Foto’s! Fundamentalisten demonstreren VOOR radicale imams die vastzitten in Saoedi-Arabië

Het gaat om radicale islamisten die terrorisme verheerlijken.

Eerder deze maand demonstreerde een groep radicale islamisten bij het Saoedische consulaat in Los Angeles. Waarom? Nou, omdat Saoedi-Arabië een aantal ‘islamitische geleerden’ en imams heeft opgepakt die terrorisme verheerlijken. Hoewel dat land geregeerd wordt door een wahabbistische monarch en kroonprins gaat de geweldsverheerlijking van deze lieden zelfs hén wat te ver. En dus werd er ingegrepen.

Helaas zijn er in Amerika een aantal islamisten die de ‘geleerden’ maar wat graag steunen. Ze kwamen naar het consulaat, met spandoeken en al, om duidelijk te maken dat ze de arrestaties onacceptabel vonden. Ja, de extremisten in kwestie zouden gewoon vrijgelaten moeten worden zodat ze een nieuwe generatie wannabe terroristen kunnen indoctrineren.

Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org.
Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org.

De demonstratie werd georganiseer door MAS (Muslim American Society, door de Verenigde Arabische Emiraten gezien als terreurorganisatie). En de ‘geleerden’? Nou, zoals journalist en onderzoeker David Swindle uitlegt:

And the scholars were leading clerics with a history of ties to Islamic extremism and terror: Salman al-Odah, who issued calls for killing American troops in Iraq and was linked by Spanish prosecutors to the 2004 Madrid train bombing carried out by al-Qaeda; Ali al-Omari, a member of the International Union of Muslims Scholars, which the Saudi government has designated as a terrorist organization and which called for the killing of Americans in Iraq in 2004, and Awad al-Qarni, who once offered $100,000 to any Palestinian who successfully kidnapped an Israeli soldier.

Met andere woorden, Salman al-Odah heeft fundamentalisten opgeroepen om Amerikaanse soldaten in Irak te doden en wordt de Spaanse autoriteiten gelinkt aan de vreselijke terreuraanslag in Madrid van 2004. Ali al-Omari is een lid van de “International Unie van Moslim Geleerden,” welke zélfs door de Saoedi’s gezien wordt als terreurorganisatie en die ook in 2004 opriep om Amerikaanse soldaten in Irak te doden. En dan is Awad al-Qarni er ook nog. Deze mafketel bood ooit $100.000 aan voor elke Palestijn die succesvol was in het ontvoeren van een Israëlische soldaat.

Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org.
Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org.

Dit zijn de ‘geleerden’ voor wie de demonstranten in kwestie de straat op gingen. Sterker nog, de leden van MAS noemen hen zelfs “onze geleerden.” Hiermee maken ze dus duidelijk dat dit niet doen vanwege de vrijheid van meningsuiting of iets dergelijks, maar omdat ze het inhoudelijk gewoon eens zijn met de radicalen in kwestie:

Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org.
Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org.

Welkom in Los Angeles, mensen: de stad waar extremisten hardop kunnen zeggen dat ze mafketels die Israëli’s en Amerikanen willen doden 100 procent steunen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. logisch denken

  oppakken , paspoort innemen en terug naar het vaderland met nationaliteit twee. Kunnen ze ter plekke actie voeren

 2. Piet Patat

  Een uitgelezen gelegenheid om het hele zooitje demonstranten bij kop en kont op te pakken en linea recta richting SA te sturen. Enkele reis uiteraard.

 3. Bolkestein

  Wat is die Islam toch weer gematigd zeg. Niet dus. Islam doet tussen de oren niet het goede bij de mensen, zoveel is duidelijk.

 4. Jantje

  Tja, dictators, zeker als ze op een rijkdom gevende oliebron zitten, dulden nu eenmaal weinig concurrentie.
  Hier worden deze Allah(duivel) aanbidders vaak met alle egards behandeld, net als hun volgelingen.

 5. Kristalix

  Erg fijn dat ze bij Trump bivakkeren. Lekker laten zitten daar

 6. Heras

  Deze mensen die demonstreren laten zich gebruiken door S-arabie. Het zijn altijd mensen die opgegroeid zijn in luxe en niet weten hoe het volk daar zucht onder het regime.

 7. dario

  Handgranaat ertussen dat lost het probleem wel op hahahaahaha

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.