Filmpje! D66-pestkop Nadia Arsieni plakt Joost Eerdmans label op: “fascistoïde”

Politie op het strand om problemen preventief te voorkomen? Zeg dat maar niet al te luid want als een D66’er in de buurt staat dan krijg je het label ‘fascistoïde’. Zo ook Joost Eerdmans van Leefbaar Rotterdam in de gemeenteraad van Rotterdam. Daar kon zijn betoog rekenen op een reprimande van, jawel: D66. 


Het leek een rustig debat te worden waar visies en meningen werden gedeeld om tot goede besluiten te komen, maar niets bleek minder waar. Uiteindelijk bleek het geen debat, maar een wedstrijdje ‘oor aannaaien’. Dat is blijkbaar het lage niveau waartoe de Gemeenteraad van Rotterdam is gedegradeerd door de aanwezigheid van lieden als Nadia Arsieni (D66).

Kijk maar eens naar de bovenstaande beelden. Eerdmans pleit voor meer preventieve inzet van politie omdat Rotterdammers zich op diverse locaties niet veilig voelen, maar dit verzoek kon op hoon rekenen van Arsieni. Een vreemde reactie van de ‘progressieven’. Het begon met de insinuerende vraag van Arsieni op een toon van een COA-kleuterjuffrouw:

“geeft dhr. Eerdmans aan dat jongeren bij de Metro preventief moeten worden opgewacht door politie met honden!?”

Eerdmans kon niet anders dan heel nuchter antwoorden:

“Dit is heel preventief”

Maar vervolgens was het Nadia Arsieni, werkzaam voor een COA-faciliteit, die zijn woorden verdraaide en stelde dat Eerdmans “jongeren preventief wil opsluiten”. Maar dat had Eerdmans dus niet gezegd. Vervolgens kwam mevrouw Arsieni er niet meer uit en begon maar een paar labels op te plakken en te verdedigen waarom zij dit deed. Lieden als Arsieni die ambtsgenoten op zo’n manier benaderen zijn wij liever kwijt dan rijk. En vergeet niet, de dame in kwestie werkt ook nog eens voor een COA-faciliteit!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Kees

  Ze weten meestal niet beter bij d66, wereldvreemd. Kijk eens naar de overeenkomsten tussen destijds de nsb en d66 nu!

  1. Isengrijn

   Kees:

   “…Kijk eens naar de overeenkomsten tussen destijds de nsb en d66 nu…”

   Hmm…
   …nee, Ik zie ze niet, die overeenkomsten.

   Misschien kun je ze even opnoemen, Kees?

   1. peetjoh. k

    Allebei land veraders

   2. Jumping

    De opstelling van D66, tav het politieke proces tegen Wilders.

 2. ikweetwatikwil

  Isengrijn. 1, 2, in de maat anders word de meester KWAAD. Voor als je het niet begrijpt, overeenkomst.

 3. santiago

  Eerdmans is een lummel die nog steeds probeert te teren op de roem van Pim. Hij heeft in Rotterdam alleen maar Pim’s idealen verkwanselt dus die draait zich om in zijn graf. Eerdmans is dus niets meer dan een vervelend lijkenpikkertje die helemaal niets kan en gewoon zijn muil dicht moet houden.
  De uitstraling van dat mannetje is walgelijk.

  1. Jumping

   santiago.
   Ik heb zowel Fortuyn als Eerdmans mogen ontmoeten.
   Eerdmans wat vaker dan Fortuyn, ik snap daarom jouw verhaaltje niet zo goed.
   Dat Eerdmans niet jouw type is ok.

   1. santiago

    Jumping. Ik denk dat ik duidelijk genoeg ben geweest en idd, Eerdmans is helemaal mijn type niet.
    Noem jij me zijn heldendaden, misschien dat ik dan van mening verander. Ik kan het mis hebben en sta altijd open.

    1. santiago

     Het is hetzelfde als met Sjaak van der Tak die onder de vleugels van Pim kon groeien naar wat hij uiteindelijk is geworden.

     1. Confucius

      Sjaak van der Tak is/was van CDA huize.
      Had helemaal niets met Fortuyn te maken dus u kraamt wat onzin uit.

     2. santiago

      Beiden hadden toen met elkaar en met Rotterdam te maken. Dus jij kraamt onzin uit en hebt toen niet geweten wat er gaande was. Pim deed zaken met iedereen dus ook met vd Tak van het CDA en vdTak luisterde toen maar al te graag naar Pim.

    2. Jumping

     santiago.
     Jij zeikt Eerdmans af.
     Lummel, verkwanseld, lijkenpikkertje. Enz.
     En in mijn stuk staat niets tav eventuele heldendaden.
     Blijf dus gewoon bij je verhaal.

     1. santiago

      Jumping. Dat lijkt mij dus ook voldoende. Jij bent een fan, ik niet.

  2. Confucius

   Santiago, ik hoor en zie liever Joost Eerdmans dan de burgemeester van die stad.

   1. santiago

    Allebei niks. Is hetzelfde als vragen:”Wie vond je een betere vent, Sadam of Hitler.”

    1. Confucius

     Die Hoessein heette Saddam, of bedoelt u een ander waar ik uit mag kiezen?

     1. santiago

      Hoe durf je als dommerik zo’n nick te kiezen. Ik weet voldoende.

 4. peetjoh. k

  Nadia Arsieni ja weer zon typisch Nederlandse naam.

 5. santiago

  Als Eerdmans helemaal in de gaten heeft dat hij uitgekakt is, kan hij ergens in de buurt van Harderwijk in een of ander gereformeerd dorpje, burgemeester worden. Beter voor iedereen.

  1. Aaldering

   Harderwijk is helemaal niks, oud palingdorp. Achterhoek is veel mooier, het leven veel losser, de mensen gaan goed met elkaar om.

 6. Decca

  Ben altijd trots geweest een Nederlander te zijn. Waar ook ter wereld, we werden gerespecteerd en daar konden we fier op zijn. Nu ik mag genieten van mijn pensioen en meer tijd heb om het een en ander te volgen, moet ik vaststellen dat Nederland een land is geworden wat zich zelf in de uitverkoop heeft gezet. De politiek is een vuil en smerig bedrijf geworden, wat is verziekt door een verrotte en ziekelijke houding van een slappe softe groep geldgraaiers en modieuze marionetten die in de etalage van PC Hoofdstraat niet zouden misstaan. Waar het mogelijk is om via buitenlandse politiek invloed uit te oefenen op een democraties bestel. Een regering die besluitloos is en geen NEE durft te zeggen en maatregelen te nemen. Kortom een land om op te kotsen zo ziek makend is het.

  1. Lao Tse

   Nederland doet het op nagenoeg alle relevante punten beter dan de omringende landen. Waar deze wonderlijke zelfhaat vandaan komt is een raadsel, hij berust in elk geval niet op de feiten.

   1. Jumping

    Lao Tse.
    Benoem jij die relevante punten eens t.o.v. Duitsland , België en Groot-Brittannië, waarop Nederland het zoveel beter doet.
    Dan de ons omringende landen.

    In het stukje van Decca lees ik geen zelfhaat, maar meer verdriet.

 7. tonna

  Nadia Arsieni?
  Dat is alweer een spreekbuis met migratieachtergrond,deze types zijn meestal niet objectief mbt zulke zaken!
  Vreemdelingen/illegalen hebben zo ongeveer een diplomatieke onschendbaarheid in Nederland verworven,ik smacht naar een soort van straatpolitie zoals de Duitse bruinhemden in vroegere jaren,opruimen dat illegaal tuig!

  1. Jumping

   Nadia woont samen met haar VROUW in Rotterdam-Noord.

 8. Godefroy France

  BRUINHEMDEN VERENIG U DAN WETEN WE VOOR EENS EN VOORAL TIJD HOE DE HAZEN LOPEN!!!

  PVV EN FVD 76 ZETELS !!!! DAN GROTE SCHOONMAAK !!!

 9. Pescador

  D66 , tja raar clubje geworden in het verleden was het een goede club , maar dan komt pechthold die liever met zijn piemel in gaten zit waar die niks te maken heeft, maar goed regeren ho maar. Dan komt er een snotbongel aan de macht die bakt er nog minder van staat zelfs te juigen als er een kolencentrale wordt gesloten terwijl die nog vervuilender biocentrale open blijft waar ook nog een bossen voor worden gekapt. Da jochie kun je beter terug de kast in zetten. En zo lopen er nog veel meer sukkels rond bij D66 die asoluut niet weten waar ze over lullen.

 10. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijahoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daar zijn ze weer het malafide Eurofiele clubje cq Clan is weer etiketten aan het plakken op andere politici. Terwijl ze eens etiketten moeten plakken op hun zelf. Het is overduidelijk dat deze Clan weinig op heeft met veiligheid, werkelijk alles wat rechts voorstelt als het gaat om veiligheid wordt met de grootste eigenwijsheid en arrogantie terzijde geschoven. Blijkbaar moet er eerst een grote aanslag komen willen die arrogante eigenwijze Eurofielen wakker worden als ze nog wakker kunnen worden. en pas dan zouden er (eventueel) maatregelen kunnen worden genomen. Het spreekwoord als het kalf verdronken is dempt men de put is hierop van toepassing. Overigens is het merkwaardig dat DDS nog steeds die nietszeggende meningen en opvattingen van het malafide Eurofiele clubje vermeld op deze site, totaal geen waarde aan hechten en negeren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.