Filmpje! D66-pestkop Nadia Arsieni plakt Joost Eerdmans label op: "fascistoïde"

Geen categoriejun 16 2019, 11:00
Politie op het strand om problemen preventief te voorkomen? Zeg dat maar niet al te luid want als een D66'er in de buurt staat dan krijg je het label 'fascistoïde'. Zo ook Joost Eerdmans van Leefbaar Rotterdam in de gemeenteraad van Rotterdam. Daar kon zijn betoog rekenen op een reprimande van, jawel: D66.
Het leek een rustig debat te worden waar visies en meningen werden gedeeld om tot goede besluiten te komen, maar niets bleek minder waar. Uiteindelijk bleek het geen debat, maar een wedstrijdje 'oor aannaaien'. Dat is blijkbaar het lage niveau waartoe de Gemeenteraad van Rotterdam is gedegradeerd door de aanwezigheid van lieden als Nadia Arsieni (D66).
Kijk maar eens naar de bovenstaande beelden. Eerdmans pleit voor meer preventieve inzet van politie omdat Rotterdammers zich op diverse locaties niet veilig voelen, maar dit verzoek kon op hoon rekenen van Arsieni. Een vreemde reactie van de 'progressieven'. Het begon met de insinuerende vraag van Arsieni op een toon van een COA-kleuterjuffrouw:

"geeft dhr. Eerdmans aan dat jongeren bij de Metro preventief moeten worden opgewacht door politie met honden!?"

Eerdmans kon niet anders dan heel nuchter antwoorden:

"Dit is heel preventief"

Maar vervolgens was het Nadia Arsieni, werkzaam voor een COA-faciliteit, die zijn woorden verdraaide en stelde dat Eerdmans "jongeren preventief wil opsluiten". Maar dat had Eerdmans dus niet gezegd. Vervolgens kwam mevrouw Arsieni er niet meer uit en begon maar een paar labels op te plakken en te verdedigen waarom zij dit deed. Lieden als Arsieni die ambtsgenoten op zo'n manier benaderen zijn wij liever kwijt dan rijk. En vergeet niet, de dame in kwestie werkt ook nog eens voor een COA-faciliteit!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten