Video! Kinderachtige klimaatactivisten drongen tv-studio tijdens live-debat binnen en gooiden confetti

Op de Belgische televisie was een live-debat aan de gang tussen Guy Verhofstadt (Open Vld) en Geert Bourgeois (N-VA). Aanhangers van actiegroep Extinction Rebellion drongen de studio binnen en gooiden confetti over de politici. Wát een niveau

Vanuit het publiek komen een drietal activisten opduiken, gaan vervelend bij de tafel staan en worden vriendelijk verzocht te vertrekken. Op het moment dat de beveiliging optreedt, gooien ze confetti.

Guy Verhofstadt krijgt nog wat flyers over zich heen en kennelijk zijn de activisten op de grond gaan liggen, waardoor ze niet snel uit de studio verwijderd konden worden. Verhofstadt en zijn opponent deden nog een aardige poging om zich niet af te laten leiden maar Verhofstadt kon het niet laten, toen hij wéér flyers over zich heen kreeg, om te reageren en zei:

“En, ik vind, wat hier nu gebeurt, die mensen zouden eigenlijk één zaak goed moeten beseffen. In plaats van neer te liggen op de grond, zouden ze beter de zaak maken: pro-Europa. Want klimaatverandering kan enkel en alleen opgelost worden door méér Europa, eerder dan te gaan liggen op de grond!”

Op zich wel knap hoe hij gebruik maakt van de situatie, al maakt hij wederom de misser door de EU met Europa te vergelijken. Toch komt zijn boodschap in ieder geval wél over, in tegenstelling tot de kneusjes van Extinction Rebellion. Die vinden het kennelijk een goed idee om flyers aan politici mee te willen geven na confetti over ze heen te hebben gestrooid. Maar goed, nu weet ik wel dat klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit écht een belangrijk thema is, toch weer wat geleerd vandaag!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Pedrito

  De uiterst irritante sneeuwvlokjesgeneratiemoeten weer even middels hun verwende gedrag zich even manifesteren. Schade op dit tuig verhalen en veroordelen tot een overlevingstocht door de Sahara van Noord naar Zuid. Leden van het vreemdelingenlegioen zijn welbereid deze tocht te organiseren als alternatieve sanctie. Wel een ploeg van de BRT mee laten gaan om het gejank en gepiep vast te leggen.

  1. Meester Kong

   Ach gij zijt een Belg..

   1. Ragmilla

    Je bent positief. Ik vind de strafeis zo buitensporig dat ik geneigd ben te denken dat er iets werkelijk serieus mis is.

  2. Vrijedenkert

   Welke schade verhalen?
   Men heeft enkel met wat rotzooi gestrooid en is vervolgens op de grond gaan liggen…
   Irritant gedrag en zeker een straf waard zoals een taakstaf waarbij men de straat moet vegen maar schade verhalen slaat werkelijk nergens op!

 2. Jumping

  Het verschil tussen activisten en terroristen,
  is (bijna) niet meer aanwezig (Clingendael).
  Stem 24 Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Joop Klepzeikert

   @Jumping: Dat bijna kun je er gerust uit weglaten.

 3. Joop Klepzeikert

  Het enige wat die milieumalloten hier weer mee aantonen is hoe debiel, hersenloos en respectloos ze zijn.
  Verhofstadt is juist één van de ergste milieumalloten in het EP. Daar zouden ze juist blij mee moeten zijn, maar vinden het totaal debiele extreem linkse milieu geschreeuw van Verhofstadt nog niet genoeg.
  Hoog tijd dat die milieumalloten dus een heel goede en langdurige psychiatrische behandeling gaan krijgen. Net als de linkse trollen op deze site.

  1. Brazil

   En weer knip en plak tekst van propaganda- boy , je hele pc staat
   staat zeker vol met dit soort onzin.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. DeBruijn

    @ Brazil

    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    Tja

 4. Pescador

  Ze hadden met pek en veren moeten gooien

  1. Bolkestein

   Dat zou die Verhofstadt wel toegekomen zijn, die pek en veren. Verhofstadt is een politieke beroepscrimineel die eigenlijk in de gevangenis thuis hoort.

  2. Hans Brusselmans

   Van mij had hij een emmer zoutzuur over zijn kop mogen krijgen, reken maar dat die kop ervan zou opknappen.

   1. Kiliaan Noppen

    Je bent ziek, Hans.

 5. tonna

  Die opstandige dwarse en irritante reaguurders met migratieachtergrond kunnen beter gaan genieten van de welvaart in het land van hun roots,dan te verwelken in het vijandige en intolerante Nederland!
  Dat is wat ik zou doen indien mijn ontevredenheid in een gastland alwaar ik verblijf, onoplosbaar schijnt te zijn!
  Het is voor een vreemde onaangepaste entiteit in een geciviliseerd land bijna onmogelijk te aarden,vooral als men evolutionair gezien een soort van Neanderthaler is!

 6. logisch denken

  fascistisch links dram tuig.

 7. DeBruijn

  Hopelijk was het wel milieuvriendelijke confetti of in ieder geval CO2-neutraal.

 8. koeiepoep

  Hahaha: de mede door de eu geoerganiseerde klimaat jeugd ( bv. youth 4 climate vangt nota bene eu- subsidie), valt opper eurofiel fietsrek lastig. lol.

  1. koeiepoep

   georganiseerde

 9. PMG

  Kinderachtige klimaatactivisten blijken kinderen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.