Hoofdredacteur Gaykrant in elkaar geslagen “door lichtgetinte gasten” – Waarschuwde vorig jaar nog voor toenemende homofobie

Zojuist maakte de hoofdredacteur van de Gaykrant, Hans Prummel, bekend dat hij in elkaar is geslagen ‘door twee getinte gasten‘. Hij waarschuwde vorig jaar al dat de situatie van homo’s twintig jaar geleden beter was dan nu. Hij werd toen uitgejouwd en beschuldigd van ‘extreemrechtse haatpropaganda’.

Oh wat was hij toch extreemrechts en bevooroordeeld toen hij gewoon het toenemende gevaar aanstipte en niet bang was om de oorzaak aan te wijzen. Schande sprak men er van, al kon hij natuurlijk niet té hard worden aangepakt vanwege zijn eigen geaardheid en inzet voor de homogemeenschap. De twee meest typerende reacties op zijn NPO Radio 1 interview staan nog steeds bovenaan:

Knipsel2

 

‘Walgelijke stemmingmakerij’, nou was Prummel zelf ook niet zo blij met hoe het citaat zonder context op Twitter verscheen. Maar toch bleek het, tenzij hij nu op Facebook liegt, wel de lading te dekken en lijkt hij toch een punt te hebben gehad:

Knipsel

Wordt het nu wéér wegkijken? Had Prummel gewoon stilletjes aangifte moeten doen, in plaats van dit zomaar openbaar op Facebook te zetten? ‘Waarom noem je nou de huidskleur van deze homofoben erbij, Hans?’ Je voelt dergelijke reacties al aankomen, net als toen vlak na zijn interview:

Knipsel3

Gelukkig lijkt hij er goed vanaf te zijn gekomen. Nu mag hij zich waarschijnlijk de komende dagen gaan lopen verantwoorden over waarom hij de jongens had uitgelokt of roept er iemand dat hij wellicht was begonnen. Alles om de oogkleppen maar op te kunnen houden en niet te hoeven geloven aan het feit dat Prummel het gewoon bij het rechte eind had.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Jumping

  Timmerfrans heeft een optie genomen, op open grenzen van de Noordkaap tot Gibraltar.
  En van de Atlantic tot China.
  En alles daartussen is welkom voor een woning + levenslange uitkering wordt gezorgd.

  1. Meester Kong

   @J

   Nederland is kei en kei verrot

   Stem PVV of FvD

 2. Ragmilla

  Conservatieven zijn een drama voor homo’s en alles wat anders is. Natuurlijk maakt de schrijver er alleen buitenlanders van, dat bleek pas wel op Twitter, FvD ging los “alleen achter hun deur” hier heb ik ook wel een paar voorbij zien komen.

  Wie is de wegkijker? De schrijver die niet in zijn eigen gemeenschap kijkt of iemand die niet wil generaliseren?

  Waardeloos haat stukje.

  1. Bosche draak

   Conservatieven keuren homoseksualiteit inderdaad ook af.
   MAAR die gaan dat soort mensen niet lopen belagen op straat en al helemaal niet mishandelen, want dit soort sujetten juist weer wel doen.
   Het constante afzwakken van dit soort situaties door zwakzinnigen als jij Raggebol, is juist evident aan het hardnekkig voort blijven bestaan van het probleem.

   “Jamaar jamaar, anderen doen het ook”
   Dat is toch helemaal niet aan de orde demente!!
   Houd je bij het onderwerp of gaat elders lopen geiten hatelijke halve zool dat je er bent!!

   1. Meester Kong

    @Bd

    Je behoort tot de groep fantasten

    Lugar zit nu toch wel op 10 nick’s

    Doorzetten dan haal je An Dijvie nog weleens in

    1. Bosche draak

     Wat klopt er dan niet half zachte?

     Ik zie conservatievelingen niet op de vuist gaan met homo’s, en al helemaal niet vergelijken met “licht getinte jongemannen met een noord afrikaanse uiterlijk”

     De rest van je nickname-klets zit tussen je oren, genoeg ruimte daar

   2. Piet51

    Homofobie en geweld gaan helaas regelmatig samen, en niet alleen bij moslims. Kijk maar eens naar die Amerikaanse dominee (die Nederland niet in mocht) en zijn volgelingen die ook alle homo’s wilden doden en meer van dat fraais. Stond volgens hen in de Bijbel, net als sommige moslims dat in de Koran lezen. Geen van beide is waar. Beide zijn interpretaties van die boeken.

  2. Stopperspil

   Als iemand gewoon vertelt wat hem is overkomen is daar toch niets mis mee. Of mag dat tegenwoordig ook niet meer. En dat het “toevallig” licht getinte jongens zijn dan is dat maar zo.

  3. Peter Oudshoorn

   Aytas Ragmilla komt uit een moslimfamilie, haar moeder is moslima zoals ze vaak heeft medegedeeld. Logisch dat ze geen enkele aanval op haar broeders van de oemma duldt en homo’s graag met het hoofd naar beneden ziet geworpen vanaf een hoog gebouw. Om haar homohaat enigszins te verbloemen geeft ze maar conservatieven de schuld. Waarschijnlijk bedoelt ze haar oerconservatieve haatideologie.

   1. Jumping

    Vlgs mij Peter is HET niks het liegt en fantaseert er op los.
    HET is niks.
    Mombassa.?

    1. koeiepoep

     @ peter en jumping: eens goed lezen, wat Ragmilla nu precies schrijft, zou al een hoop schelen.

  4. Siemien

   Praktiserend homoseksualiteit is tegennatuurlijk en echt goor, ik ben dan ook een hele echte man man..

   1. Meester Kong

    @S
    🙂

   2. Bosche draak

    Als in deze man’s “man” en deze man’s “man”?

   3. marco1

    Ja ik vind het ook smerig Siemien maar ik kan me niet druk maken om wat een ander in bed doet. Waarschijnlijk vinden veel flikkers wat ik met vrouwen heb gedaan ook smerig.

  5. marco1

   Ragmilla de tijd dat blanke jeugd nog aan potenrammen deed is echt achter ons. Je moet niet niet gaan ontkennen dat agressie tegen flikkers met name van personen met moslim achtergrond komt. Kijk ik ben het vaak met je een ,vaak ook niet vind dat ze je niet uit moeten schelden maar ik vind wel dat je de waarheid ook onder ogen moet zien. Verder boeit het me overigens geen reet dat er homo’s in elkaar geslagen worden maar echt nodig is het nu ook weer niet.

  6. DeBruijn

   @ Ragmilla

   Waarom denk je dat homo’s uit het Midden-Oosten, Eurazië en Afrika vluchten?

   Nee, niet door de Europeanen, die mogen hen weer opvangen.

 3. Korporaal Monty

  Dit bericht komt net een dag te laat.

 4. Moh de pedo

  Tja, die jongens hebben nu eenmaal andere waarden en normen. Dat moeten we respecteren maar tot een bepaalde hoogte. Laten we het debat aangaan met de deze jongens. Laten we zeggen dat wij daar niet zo van houden in Nederland en hiervoor respect willen tonen. Zo niet, dan hebben we pech gehad. Islam gaat nu eenmaal voor.

  1. Meester Kong

   @M d p

   Samen thee drinken wil ook weleens helpen.

 5. DeBruijn

  Bijna in elkaar geslagen is dus niet in elkaar geslagen.

  Voor de rest moet hij naar de politie gaan en we moeten zeker niet alles aannemen omdat het op Facebook staat.

 6. Joop Klepzeikert

  Volgens zwakzinnig links heeft dat niets met moslims of ander ongeciviliseerd import tuig te maken. Zwakzinnig links vind dat het door ‘extreem rechts’ komt. Net zoals alles de schuld van ‘extreem rechts’ is volgens socialisten, al vanaf begin vorige eeuw.

  1. Meester Kong

   @J K
   Je blijft maar fantaseren, begint nu wel erg zielig te worden.

 7. Vit

  Zag ik het maar gebeuren.

