Inkijkje in de Timmermans-stemmers: ‘hij gaat iets met milieu doen’ en ‘zwijgende meerderheid is pro-EU’

Dat er een ‘Timmermans-effect’ aan zat te komen, wisten we van Maurice de Hond. Hoe, waarom, waar het uit bestaat en wát het precies is, wist niemand. De Volkskrant interviewde een aantal Timmermans-stemmers, zo wordt het effect íets duidelijker.

Allereerst is er GroenLinks-meisje Hadassa de Velde Harsenhorst (28). Timmermans kwam volgens haar ‘sterk naar voren’ en ze kickt op het feit dat hij meerdere talen spreekt. In het stemhokje nam ze pas de beslissing. Nu hoopt ze dat Fransje ‘veel voor het klimaat gaat doen’ en ‘veel gaat samenwerken’. Puur op onderbuikgevoel gestemd dus.

Rik Hendriks (60) stemde al vijftien jaar SP. Hij hekelde het SP-filmpje en sprong over naar Timmermans. Hij is héél blij met de uitslag, want met een opkomst van zo’n 40 procent tonen de 6 zetels voor de PvdA wel duidelijk aan dat ‘de zwijgende meerderheid weet dat we niet zonder Europa kunnen’. Voor hem is meer Europa juist van belang want, let op:

Ik tank in België en ga naar de supermarkt in Duitsland, want dat is goedkoper. Dat is toch onzin, dat het zo verschilt? Dat moeten wij als Europa samen kunnen oplossen.”

Een SP’er die hoge prijsverschillen (door belastingen) hekelt en de grens over trekt om belastingen te ontwijken, maar vindt dat de EU daar wat aan moet doen. Hoe krijg je het voor elkaar…

En dan hebben we nog zo’n talent! Oscar Bergamin (55), een typische blanke deugkosmopoliet. Hij wil, ondanks dat hij hiervoor zelf Nida stemde, ‘weer een normaal links geluid laten horen’. Hij twijfelde eerst nog tussen GroenLinks en PvdA ‘maar GroenLinks was soms rechts’. Wanneer dan Oscar? Kennelijk had Timmermans volgens Oscar ‘ook echt wat te vertellen’, in tegenstelling tot andere partijen die ‘helemaal geen verhaal hebben’. Juist ja, Timmermans met “Islam hoort al 2000 jaar bij Europa”, “Europa is altijd divers geweest”, “Alle landen moeten diversiteit accepteren” en “Al ruim 70 jaar vrede door de EU,” is écht een verhaal en geen holle retoriek van de bovenste plank.

Als ik dit zo lees betekent het Timmermans-effect niets meer dan ‘hij praatte leuk, hij gaf een goede show en ik ken hem van tv’. Tragisch.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

86 reacties

 1. Marija

  Het zegt wel iets over de intelligentie van de kiezers als je die kneus van een Timmermans niet doorziet.

  1. bejaarde

   Marija ++++++++

  2. TheovdWal

   @Marija – ja, te triest voor woorden, ze dachten zeker dat het om het songfestival ging ofzo

   FVD en PVV kunnen de volgende keer beter verlaging van de bier- en patatprijzen beloven, dan winnen ze met gemak!

  3. m.van.rosmalen

   Wat denk je nou zelf Marija wat dat voor kiezers zijn?
   Al die Moslims en andere allochtonen krijgen allemaal stemadvies vanuit de Moskee en andere criminele theehuisjes natuurlijk
   Hoe verklaar je anders dat de Partij van de Arabieren waar eerst niks meer van over was nu ineens zo groot is geworden.
   Zijn allemaal opgeroepen om met z’n allen strategisch te gaan stemmen.
   En het zijn er nogal wat
   Die kutjanussen bepalen hier dadelijk het hele beleid

  4. Arbeider65

   Daarom ben ik thuis gebleven. Lekker op de bank, na een dag hard zwoegen voor de centen.

   1. Siemien

    Wel een grote mond maar niet stemmen dat hebben 6 miljoen met jou gedaan en maar zeiken…

    1. Arbeider65

     Waar is mijn grote mond dan? Ik ben tegen de huidige EU. Heb destijds tegen de EU grondwet gestemd. Ik ben voor samenwerking, maartegen een federaal EU.
     De PVV en FvD zijn gewoon niet in machte om dit tegen te houden. Dat de SP leden zich zelfs tegen hun eigen campagnje film keerden, vond ik vreemd. Het gaat, tenslotte, om de inhoud en niet om de verpakking.

 2. Dragonmaster969

  en al die sukkels richten Nederland ten gronde door op die mafkees te stemmen.

  1. Hans Brusselmans

   Je moet werkelijk het verstand van een pootaardappel hebben om die charlatan niet te doorgronden, maar blijkbaar zijn er daar ontelbaren van in dit land, het is in en in tragisch….

   1. Caro

    @ hb
    Zoals uw reactie op andere post over alzheimer.
    Top zeg

    1. Hans Brusselmans

     Blij dat ik u heb kunnen plezieren, graag gedaan.

     1. Caro

      @hb

      Lees even de post.
      reageer dan daarna

     2. Hans Brusselmans

      Mocht u zich aangesproken voelen omdat u misschien een Alzheimer patiënt in uw buurt hebt of er zelf aan leidt dan spijt mij dat, maar ik ben van mening dat al diegenen die op de charlatan Frans Timmermans (een verachtelijk persoon) hebben gestemd voldoen aan hetgeen ik heb gesteld, wie vergeten is waar de PVDA voor staat de laatste decennia verdient geen betere benaming in mijn optiek.

   2. tomygun

    Hans of pot plant .

   3. Caro

    @hb
    Dan,uw reactie nu wel duidelijk.

  2. marco1

   Dan had de zwijgende meerderheid zijn stem moeten laten horen dit is niet gedaan dus zal de meerderheid het wel prima vinden.

 3. Siemien

  Ik kots echt op het volk dat zich niet lijkt te realiseren dat Nederland een provincie van Europa gaat worden, erger nog, Nederland niet meer over haar eigen wetten gaat.
  Ik spuug op dat volk, echt waar wat een misselijk volk is dat toch.

  1. Hans Brusselmans

   Zo denk ik er precies eender over Siemien..+1

  2. Joop Klepzeikert

   Dit volk is helaas niet meer te redden. Ooit waren wij het hardst werkende en meest intelligente volk van de wereld. Dat ligt overduidelijk héél ver achter ons.
   Landelijk stemmen we al 40 jaar op zo’n beetje de zelfde idioten, provinciaal hebben we dat zowaar even iets anders gedaan en nu weer precies zoals al 40 jaar. Niet op wat partijen doen, maar wat ze beloven, maar al 40 jaar niet waarmaken.
   Maar hoe kan het toch dat steeds meer hoogopgeleide mensen dit zieke land de rug toe keren…

   1. Henk-Jansen

    Nederland is nooit het beste volk ter wereld geweest, dit misplaatste en nergens op gebaseerde gevoel van superioriteit is echt misselijkmakend! Nederland is geen haar beter dan de andere EU-landen en denken dat je zonder ze beter af bent is dan ook absurd!

    1. Joop Klepzeikert

     @trol H-J: Dat jij zo debiel zwakzinnig links ‘denkt’ kan ik niets aan doen. Ik benoem enkel bewezen feiten. Die vind zwakzinnig links niet leuk, want niet zwakzinnig links.

  3. Henk-Jansen

   “het volk dat zich niet lijkt te realiseren dat Nederland een provincie van Europa gaat worden” Dat is het niet. Ik heb doelbewust voor een Europese federatie gestemd. Als we ons terugtrekken achter de dijken stellen we niets meer voor. Alleen door te samen te werken brengen we nog wat gewicht op het wereldtoneel.

   1. Siemien

    “Als we ons terugtrekken achter de dijken stellen we niets meer voor.”

    Wat een onzin, extremen!! dat is wat er bij gehaald wordt, jij behoort tot het volk dat ik zo verafschuw.
    Jij hebt werkelijk geen idee waar jij op gestemd hebt, Nederland is een handelsland pur sang en een Nexit is het beste voor Nederland zelf..
    Sterker nog, de EU staat voor Europese unie en niet voor Europees economische gemeenschap, maar zoals ik al zei jullie zijn echt te dom om dit écht te begrijpen..

    “Alleen door te samen te werken brengen we nog wat gewicht op het wereldtoneel.”

    Lees nou eens goed wat je hier zegt! ook dit is een extreem, je stelt dat er niets anders mogelijk is, dit lieg jij dat je barst.
    Er lopen een stel achterlijke ijdeltuiten rond die vooral bezig zijn met hun eigen hachje en niet met de mensen in de landen in Europa…

    1. Henk-Jansen

     En dat handelsland zijn we juist geworden door ons open te stellen naar andere landen. Dus niks geen grenzen dicht maar de grenzen wagenwijd open! En dit is deels te danken aan de Europese Unie die ons toegang heeft gegeven tot een markt met meer dan 500 miljoen consumenten.

     En inderdaad we stellen niets meer voor op het wereldtoneel met ons kleine landje van 17 miljoen mensen. Als je er alleen voor staat en je doet iets dat de VS of China niet zint kunnen ze je compleet ruïneren zonder dat ze daar zelf iets van voelen.
     Echt fvd’ers zijn compleet de realiteit verloren uit een nostalgie naar een periode die al meer dan 300 jaar voorbij is en nooit meer terug komt.

   2. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

    #H-J

    Gewicht op het wereldtoneel? Enige wat daaraan klopt is dat volgevreten Frenske van 75 naar 103 kilo is gegaan in 5 werkzame jaren in Brussel.

    Wij denken dat we iets te vertellen hebben op het wereldtoneel maar achter de bühne staan ze in de broek te pissen van het lachen als Trutte of Blok op het toneel komen.

  4. Meester Kong

   @S

   Stem ze weg
   Stem PvD

   🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   1. Meester Kong

    Oei FvD

    Ik kots trouwens op die gluiperige christenhonden …… Lugar, Siemien, Peter, Dik enz.

    1. Siemien

     Feit dat jij als nazi sympathisant niet het beste voor hebt met Nederland is mij zeer duidelijk..

     1. Meester Kong

      Ach Siemien jij als homofoob wil zoveel mogelijk de bijbel als leidraad.
      FvD is zeer conservatief en daar zag je een kans.

      Zit er ff niet in.

      Stem ze weg
      Stem FvD

      Nooit een antwoord gekregen,- Hoe dan?

     2. Siemien

      “homofoob” is een woord dat niet bestaat en buiten dat, je begrijpt er geen moer van, ik heb niets tegen homo’s, nazi’s hadden dit wel..

     3. Joop Klepzeikert

      @Siemien: “je begrijpt er geen moer van”… Had jij werkelijk het idee dat trol Kong ergens iets van begreep dan? Hij laat al heel lang duidelijk blijken helemaal nergens iets van te (willen) begrijpen.
      Wat hem ook uitgelegd en/of bewezen wordt, hij vind van niet. Ongeacht waar het over gaat.

    2. marco1

     Christenhonden? Pffff ik kots op mensen die christenen honden noemen.

     1. Meester Kong

      @Marco
      Niet elke christen is voor mij een christenhond.
      Maar types als Lugar, Siemien enz wel.

     2. tomygun

      Marco SP moslim lover
      honden hebben trouwens een hekel aan moslims .

     3. tomygun

      Meester kont en ikke en ikke en ikke
      een schot hagel zal zo,n kont nooit missen .

     4. tomygun

      Met de import van links met al die moslims komen
      ook de wolven terug de beste en mooiste honden
      die er bestaan en een bloedhekel aan moslims hebben
      de aanwas gaat ook wat sneller ik zal ze in de winter
      wel wat bijvoederen zodat zij groot en sterk worden .

    3. tomygun

     Ach meester kont het maakt niets uit
     of dat geluid uit een nasi of bami bal komt
     als je vriend de spaanse kok niet kan koken
     dan kots je alles uit ook de SP keuken .

  5. Raveltje

   @Siemien
   Ze gaan voor oorlog zorgen.Alle rechten worden je immers
   afgenomen. Daar zijn ze in de 70er jaren al mee begonnen
   In de 80er en 90er nog meer druk en met de euro is het
   hek van de dam. Nederland is weggegeven.

   1. Siemien

    Precies Raveltje..

   2. Joop Klepzeikert

    @Raveltje: Nederland wordt vooral weggegeven aan klaplopers. Onderhand gaat 85% van het roverheidsbudget op aan linkse hobby’s, waarvan ruim 1/2 aan allochtonen.
    Toch schijnt werkend Nederland dat nog niet erg genoeg te vinden en blijven nog steeds zelfs met deze belangrijke verkiezingen massaal thuis.
    Voor de werkende mens eindelijk in actie gaat komen is die zo ver verzwakt, door honger en uitdroging, dat die niets meer kan beginnen.
    Ik weet gelukkig volgende maand waar ik nog dit jaar heen kan vluchten.

 4. tomygun

  Leuk in dit stukje meester kont tanken in belgie ( valse pas)
  roven in duitsland uw beroep ? pin blaster .
  En ruk knopje als tweede yep.

 5. bejaarde

  Ik sluit mij bij de eerste drie reageerders aan.
  Waar zit het verstand tegenwoordig nog?
  Die charlatan zit er voor zichzelf en zijn te hoge inkomen.
  PvdA was op een dieptepunt en mocht nog verder downstairs, maar hersenlozen hebben bepaald. Mijn arme kinderen en kleinkinderen.

  1. Henk-Jansen

   En toch zijn jullie zo’n groot fan van het fvd en de pvv die ook doodleuk in Brussel gaan zitten om hun salaris en toeslagen op te strijken!

   1. Hans Brusselmans

    Er zijn drie levensgrote ergernissen in dit land, dat zijn de EU, de aanwezigheid van de walgelijke islam en zijn volgers en het aantal asielzoekers wat geen asielzoeker is in de zin van het woord. En de PVV en FvD zijn de enige politieke partijen die hierin verandering willen brengen, vandaar …..

    1. Henk-Jansen

     Blijkbaar worden die ergenissen maar door 14% van de bevolking gedeeld 😀 Dus zulke grote ergenissen zijn het niet.

   2. Heinz

    Die Eppink zit er voor 5 jaar goed en warmpjes bij. Zal zich niet inspannen. Geld wat dom is maakt recht wat krom is.

   3. trutje

    Henk-Jansen en die linkse kliek dan die zogenaamd altijd voor de minderbedeelden opkomen staan die een gedeelte van hun salaris af.

 6. Joop Klepzeikert

  Dit toont weer duidelijk aan hoe dom linkschmenschen zijn.
  In totaal hebben de linkse partijen niets gewonnen. Zelfs 2 zetels verloren.
  Deze verkiezingen tonen helaas ook aan dat er best veel dom rechts volk bestaat. Die zijn niet gaan stemmen.

  1. Ragmilla

   Deze reactie toont aan hoe zelfingenomen jij bent, jouw reacties zijn over het algemeen niet meer dan wat gescheld in het luchtledige en onderbouwing gaat nooit verder dan links is dom. Dat zegt veel over jouw niveau.

   1. Joop Klepzeikert

    @Ragmilla: Het heeft voor jou geen zin op mij te reageren. Ik lees geen lerre van zwakzinnig linkse trollen zoals jij.

    1. Joop Klepzeikert

     lerre moest letter zijn (waar dat vandaan komt weet ik niet. Niet uit mijn toetsenbord).

  2. Meester Kong

   @Joop

   Hahahaha fantast en nu snel emigreren 🙂

   Ik kots trouwens op die gluiperige christenhonden …… Lugar, Siemien, Peter, Dik, joop enz.

   1. Siemien

    Je raakt gefrustreerd Kongsülsünnetje, ik ben je rode lapje en ik heb structureel gelijk over jouw gedachtegangen die echt parallel lopen met die van Nazi’s, probleem is dat Nazi’s vergeleken bij jou lieverdjes waren

    1. Meester Kong

     Ach Siemien, ben voor abortus, euthanasie enz, en dat maakt mij volgens Siemien een nazi 🙂 🙂

    2. Joop Klepzeikert

     De meeste nazi’s hadden wel werkende hersenen. Kong heeft nog minder dan een amoebe. Krijgt elke ochtend een drankje genaamd frusty. Denken zijn volkomen debiele begeleiders dat hij rustig van wordt.
     De zorg is al lang niet meer wat het geweest is. Vooral de GGZ.

   2. tomygun

    Trouwens dat je mag stikken in je eigen kots !

 7. Ragmilla

  Dus het verstand zit op rechts? Met zo’n rancuneus stukje geloof ik dat niet. 15% heeft op FvD/PVV gestemd, misschien dat je het eens op die manier moet analyseren en dan afvragen wat er mis is gegaan.

  1. TheovdWal

   What about the VieVieDie???

 8. TheovdWal

  Tsja, het is duidelijk: GL en D666 verliezen aantrekkelijkheid en SP verpest het voor zichzelf en dan in vredesnaam maar PvdA, hij wil ook de baas worden en dan wint Nederland straks weer, net als het songfestival.

  We gaan een een linkse partij voor patat- & bierprijsverlaging oprichten genaam De Tokkies en nemen gewoon de standpunten van het FVD over (daar kijkt toch geen hond naar), wedden dat we veel stemmen trekken? We vragen Kim Holland en Bobbie Eden om stand-in partijleidsters te worden, verdubbeling aantal stemmen gegarandeert!

 9. Meester Kong

  Ha die DDS, vrij naar Poldi

  -De Druiven Zijn Wel Erg Zuur 🙂 🙂 🙂

 10. C.A.Barstow

  Het Nederlandse volk was al gek,
  na de verkiezingen voor de EU is het een ongeneeslijk hopeloos volk geworden.
  Ik ken geen land op deze aardbol waarvan het volk zich zonder slag of stoot door misleiding, leugens en bedrog naar de slachtbank laat leiden.
  Je bent als Nederlands volk geen knip voor de neus waard als je je soevereiniteit, je cultuur en identiteit weggeeft en verkwanseld, je over geeft aan de grillen van volgevreten machtswellustelingen zoals dat leugenachtige linkse varken Schrans Timmerfrans.

  1. Siemien

   ++++++++++++++++++++++++++++++++

  2. Henk-Jansen

   Dit slaat gewoon nergens op. Omdat er honderden jaren geleden toevallig ergens een grens in het landschap is getekend en ze zich Nederlanders zijn gaan noemen maakt ons nog niet superieur. Sterker nog, we zijn geen haar beter dan andere Europese landen.

   1. trutje

    Nou Henk-Jansen dan moet je eens een keer naar Oost-Europese landen gaan dan schrik je gewoon hoe ver achter ze lopen in Roemenie gaan ze nog met paard en wagen misschien wel goed voor het milieu zullen de linksen denken. Nederland dreef al 400 jaar geleden handel met Japan. Waarom hoor je alleen positieve dingen over de EU terwijl er voor de gewone man alleen maar nadelen zijn. EU is alleen voor uitgerangeerde politici en grote bedrijven.

 11. TheovdWal

  Eén ding is nu wel heel duidelijk: linkse stemmers (vooral die voorheen op GL en D666 stemden) gaan tenminste naar de stembus, dat moet ik ze nageven.

  Het is dus duidelijk een geluid tegen GL en D666, de stemmers wilden laten zien dat ze die partijen hebben veruild voor een andere en dus zijn GL en D666 de grote verliezers!!!

  1. Meester Kong

   @TW
   GL verliezer, dacht het niet.

  2. Kees Kroket

   Over 5 jaar nieuwe ronde nieuwe kansen. En… u bent dan ook weer 5 jaar verder in uw ontwikkeling.

 12. Meriadoc Brandebok

  De druiven zijn zuur. Heel zuur.

  Triest artikel dit.

 13. Regina

  Nederland stemt centrum links en centrum rechts en weten niet eens waarom ze dat doen. Dit zijn echte cliché argumenten van zogenaamde humanisten gelul. Idioten zijn het! Schaap volk en te dom om te poepen.

 14. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Jullie denken toch niet dat de Zio Nazi Cabal van Bolsjewistisch links Thierry Baudet een eerlijke kans geeft… Het is hier erger dan in Zio Nazi USA en het wordt alleen maar erger…

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   En Bea Bilderberg niet te vergeten ! Weet je nog die van Pim Fortuyn !

  2. van Urk

   Zoals gewoonlijk bij EU verkiezingen zien de Nederlanders Timmerfrans als bruggenbouwer terwijl hij voor Nederland nooit wat gedaan heeft! We willen in de EU blijven maar willen minder bemoeienis vanuit Brussel. Nou dan is een stem op dat Nederlandse NSB vriendje van Juncker en Verhofstadt een goede keuze hoor..

 15. Kapitein Haddock

  Met de winst van de PVDA klopt iets niet!
  Het is onbestaanbaar dat een splinterpartijtje van de een op de andere dag de meeste stemmen ( Hum…hum) krijgt!
  Jarenlang is de burger belazerd door de PVDA en nu plotseling pro-PVDA? Dit is geen zuivere koffie!
  Maar de werkelijkheid:
  het is n.l. voor de andere EU landen een “voorbeeld” om links te stemmen.
  Zondagavond zal blijken dat bij de exit-polls totaal verkeerd gerekend is! En gemanipuleerd!
  Een vies politiek spel!
  Voorts zal de totale uitkomst een andere uitslag geven. Het gejubel op de NOS zal verstommen!

  1. Henk-Jansen

   Ik zal het maar eerlijk bekennen dan, ik ben vrijwiller bij een stembureau en hebben op alle overgebleven stembiljetten Frans Timmermans ingevuld en de stemmen op pvv en fvd in de vuilnisbak gesmeten.

 16. F.C. Labrouste

  In dit artikel worden kiezers op de PvdA gediskwalificeerd op basis van enkele individuele uitlatingen generaliserend gediskwalificeerd.

  Ik acht dit een bedenkelijk ondemocratische insteek. Als we de kiezers de schuld geven van een verkiezingsuitslag die men betreurt en bovendien meent dat de kiezer kennelijk onbekwaam is tot stemmen, tast men de grondslagen van de democratie aan.

  1. Hans Brusselmans

   Flikker nu maar weer op met je bekakte gelul Rien.

  2. Sealgaire

   Hij is een pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

 17. NoDoubt

  Hij is de rechterhand van Juncker en heeft niets bereikt voor de Europeanen. Er komen dankzij hem 59 miljoen afrikanen. Kosten verhaald op de burger 5,9 triljoen euro en gratis islamisering en bepaalde democratisch gekozen partijen als FPO AfD worden verboden. 40% kan de eindjes nauwelijks aan elkaar knopen 3 miljoen NL zitten bij de voedselbank. Dat is waar NL voor gestemd heeft. Het is NAZI-EU op herhaling. Europeanen worden de nieuwe slaven.

  1. van Urk

   Als Asscher i.p.v. Timmerfrans het debat had geleid dan was de uitslag logischerwijs anders geweest.

  2. Kapitein Haddock

   NoDoubt

   Klopt voor 1000%.
   De “Gutmenschen” varen hier wel bij! Dank zij de enorme verdwaasde stemming!
   Een splinterpartij wordt de grootste?
   Hobbits, Trollen, Elfjes ingeschakeld????

 18. Piet51

  Kiezers zijn inderdaad soms rare wezens, eigenlijk net mensen. Groningers stemden bij de statenverkiezingen massaal op de enige partij di9e de gasboringen wilde voortzetten. op de enige partij. Conclusie: sommigen kiezen geen programma of plannen, maar een persoon, op uiterlijk, op de laatste quote of zomaar met de ogen dicht.

 19. Godefroy France

  DE GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH!!!!!
  BRUINHEMDEN VERVUILEN DE NATIE !!!!!!

 20. Bolkestein

  Er zijn vele dingen waar ik de PvdA op heb kunnen betrappen, maar nog nooit op dat de PvdA ook ooit maar ene keer goed voor ons land is geweest.

 21. HEM

  Het waren voornamelijk Limburgers, die niet in de gaten hebben dat de nieuwe Hitler ook uit Nederland kan komen.
  MH15 slachtoffers zouden gevonden zijn met zuurstofmaskers op! Weet u het nog. Timmermans spreekt niet alleen zeven talen, hij liegt in acht als het moet.

 22. RvdBe

  De Nederlanders die op Timmermans hebben gestemd deden dat veelal omdat ze denken dat een Nederlander in de eu Nederland vooruit helpt.
  Niet wetende dat Timmermans geen Nederlander is maar europeaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.