Column Jan Roos: IND die geen criminelen wegstuurt, weggelopen Panhuis-kliniekpatiënt… Ik word hier zo doodziek van!

In zijn column neemt Jan Roos vandaag de staat van de Nederlandse rechtsstaat onder de loep. En hij is er niet blij mee. Van het Openbaar Ministerie, tot de politie, tbs-klinieken en de IND: overal wordt in dit ‘linkse landje’ maar wat aangebeund. Jan is het zat.

Ons rechtssysteem ligt volledig op zijn gat. Daders worden als slachtoffers behandeld, en slachtoffers zoeken het maar uit. Zo werd ik aangevallen door een groep agressieve jongeren. Ik verdedigde mijzelf met welgeteld één afwerende beweging, maar het Openbaar Ministerie eiste na aangifte van die doodsbedreiger de hoogste straf voor mishandeling en de rechter was zo vriendelijk die ook te geven. De jongen die zei mij en mijn kinderen te gaan vermoorden heb ik een schadevergoeding moeten betalen.

Maar de ene crimineel is de ander niet. Ben je een criminele vreemdeling, dan is er niets aan de hand. De IND stuurt namelijk helemaal niemand weg, want dat is te veel moeite. Maar als u acht kilometer te hard rijdt ligt de acceptgiro nog geen twee dagen later al op de mat. Probeer je een kinderfeestje te beschermen tegen allerlei extreemlinks gespuis door ze tegen te houden op de snelweg, dan word je opgepakt, veroordeeld en moet je verplicht DNA afstaan. Maar ga je met grote groepen agressieve islamitische buitenlanders een paar demonstranten van Pegida te lijf en val je ook de politie aan, dan kan het OM er opeens geen chocola meer van maken.

Uit Den Dolder, de kliniek waar Michael Panhuis – de moordenaar en verkrachter van Anne Faber – doodleuk in en uit kon wandelen is ook weer een gestoorde gevaarlijke mafkees ontsnapt. Hij kwam niet terug van zijn verlof. Die man die volgens de übersofte baas van de kliniek waarschijnlijk niemand kwaad doet is in werkelijkheid volgens zijn familie levensgevaarlijk.

Het kan allemaal in ons linkse landje. Het volk heeft het allemaal maar te pikken. Ik word hier zo doodziek van. Kunnen alsjeblieft water en brood weer terug? Kunnen we alsjeblieft gevaarlijke gekken uit de maatschappij halen en niet proberen “beter te maken” met praatsessies en resocialisaties in kinderrijke woonwijken? Stop met die maakbare onzin. Wij willen dat tuig niet meer. Opsluiten, en de sleutel weggooien. En waar mogelijk het land uitschoppen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Jumping

  Inderdaad Jan Roos snapt het helemaal.
  Nederland is een keiverrot land geworden.

  1. Ragmilla

   Waarom gaat u niet naar Hongarije? Neem die Roos mee, wie weet ondervinden jullie wat willekeur door de staat inhoudt.

   Het zijn de jankerds als u en Roos die deze situatie hebben gecreëerd, jullie zijn te duur.

   1. edoc431

    Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

   2. ikweetwatikwil

    Waarom zullen wij ons laten verjagen . We zijn nog altijd de echte Nederlanders

    Dat is nu typisch gelukzoekers. Ben je het met Jan Roos eens dan moet je maar uit je eigen huis (land) gaan. Dat had je gedacht Ragmilla. Mooi niet.

   3. edoc431

    Jij ook voor de zuurstof wel te verstaan .

   4. Matig rechts

    Negeer dit soort natuurfoutjes.
    En zullen uiteindelijk oprotten
    Ze hebben het kind weggegooid en de nageboorte opgevoed.
    Door te reageren voed je ze alleen.

    1. Abdul is Lam

     Ragmilla is als boeren koffie, bruin, als je die te lang op het gas last pruttelen verdampt ze vanzelf.
     Niet op reageren, komt toch niets houtsnijdend uit

   5. Bosche draak

    Is er dan ook maar een enkel zinnetje in de tekst die niet klopt?
    Graag een verdere toelichting als jij iets schijnt te weten wat de rest niet weet.

  2. DidiMadloba

   Fijn dat de overheid ook aan de kosten denkt – die wij als belastingbetaler moeten betalen.

 2. Duckday

  De hele politiek in rep en roer zijn allemaal van slag af Verbaast ongeloof harde taal MAAR ZE WISTEN HET ALLEMAAL AL Maar door zich nu weer stoer te doen denken ze nog een beetje vertrouwen terug te winnen van de kiezer Het is gewoon een stel mislukkelingen die in de kamer en de regering zitten alleen eigen belang is belangrijk Als het puntje bij paaltje komt blijft men knikken Het wantrouwen stemmen de meeste weg angst om hun goedbetaalde job te verliezen Men is niet voor het land maar eigen ik speelt de hoofdrol Zolang het hun zelf niet aangaat dan is het goed Het enige wat zij doen is het FvD en de PVV kapot maken die de waarheid spreken De meesten hebben een cursus sorry gevolgd .Leugens bedrog hoogmoed waanzin is het beleid van dit stelletje mislukkelingen

 3. Watcher

  Zeg Roosje,, daar ligt weer een kans, ga eens praten met die ontevreden PVV’rs.

  Lijsttrekker van de nieuwe partij DVV, prachtig man, dat wordt met jouw erbij een daverend succes.

  1. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

  2. Top

   Hèhè, daar is onze ”huis antisemiet’ weer. Een geboren lafaard, die alleen met ‘’soundbites’ hier reageert.

   1. Watcher

    Topper Peterselie doet een rant.

 4. Pedrito

  Uit mijn hart gegrepen Jan!

 5. Heras

  Goed verwoord; WIJ WILLEN DAT NIET MEER, DAAROM HAD IK PVV GESTEMD. GA IK OVER 2 JAAR WEER DOEN.

 6. Marija

  @JanRoos, ik ben er al jaaaaren doodziek van.
  Het lijkt wel alsof niemand in staat is om links de nek af te draaien.
  Zou het lukken?…. dan ga je wat meemaken.
  Toch blijf ik hopen op een meerderheid met verstand, welke in staat is het beleid te veranderen.

  1. Watcher

   Links de nek omdraaien.
   Rechts begint al te krimpen 🙂 🙂 🙂

   1. edoc431

    Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

    1. F.C. Labrouste

     Opnieuw een sterke argumentatie van de heer edoc431.
     Het inhoudelijke niveau op dit blog stijgt met het uur!

     1. Seneca

      @fc knudde
      u heft gelijk. uw argumentatie daarentegen is altijd ‘to the point’, ter zake doende en u kunt eveneens uw geliefde kreet – gelijk Ragmilla, Monty, Leiden etc. – slaken: ‘fascisme’.

 7. Robert Leiden

  Weer een typisch verhaaltje a la Roos.
  Ongenuanceerd en niet gehinderd door enige kennis.
  Een feest van herkenning voor de gemiddelde DDS lezer.

  1. Bosche draak

   Ohhh maar dan weet ons Robbie vast wel het naadje van de kous en wat er danwel nog ontbreekt aan de redevoering van Roos.

   Toe maar meneer Leiden, leid ons naar het licht, met u zal het lukken!

   Toch?

 8. J.Rademaker

  Jan dat is net zo als in Amerika de Ford fabriek sluiten met als verschil dat er in de immigratie en TBS industrie meer mensen werken.
  Bovendien zijn dan zoveel kiezers werkeloos dat er twee partijen omvallen.
  Opsluiten zal niet lukken de gevangenissen zijn gesloten of verhuurt.
  Op straat moet je er maar aan wennen dat de middeleeuwen zijn teruggekeerd.
  Verwacht verder niet te veel van de rechtsstaat deze instituten zijn nogal repressief omdat er enige angst is dat de burger zelf gaat handhaven.

 9. Peter Loosduinen

  Opsluiten, en de sleutel weggooien. En waar mogelijk het land uitschoppen.
  Ik deel deze wens, maar ik zie dit niet snel in vervulling gaan.

  1. F.C. Labrouste

   Ik begrijp, Peter Loosduinen, dat je zelf ook inziet dat jouw fantasieën over het vermoorden en deporteren van mensen voorlopig niets met de realiteit te maken hebben.
   Ze geven dus slechts een inzicht in jouw ranzige geesteswereld.

   Sterkte.

   1. Bosche draak

    Opsluiten is geen moord schele otter, beter lezen voor je gaat typen!

 10. Bes Tolen

  Ragmila heeft last van het Lübcke syndroom, dat in de Duitse politiek nog wel tot uitvoering zal komen. Om ware Duitsers uit het land te verjagen. Christelijk Duitsland zit zo in elkaar.
  Ragmila kan altijd nog naar Duitsland als haar hier ooit de grond te heet onder de voeten wordt. Evenwel niet in het minst nodig want hier lopen ondertussen tienduizenden criminelen vrij rond, met dank aan o.m. de mensen met het christelijk Lübcke syndroom. Voor Ragmila is Nederland daarmee blijkbaar heel wat leefbaarder.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.