Knipsel

Volk is het zat! 'Weg met Femke'-petitie levert 8500 handtekeningen op in één dag!

Geen categorieapr 13 2019, 11:00
Hilarisch en schrijnend. De petitie 'Weg met Femke', gericht tegen burgemeester Halsema van Amsterdam, haalde in één dag 7500 handtekeningen op! Dat meldt GeenStijl.
De petitie, hier te vinden, geeft kort en bondig weer wat de aanleiding voor het uitzetten van deze petitie is geweest: Zij heeft geen bestuurlijke ervaring opgedaan na 2011, er is een verstoorde verhouding met de gemeenteraad en de ondertekenaars vinden het niet juist dat er bij een links bestuur in de gemeenteraad ook een links progressieve burgemeester is gekozen. Hiermee zou haar objectiviteit in het geding komen en ontstaat er twijfel over haar prioritering van belangen. De ondertekenaars doen dan ook een verzoek om Femke Halsema te ontslaan als burgemeester van Amsterdam.
Op moment van schrijven staat de teller inmiddels al op 8.500 ondertekeningen en lijkt er in dit tempo nog veel meer te gaan halen! Dit laat wel zien dat er flinke weerstand is vanuit de bevolking tegen haar als burgemeester van Amsterdam.
Één van de grootste flaters van haar onkunde lijkt het gedoe met het islamitische Cornelius Haga Lyceum te zijn, waar ze te vroeg haar kruit verschoot door signalen van de NCTV aan te voeren als bewijs voor ongure praktijken binnen die school. Hierdoor werd de inspectie in haar taak belemmerd en kon niet worden aangetoond of er daadwerkelijk wat mis was in die school, waardoor ze nu zelfs proberen uit te breiden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten