Turbo-tolerant Nederland wil toch IS-vrouwen met kinderen terughalen

De Nederlandse overheid is in gesprek met Iraakse autoriteiten om tien IS-vrouwen en hun kinderen via het Nederlandse consulaat in Irak, terug naar Nederland te krijgen. Als een veilige doorgang vanuit Syrische kampen kan worden gegarandeerd, komen ze terug naar Nederland. Dat meldt NU.nl.

Nederland wil voorkomen dat de IS-vrouwen in Irak worden vervolgd. Dat zal in veel gevallen namelijk leiden tot de doodstraf. Mocht het lukken om de vrouwen naar Nederland te krijgen, dan zullen zij worden vastgezet en de kinderen worden ondergebracht bij familieleden.

Waar iedereen bang voor is, omdat ze het al van mijlenver aan kunnen zien komen, is dat deze vrouwen wegens gebrek aan bewijs binnen de kortste keren weer op vrije voeten zullen zijn. Dat kan ik je wel op een briefje meegeven:

Het waren namelijk allemaal huisvrouwen, wisten niet waar ze aan begonnen, moesten onder druk van hun man mee, etc. etc. Eenmaal vrijgelaten worden ze natuurlijk ‘in de gaten gehouden’ en komt de ene na de andere deradicalisering-expert aankloppen, tussen alle consultants en hulpverleners door. Over tien jaar komen de verhalen naar buiten dat die kinderen ‘sociale en psychologische problematiek ervaren’ en binnen de kortste keren zélf radicaliseren, al dan niet met behulp van moeders. En wiens schuld is dat op dat moment? De onze natuurlijk, want wij waren weer niet inclusief genoeg en bedrijven boden hem geen stage aan.

De Nederlandse overheid of het Openbaar Ministerie zou er goed aan doen om eerst bekend te maken waar de vrouwen voor (zullen) worden aangeklaagd en of er degelijk bewijs is, vóór ze terug worden gehaald naar Nederland.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. henkie

  Hoogste tijd dat er koppen gaan rollen voordat het te laat is, dan zijn het onze koppen die gaan rollen, letterlijk.

  stem ze weg stem PVV FvD

  1. Erkenbrand

   Executeren die wijven en die larven ook.

   1. Bolkestein

    In Syrië en in Iraq waar ze hun oorlogsmisdaden hebben begaan doen ze dat gewoon. Laat ze dus maar terecht staan waar ze hun oorlogsmisdaden hebben begaan.

 2. victus

  Taakstrafje en daarna gelijk vooraan in de rij voor de levenslange gratis voorzieningen plus oneindige hulp en ondersteuning van de geitewollen sokken industrie.

 3. Matig rechts

  Geef ze dan wel een goede woning.
  Een krot daar worden de echte Nederlanders al ingestopt.

  Dacht aan iets in de buurt waar Rutte woont.

  1. Joop Klepzeikert

   Wat dacht je van elke politicus die dit soort tuig terug wil halen minstens 2 in huis laten nemen?

 4. Joop Klepzeikert

  Zo blijkt dit rariteitenkabinet dus ook hier weer over geloven te hebben.
  Al jaren beweren ze dat ze niets zullen ondernemen om die ‘vrouwen’ en kinderen terug te halen.
  Het Nederlands paspoort ongeldig verklaren, zoals dat hoort als iemand voor een buitenlandse krijgsmacht gaat werken, vechten of wat dan ook, schijnt nogal moeilijk te zijn voor dit extreem socialistische zooitje ongeregeld.
  Wanneer wordt het Nederlandse volk eindelijk wakker en gaat dit zooitje extreem socialistische terroristen wegstemmen?

  1. Korporaal Monty

   “Het Nederlands paspoort ongeldig verklaren,”

   En dan te bedenken dat jij met alle liefde je Nederlandse paspoort zal in leveren voor een Amerikaans Australiër of Singapoors paspoort om dat jij je schaamt om Nederlander te zijn.

   Wat maak jij je dan nog druk je keert straks mijn land de rug toe.

   1. Bosche draak

    Dat doet niks af aan het feit dat zij nog steeds voor een strijd in het buitenland hebben gekozen, en ze hun paspoort gewoon kwijt hadden moeten zijn.

    Niet echt goed voor “jouw land” om zomaar iedereen in huis te nemen wel?
    of heb jij je zolder al uitgeruimd om ze te huisvesten?

    1. Korporaal Monty

     @Bosche draak
     “en ze hun paspoort gewoon kwijt hadden moeten zijn.”

     Klopt helemaal, gewoon af nemen.

     Maar dat een Joop hier op reageert die met liefde zijn Nederlandse paspoort in ruilt voor een ander omdat hij zich te goed voelt om Nederlander te zijn noem ik Hypocriet.

   2. Top

    Is het geen tijd voor u, om in therapie te gaan? Zo je best gedaan om ”korporaal’ te worden, maar, je heb nooit begrepen, dat je het vaatdoekje van de compagnie moet spelen? En er nog trots op zijn ook? Zoek hulp! Misschien kan de ‘welzijnszorg’ iets voor u betekenen? En als laatste als ik, als commandant, uw persoontje in mijn compagnie zou hebben, in tijd van oorlog? Nee, dat zal ik nooit laten gebeuren.

    1. Sealgaire

     LOL

    2. Korporaal Monty

     @Top
     “En als laatste als ik, als commandant, uw persoontje in mijn compagnie”

     Heb je niet en commandant zal je ook wel nooit worden.
     Blijf lekker vanuit Ierland klagen over Nederland.

    3. Joop Klepzeikert

     @Top: Trol Monty weigert al heel lang therapie en medicijnen.
     In elk normaal land worden zulke gedwongen opgenomen, om de maatschappij tegen ze te beschermen, maar ook hen tegen de maatschappij te beschermen.
     Alleen in Nederland kunnen gevaarlijke gekken als trol Monty, Rien, Ragmilla en zo nog een hele kudde vrij rondlopen.

     1. Korporaal Monty

      @Joop.
      “Alleen in Nederland kunnen gevaarlijke gekken als trol Monty, Rien, Ragmilla en zo nog een hele kudde vrij rondlopen”

      Wat zal jij dan een gelukkig mens worden als jij straks Nederland de rug hebt toegekeerd en in Amerika woont waar het veel veiliger is voor jou.

   3. edoc431

    Joop is wel een doorn in het oog bij jouw he .
    Man man slaap je nog wel lekker ??

    1. Korporaal Monty

     Heb jij daar een probleem mee?

     Joop voelt zich te goed om zich Nederlander te noemen, maar hier wel 365 dagen op alle artikelen reageren die over ons land gaan.

 5. Siemien

  Uiteraard word de Nederlandse bevolking niets gevraagd, wachten is natuurlijk op, gevalletjes tbs, aloeha hakbar schreeuwende kindertjes die geen respect hebben voor ons land en uiteraard in het ergste geval dat Nederland zich aan gaat passen aan dit gespuis

 6. J.Rademaker

  Fijn dat men na een verloren wrede oorlog terug kan keren naar het land waarin zoveel ongelovige slaven voor je werken.
  De Oostvaardersplassen dat was pas een drama de MSM zijn er maanden mee bezig geweest.

 7. tonna

  “Nederland wil voorkomen dat de IS-vrouwen in Irak worden vervolgd.”
  Wie in Den Haag is verantwoordelijk voor zulke altruïstische uitspraken? Waren ze maar al veroordeeld in Irak,de avontuurlijke dames wisten tevoren dat de IS omarmen fouteboel was en consequenties zou krijgen.
  Het is jammer genoeg in de grondwet verankerd dat Nederland deze Is vrouwen moet terugnemen.Het impliceert vervolgens ook,dat het IS gespuis in ons land berecht moet worden,en dat is meteen het grootste probleem,vette gevangenisstraf is onpraktisch ivm de kindertjes,dus het wordt hersocialiseren,taakstraf,de AIVD houdt oogje in het zeil, blahblah.
  En na enkele maanden krijgen de dames+broedsel huisvesting,uitkering,helpende maatschappelijk werkers (moslim knuffelaars).
  Wat mij betreft moet de hele grondwet worden herzien,deze is niet meer van deze tijd.

 8. Jumping

  Dit is liegbeest Rutte zonder ruggengraat, zet dit maar bij het rijtje leugens.
  Baudet heeft niets te debatteren, hij heeft voldoende, aan het benoemen van de leugens van Rutte, weken geleden melden de media al de 15 leugens van Rutte.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 9. Ome Wim

  Ze wilden toch zo graag bij hun moordenaars-vent zijn, laat ze daar dan maar blijven en berecht worden, terughalen naar Nederland leidt uiteindelijk tot gezinshereniging zodat we dat moordenaarstuig in ons land terug krijgen met alle eventuele gevolgen voor de argeloze burger van dien. FvD – Nexit

 10. Michael M

  Wat dat betreft is Irak strenger dan de slappe was hier in Nederland! Je moet er toch niet aan denken dat er weer aanslagen komen hier?

 11. Michael M

  Arme Pinokkio, …..Hij blijft verliezen met liegen van Rutte…

 12. NoDoubt

  Met dank aan EU en de pinokkio-clan. IS wordt heir heel vrolijk van. De islamitsiche wereld wordt hier heel vrolijk van. Mohammed wordt hier heel vrolijk van. Yessar wordt hier heel vrolijk van. Weer heel veel verwarde mensen erbij. Zal niet tot uiting komen in de criminaliteitscijfers van Rutte en zijn volgelingen. Inmiddels wordt het getal van 25 miljoen afrikanen uit de Marakesh naar boven bijgesteld tot 59 miljoen afrikanen. Kosten gaan van 2,5 triljoen euro naar 5,9 triljoen euro. U kunt alvast de golfplaten gaan bestellen, u geld is opgesoupeerd door de Juncker-clan en het aantal moskeeën zullen explosief stijgen. De sharia zal versneld worden ingevoerd. Uw kansen op overleven is gereduceerd tot 0. Dhimmies worden massaal uitgeroeid. De eerste no-go-zones in NL is al een feit. Over 15 jaar is er een onleefbaar NL met burgeroorlogen.

 13. PMG

  Ja, de gevolgen van deze achterlijke islam ideologie zijn heel groot en dit is nog maar een voorproefje. Wilders heeft gewaarschuwd en er waren meer signalen. De EU geeft openlijk toe meer aanhangers naar europa te willen halen en NL doet dapper mee.

  #stem ze weg, Stem FVD of PVV, laat Nederland van Nederland blijven

 14. Toverkol

  Alle politici die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn PERSOONLIJK en HOOFDELIJK AANSPRAKELIJK als dit misgaat !!!!

 15. Veteraan

  Je zag het aankomen hé.
  I.p.v. de doodstraf vanwege vele misdaden tegen de menselijkheid komen ze nu de rest van hun leven nog vele miljoenen incasseren hier in NL terwijl ze hun kwaadaardige religie verspreiden via hun kinderen.
  A.u.b toch tot inkeer komen en afmaken s.v.p.
  Want ergere misdaden als waar deze wijven aansprakelijk voor zijn bestaan niet, het zijn de nazi”s van de 21e eeuw of nog erger.

 16. Ragmilla

  IS is al tijden bezig een nieuw kalifaat te stichten in Congo. Het risico is groot dat ook deze ‘dames ‘ daar door corruptie terecht zullen komen en de bevolking daar gaan terroriseren.

  Maakt dat de mensen hier wat uit. Nee, deze mensen die het woord verantwoordelijkheid niet begrijpen en nationaliteit een buigbaar begrip vinden zijn het lafste volk ter wereld. Ruim je eigen rotzooi op, bij deze ‘dames hoort levenslang maar als je regering dat niet doet, jouw probleem.

  IS heeft een gebied in handen met veel grondstoffen voor vuile bommen. Ze terroriseren een niet moslim bevolking. Oh wat heeft Trump en de coalitie dit weer goed opgelost. Binnenkort zal ook daar een inval zijn, westerse rotzooi.

  1. DeBruijn

   @ Ragmilla

   Je generaliseert weer, het maakt me wel uit. Maar wat moet je doen met zulke mensen? Vroeger werd je opgehangen voor landverraad, maar dat mag niet meer. Moet je hen terughalen? Krijgen ze 1,5 jaar cel en dan zijn ze weer vrij en wie weet wat zij dan weer gaan doen.

   Ruim je eigen rotzooi op? Wij hebben hen daar niet heengestuurd, voor het geval dat je het niet wist. Zij zijn uit vrije beweging gegaan en dan moeten wij ervoor opdraaien?

   Beetje vreemde redenatie.

   We moeten ergens in de woestijn een grote ommuurde gevangenis stichten, waar al zulk soort volk in gegooid wordt. Anders kun je er niets mee, het zijn tikkende tijdbommen.

   Er zijn 5 miljoen doden gevallen in Congo voor dit gebeurde. Niet alles is onze schuld, hoewel jij wel zo denkt.

   1. Ragmilla

    DeBruijn

    Het zijn Nederlandse criminelen. Straf kan mij niet hoog genoeg zijn. Laat Nederland verantwoordelijkheid nemen.

    Beste DeBruijn, ik generaliseer, dat klopt. Is generaliseren niet iets wat ik hier steeds lees. Ik beweer zeker niet dat iedere Nederlander zo denkt. De meeste DDS lezers wel.

    Het is toch belachelijk dat IS verjaagd is naar een omgeving waar ze nog meer schade kunnen doen? Het breekt mijn hart en in Congo zullen ze nog gevaarlijker zijn. Alain Goetz schijnt al goud uit het gebied te kopen.

    1. DeBruijn

     @ Ragmilla

     Niemand joeg hen naar Congo, daar gingen ze anders zelf naar toe.

     Net als Nigeria, Chaad, Niger, CAR, Mali, enzovoorts.

     Wil je het stoppen, dan moet je hun geldschieters stoppen: S. Arabië, Quatar en anderen.

     1. toetssteen

      @DeBruijn
      Deze dame heeft een plaat gewapend beton voor het hoofd en hoor oren zijn dichtgestopt met flight pluggen.

     2. toetssteen

      Er zit iets mals in de spellingscontrole. Hoor=haar.
      Ik typ blind, maar een o en een a verwisselen is maf.

     3. Kiliaan Noppen

      Ja hoor, Toetssteen, hoor oren zijn dichtgestopt.

      Proost!

     4. Peter Oudshoorn

      Noppen, je bent en blijft een smerige rat.

      Neem je volgende lijntje coke even.

     5. toetssteen

      @Oudshoorn
      Ik drink mijn beker muntthee leeg en maak dat ik het bed inkom.
      Vanmiddag heerlijk op de stretcher buiten een middagtukje gedaan, mag ik iets langer opblijven van de nurse ;).

      Nite vrienden.

     6. Peter Oudshoorn

      Trusten Toets.

 17. Kapitein Haddock

  Moslims he!!!!
  Onverschillig wat ze doen, maar ze mogen naar Nederland! Onze pro/Moslim en anti-Nederland regering vindt het geweldig! ” Kijk eens hoe tolerant we zijn!”
  Dat de burger daar onder lijdt interesseert Den-Haag geen bal.
  Wat ze wel interesseert dat FvD en PVV onder geen beding, 23 mei, goede/uitstekende uitslag haalt. Het kartel wil geen macht afstaan!
  Wachten is de truckendoos van de coalitie, om FvD en PVV onderuit te halen!
  PS
  Meeste ISIS moordweiven zijn van allochtone oorsprong. Waarom niet naar familie vanwaar ze oorspronkelijk komen? Of is dit niet “sociaal?”

 18. Rud56

  Die islamwijven hebben door daar aanwezig te zijn terrorisme ondersteund, hebben door daar te zijn de meest onbeschrijvelijke gruwelijkheden tegen de mensheid ondersteund! Alle reden om dat satanisch afval mét hun addergebroed daar te laten verrotten!

  Maar neen, de politiek correcte dwazen alhier bij overheid en aanverwanten, die zwelgen in de roze droom van inclusiviteit en diversiteit en Nederland koste wat kost daarin onderdompelen, zien alleen maar verrijking. Omdat ze door pure domheid, naiviteit en deug niet in staat zijn verder te kijken dan de dag van morgen!

  Want dit en wordt de realiteit:
  Nu al vallen er onschuldige doden en andere slachtoffers door het hier heersend wanbeleid van toezichthouders, handhaving en verrotte doorgeslagen privacy- en andere wetten! Wanbeleid ten gevolge van in alle opzichten falend overheidsbeleid.

  Als dat islamvuil hier wordt toegelaten is dat een knieslag naar de islam, een overwinning voor dat gore islamvuil. Vuil dat hier geheid warm wordt opgevangen door de zogenaamde gematigde moslims, de familie en vriendenkringen. En het meegekomen addergebroed, dat mocht het ooit ervan los kunnen komen, zal helemaal verder kunnen leven in de indoctrinatie van die satanische ideologie. Verder leven als levende tijdbom. Met alle latere gevolgen van dien voor de samenleving die hun allemaal onderhoudt!

  1. Siemien

   “En het meegekomen addergebroed, dat mocht het ooit ervan los kunnen komen, zal helemaal verder kunnen leven in de indoctrinatie van die satanische ideologie”

   De spijker op z’n kop

 19. Pescador

  Ze worden hoe langer hoe gekker in nederland

 20. Vliegenvanger

  Hier is duidelijk weer te zien hoe ongelooflijk de regering in Nederland is. Het zijn allemaal leugenaars, die kiezen voor geweld. De links extremisten zijn levens gevaarlijk en moeten het zwijgen opgelegd worden.
  Dus:Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.
  Weg met het oplichters kartel.

 21. AS210854

  De turbo tolerante leeft goed van subsidie, coa, politiek enz enz. De werkende, die Nederland drijvende houden , worden uitgekleed tot op het bot. Als ze er iets van durven te zeggen worden ze voor alles en nog wat uitgemaakt. Zum kotsen.

 22. Rosasolis

  Kan je nou voorstellen, de vreselijke drama’s dat zullen komen als die vrouwen met hun kroost naar Nederland komen. De vrouwen zullen maandenlang in de gevangenis blijven,
  (terecht), maar de kinderen zijn zwaar getraumatiseerd, en zullen niet kunnen meedoen met gewone Nederlandse kinderen. Beter een deal te maken met een moslim land en ze daarheen te sturen. Dan kunnen de kinderen bij hun moeder blijven, en Arabisch blijven spreken. Het pleidooi over de ” toenmalige jonge, naive IS bruidjes” geeft geen reden
  voor hun terugkeer. Net als hun kinderen, zijn ze NU niet meer de jonge Nederlandse vrouw die ze waren. De ouders en groot-ouders van die ex IS vrouwen- met- kinderen
  kunnen niet voor deze vrouwen, en hun klein-kinderen zorgen en opvoeden. Dit zou bovendien nog meer problemen voor de zorgsector opleveren, voor de buurt veiligheid,
  en voor de normale lager school onderwijs. Kortom: problemen die nog meer problemen zullen veroorzaken voor ons hele land. Last but not least:
  als deze 10 vrouwen met kinderen worden hier toegelaten, zullen er nog meer volgen.

 23. O.k.

  Nederland bewijst op die manier waar het voor staat…droomparadijs voor iedereen die kwaad wil doen. Binnenkort kunnen we ook wapens bij de supermarkt kopen en mogen we met dolken over straat lopen,want we moeten de cultuur en idealen van iedereen natuurlijk wel tolereren en normaal vinden. Ik heb echt mijn twijfels over het redenerend vermogen van ambtenaren,toch triest dat dit soort mensen ooit een bestuursfunctie hebben gekregen. Linksom of rechtsom dit is gewoon de meest achterlijke uitspraak ooit.

 24. Marija

  De regering, door mij voortaan genoemd “de achterlijken”, meten weer met twee maten, spreken met twee monden en gespleten tong.
  Voor het ene vergrijp zegt men onze wetten zijn nu eenmaal zo, kunnen wij niets aan doen, voor het andere: landverraders in krijgsdienst van een ander land, die normaliter paspoort wordt afgenomen, gevangenis en geen terugkeer naar ons land, kunnen nu wel met omzeiling van onze wetten gewoon terugkeren. Ben je dan achterlijk of volslagen idioot.
  Lemmingen rennend naar de afgrond.

 25. PMG

  Waar bemoeit de overheid zich mee vraag ik mij af, ze hebben hier helemaal niets mee te maken, dat er misschien wat tussenzit dat in Nederland is geboren is geen enkele reden. Wanneer mensen vrijwillig aan dit soort idioterie gaan meedoen (en dat hebben ze allemaal vrijwillig gedaan) dan moeten ze daarvoor boeten enwel in het land waar dit plaats vond. Dat deze mensen hun kinderen meesleepten, al dan niet in Nederland geboren, is verschrikkelijk. Wanneer Nederland alleen deze kinderen zou willen opvangen dan zeg ik ja maar dat houdt weer in dat je ze va de ouders scheidt. Toch lijken mij dode ouders in dit geval beter dan ouders waarvoor je je je leven lang moet kapot schamen en die waarschijnlijk door gaan met hun achterlijke gedrag.

 26. Jv

  Als de overheid dit doorzet dan moet het volk, waar ze naast of in de buurt komen te wonen, deze broedkippen het leven zodanig zuur maken, dat ze graag op hun blote knieën terug willen naar Irak en smeken om de doodstraf.
  Dat hebben ze verdient! Ze hadden ook geen respect en medelijden met de mensen die, ook door deze killers, hun keel werd doorgesneden, in brand werden gestoken, gevierendeeld en door vier paarden uit elkaar werden gereten, en nog veel meer martelpraktijken die deze slachtoffers ten deel vielen.
  Moeten wij Nederlanders nog medelijden hebben met deze gore wijven.

 27. Jv

  Als dit doorgaat, dan hoop ik dat we een zeer hete zo er tegemoet gaan!

  1. Jv

   Zo=zomer

 28. koeiepoep

  There are nooooo dutch women in Irak. Only is- women. En dus mag Irak ze be- en evt veroordelen.

 29. Bolkestein

  Die kinderen zijn toch geworteld in Syrië of in Iraq?

 30. Bolkestein

  Nederland de vrijstaat voor terroristen.

 31. Two Ravens Black Kettle

  Isis madams van de Religieuze folter-politie (in Dutch newspeak: victims) beenden baby’s uit, doodde kinderen, kapotte infidel schedels, lieten ze uithongeren, onder de zinderende ploert. Maandenlang. Dood van de dorst. Extreem unbelievable pijn. Mismaakt geslagen, mishandeld, verminkt, wezen gretig en geil christenen aan die gekruisigd moesten worden, Yezedi’s die kapot verkracht moesten worden, oma’s en opa’s in doodskuilen gerold.
  Natuurlijk neemt de beroeps-schoft Rutte, de socialisten en de valse christenen deze nazi’s op. Natuurlijk kijkt de fascistoïde, o zo verschillige en oh zo blinde MSM/Völkischer Beobachter weg. Dat is hun ambtenaren professie nietwaar? Tienduizenden kinderen kapot verkracht. In Westerse steden. Geen *oer (ik bedoel (kuch) journalist) zal hier ooit één ademstoot aan wijden. Nope veel te druk met het beschermen van de nieuwe nazi’s en de Identity Politics-Apartheids activisten.
  De stront onder mijn schoen acht ik astronomisch waardevoller dan (99%) van de Nederlandse journalisten van de Drie Aapjes-Cultus.

  1. Niet L niet R

   Heel juist weer gegeven, hoop dat de Nederlanders wakker gaan worden, maar ik betwijfel dat!

 32. logisch denken

  Ze kunnen wel in de tuin bij onze rien noppen toch

 33. Lampje

  Ik ben tegen de doodstraf, maar voor dit zootje schorem, wat zich schuldig heeft gemaakt aan onthoofding, marteling, verkrachting, gijzeling,slavernij enz., is deze straf zeer genadig. Niks terughalen naar Nederland waar ze hun gerechte straf ontlopen en dan gezellig op kosten van de belastingbetaler een leuk leventje gaan leiden, met een zootje slappe rechters die ze over hun bol aaien.

 34. Niet L niet R

  Dit is een afschuwelijk kabinet, die zijn burgers onvoldoende beschermd, door Is vrouwen die net zo slecht zijn als die Is mannen voornemens zijn om deze terug te halen, met hun kinderen naar Nederland!
  Hoe maf moet je zijn, om dat te gaan doen, hier zijn geen woorden voor!
  Natuurlijk zal de linkse elite kliek dit voorstel gaan steunen, worden de Nederlanders dan nooit wakker, vergeten wat een zo,n mafkees in Utrecht heeft gedaan!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.