Reactie op ‘Ik ben je Arische broedkip niet’ en discussie behoud bevolkingsgrootte

Een opmerkelijk stuk in HP/De Tijd als reactie op de constatering dat het behoud van de Nederlandse bevolkingsgrootte 2,1 kind per vrouw vereist. Zulk soort denken zou leiden tot Nazi-drama en Christchurch-achtige aanslagen. Wat een gedram!

Meredith Greer oppert direct een paar belangrijke vragen:

“Want waarom eigenlijk? Waar is het een oplossing voor? Hoezo is het überhaupt een probleem? Voor wie? En waarom niet 2,1 kind per man?”

Maar vliegt al snel uit de bocht:

“Maar vrouwen zijn geen wandelende baby-incubators die gereguleerd moeten worden. Mijn baarmoeder is godverdomme geen nutsvoorziening waar de maatschappij als geheel vanuit algemeen belang aanspraak op kan doen.”

Dat zegt ook helemaal niemand, Meredith. Laat staan dat dit met zekerheid tot ‘hele enge scenario’s leidt’. Het is volkomen logisch dat een bevolking z’n eigen grootte op peil wil en zou moeten houden. Reden daarvoor is dat leden van die groep opgevoed worden met —en opgroeien in— een samenleving met gedeelde normen en waarden. Om zo’n lid te herkennen, helpt het nogal als deze er hetzelfde uitziet als andere ‘(uit)dragers’ van deze normen en waarden. Dat wil niet zeggen dat iemand met een Afrikaans of Aziatisch uiterlijk deze normen en waarden niet in zich op zou kunnen nemen of uit zou kunnen dragen, maar in eerste instantie wordt dit niet van die persoon verwacht.

Laat je het hele idee van ‘een eigen volk’ varen, dan kom je noodzakelijkerwijs uit op multiculturalisme. Zelfs in Amerika, ‘waar iedereen Amerikaan kan worden’, worden mensen opgedeeld in etniciteit of typen. ‘Asian-American’, ‘African-American’ of gewoon ‘black’.

Vooral bij die laatste twee zie je dat er andere normen en waarden worden gehanteerd, bijvoorbeeld bij het exclusieve gebruik van het (scheld-)woord ‘nigger’. De wereld is te klein als een blanke dat woord gebruikt en niemand geeft ook maar een kick als een zwarte Amerikaan het toepast. Zie het maar eens voor elkaar te krijgen om dat woord uit te bannen óf, nog onwaarschijnlijker, dat andere Amerikanen dat woord óók mogen gaan gebruiken.

Ook in Nederland zien we verschillende groepen ontstaan die je nauwelijks nog ‘de uitdragers van de Nederlandse normen en waarden’ kunt noemen. Dit maakt ze overigens niet per definitie ‘minder’. In algemene zin is een Marokkaanse-Nederlander een klasse apart geworden: hij wordt in Nederland niet als een Nederlander gezien en in Marokko niet als een Marokkaan. Doordat hij hierdoor tussen wal en schip valt, mist hij elke vorm van historie, binding en identiteit. Dit effect wordt ook nog eens versterkt als hij wordt afgerekend op de daden van Marokkaans-Nederlandse criminelen. In reactie daarop beschouwt hij binnen de kortste keren ‘de Nederlander’ als discriminerend en racistisch.

Meredith kan dan wel gaan blèren over dat het willen behouden van de Nederlandse bevolkingsgrootte problemen gaat opleveren, het alternatief doet dat overduidelijk óók. Toch zie je in homogene landen als Japan (haast?) geen Christchurch-mafkezen of wens om de bevolkingsgroei van Afrikaanse landen te beperken.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

81 reacties

 1. Regina

  Dit soort denkbeelden is racisme en iedereen die zo denkt is een smerige racist. Ik heb een leuk naampje bedacht voor racisten. Ik noem ze Bleekscheet 🙂

  1. DeBruijn

   @ Regina / Satty

   En wij hebben meelijden met jou. Eerst voordoen als Afrikaantje en dan zeggen ‘wij blanken’.

   Tja

   1. Veteraan

    Je reageert op een Trollensnol en die kickt daarop.

   2. Moh de pedo

    @debruyn, niet op reageren joh. Reageren op inhoud heeft zin, op frustraties niet.

  2. Trien Knoppen

   Bleek, blank of wit? Ikke niet begrijp niet…

  3. hoolie295

   ga naar dat gekke joop toe , vraagje , waarom nemen die moslima,s allemaal
   baby,s tijdens de oorlog ? is dat dwang of domheid? ben benieuw regina de knuffelaar

   1. Veteraan

    Je reageert op een Trollensnol en die kickt daarop.

  4. Mars020

   Hoe simpeler het volk, hoe meer koters ze fabriceren.

  5. Henk Albarda

   Dat woord was al in 1970 gemeengoed, mevrouw de trol. U loopt minimaal een kleine 50 jaar achter. Met die woorden bestempelt u zichzelf tot racist.

 2. Brazil

  Wie is er tegenwoordig nog 100% kaaskop, het is allemaal
  een mengelmoes net als de Nederlandse taal een mengelmoes is.
  Ja normen en waarden daar moet je bij het FvD en de PVV zijn, echt:(

  1. bejaarde

   Ik en zeker weten ook mijn dochters. Wie volgt?

  2. bejaarde

   @ Brazil: Ik en zeker weten ook mijn dochters en daar zijn wij trots op.
   Wie volgt?

 3. Vrijedenkert

  Turkse-Nederlanders en Marokkaanse-Nederlanders krijgen van hun oorspronkelijk land automatisch een paspoort en de overheden van deze landen willen dat deze burgers voor altijd Marokkaan of Turk blijven en niet dus nooit integreren tot burger van dat land waar men heen is geemigreerd ook al wonen ze er meer dan honderd jaar in dat land ook al zijn ze tiende generatie!

  Deze overheden willen dit voor altijd in stand blijven houden dus als er niets verandert zijn deze inwoners over 1000 jaar nog steeds Turkse-Nederlander en Marokkaanse-Nederlander en ontvangen ze nog steeds een Turks of Marokkaans paspoort en blijft loyaliteit altijd richting oorspronkelijk vaderland.

  Nederland had nooit akkoord moeten gaan met deze afspraken rondom dubbele paspoorten in gesloten verdragen en moet deze alsnog eenzijdig opzeggen!

  1. DidiMadloba

   Een soeverein land bepaalt zijn eigen paspoortbeleid. Als wij zo kritisch zijn op soevereiniteit mogen andere landen dan ook zijn.
   Een geboren Marokkaan blijft altijd recht hebben op een Marokkaans paspoort. Een Turk kan daar van af, maar dat is een ingewikkelde procedure die veel geld kost, en praktische nadelen heeft. Zo moet zo’n Turk voortaan een visum aanvragen voor Turkije. Kost maar $ 20 en krijg je altijd, maar toch. En ze mogen geen onroerend goed bezitten in Turkije, wat bij erfenissen ingewikkeld kan zijn.
   Op een Duits paspoort staat “Reisepass”. Dat geeft aan dat het een reisdocument is, een toegangsbewijs.
   Of iemand zich Turk of Marokkaan voelt verandert niet met het afpakken van een paspoort.
   Toen de VVD een einde wilde maken aan dubbele paspoorten stak er een storm van protest op onder de zakenlieden die ook nog steeds op de VVD stemmen: die hebben vaak ook een Amerikaans paspoort om gedoe aan de grens te voorkomen.
   Je moet tegenwoordig al behoorlijk ver reizen voordat je een paspoort nodig hebt, maar als je dat doet merk je dat grenzen vaak gezeik opleveren.

   1. Trien Knoppen

    ‘Een geboren Marokkaan’… en daar gaat het dus al mis… is het achter achter kleinkind van bijvoorbeeld Ziyech straks ook een ‘geboren’ Marokkaan?

    1. Mars020

     Eerst alle geiten maar steriliseren, misschien helpt dat tegen de overbevolking van kansparels in Nederland?. Voor degene, die niet weet hoe een kansparel er uitziet, volgt hier een korte omschrijving. Een geitensik, bontkraag, handtasje, pumps, maken vreemde geluiden, doen 1 maand per jaar mee aan een soort van hongerstaking en vreten zich vervolgens in het donker helemaal vol. Na die hongerstaking, gaan ze massaal de straat op en misdragen zich. Slopen van alles en gaan romantisch met z’n allen naar de bioscoop.

   2. toetssteen

    @Didi
    Er wordt nationaliteit bedoelt en dat weet u ook wel.

    1. toetssteen

     @Toets
     Het is bedoeld!!! Mijn excuses.

     1. Trien Knoppen

      Didi is Rien niet… hopelijk… lol

     2. toetssteen

      @Trien Knoppen
      Weet ik, het is nickname Frits Jansen van de Jeaup die zich verveelt.

     3. ZiggyStardust

      @toetsteen, klopt, ik dacht eerst dat Frits Jansen onze vrolijke trol Rien noppen was, omdat Frits Jansen op Joop zei dat ie op dds zit om te trollen. Didi zei echter dat hij/zij/x Frits Jansen is. Maar ik blijf toch het vermoeden hebben dat het 1 persoon met meerdere nicks is die opvallend snel op elkaar reageren, of dat het afgesproken werk is. Maar iig een trol dus.

     4. Rien Noppen

      Ziggy, ik plaats uitsluitend bijdragen onder de nickname Rien Noppen. Een dubbele nickname gebruik ik nooit, die trieste gewoonte laat aan trollen als Siemien, Dik en Top over.

     5. Reganto

      Aldus de aartsleugenaar, zuignap, blaaskaak, nietsnut, vetklep en profiteur.

     6. Dik

      @Reganto: +1

   3. Siemien

    Ja didmoedladie wenst het liefst dat Nederland, dit is het natuurlijk al, in woord en daad een provincie van Europa wordt.
    Weg met de dé Nederlandse soevereiniteit, de weg met ons Nederlander

 4. Tman

  Meredith Greer schrijft met hetzelfde feministisch gehalte als Germaine Greer,het moet wel familie zijn zou je zeggen,maar dat is niet zo!
  Al moet ik zeggen dat Germaine Greer literair van een hoger niveau is.

 5. F. Domela Nienhuis

  In China en in Japan hebben ze heel goed door dat je niet middels omvolking de vergrijzing moet gaan ondervangen, zelfs bij structureel lager geboortecijfer voor de netto vervangingsfactor. Dan maar langere termijn creatievere oplossingen met de eigen mensen en de eigen geesten. Omvolking is de doodssteek voor je eigen land.

 6. Hartenheer

  Mijn maat noemt mijn altijd roze panter.
  Ik hem zwart huid. We lachen er beide om, het ligt maar hoe je hier mee om gaat

 7. Joop Klepzeikert

  De naam Meredith zegt alweer genoeg. Geen normaal mens die z’n kind zo noemt, of het moet een roodharig ongewenst stiefkind zijn.
  Meredith heeft gegarandeerd GroensLinks ouders. Daar kun je niet van verwachten dat ze een kind met verstand grootbrengen.

  1. Blokkeer-Fries

   Meredith Greer over Meredith Greer in HP/De Tijd van 28-07-2018:

   “Ik ben liever een deug h o e r dan een zitzak.”

   Blokkeer- Fries over Meredith Greer op DDS van 05-05-2019:

   “Je bent het allebei”

   1. Trien Knoppen

    haha

    1. Original NL

     Hij’s leuk en waar!! BF!!

 8. C.A.Barstow

  ”discussie behoud bevolkingsgrootte”

  Wat betreft het ”probleem” dat er te weinig kinderen worden geboren, het ligt volgens mij veel dieper dan wij beseffen,
  het is volgens mij een diep geworteld wantrouwen tegen oa de politiek.
  Jongeren gaan zich afvragen (ik hoor dat van onze eigen kinderen) of het wel zo verstandig is om kinderen op de wereld te zetten, zij bedoelen een wereld zoals die er nu voorstaat.
  Zij kijken en luisteren met een diep wantrouwen naar wat er op deze wereld aan de hand is, en zeker wat er op politiek gebied wordt gerommeld, gekonkeld, gelogen en gestolen.
  Voor hen is de politiek, zeker op europees en wereldschaal, of het nu links of rechts is, totaal verrot en onbetrouwbaar, er wordt hen van alles wijs gemaakt en op de mouw gespeld om er later achter te komen dat zij weer met een kluitje het riet zijn ingestuurd.
  Jongeren willen, nee eisen met recht op alle gebieden vaste grond onder hun voeten, en dat is bijna niet meer te vinden, zeker niet hier in Nederland waar men in Den Haag bezig is om met een sneltrein vaart het land te verkwanselen aan Brussel en wel zo dat ons land straks alleen nog maar in de geschiedenisboeken voorkomt.
  Het is wachten op iemand in ons land die de touwtjes zeer stevig in handen neemt, en een werkelijke verandering in gang zet.

