Video! Nigel Farage SLOOPT linkse eurofielen van de BBC

En dat allemaal live op tv.

Het was schitterend gisteren bij de ochtendshow van Andrew Marr op de BBC. De linkse fopjournalist dacht dat hij de vloer kon aanvegen met Nigel Farage. Hoe? Nou, eigenlijk door Brexit en democratie maar te negeren als onderwerpen, en Farage in plaats daarvan steeds weer te confronteren met uitspraken die hij in het verleden gedaan heeft. Zoals “geloof je nog steeds dat je zorgen maken over klimaatverandering ‘het domste uit de geschiedenis van de mensheid’ is?”, “vind je nog steeds dat buitenlanders met HIV geen steun moeten krijgen van ons zorgsysteem?” en “bewonder je Vladimir Poetin nog steeds?”

Farage is ondertussen natuurlijk een bijzonder ervaren man en sloeg dan ook keihard terug. “Dit is totaal belachelijk,” zei Farage. “Ik heb in mijn hele leven geen belachelijker interview gezien dan dit. Jij bent helemaal niet bereid om te praten over wat er op dit moment in dit land gebeurt. Je zit in een ontkenningsfase. De BBC zit in een ontkenningsfase. De Tory en Labour Partijen zitten in een ontkenningsfase.”

“Wat is er in vredesnaam mis met de BBC?” vroeg Farage zijn ‘interviewer’ ook nog.

Video:

Dit is dus hoe je terugvecht tegen idioten als Marr en zijn BBC. Er is werkelijk geen enkele reden om hun spelletjes te accepteren.

Natuurlijk is het wel zo dat de BBC betaald wordt met belastinggeld. Het is de Britse NPO. Maar waarom, eigenlijk? Als linkse eurofielen hun eigen partijdige zendertjes willen hebben, prima, maar dat mogen ze dan ook zelf betalen. En dat geldt niet alleen voor Groot-Brittannië, maar ook voor Nederland.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Jumping

  De Westerse wereld staat al jaren onder Links bewind.
  De Linkse wegkijkclub zadelt de andersdenkenden Nederlanders met het probleem op wat zij hebben gecreëerd.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 2. Rien Noppen

  Iemand die gelooft dat je zorgen maken over klimaatverandering ‘het domste uit de geschiedenis van de mensheid’ is, meent dat buitenlanders met HIV geen steun moeten krijgen van ons zorgsysteem en Vladimir Poetin bewondert mag toch wel kritisch op deze waanzin worden ondervraagd?

  Farage wordt terecht achtervolgd door de waanzin en leugens die hij de afgelopen jaren uitbraakte. In dit interview wordt zichtbaar dat hij daar heel nerveus van wordt.

  1. edoc431

   Gelul

   1. Rien Noppen

    Inderdaad.

  2. Matig rechts

   #Negeer Noppen, deze linkse trol lijd aan psychose

   1. Meriadoc Brandebok

    Lijd is met dt.

    Ik lijd
    Hij lijdt
    Jullie lijden

    1. Top

     Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

     “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
     And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”

  3. Siemien

   Uiteraard veegt Farage de vloer aan met de BBC, Farage spreekt over trollen nou daar is Rientje natuurlijk niet gediend, Farage veegt de vloer aan met feiten en Farage heeft uiteraard gelijk…

 3. poldi

  Ik heb het gevolgd.
  Heerlijk zoals Nigel die weerzinwekkend politiek correcte journalist de mond snoerde evenals de BBC.

  1. J.Rademaker

   @ poldi,eens

  2. Bolkestein

   En op 23 mei wordt de Brexit Party de grootste. En wat zullen die media weer over elkaar heen gaan buitelen hoe het toch kon dat ze dat niet aan zagen komen. 🙂 En in 2020 gaat het nog gezellig worden in Amerika.

   1. Julian

    Volgens mij heb ik in het NOS journaal nog gehoord dat hij aan de leiding gaat in de peilingen en ver ook.

 4. Julian

  Nieuwe tactiek…. We zeggen gewoon dat het een vooropgezet interview is zodat we geen kritische vragen hoeven te beantwoorden en de eventuele vervolgvragen. De nieuwe tactiek van rechts. Lekker op twitter of welke social media van alles roepen zonder kritisch tegengeluid… Hopelijk blijven grote groepen mensen daar niet in trappen.
  Farage heeft al eerder een veenbrand aangewakkert en toen het vuurtje gezet was, was mijnheer verdwenen en liet zijn zakken weer vullen met EU geld…

 5. Joop Klepzeikert

  Wat een ongelofelijk zielig en incompetent figuur is die flippie flapoor die zichzelf ‘interviewer’ durft te noemen zeg. Farage wijst hem er meerdere keren op dat hij fout bezig is en dat hij niet luistert en blijft maar doorgaan met niet luisteren. Het enige wat flippie flapoor kan is de vooropgestelde totaal ridicule vragen van zijn baas oplezen.
  Goed dat Farage hem zo mooi en netjes laat weten hoe gruwelijk fout en debiel hij, de BBC, de tories en labours bezig zijn.
  De peilingen wijzen ook duidelijk uit dat het volk er net zo over denkt als Farage. Men wordt dat hersenloze linkse gelul steeds erger zat.

 6. Vit

  Nigel aanvallen is een deathwish, dat zo’n onbenul dat nog niet weet, waarschijnlijk nooit zijn speeches gezien in het EU parlement, over een paar jaar als Thierry ervaring heeft opgedaan verloopt het net zo.

 7. Tman

  Hopelijk ramt Farage de EU een harde Brexit door de strot,over een paar lachen de Britten zich een bult,zo goed gaat het dan met de UK!
  Gelukkig hebben ze ook nog hun eigen valuta,dat is alvast een groot voordeel.

  1. Rien Noppen

   De keus voor een harde of zachte Brexit ligt geheel bij de Britten: ze kunnen morgen tot een harde Brexit besluiten maar het feit is dat daar zowel in het Lagerhuis als in het electoraat geen enkele meerderheid voor is te vinden.

   De EU hoeft dus niks door de strot te worden geduwd.

   1. cmsuijkerbuijk

    Wat was de uitslag ook al weer? Oh ja, UIT de EU (Harde punt) Bij de vraag stond niets over onderhandelen of wat dan ook. Het is het parlement en de politieke partijen, die ondemocratisch bezig zijn, door het resultaat (wat zij toch plechtig beloofd hebben) niét te accepteren en naar de wil van de stemmers (UIT de EU) te luisteren en te handelen.

    1. PMG

     De EU is met de uitslag van het britse referendum gevallen, sommigen beseffen dat nog niet, willen het gewoon niet weten, ook niet na herhaaldelijk voorkauwen, kwestie van massief links bot tussen de oren.

    2. Meriadoc Brandebok

     Eén van de mankementen van het referendum is dat men een gecompliceerd vraagstuk niet kan uitrollen in een simpele ja/nee-vraag en dat blijkt maar weer.

     Een zachte Brexit is immers ook een Brexit en eveneens dixit de uitslag van het referendum. Dat de kiezer opdracht heeft gegeven tot een nodeal Brexit is kul. Dat was de vraagstelling helemaal niet.

   2. Tman

    NOG NIET!

  2. Catalaanse kok

   Tman vergeet dat het lagerhuis tegen een harde Brexit gestemd heeft.
   Tman wenst dus iets waar het democratisch gekozen lagerhuis tegen is.
   Vreemd.

   1. Tman

    Farage gaat alles dat krom is geleuterd weer recht(s) leuteren!

 8. Vit

  Wat een gekudt is dat zeg dat je niet ingelogd blijft in het topic waarin je hebt gereageerd, Redactie doe daar eindelijk eens wat aan!!!

  1. Joop Klepzeikert

   Dat is een bug in de oude WordPress software, waar ik de redactie via berichten hier en via email al meerdere keren op gewezen heb.
   WordPress heeft dat al maanden geleden verholpen in de nieuwe software versie 5.1.1.
   Helaas is de redactie van DDS nog steeds niet bereid om even op de update tap in het software pakket te klikken.
   Die update duurt 24 seconden op een fatsoenlijke server en de restart nog geen 10 seconden. Maar dat schijnt de redactie van DDS lasting te vinden waarschijnlijk.
   Best irritant.

   1. Vit

    @Joop Klepzeikert

    Zeer irritant kun je wel stellen.

    1. edoc431

     Ze kunnen niet eens de trollen hier verwijderen laat staan WordPress software installeren.

     1. Joop Klepzeikert

      @edoc431: Tja. Het reactie gedeelte op deze site is onderhand nagenoeg onleesbaar, door de vele linkse trollen berichten die kant nog wal raken. Toch wordt daar inderdaad ook niets tegen gedaan, wat mij ook totaal niet verbaasd. Het deleten van trollen is meer werk dan even op de update tap klikken, 24 seconden wachten tot dat gedaan is en de boel opnieuw opstarten.

     2. Matig rechts

      Dat is ook de reden waarom Rien Noppen hier ook nog zit.
      Er wordt totaal niet gemodereerd en daar maakt hij gebruik van.

      Van ander fora heeft hij waarschijnlijk een ban, vandaar hij hier 24/7 aanwezig is om te trollen

 9. Original NL

  Het lijkt veel op het “interview” met wilders en die trut van nieuwsuur.
  Nigel laat zich niet de mond snoeren!!
  #gogo nigel!!

 10. Kristalix

  Dat Farage alles uit Brussel als toiletpapier ziet is bewonderenswaardig. Hij zaagt aan de poten van de EU macht. Perfect zou ik zeggen. Hij zou een zaagmachine moeten hebben.

 11. Siemien

  Farage is het type die iedereen de mond snoert met feiten

 12. C.A.Barstow

  Geweldige kerel die Farage, hij blijft door knokken.
  Baudet mocht daar ook wel iets meer van hebben.

  Stem tegen de EU,
  Stem tegen de machtswellustelingen,
  Stem FvD!

  1. PMG

   @C.A.B. – +++

  2. Heinz

   Ik vermoed, @C.A.Barstow, dat u een wenig achterloopt. De PVV van Gert Wilders is de enige anti EU club. Pas dat macro’tje over stem… aan!

 13. poldi

  Elsevier
  ———–
  Eurosceptici aan kop in VK, Frankrijk, Italië (en Nederland?)

  Met nog tien dagen tot de Europese verkiezingen, lijkt het erop dat de christendemocratische Europese Volkspartij (EVP) opnieuw de grootste fractie in het Europees Parlement zal worden. Toch rukken eurosceptische partijen in tal van landen op. In Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk worden ze mogelijk zelfs de grootste, in Nederland is Forum voor Democratie kansrijk.

  EEN PRIMA ONTWIKKELING !

  1. poldi

   Ik ga bewust stemmen…..op een anti EU partij!
   Hoop dat iedereen dat ook doet en niet thuis blijft…… om later te klagen.

   Nu is het moment om ons sterk te maken voor verandering en dat kan alleen met héél véél anti EU stemmen.

   1. Heinz

    De enige uitgesproken anti EU Partij is de PVV De EU scepsis wordt niet breed omarmd.
    U kunt beter VOLT stemmen als u ècht verandering wilt VOLT !

 14. Vrijedenkert

  Interview alleen maar gericht tegen persoon met geneuzel uit het verleden en geen enkele vraag of interesse van interviewer in standpunten van partij omtrend huidige impasse rondom Brexit…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.