Peilings! Thierry Baudet prikkelt diversiteitsdivisie: ‘24% LGBTQ+ stemt Forum voor Democratie’

Over enkele weken vinden de verkiezingen voor het Europees Parlement plaats. En het gaat erom spannen wie de winnaar wordt. Het lijkt erop dat de PvdA, VVD en FVD het goed doen. Een rondvraag van GaySite suggereert dat Thierry Baudet in ieder geval steeds meer steun ontvangt vanuit de Nederlandse diversiteitsdivisie: ruim 24% van de LGBTQ+ stemt op de partij. 

Hieronder staan de resultaten van de rondvraag onder bezoekers van de website GaySite.nl:

Oké zie ik u denken, gaat FVD nu óók al aan identiteitspolitiek doen om bepaalde groepen ‘te verheffen’ omdat ze ‘zielig’ zijn en extra aandacht behoeven? Nou, nee. Zo denkt Annabel Nanninga van de Amsterdamse FVD er niet over. Ze is blij met de cijfers, maar bevestigt dat de partij niet uit is om een wedstrijdje identiteitspolitiek te gaan houden met GroenLinks en D66:

“Wij geloven niet in identity politics, dus ik denk niet dat mensen FvD stemmen omdát ze homoseksueel zijn. Dat gezegd hebbende, wij hebben gelijkwaardigheid van alle Nederlanders natuurlijk als uitgangspunt van onze partij én wij erkennen als een van de weinige partijen dat massaimmigratie uit met name islamitische landen een direct gevaar is voor de lhbt+ gemeenschap.”

Duidelijk. Ze vervolgt:

“Meer Eu = meer immigratie, en FVD pleit voor mínder EU en dus mínder immigratie. Ook staan wij voor veel een hardere aanpak van misdaad en straatterreur dan de andere partijen. Dus de voorkeur van lhbt+ voor FVD lijkt me heel vanzelfsprekend, dit alles in aanmerking genomen.”

Toch is het veelzeggend dat deze resultaten nu uit een rondvraag van GaySite komen rollen. Immers staan de linkse partijen GroenLinks en D66 bekend om hun diversiteitsdivisie’s, maar lijkt er nu een bres geslagen in het identitaire bolwerk op links. Natuurlijk gaat het om een rondvraag, gehouden op een online website, maar het beeld klopt wel.

En wordt ongetwijfeld later bevestigd door andere peilingen.

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Rien Noppen

  Het FvD profileert zich als een homo-en lesbopartij.

  Best wel modern.

  1. Joop Klepzeikert

   Koekoek

  2. Sealgaire

   Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
   Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

  3. edoc431

   Nu de pedoclub er nog bij kun jij je ook aansluiten knulletje haha

   1. Rien Noppen

    Edoc tobt met pedoseksuele gevoelens. Ik vind dat we hem daar, zolang hij maar van kinderen afblijft, niet zwaar op moeten aanvallen.

    1. Sealgaire

     Noppen is een heel zielige en beklagenswaardige Nedermoslim, die door zijn Marokkaanse vriendjes niet als zodanig aanvaard wordt uit racistische overwegingen. Maw, hij doet zijn uiterste best om de moslim uit te hangen-hij kan schrijven zonder taalfouten-maar zijn getinte moslimvriendjes vinden hem een verrader. Terecht overigens.

     Ernst Quispel Danube is geen moslim en moet er ook niets van hebben…
     Maar ondertussen tracht hij sedert jaren onder verschillende namen op diverse fora die wanstaltige islam uit de wind te houden en gelijkertijd het christendom besmeurend en zijn antisemitisme te uiten door o.a. te stellen dat Hamas geen terreurorganisatie zou zijn. Dit deed hij onder de nick ‘cypres’ en ‘Boudewijn Abma’

     Sinds jaren, onder zeer veel verschillende namen en op diverse fora probeer jij de wanstaltige islam uit de wind te houden, tegelijkertijd het christendom te besmeuren en jouw antisemitisme o.a. te uiten door te beweren dat de legitieme Israëlische grensverdediging gelijk staat aan staatsterreur.

     1. DeBruijn

      @ Sealgaire

      En dat zeg jij dit tegen Noppen:

      ‘Sinds jaren, onder zeer veel verschillende namen en op diverse fora’

      Man wat heb jij een plaat voor je kop, je hebt zelf 20 accounts alleen hier al.

      ‘Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.’

      Ja, dat wisten we al dat jou probleem in die hoek zat. Hoe verdwaalt ben je als je anderen beschuldigd, wat jezelf ook doet.

      Blablabla…….geeeeeeeuw

    2. M de ruyter

     Mafkees. Is dat het laatste bolwerk wat geslecht moet worden? Zijn er geen andere “onderdrukte ” groepen meer? Hoe lang of kort je ook praat sommige dingen zijn niet oké, als je de kernwaarden van het menselijk bestaan niet meer onderschrijft, verdien je het onder de voet gelopen te worden door de vijandelijke horde.( Als je d at al iets scheelt)

  4. Toverkol

   Smeerlap Noppen, deze mensen worden in moslim landen vermoord !
   Klein Zielig smerig ventje !
   Onderkruipsel, insect, viespeuk !
   Vind je het gek dat er vanuit die hoek op een wat meer kritische partij wordt gestemd ?

   1. Sealgaire

    Het is een pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

  5. Sealgaire

   “Pure ontkenning is misschien wel de meest gebruikte vorm van afweer als het gaat om emotionele pijn en wordt vooral door mannen ingezet: ’Ik vind het helemaal geen probleem als ze mij afkeuren en aan de kant zetten; iedereen moet zich op zijn eigen manier kunnen uiten’. Wie vol overtuiging blijft geloven in het probleemloos samenzijn, zal ook daadwerkelijk minder last hebben van afkeuring.

   Het verzachten van de afkeurings-pijn kan nog zo effectief zijn, de mens heeft altijd nog zoiets als een emotioneel geheugen. En als de afkeuring maar lang genoeg aanhoudt, dan knapt er iets van binnen. De bescherming van psychische afweer is dan eindelijk doorbroken en een golf van emotionele vermoeidheid overspoelt het, anders zo evenwichtige, gemoed. Dat is het begin van een depressie.”

   1. santiago

    Sealgaire. Is het bij jou ook zo begonnen?

    1. Rien Noppen

     Sealgaire vertelt over zijn persoonlijke verdriet.
     De loser verdient mededogen.

     1. Sealgaire

      Zwak hoor, nog minder impact dan een ‘vlindervleugeltje’. Meer een ‘natte scheet’! Maar, dat kan ook niet anders, gezien je leeftijd. Blablabla blaaskaak/pisvlek.

     2. Rien Noppen

      Sealgaire is nog erg jong. Dat verklaart mogelijk zijn onnozele gedrag.

     3. Bosche draak

      En jij verdient een corrigerense schop onder je kont miezerige worm.

  6. Matig rechts

   @Rien Noppen

   Ik lees al een hele tijd je berichten heb grote bewondering voor je dat je met een dwangbuis aan en een isoleercel toch nog berichten kan sturen.
   Helemaal omdat die hersenen totaal verkeerd verbonden zijn.
   Ik hoop dat je snel weer je spuitje krijgt en tot rust kan komen.

   Je bent de Hannibal Lecter van het forum.

   1. Joop Klepzeikert

    @Matig Rechts: Dat vind ik een grove belediging voor Hannibal Lector. Hannibal was wel intelligent en in vergelijking met Rien nog zeer fatsoenlijk ook.
    Ik heb Rien en zijn trollen vriendjes nog nooit op enige intelligentie kunnen betrappen.

 2. Angelica de Sance

  De islam staat zeer negatief tegenover deze mensen en partijen die minder immigranten uit moslimlanden willen, verdienen hun stem. In islamitische landen worden ze gemarteld en vermoord. Brunei wilde ze laten stenigen. Vanwege economische belangen hebben ze die wet uitgesteld…
  Joden zijn hun leven ook niet veilig in steden waar veel moslims wonen… Ook zij doen er verstandig aan FvD/PVV te stemmen.
  Vrouwen worden door moslims na gesist en er worden vieze dingen geroepen als je langs islamitische hangjongeren loopt/fietst. Ook vrouwen kunnen maar beter FvD/PVV stemmen. Christenen worden is moslimlanden vervolgd en er worden vele aanslagen op kerken gepleegd. Ook christenen kunnen maar beter FvD/PVV stemmen en niet op CU/CDA die zelfs moslims op hun lijsten zetten. Mannen die veiligheid voor huis/haard/gezin nastreven, kunnen maar beter FvD/PVV stemmen… De criminaliteit onder moslims is torenhoog. (Zie Opsporing Verzocht)
  Vreemd dat FvD/PVV niet boven de 90% scoren! Zou wel verstandig zijn!

  1. Caro

   @a,
   Eens, opinie peilingen die inzicht geven op methodologie, beter daar waarde aan hechten dan niet onderbouwde artikelen op internet.

   1. Ragmilla

    Opiniepeilingen zijn natuurlijk volledig onderbouwd en niet onderhevig aan opruiende factoren.

    1. Caro

     @r
     Daarom juist goed kijken naar methodologie.
     Welke opinie peiling is daar transparant in en welke niet.

  2. Korporaal Monty

   “kunnen maar beter FvD/PVV stemmen”

   Als of FvD automatisch een coalitie gaat vormen met Wilders.
   In hoeveel gemeenten hebben FvD en de PVV een coalitie gevormd?

   Durf een beslissing te nemen of FvD of Wilders.

   1. Caro

    @km,
    Waarom beslissing in casu nemen?
    Wat gaat u doen dan?
    Uk heb overigens mijn stem al gepubliceerd, u?

  3. Marija

   @AdS. Geen woord aan toe te voegen, duidelijk gezegd en helemaal met u eens. Hoop dat veel lezers uw advies opvolgen.

   1. Ragmilla

    Dat lijkt me als vrouw van kleur niet verstandig. Als vrouw ook niet, een Jood moet compleet gestoord zijn op FvD te stemmen en een homo ook.

    Ik vraag me af of jullie jezelf echt verdiepen of dom populisme aanhangen. Omvolking volgens alt right door Joden op gang gebracht. Vrouwen horen voor conservatieven achter het aanrecht en homo’s mogen homo zijn achter hun voordeur.

    1. Caro

     @R
     Ik als vrouw bepaal zelf.
     Kan ook lezen, zoals iedereen die de Nederlandse taal schrijft.

     1. Ragmilla

      @caro
      Je zult inderdaad best kunnen lezen. Wat je leest en gelooft is natuurlijk aan jou. Ik vind de toespraak van die Tsjech veelzeggend.

    2. Cootje

     Volgens mij is er een zuivere tweedracht in Nederland en daar hoor jij ook bij gelukkig kunnen wij democratisch kiezen . En dat is waarschijnlijk niet op jou partij. Jan maat was de eerste gelukkige van mij stem . En deze man had een vooruitziende blik andere hebben jou een kans hier gegeven . En dat gaan we op een democratische manier oplossen , door je gewoon weer in de minderheid te stoppen . Want een minderheid maak nu hier de dienst uit . En daar zijn we niet van

     1. Ragmilla

      @Cootje
      Heeft iemand mij hier een kans gegeven? Ik ben hier gewoon geboren. Ik geloof niet dat uw partij mee doet aan de verkiezingen, voorzover ik weet is er geen partij die voor dictatuur of apartheid gaat.

    3. DeBruijn

     @ Ragmilla

     Wordt je net als je tweelingzus niet moe van al die generalisaties?

     Laten we maar ophouden: je bent Satty.

     Conservatieven daar horen de vrouwen achter het aanrecht. Trump is conservatief, die kan niet eens koken.

     Zelfde vermoeiende retoriek als Satty.

     Leren ze bij antifa nou echt niets anders, dan altijd maar diezelfde mantra’s herhalen?

  4. PMG

   Wijze woorden!

 3. Joop Klepzeikert

  Dit zegt dus dat 71% van de qldhdtajebshwgsbajh en weet ik wat voor letters ze er allemaal nog meer in willen hebben totaal van het patje is en nog steeds partijkartel, wat massaal homo hatende moslims en negers importeert, blijft stemmen. Best heel erg dom.

  1. Meester Kong

   @Joop
   Wat ben je toch een fantast.

   1. Sealgaire

    tiktaktiktaktiktak, koekkoek bejaarde slome.