  1. Meester Kong

   @V
   Je had je rollator stuk geslagen op die licht getinte medelanders 🙂

   1. Vit

    Neuh ik kan het nog steeds met mijn handen af wat er 2 hebben ondervonden.

 8. Mars020

  Die figuren lopen zelf op straat, met verwijfde kleding en bijbehorend gedrag. Zitten met ze allen als een stelletje wijven bij de kapper, met hun tasjes om de nek. Ze maken zichzelf totaal belachelijk en worden door niemand voor vol aangezien. Uit frustratie gaan ze homo’s in elkaar meppen, terwijl ze het eigenlijk zelf ook zijn.

  1. Bosche draak

   Nog erger, homo’s maken tenminste nog muziek of zijn grappig.
   Van de anderen heb je alleen maar last.

 9. Kapitein Haddock

  Licht getint?
  Super blanke jongens die te lang in de zon hebben gezeten!
  De echte getinte doen dit nooit!!! Deze pakken liever oudere mensen boven de 80!
  Dus………. niet meer discrimineren! Anders……………..gaan we beklag doen bij DWDD en Pauw!

 10. Trien Knoppen

  Deze kwajongens, met een niet westerse migratie achtergrond, zijn binnenkort vast te bewonderen in Opsporing Verzocht…
  Aan ‘acteurs’ geen gebrek daar!

 11. logisch denken

  getuige de stemming bij de laatste verkiezingen zal dit nog wel even aanhouden

  1. Trien Knoppen

   De partij van de all… mensen met een niet westerse migratie achtergrond had gewonnen dus? lol

 12. victus

  Heel veel van die licht getinte personen zijn zelf ook homo. Alleen dat mag niet van hun geloof. Daarom gaan ze dubbel gefrustreerd staan te doen tegen die witte mannen die dat wel open mogen belijden.

 13. Arafat

  Victus is een onwetende idioot! 80 procent van avressie tegen homo’s gebeurt op het platte land! Volgens mij wonen daar weinig allochtonen. maar vooral blanke en gelovige christenen! dus de dader lijmt meer op jou dan op hen!

  1. peetjoh. k

   Op het platteland?. Het blijkt wel weer dat iemand die zichzelf Arafat noemd nooit buiten de stad is geweest. Op het platteland lopen de homo,s gewoon hand in hand hoor. Wij boeren hebben daar geen interesse in. Laat staan dat wij onze tijd daaraan besteden.

  2. DeBruijn

   Arafat is geen Palestijn, maar Egyptenaar

   Ja hoor, vandaar dat Amsterdam de geweldhoofstad van Nederland is tegen homo´s, want daar wonen heel veel christelijke boeren.

   Slaap zacht. In Saoedi Arabië, Afganistan, Pakistan en Brunei wonen natuurlijk ook veel christelijke boeren.

   Tja

  3. victus

   Kijk maar bij een voetbalwedstrijd bij een team van hoofdzakelijk Allochtonen Doelpunt? Ze staan dan 10 minuten met elkaar te klefnekken. Ook al is het een goal in eigen doel. Valt gewoon op. Ontkennen heeft geen zin als het er zo dik op ligt.

 14. Michael M

  Met dank aan mensen als Timmermans dat graag Europa wilt delen aan de hele wereld. Hij heeft gezegd dat de complete massa’s ongecontroleerde immigratie personen ook uit landen waar homo’s worden vermoord gemarteld gedood hier naartoe mogen komen. Dit neemt het gevaar in Europa steeds sterker toe als vijandigheid tegen vrouwen en homo’s joden en toenemende antisemitisme. Het Midden-Oosten is het eeuwen oorlogen en schijnt dood verderf en aanslagen gewoon normaal te zijn. Met dank aan links.

 15. Michael M

  Links knuffelt de hele wereld !!!

  1. peetjoh. k

   Ja en het rare is dat zij zichzelf schijnen te haten.Dus ze knuffelen alles behalve hun eigen volk. Collectieve zelfmoord zou een goed idee zijn. Beter voor t milieu ook. En voor de rest van de Nederlanders

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.