  1. DidiMadloba

   U zit op de verkeerde site. Dit soort wantrouwen is links.
   Als je rechts bent geloof je in de zelfreinigende kracht van de maatschappij.
   Ik beklaag de stakkers die in een Rotterdamse achterbuurt wonen, maar op 20 km van Rotterdam moet ik echt mijn best doen om een Marokkaan te ontmoeten.

   1. Trien Knoppen

    Zoetermeer?

    1. toetssteen

     @Trien Knoppen
     Nee, Frits woont in lalala land. Straks gaat ie met Pippie op stap, moet ie wel eerst die fles whisky leeg hebben en wat hebben geblowd.
     Ach en als hij gaat hallucineren en op straat opgepakt wordt door agenten die hem voor zijn eigen veiligheid even opbergen, dan heeft ie op de Jeaup weer een nieuw jankverhaal.

     1. Rien Noppen

      “moet ie wel eerst die fles whisky leeg hebben ”

      Die Toetssteen is zo doorzichtig!

      🙂

     2. Reganto

      Aldus de aartsleugenaar, smeerlap, zuignap, blaaskaak, nietsnut, vetklep en aarsmade.

 9. Blokkeer-Fries

  Hier neem nog een Marokkaantje

  denhaag.groenlinks.nl/nieuws/je-kunt-communist-én-marokkaan-zijn-verslag-van-de-actie-ik-ben-een-marokkaan

  dagelijksestandaard.nl/2018/07/doodtrapper-grensrechter-weigert-zich-te-laten-uitzetten-naar-marokko-ik-heb-mijn-leven-gebeterd/

  #zielig #mocromaffia #alleenmaargoedebedoelingen

 10. Veteraan

  ”Doordat hij hierdoor tussen wal en schip valt, mist hij elke vorm van historie, binding en identiteit”

  Onzin, ze zijn hier met zoveel dat ze daar hun identiteit aan ontlenen en genoeg binding hebben daardoor, daarom zijn ze het ook bijna altijd eens.
  En aangezien criminaliteit bij de Marokkanen gewoon heel normaal is, zeker naar de Nederlanders toe geeft dit ook binding en identiteit [80% is in aanraking geweest met politie en justitie en dat klinkt nog heel onschuldig].
  Jammer voor die kleinere groep die wel wil integreren maar ik ben ze al lang zat en wil niet meer op zoek naar die enkeling.
  Als men meteen al 40 jaar geleden hard had opgetreden tegen misbruik en criminaliteit hadden we het tuig hier niet gehad.
  Ten eerste was er dan maar misschien een derde geweest die hier woonde en ten tweede hadden er bijna geen criminelen tussen gezeten.
  Ik stem voor een NL met een harde aanpak en goede grenzen zodat we ze kunnen uitzetten. Liever gewoon euthanasie voor de zware gevallen want anders zadel je iemand anders er weer mee op.
  Oh ja, even off topic.
  Regina is een snol met borderline issues en heel zielig.

  1. Trien Knoppen

   Van veteraan tot Veteraan zeg ik halleluja!

   1. Original NL

    Mag ik mij hierbij aansluiten??

    1. Trien Knoppen

     Graag!

     Moge de dag dat ik mijn Mag uit het vet kan halen snel komen. Amen! 🙂

     1. Rien Noppen

      Wat is een Mag, Trien?

     2. Trien Knoppen

      Ik mag jij mag wij mogen…

      Google Rien! Ken je vast wel.

     3. Trien Knoppen

      Zeker nooit onder de wapenen geweest Rien?

      Als mijn land mij nodig heeft ben ik weer beschikbaar.

     4. Rien Noppen

      Ik hoopte je dat je het lef zou hebben om te benoemen dat je je Mag uit het vet gaat halen om even flink uit te halen tegen de moslims en andere andersdenkenden.
      Dat is voor onze toetsenbordridder net iets te spannend.

      Trien is een laffe lul en volkomen ongevaarlijk, maar zijn trieste opmerking bewijst wel mijn stelling dat er in Nederland genoeg gekkies zijn die bereid zijn tot bloedvergieten over te gaan in volgepakte moskeeën.

      Het echte terroristische gevaar zit in dit soort gestoorde eenlingen.

     5. Trien Knoppen

      Haha… Dat jij dat hoopte zegt meer over jou dan over mij… meneer de toetsenbordridder! Mijn onderscheidingen liggen gewoon in de kast en als de Koning mij weer nodig heeft dan ben ik paraat! Niets meer en niets minder…

     6. Trien Knoppen

      En fyi… die heb ik gekregen voor het beschermen van onschuldige burgers… moslims!
      Dus denk de volgende keer wat beter na voor je onzin uitkraamt! 🙂

     7. Lelygattet

      Misschien ook gelijk de M55 erbij 3200 x.50 patronen per minuut, in crossfiets.
      Altijd leuk met die lichtkogel bij elke vijfde patroon.

     8. Lelygattet

      Crossfiets moet crossfire zijn.

     9. Trien Knoppen

      Die verdomde autocorrect ook hè Lely… maar crossfietsen in het voorterrein is ook prima hoor! haha

      Rientje is aardig stil trouwens… begint eerst te schelden (laffe lul) omdat hij z’n zin niet krijgt en vervolgens niets dan krekels… laat zich wel kennen zo! 🙂

     10. Mars020

      Rien denkt, dat een mag iets met mogen heeft te maken… Geinwollensokken zijn zo wereldvreemd als de pest.Voor hun is een 357 magnum een lekker ijsje…

     11. Rien Noppen

      Je begint een beetje zielig te worden, Trien, kun je dat zelf ook zien?

     12. Reganto

      Aldus de aartsleugenaar, zuignap, blaaskaak, nietsnut, vetklep en aarsmade.

     13. Rien Noppen

      “Geinwollensokken zijn zo wereldvreemd als de pest”

      Dat lijkt me ook.

     14. Reganto

      Aldus, sprak de glibber, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigzins om hem te bekommeren. Mijn laatste zin voor vandaag, zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
      Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

     15. Trien Knoppen

      Kop op Rien… je kan vast veel beter dan dat! Iets met wat meer inhoud. 😉

     16. Rien Noppen

      “Mijn laatste zin voor vandaag, zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.”

      Dat is best wel een sterke inhoudelijke bijdrage hoor. Schaam je maar niet, lieverd.

     17. Trien Knoppen

      Trusten schat…. tot morgen! haha

     18. Siemien

      Kenne jullie niet ffies een kamertje huren met z’n 2tjes, ziet er naar uit dat we hier een blinddate zien ontstaan..

     19. Trien Knoppen

      Ik hou niet zo van blanke… ehh roomwitte toetsenbordridders Siem! Meer van tropische verrassingen zoals Regina… haha

      En Rien… jouw ‘stelling’ heeft dezelfde waarde als mijn stelling. Die luidt namelijk:’er komt weer een elfstedentocht’

      En dat is geen stelling maar een waarheid als een koe! Niemand weet precies wanneer er een elfstedentocht komt… maar dat hij komt is een zekerheid! Net zo goed als dat er gekkies bereid zijn aanslagen te plegen… door met een doorgeladen ar-15 een school binnen te lopen, een winkelcentrum, kerk en zelfs een moskee ja…
      Maar om jezelf nou op de borst te gaan kloppen omdat je ‘stelling’ bewezen zou zijn… ik had je hoger ingeschat Rien. En niet van het niveau ehh.. Regina zeg maar… 🙂

  2. DidiMadloba

   Vooral op bevrijdingsdag is het heel subtiel over euthanasie te beginnen.

   1. Trien Knoppen

    Inslapen mag ook… lol

   2. Trien Knoppen

    Ehhh Rien… moet je Didi niet wijzen op zijn/haar taalvaardigheid trouwens?

 11. J.Rademaker

  Japan is een uitzondering de japanner meent zich superieur aan andere culturen.

  1. DidiMadloba

   Weet u één cultuur die zich niet superieur voelt?
   Baudet en Cliteur zouden zeggen: de Hollander met oikofobie. Maar die waant zich juist wel superieur.
   De oplossing voor deze paradox is dat niemand zich superieur hoort te voelen, want dat is een inferieure houding.

 12. DidiMadloba

  DDS is een brave leerling van Baudet met zijn rare opvattingen, maar het idee van universele mensenrechten (grondrechten) veronderstelt wel degelijk dat alle mensen iets gemeen hebben, en dat zie je ook wel.
  Ik mag een blanke Hollander zijn maar laat me niet in dat hokje opsluiten.

  Het voorbeeld van de “nigger” is een beetje flauw. Als ik op straat tegen een nichterig type “homo” zeg valt dat ook anders dan wanneer homo’s het daar onder elkaar over hebben.

  1. Trien Knoppen

   Over rare opvattingen gesproken… een scheldwoord is een scheldwoord… Wie het ook bezigt!

  2. toetssteen

   @Frits
   Ga een goede shrink bezoeken. Het voorbeeld inzake het woord ‘nigger’ gaat over de VS, niet Nederland. Aangehaald wordt ook dat men het woord nigger onder elkaar gebuikt. Mjah…… Beetje zoals mijn Chinese kleinzoons de vingers bij de ooghoeken zetten om hun ogen nog wat extra te accentueren en zeggen: why are you talking so funny granddad?

 13. Jantje

  Als je niet van kinderen houdt kan je ze beter niet krijgen.
  Er zijn veel vrouwen én mannen die wel van kinderen houden en er gerust een stuk of 6 willen krijgen.
  Dat heft elkaar weer mooi op.

  1. PMG

   Beetje overdreven maar van 3 of 4 kijkt niemand op dus niks aan de hand. Stemmingmakerij, smoesjes en niemand begrijpt waarom al die achterlijken zo nodig buitenlanders binnen willen halen! De EU doet het om de economie te laten draaien maar de stemmer meent zeker wereldredder te zijn? Wat doe je die mensen aan, ze vinden het helemaal niks in Nederland, kudtweer, raar vreten, hele moeilijke taal. Het enige dat ze hier houdt is het gratis geld en ze plegen van verdriet nog liever zelfmoord dan dat ze terug gaan (zelf meegemaakt). Links en D666 zijn partijen die mensen in het ongeluk storten, zichzelf nutteloos voelen doordat alles ongevraagd voor ze geregeld wordt en aan ze gegeven wordt. Ze missen alles van thuis want daar hebben ze de hele dag de tijd voor, ik heb nog nooit een lachende asielzoeker gezien, altijd triest, alles is moeilijk, je zit al met die kudtmoslimideologie en dan moet het haantje ook nog zo nodig naar NL terwijl al je familie gewoon thuis is gebleven, die zie je nooit meer, zo wordt je wel depressief!

   1. Mars020

    Heb ook nog nooit een lachende kansparel gezien, maar ook geen links figuur met humor. Misschien is het een genetisch probleem bij die gasten?.

 14. PMG

  Nou jongens, ik heb 2,1 kinderen bij elkaar geneukt en dus aan mijn plichten voldaan jegens de Nederlandse bevolking en mijzelf. Ik heb dus recht van spreken en zeg grenzen dicht en alles niet-nederlands dat teert op mijn zak eruit! We hebben zat mensen die thuis niks zitten te doen en geld in het laatje kunnen brengen i.p.v. te kosten. Kwestie van dwang!!!

  1. Rien Noppen

   “Nou jongens, ik heb 2,1 kinderen bij elkaar geneukt ”

   Dat vind ik echt knap. Het lukte mij niet om op een aantal met cijfers achter de komma uit te komen. Mijn kinderen rondden het altijd weer af op hele getallen.

   1. Reganto

    Aldus de psychopaat met een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

    1. Dik

     @Reganto: +1

     #negeren

   2. PMG

    Kwestie van doorzetten en sterke discipline.

 15. Mars020

  Die foto met al die tandartsen, bovenaan het artikel is geweldig voor Regina. Het wordt er helemaal vochtig van.

 16. Toverkol

  JA……….
  Ik begrijp het wel, want wie moet anders de uitkeringen voor de kansenparels verdienen ?
  We moeten al langer door blijven werken, terwijl er de afgelopen jaren er meer mensen bij zijn gekomen dan er middels natuurlijke weg geboren kunnen worden.
  Vergrijzing ????
  Bestaat niet de babyboomers zijn binnen vijf, zes jaar allemaal dood !
  Weg vergrijzing !
  Een half miljoen mensen in de bijstand welke voor 99% uit niet westerse allochtonen bestaat…..
  Wanneer er een daling van bijstandsgerechtigden is heb je het over 3000 mensen, dit zijn mensen die van bijstand naar AOW gaan.
  Slaap lekker overheid !!!!!
  Het wordt lachen wanneer de laatste Nederlander is vertrokken !

 17. Godefroy France

  GRENZEN SLUITEN VOOR DIT GETEISEM!!!
  KUNNEN BETER HUN ENERGIE STEKEN IN DE OPBOUW VAN HUN EIGEN LAND!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.