    1. Meester Kong

     @S
     Wederom een top reaguursel van Peter S, A Dijvie, B. Zine, van O.
     Weet dat je gloeiende pest heb aan die gereformeerden , katholieken enz. hier op het forum.
     Maar je durft het niet te zeggen 🙂 🙂 🙂

     1. Sealgaire

      Koekoek

   2. Rien Noppen

    Joop gaat op zijn oude dag zeker nog uit de kast komen. Hij zit alvast bij de goede partij.

    1. Sealgaire

     tiktaktiktaktiktak, koekkoek, pisvlek en vette kale speklap

     1. DeBruijn

      @ Sealgaire

      Zo jongen een paar nieuwe woordjes geleerd?

      Knap hoor!

  2. santiago

   Joop. Je bent de p&p ers nog vergeten.

  3. Toverkol

   Joop, ooit komt er een antwoord vanuit het volk.
   Kijk naar het voormalige Oostblok, daar werden de communisten ook het land uitgegooid.

 4. Meester Kong

  Dit is een klap in het gezicht van de homofobe Dik’s, Riesen, Siemien’s, Joopies enz.

  1. edoc431

   Dom jongerje

  2. Sealgaire

   tiktaktiktaktiktak, koekkoek bejaarde demente,

  3. Rien Noppen

   Ik weet zeker dat Baudet, met zijn enorme charme, ook homohaters over de streep zal weten te trekken.

   Baudet draagt bij aan de emancipatie van LGBTQ-ers, en dat is een goede zaak.

   1. Sealgaire

    Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

 5. Arnoniemuss

  @Teunis Dokter. Hoeveel respondenten waren er? Lijkt me niet onbelangrijk voor de geloofwaardigheid van de uitkomsten. En wat moet je in hemelsnaam met zo’n niet representatieve steekproef? Leg de lat voor jezelf wat hoger, heer Dokter.

 6. santiago

  Homo’s vinden ook het Eurovisie songfestival leuk.

 7. Catalaanse kok

  Een foto op de rand van een zwembad, zaadsmekende oogjes richting camera, doet wonderen.

  1. Sealgaire

   Koekoek en koekwous

  2. Rien Noppen

   🙂

  3. toetssteen

   @CK
   Was geen zwembad, keek niet in de camera, maar juist de andere kant op.

   1. Caro

    @ toetsteen,
    Laat dit soort dingen gaan, ik vind jouw inhoudelijke bijdrages veel interessanter.
    Gesprek over fleur agema bijvoorbeeld.
    Laat gaan.

    1. toetssteen

     @Caro
     U hebt gelijk, ik moet er niet intrappen.

     1. Caro

      @ toetssteen,
      idd.
      En ik wens u oprecht sterkte.

   2. Catalaanse kok

    Toets voelt zich in het kruis getast.
    Zijn humor is op het nachtkastje blijven liggen.

    1. Caro

     @ CK,
     Stoer..wat is uw visie dan?

  4. Bosche draak

   Je kreeg het er warm van?
   Lekkere ruigpoot die je er bent…

  5. DeBruijn

   @ Catalaanse kok

   Spreekt u uit ervaing hier met zulk soort verlangens en foto’s?

   In welke branche hebt u gezeten, de IT geëxploiteerd?

 8. Regina

  Dat verbaast me niet zo. Homo’s vallen op blote billen en blotebillengezichten zijn dan vast ook erg populair. Misschien verwarren ze deze met een echte bil. Voordeel is ook dat je niet ondergescheten kunt worden behalve met mondelinge diarree 🙂 🙂

  1. DeBruijn

   @ Regina / Satty

   Je spreek zo te horen uit ervaring, je raakt er niet over uitgepraat.

   Hopelijk flos je wel elke dag.

 9. Meriadoc Brandebok

  Een poll is niet betrouwbaar. Daar kan evengoed Baudets online trollenleger op losgelaten zijn om het gewenste resultaat te genereren. Wat Nanninga verder zegt is te kort door de bocht. Zonder de EU was de immigratie er ook wel geweest.

  1. Ragmilla

   Die was er ver voor de EU al.

   1. Meriadoc Brandebok

    Precies.

    1. Sealgaire

     Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

  2. Janna47

   @het bokje
   hoe weet u dat zo zeker? Verklaar u nader!
   Kranten lezen en betrouwbare sites bezoeken zou u goed doen….dat slaat u niet zo’n dom figuur….het is toch alom bekend dat de stromen zogenaamde vluchtelingen door de EU binnen gehaald worden….

  3. DeBruijn

   @ Meriadoc

   Dat valt te bezien, dan hadden we zelf bepaald hoeveel mensen we toelieten en welke. En Oost-Europeanen hebben nu recht om hier te komen, zonder de EU bestond dat recht niet.

 10. Ragmilla

  Dit zegt dus dat een aanzienlijk deel van de homo gemeenschap niet echt slim is, alt right en conservatieven zijn niet zo positief als het op homo’s aankomt. Of vrouwen.

  1. Bosche draak

   Jij denkt te spreken voor hen?
   Dan mag je nog de meest losgeslagen lesbo zijn, die bij wijze van spreken al hitsig wordt van over de vismarkt lopen.
   Je spreekt alleen voor jezelf en dus kan je je homofobische kul beter voor je houden.

   1. Ragmilla

    Ik ben niet homofobisch. Voor het geval u het gemist heeft er was deze week een lezing georganiseerd door FvD waarin de superieuriteit van de man vrouw relatie werd verkondigd.

  2. DeBruijn

   @ Ragmilla

   Je bent precies hetzelfde als je zus, de eeneiige tweeling of toch het toneelstukje voorhouden. Zelden zussen gezien die zo op elkaar leken….zucht.

   Precies dezelfde retoriek, welke aan alle kanten rammelt.

   Zoek eens op Milo Yiannopoulos – super homo en alt-right.

   Dus hou op met die onzin, je zus was al vermoeiend (of je tweede persoonlijkheid) altijd met haar alt-right en Afrika en Israël.

 11. Original NL

  Blijf me toch verbazen dat er onder de homo’s zoveel zijn die pvda.d66.en gl gaan stemmen….terwijl deze partijen de deur wagenwijd open hebben gezet voor een religie welke dezelfde homo’s head first van een gebouw wil- en uiteindelijk-zal gaan “flikkeren”.

  1. Original NL

   Wat zei een joodse vrouw na ’45 ook alweer?
   “De pesimistische joden werden rijk in hollywood…de optimistische werden in birkenau vergast”….

   1. Original NL

    Pessimistisch….

 12. PMG

  Geen nieuws dus, zo stemt gemiddeld Nederland.

  13% weet nu al dat ‘het’ niet gaat stemmen: SCHANDALIG, egoistische ongeinteresseerde sukkels!!! Hopen dat dit gedrag u vroeg of laat erg gaat spijten!

 13. m.van.rosmalen

  Die foto alleen al.
  Achterlijke homo en die moet ons dan komen “redden”
  Wat een lachertje.
  Geef mij Wilders maar.

 14. Utregter

  Even geheel off topic.
  Ik zie dat satty en een paar anderen die regelmatig op Joop posten, hier ook zitten.
  En ik merk dat hier, om de discussie levendig te houden, meerdere zienswijzen gepost worden.
  Nu zit ik nog weleens op Joop te kijken, en reageer soms op een topic daar.
  Maar wat schetst mijn verbazing, ik word nooit gepost door de redactie.
  En ik druk mij toch uit in normale bewoordingen.
  Kan een Joop adept als satty of rien mij misschien uitleggen waarom dat is?
  Want Joop betekent Jouw Online Opinie Pagina, maar heb het idee dat alleen mensen die het met elkaar eens zijn door de screening van de redactie komen.
  Kan 1 van u mij vertellen hoe ik wel kan posten op Joop? Want ik ga graag de discussie aan. En altijd met respect uiteraard.

 15. Vrijedenkert

  De zogenaamde links-progressieve partijen beloven deze LGBTQ+ groeperingen van alles maar kunnen de veiligheid voor deze mensen in de steden, wijken en op straat op geen enkele wijze garanderen of waarborgen!
  Slappe taakstrafjes, boetes en enkelbandjes opgelegd aan daders door D666-rechters zijn geen oplossing voor discriminatie, intimidatie, bedreiging, geweld…
  Het zijn voornamelijk twee stromingen die geweld hanteren tegen deze groepen en dat zijn fascistische en religieuze fanatici en die laatste groepering wordt door links geen strobreed in de weg gelegd maar juist vollop gepamperd en bestempeld als verrijking.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.