Hilarische Donald Trump haalt hard uit naar linkse burgemeester Londen: "A stone cold loser!"

Geen categoriejun 03 2019, 14:00
Het blijft leuk om te zien hoe Trump omgaat met politiekcorrecte, linkse haters.
Nét op het moment dat Donald Trump landde in Engeland besloot hij om er snel even twee tweets uit te gooien over Sadiq Khan, de linkse en overdreven politiekcorrecte burgemeester van Londen. Die liet eerder in meerdere media-optredens weten absoluut niet blij te zijn met het staatsbezoek van Trump. Want racistisch, ofzoiets.
https://twitter.com/SkyNews/status/1135259787875061760
Hoe dan ook, Trump heeft natuurlijk niets met dat soort linkse, activistische gekkies, en laat dat merken ook.
"Sadiq Khan, die het volgens alle berichten vreselijk doet als burgemeester van Londen, is dom genoeg onbeschoft tegen de bezoekende president van de Verenigde Staten, wat toch echt de belangrijkste bondgenoot van het Verenigd Koninkrijk is," aldus Trump. "Hij is een stone cold loser die zich bezig zou moeten houden met de misdaad in Londen, niet met mij."
"Kahn doet me denken," gaat Trump verder, "aan onze hele domme en incompetente burgemeester van New York City, De Blasio, die het ook vreselijk slecht doet -- hoewel hij de helft van diens lengte is."
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1135453891326238721
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1135453895277203458
Het blijft leuk om te zien hoe Trump omgaat met gekkies als Khan. Het is bepaald niet presidentieel, maar vermakelijk? Ja, dat is het zéker.
En, laten we wel wezen, het werd tijd dat een niet-linkse politicus zo van zich afslaat. Jarenlang lieten wij van rechts linkse mafketels wegkomen met hun idioterie. Dat heeft desastreus uitgepakt -- en het is ongetwijfeld één van de voornaamste redenen dat zowel John McCain als Mitt Romney de presidentiële verkiezingen in Amerika verloren van Barack Obama.
Trump heeft daar totaal geen geduld mee en gaat gewoon lós op dat soort linkse minkukels. Prima.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten