidiMadloba, U hebt een beetje gelijk, op de Waddeneilanden kom je weinig Moslims tegen, alleen de Nederlanders die dit zeggen wonen op het vaste land in de grote steden.

 46. Cootje

  Integreren gaat geweldig in Den Haag je moet eens een duindorper in de Haagse schilders wijk stallen of andersom , dat wordt een groot vuurtje met oud en nieuw, zonder pallets, gewoon accepteren dat er een pure tweedeling bestaat in Nederland , waar de traditionelen partijen er aan meegewerkt hebben om 70 jaar te weten weg en toekijken, van zoek het uit ,

 47. Piet Patat

  Die van der Galien raakt steeds meer van het padje af.
  Of is dit een open sollicitatie voor Joop.nl misschien ?
  Ga mij niet vertelloen dat wat Geert zegt niet klopt.
  Heb jaren lang tussen het gespuis gewoond en alle ellende van zeer dicht bij mogen meemaken. Uiteindelijk moesten we ons gewonnen geven en zijn we de uit de wijk gevlucht ( lees : weg getreiterd ) Achmed en Fatima werden langzamerhand de meerderheid, Piet en Syl de minderheid. Bedreigingen, fysiek geweld, vernielingen. Het kon niet op. Politie ? Aangifte ? Forget it, die deden niks maar dan ook helemaal niks. Te bang voor de aanhang en bezoek van soepjurk en co. Get your facts straight van der Galien. Kan er een boek over vullen.

  1. DeBruijn

   @ Piet Patat

   Een nicht van mij is ook weggepest, jonge alleenstaande vrouw. Werd door 4 jarig tuig nageroepen dat ze een k.nker h.oer was. Haar vader was een keer op visite waren ze tegen haar vooruit aan het voetballen, gasten van een jaar of 30. Dus mijn oom vraagt netjes, is dat nou nodig jongens?

   ‘Jij bek houden, anders jij dood’, terwijl hij een snijbeweging maakte bij zijn keel.

   En dan maar zeiken dat Baudet fascist is, de fascisten komen van buiten.

 48. Raveltje

  Wilders heeft wel gelijk, maar het is al zo lang geleden
  begonnen, alles moest groter.
  Kleine bedrijfjes werden eruit gejaagd
  Alles moet maar groter en duurder
  Ik weet wat mijn ouders mee hebben gemaakt en wat
  Wij zelf meemaken. Het is zo onrealistisch
  Het systeem klopt voor geen meter, en is er met de euro
  niet beter op geworden.

 49. Ritter

  De mate waarin de islam zijn vijandschap jegens ongelovigen en zijn aanspraken op de politieke macht ernstig neemt, is ruwweg evenredig met de betrekkelijke sterkte van de moslimgemeenschap in een gegeven regio.

  Moslims die in de minderheid zijn, hebben de mond vol van “multikulturalisme”, “verdraagzaamheid”, de “rechten van de minderheden”.

  Het ware gelaat van de islam krijgt men echter pas te zien zodra de moslimgemeenschap in de meerderheid is. Er bestaat geen enkele land met een moslimmeerderheid waar volledige gelijkheid der burgers ongeacht hun religie heerst.

  Bij ons heeft de islam zulke macht nog niet, maar hij beschikt wel over een huurlingenvoorhoede die alvast de repressie tegen islamkritiek organizeert

 50. Johannes de Besnijder

  Sinds wanneer worden anti-fascisten (anti-islam) nationaal-socialisten genoemd ? Overigens is het geen Nederlandse vlag maar een Turkse vlag dat in die flat hangt.

 51. Johannes de Besnijder

  Zie het pro-fascistisch getrol van Van Galliën maar als noodzakelijk kwaad voor de advertentie inkomsten. Overigens ben ik nu ook al bekeerd en zeg ik zelf dus ook ‘Heil Mohammed”.

 52. Jetske

  Nuts

  Waarom ik FvD gestemd heb?

  Vanwegen de verschrikkelijke opkomst van de Islam!!!

  Dan heeft u toch verkeerd gestemd, Baudet gaat daar weinig aan doen, gaat zelfs in gesprek met imams voor een prettige interpretatie en de hoofddoekjes komen er toch wel. Ja dat heb je er van als in een coalitie wil met VVD en het CDA.

  Denk daar maar eens goed over na!!!

 53. NoDoubt

  Het woord fascist is door u verkeerd gekozen. Wilders is patriot. Het is jammer dat u als hoofdredacteur uw onderzoek slecht doet. U weet dat er in landen om ons heen al vele duizenden no-go-aereas zijn waar alleen moslims vertoeven. U behoort ook te weten dat in Vlaanderen de afgelopen 5 jaar het aantal gezinnen wat geen NL thuis spreekt van 18 naar 23% is gegaan. Dat 75% simpatisanten zijn van het salavisme. Maar als u dat allemaal niet ziet, en uw onderzoek in de Koran en Hadith niet doet, dan lijkt het alsof Wilders een Nazi zou zijn. Totdat u ontdekt dat Mohammed niet heeft geleefd in SA en dat het geen religie is maar een totalitair regime. U moet beter uw journalistiek bedrijven.

 54. DutchOutlaw

  Wilders heeft écht gelijk hoor! Ik spreek uit ervaring. Heb al zes jaar een Iraaks “vluchtelingen” gezin naast me wonen. Wat een nachtmerrie! Eerst de geluidsoverlast maar dat vindt ik nog niet het ergst. Het erge is dat de vrouw des huizes gescheiden is,maar haar ex loopt de deur plat,dan heeft ze een uitkering en gaat naar de voedselbank,maar gaat wel samen met haar ex-man boodschappen halen met de auto.
  En tas of 5 á 7 vol boodschappen!!! Dan lopen de pakketbezorgers de deur ook nog eens plat met bestelde spullen en ze lopen allemaal in het nieuw. Heb uitkerende instaties ingelicht en sociale recherche die beide de grootste moeite hebben om die zakkenvullers iets te kunnen maken. Wat nou Wilders lult uit zijn nek!
  Heb met sociale recherche gesproken tijdens een huisbezoek en die wist mij te vertellen dat die statushouders de meest krankzinnige dingen verzinnen om maar geld te kunnen vangen. En wij maar voor dat geld werken.
  Maar ondertussen overnacht de ex-man van de vrouw des huizes gewoon elke dag bij haar terwijl hij niet op dat adres is ingeschreven. Hij heeft namelijk nog een vriendin weet ik uit betrouwbare bronnen. Nederland is een gaaf land aan het worden!!!!!

  1. Piet Patat

   @DutchOutlaw : wat u hier beschrijft kan Piet volledig onderschrijven. Heb het jarenlang aan mij voorbij zien trekken. Wij hadden ze dan niet als direkte buren maar wij woonden aan de rand van de wijk die in het midden vol zat met mohammedanen. De “geneugten” van deze multi-culti hel trokken dan ook elke dag aan ons voorbij. Onze kinderen werden bedreigd, achtervolgd, gepest etc. Regelmatig de straat vol met soepjurken die de hele boel blokkeerden en absoluut niet opzij gingen wanneer je er met de auto langs wilde. Toegesist worden zo van ” dit is straks ONS land, Wegwezen” ! Vrouw Syl die van de fiets werd getrokken door een club bontkraagjes, bespuugd en betast werd. Rotzooi die over de schutting kwam of de tuin in werd gesmeten, grafitti, planten vertrapt, potten stuk gegooid, brievenbus opgeblazen, auto bekrast etc. etc. etc. Aangifte doen heben we opgegeven en dat fietsincident was blijkens de politie vrouw Syl haar schuld want ze had een rok aan op de fiets en dan kon je dergelijke reacties verwachten ! WTF ! Gaaf land Nederland ? NOT !

 55. J.C.

  “Ja, ja, gaat hij verder, “zij krijgen álles en hoeven er niéts voor te doen. En u, die dat allemaal niet krijgt, u betaalt dat allemaal.”

  In goed Nederlands heet dit dat de Nederlanders gediscrimineerd worden. Maar dat vindt MvdG kennelijk geen probleem. Wel dat het hardop gezegd wordt, net als gisteren in het debat over Michael P., waarin het FvD aantoonde dat het bedenkelijk is dat iemand vrij kan rondlopen na de verschrikkelijke dingen, die hij op z’n kerfstok heeft. Dan ineens is het de toon, die veroordeeld moet worden.

  Overigens is de PVV niet nationaal socialistisch, de aanhangers van de EU wel.

 56. Godefroy France

  WILDERS IS DE ENIGE VRIJHEIDSTRIJDER DIE MET GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN VOOR ONZE BELANGEN OPKOMT !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  WAARVOOR HULDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dat we nooit mogen vergeten !!!

 57. DeBruijn

  Michael van Galien is zeker nooit in de Schilderswijk geweest of Transvaal. Jonge Marokkaanse meiden die zonder hoofddoek de deur uitgaan worden door buurmannen teruggestuurd naar huis, want anders zijn zij geen goede moslima’s.

  In het AD hebben een aantal meiden hun verhaal hierover verteld. Er wordt zelfs met geweld gedreigd als zij zich niet aan de regels houden of worden opgesloten in huis, todat zij zich gaan gedragen.

  Sommige vrouwen mogen helemaal nooit naar buiten. Hier zie ik ook al moslim mannen die hun vrouw naar binnensturen, net als een kind. Mag zelfs geen mannen te woord staan aan de deur.

  Echt Galien, eerst beter onderzoek doen.

  1. Niet L niet R

   Een juiste weergave van de huidige situatie in Nederland, triest maar waar!

   1. poldi

    Alleen moet Rien Noppen nog onder zijn rotsblokken naar buiten komen en de wereld niet door limonaderietjes bekijken.

 58. Rien Noppen

  “Ranzige nationaal-socialist”

  Ik acht Wilders een gevaarlijke idioot die Nederland onnoemelijk veel schade heeft berokkend maar ik zou toch niet zover willen gaan om de clown een nationaal socialist te noemen.
  Michael begint de laatste dagen wel een beetje gevaarlijk door te schieten.

  1. DeBruijn

   @ Rien Noppen

   Ik ben geen Wilders aanhanger en heb moeite met veel van zijn uitspraken, maar ik zie met eigen ogen wat islam met zich meebrengt. De buurvrouw hebt echt niets te vertellen hier, echt niet normaal. Haar zoon van 14 die heeft het thuis voor het zeggen als vaders niet thuis is.

   Michael schiet inderdaad erg door, geen idee waarom.

  2. Siemien

   Ja Rientje vind de islam een verrijking in ons land

 59. Korporaal Monty

  Zo grappig om te lezen dat pro-Wilders en pro-Baudet adepten het met elkaar oneens zijn.
  Alhoewel beiden stuurboord georiënteerde zijn, zijn ze het toch niet met elkaar eens.

  Hoe zouden beide partijen een coalitie kunnen vormen?

  Nooit dus.
  Vechten elkaar de tent uit. Vermakelijk.

 60. Niet L niet R

  Ik heb nog steeds veel respect voor de heer Wilders, die als eerste bezwaar maakte tegen die ongebreidelde stroom van moslimse gelukzoekers!
  Maar het wordt de hoogste tijd, dat hij de PVV meer breder gaat profileren anders wordt hij een verliezer!

 61. Korporaal Monty

  Volgens Wilders hebben 16 miljoen Nederlanders islamitische buren.

 62. Mart

  Dus een film/bericht is RANZIG wanneer men EIGEN volk voortrekt.Van GALIEN je drijft over,,…….of ben je tòch een volkverrader?

 63. Lex

  Ik vraag me af of Michael van der Galien wel artikelen schrijft voor de juiste medium.
  Anti Geert wilders artikelen en ook commentaar op Thierry Baudet.

  Ik vind dat hij meer thuishoort bij joop dan bij DDS.

  Zoals altijd slaat Geert Wilders de spijker weer eens op zijn kop. Ons land word elk jaar meer en meer islamitisch. Sommige mensen hebben oogkleppen op en willen de realiteit niet onder ogen zien.

  Of wonen in een luxe omgeving zonder moslims.

  Als er niet word ingegrepen is Nederland over 100 jaar of minder een islamitisch land.

  Blij dat ik dan niet meer leef.

 64. Punt50

  Kern van de zaak is natuurlijk het feit dat islam een nare doctrine is die problemen met zich meebrengt. Zou het alleen een nare doctrine zijn, en problemen als gevolg hiervan uitblijven, was het nog een ander geval..

  1. Lex

   Waar de Islam is daar is geweld en grote problemen.

   Waar de islam heerst daar is onderdrukking moord en doodslag.

   Ik vraag me af of de islam wel behoord in deze tijd waarin we leven.

   Barbaarse ideologie met barbaarse Sharia wat in steeds meer landen word ingevoerd.
   leven volgens een ik dacht 1500 jaar oude woestijn ideologie met moord en doodslag.

   Ik hoop dat FVD heel groot gaat worden en samen met DE PVV gaat regeren.

   Steeds meer Nederlanders hebben er meer dan genoeg van.

   Lex

 65. nienke

  Wilders heeft gelijk er zijn buurten in Europa waar de oorspronkelijke bewoners niet eens meer kunnen komen, dit is toch van de zotte.
  Het straatbeeld is overduidelijk neem de grote steden het lijkt wel een moslim land in plaats van een een Europees land.
  Als zij zich aan onze normen en waarden houden lijkt het mij geen enkel probleem maar helaas verdommen ze het om te integreren.
  Zijn niet tevreden met onze manier van leven het eeuwige commentaar dat zij gediscrimineerd worden en wij alles moeten inleveren om het hun naar de zin te maken en zij niets willen inleveren
  Wij moeten hun respecteren maar zij zijn niet van plan homo’s te accepteren, gedragen zich vrouw onvriendelijk, haten Joden, zijn niet blij met onze manier van leven en proberen onze democratie te veranderen in een moslimstaat, wat hun op het ogenblik aardig gaat lukken als wij niet onze oren en ogen open houden en zeker onze politici die graag een ander kant op kijken.

 66. cmnsetv

  Je kunt hem wel haatfascist blijven noemen maar deze man probeert zijn overtuiging over de grote gevaren van de Islam aan te geven en die zijn voor een heel groot gedeelte simpelweg waar. Lqaat de schrijver van dit artikel eens ingaan op een aantal punten die Wilders beweert over de Islam en ik zou graag zijn antwoorden horen.

 67. Duckday

  Ranzig is het niet en discriminatie ook niet WEL DE WAARHEID die Hr Wilders weergeeft
  Maar de fascistenroepertjes die de boel ophitsen en afbreken vinden discriminatie zo mooi dat het bij iedere uitzending standaard is Ogen en oren open wel de juiste kant opkijken en luisteren

 68. Bap

  Mike,
  Ik lees jou stukjes altijd met verbazing.
  1 dit is bijna het meest rechtse platform wat er is en wat kan.

  2 ik zit niet en vele met mij op jou mening te wachten wat jij acceptabel vind of niet.

  3 er zitten meer mensen met een migratie achtergrond in de bijstand dan autochtonen medelanders.

  Dus ga of voor het NRC schrijven en daar je mening verkondigen of schrijf hier gewoon zonder mening je stukje.

 69. Bolland

  Goedkoop scoren, ben geen Wilders fan maar man heeft meer lef als welke politicus dan ook, en lijdt al jaren onder een bizar leven omdat hij gewoon zijn mening geeft, en overtuiging volgt.

 70. Politiek Profeet

  DRuk druk druk met jawel….veel werk, en nu pas deze heerlijke bijdrage gelezen van Geert Wilders.
  Wat een oprechtheid en eerlijkheid kan deze man toch tentoonstellen.
  Eeen verademing in politiek Nederigland en het mislukte journaille, de msm en de vele wanna-bee journalisten.
  Geen gelogen woord en alles zoals het eraan toegaat in Nederigland.
  Reageren op MvdG is derhalve niet eens nodig……zonde van de tijd.

 71. umhnz

  Een ieder mag zeggen van Michael wat hij/zij/het vindt, maar hits en clicks genereren kan hij als de beste.

 72. Rud56

  Hard gelag voor je, hé Michael, al die waarheden en onomstotelijke feiten uit de mond van Wilders. Waarheden zo hard als de hardste steensoort die er maar mag bestaan!

  Tja, valt niet mee, hé, om als moslim te zijnde in Turkije al die feiten te moeten aanhoren!

  En weet je, Wilders en daarmee de PVV zal politiek nog verder uitgroeien, omdat men, ook in dit Nederland, de moslims zat is, méér dan zat! Omdat het meer dan overgrote deel zich superieur, respectloos, achterbaks, dominant en intolerant, kortom asociaal gedraagt ten opzichte van de vrije, andersdenkende mens! En dan heb ik het nog geen eens over hun criminele daden!

  Ja, waar de moslim verschijnt is het de vrijheid, veiligheid en vrede die verdwijnt, als sneeuw voor de zon!

  Ik zou zeggen Michael, hang bovenstaande zin maar boven je bed, misschien kom je dan nog eens tot inkeer! Tot inkeer wat voor vreselijke, satanische ideologie je aanhangt!

 73. M. Brandenburg

  Ach in hoeverre kan je iemand serieus nenen doe vrijwillig ia verkeerd tpt het geloof van haat en geweld en moordlustige overheersing, enkel en alleen om te kunnen troquem, omdat hij anders ooit door die geweldige tolerante schoonfamilie geacceoteers zou worden. Hij Schiet in de welbekende islamistiche slachtofferrol terwijl hij dondersgoed weet dat er geen gelogen woord in de uitsprkane van Wilders zit. De cijgeretjes en de (niet meer zo te mogen noemen) incidenten van intolerantie van de geimporteerd religie Van De vrede voor een ieder die zich onderwerpt, tegen alles wat niet islamistosch is, zijn niet meer te tellen, em het constante gejank om alles wat zogenaamd beledeigend is, dat gestqpt moet worden, terwijl de gemiddelde moslim minimaal.20 5 keer zo vaak criminelen is, dan de autochtone burger en de cijfers Van uitkeringstrekkers fie te lui zijn om te werken en zich gedragen als springkhanen als de parasiteren zoals ze zich gedragen. Zoals gezegd De officiele cijfers zelfs naar beneden Aangepast om het allemaal minder erg te doen lijken liegen niet, zelfs dan kunnen we spreken van een geimporteerd tsunami van ellende en intolerantie. Een samenleving die tolerant is voor intolerantie heft zichzelf binnen de kortste keren op.

 74. Bes Tolen

  Wilders kan en mag dat wat hij zegt, zeggen. De massa immigratie heeft Nederland en de autochtone bevolking zwaar geschaad. De immigranten moesten en moeten elk jaar fors uit de schatkist worden bijgepast om hun bestaan te onderhouden. Dan heb ik het alleen nog maar over de financiële kant. Maar die kant heeft verdere ongewenste slechte gevolgen. Zo worden jaarlijks zeker 5000 Afrikanen met HIV in Nederland verpleegd. Dat kost al honderden miljoenen euro’s. Maar nodige uitgaven voor de autochtone bevolking worden op medisch gebied niet gedaan. Daar staat een ontwikkeling vaak vrijwel stil. Al was het alleen al die in medische apparatuur voor operaties. Maar het gaat zo om vrijwel elk gebied.
  Daarnaast vindt onder dominante politieke leiding een grote verdringing van de autochtone bevolking plaats. De politiek heeft uitsluitend organisaties als gesprekspartner, ja zeker partner, die dit voorstaan. Die verdringing is kunstmatig en uiterst onhebbelijk.
  Veel ontwikkelingen ten goede zijn sinds begin jaren tachtig gestopt. Dat komt ongetwijfeld doordat de vanouds open, opgewekte en opbouwende Nederlandse cultuur slechts een aftreksel is van vroeger. Die is niet staande gehouden. De politiek was en is de schuldige. Dus misdadig. Oude onderdrukkende krachten hebben kans gezien terrein te herwinnen. Oude altijd bestreden ideeën, veelal door eeuwenlange machtspolitiek in godsdiensten opgeslagen, hadden in Nederland afgedaan of stonden onder grote druk. Werden eenvoudigweg niet meer door de overgrote meerderheid van de bevolking aanvaard. Het gaat hier om inhumane ideeën maar ook praktische uitvoering. Ballast, taboes, onderdrukking en andersoortige smerige daden. Nederland is nu heel verkeerd bezig. Nederland is soft tegenover wat niet deugt. Je ziet het ook bij huwelijken tussen Nederlanders, meest vrouwen, en buitenlanders uit achterlijke culturen. Het is meestal dat de achterlijke cultuur wint en dat in Nederland. Ongetwijfeld het gevolg van de onderdrukkende en misleidende, valselijk indoctrinerende heel foute politiek.
  Massa immigratie naar Europa is gericht tegen de belangen van de Europese bevolking, die daardoor knechting ondergaat. Europa is maar een klein deel van de te bewonen wereld en het is mee daarom al onzinnig bevolking van elders op te vangen. Het is ook tegen de natuur gericht want de Europese bevolking is in tienduizenden jaren aangepast aan de natuurlijke omstandigheden en dat gaat teloor. Daarmee is de overvloed aan veel minder tot ongeschikte groepen immigranten mee daarom uit den boze. De overvloed aan immigranten, die veroorzaakt wordt door de enorme geboorte overschotten, die er op duiden, dat veel te weinig tot geen verantwoordelijkheid daar in verre landen wordt genomen. Dat is dan nota bene het noodlot voor de Europese bevolking. En niet de klimaatverandering als nu linkse krachten ons sinds enige tijd proberen wijs te maken. Het is steeds weer zo, dat de politiek de thema’s massa immigratie en enorme geboorteoverschotten in onderontwikkelde gebieden op aarde buiten discussie en verantwoord beleid wil houden. Christelijke krachten waaronder de paus en de afschuweljke Merkel en aan het communisme verwante zoals er nu omvangrijk in Nederland zijn, bedreigen elke dag. Ook het gezonde verstand. Deze groepen zijn de ergste. Stelselmatige indoctrinatie is hun macht. Zelfhaat hoort daarbij. Wel is de macht van die groepen in het verleden tot stand gekomen door de omvangrijkste misdaden. Maar ze weten nog altijd hun invloed af te dwingen en dat maakt de Europeanen zo onmachtig.

 75. Arie B

  De overspannen reactie bewijst wel dat Geert het bij het juiste eind had. Geert-Gallen: 1-0.

 76. F. Domela Nienhuis

  Hoezo geen Islamisering, hoezo geen Shariadriehoek, Michael?

  Haagse slijter ontvangt bedreigingen uit Turkse hoek omdat hij wodka verkoopt

  Ofran Badakhshani uit Den Haag moest onlangs zijn slijterij voor drie dagen sluiten, omdat hij zich bedreigd voelde. Dat zegt de ondernemer in gesprek met De Telegraaf. Aanleiding voor de haatcampagne is een nieuw soort wodka die Badakhshani verkoopt.

  De ondernemer verkoopt sinds kort namelijk wodka met de naam Rumi. De drank is vernoemd naar Jalalludin Rumi, een beroemde, 13e eeuwse Perzische, islamitische dichter, filosoof en mysticus. Dat is tegen het zere been van veel Turkse moslims, vertelt Badakhshani aan de krant. “Een invloedrijke Turkse columnist spoorde zijn lezers aan om mij lastig te vallen. Er werd in Turkije ook een petitie tegen mij gestart”, aldus de slijter.

  Daarna sloeg de sfeer ook in Nederland om, vertelt hij. “Ik word gebeld, krijg e-mails: ’We zorgen dat dit gaat ophouden, we zullen je vinden, hier kom je niet mee weg’.” Ook komen er groepjes Turken bij hem langs. “Telkens een man of twee, drie; mensen die ik nooit eerder heb gezien, die dan rondhangen bij de wodka en met elkaar in het Turks smoezen. Soms reageren ze boos. Dat alles werd zo bedreigend dat ik de zaak enkele dagen heb moeten sluiten.”

  Badakhshani ontving zelfs een brief van een Turkse burgemeester, die eiste dat hij direct zou stoppen met de verkoop van de wodka. “En op mijn Facebook word ik uitgescholden in het Turks en het Engels. Daar hoeft maar één gek tussen te zitten. Als ik in Nederland, een vrij land, mijn werk niet kan doen, waar dan wel?”

  ‘Hartstikke hard aanpakken’

  Henk Krol (50Plus) vindt het gevaarlijk wat er gebeurt. “Gewoon hartstikke hard aanpakken”, aldus Krol vanmorgen in Goedemorgen Nederland “Wij leven in een vrij land en wij bepalen hier wat onze normen en waarden zijn. Dat moet niet vanuit het buitenland worden geïndoctrineerd.”

  “De drank is vernoemd naar filosoof Rumi en dat was een man die juist verdraagzaamheid predikte”, aldus Krol. “Bij zijn dood streden joden, moslims en christenen om wie het lichaam naar het graf mocht brengen.” Hij vindt het bizar dat er uitgerekend om de persoon van Rumi, die zelf zo voor verdraagzaamheid was, een rel is ontstaan.

 77. Peter Loosduinen

  Ranzige nationaal-socialist Geert Wilders ???
  Nee, een ziener die gelijk heeft !
  Michael Van Der Galien moet eens een fietstochtje maken in Den Haag.
  In de Brandstraat in Den Haag stond een mooie katholieke kerk.
  De Engelbewaarders die afgebroken is.
  In de straat zien we meisjes van 5 / 6 jaar met hoofddoekjes.
  Voetballende jongetjes die hier geboren zijn spreken Turks /Arabisch met elkaar.
  In een met neonbuizen verlicht café zitten allochtone heertjes met elkaar te kaarten.
  Daar ga je niet voor de gezelligheid tussen zitten !
  Een complete omvolking heeft daar plaatsgevonden.
  Ga het zien !!

 78. Madpo

  Kan zijn, maar misschien ook niet, zou een enorme teleurstelling zijn voor de auteur van dit artikel!! Niet Mike???

 79. F. Domela Nienhuis

  Deel dit spotje op zoveel mogelijk sociale media. Want de waarheid moet gedeeld worden.

 80. F. Domela Nienhuis

  Joop Klepzekert schreef:

  Zowel VVD als CDA beloven elke keer weer dat ze nu wel klaar zijn met wegkijken. Zowel financieel als cultureel. Beide zijn van origine ook rechts nationalistisch.
  Nationaal socialistisch zijn GroenSlinks, PvdA, SP en D66.
  Nationaal socialistisch is niet nationalistisch. Hitler was ook nationaal socialistisch, maar wilde wel de hele wereld veroveren en gelijk maken. Net zoals de linkse partijen dat nu ook willen.

  hátétépéès://wéwéwé.dagelijksestandaard.nl/2019/03/links-woedend-na-historische-zege-forum-voor-democratie-wat-erg-racist-poeplucht/

  1. F. Domela Nienhuis

   En vergeet de Islam niet.

 81. Homo erectus

  Beste Mr van der Galien,
  Wat is er mis met de uitspraken van Geert?
  Zit er iets bij wat niet waar is?
  Ik weet dat de vinger op de zere plek liggen niet populair is de politiek maar schijnbaar begint de Nederlandse stemmer dit meer en meer te waarderen gezien het bestaan van de PVV en FvD.
  Goede ontwikkeling dus na alle linksche gutmensch ellende van de afgelopen 30+ jaar.zoals Jan Marijnesen een paar jaar geleden zei: mss had Janmaat toch gelijk.
  Dus als u nu ophoudt met deze onzin uit te kramen kunnen wij weer gewoon ons democratische plichtbdoen en vrij kiezen waarvoor we willen zonder de linkse drek te moeten aanhoren. Waarvoor dank.

  1. Dik

   “Wat is er mis met de uitspraken van Geert? Zit er iets bij wat niet waar is?”

   Er is niets mis en het is gewoon waar. Maar dat is ook precies het probleem. Zodra de waarheid wordt verkondigd gaat linksaf op de persoon, meestal met het volgende kolderrijtje:

   – Fascisme
   – Racisme
   – Nazisme
   – Fobieën
   – etc…

  2. Rien Noppen

   Homo Erectus hoeft niet bang te zijn, hij kan in alle vrijheid blijven stemmen op populistische kabouterpartijen.

 82. Jozias Visser

  Islamieten hebben niks met Nederland en voelen zich eeuwig en altijd achtergesteld. Terwijl zij in het geheel niks voorstellen, eisen zij wel keer op keer respect en maken van het parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving hun deugd. Van kind af aan is de moslim bijgebracht dat wij niet deugen en dat hun geloof de Islam de wereld moet overheersen. Dat staat in de Koran. Dus twijfelt de moslim niet. De moslim adoreert dat stomme nepboek als een zogenaamd heilig, onaantastbaar, boek dat in de taal van Allah is geschreven: het waardeloze voor de wereld zinloze primitieve Arabisch.

  P.S.: geen moslim is verplicht zich moslim te noemen, waarmee hij van alle kritiek ontheven is. Maar…

  Op het verlaten van de Islam staat de doodstraf.

  1. Rien Noppen

   “Op het verlaten van de Islam staat de doodstraf.”

   Er verlaten in Nederland nogal veel mensen de Islam, maar die zijn, zoals algemeen bekend, ook allemaal ter dood gebracht.

   Het moet niet gekker worden!

 83. Marius Feenstra

  Ja, háát. Kritiek hebben op massa-immigratie is volstrekt acceptabel — ik ben daar zélf kritisch over , hier kun je verder schrijven van der Galien, ben benieuwd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.