Hollywoodster Bette Midler twittert dat Trump neergestoken moet worden, Twitter vindt het prima

Geen categoriejun 06 2019, 9:00
Het is ongelooflijk waar linkse extremisten mee wegkomen.
Bette Midler, de bekende actrice and zogenaamde komiek, heeft zich keihard laten gaan op Twitter. In reactie op een tweet van Michael Moore over Donald Trump liet ze namelijk weten dat ze hoopt dat iemand in de entourage van de president hem zou neersteken. Of op zijn minst een flinke duw zou geven.
Screen Shot 2019-06-06 at 08.10.44
Een "shiv" is straattaal voor iemand met een mes steken. Een "shove" is, natuurlijk, een flinke, harde duw.
Met andere woorden, Midler zegt te hopen dat iemand geweld pleegt tegen Trump.
En wat is de reactie van Twitter hierop? Juist: doodse stilte. Want de regels gelden alleen voor mensen die Trump stéúnen. Sterker nog, dan worden die regels opeens zo streng gehanteerd en geïnterpreteerd dat álles wat ze zeggen er in strijd mee is.
Laten we heel duidelijk zijn: sociale media als Facebook, Twitter en YouTube zijn geen onafhankelijke, neutrale 'sociale netwerken,' maar netwerken van, voor en door radicaal-linkse activisten. Ze maken daar tegenwoordig niet eens meer een geheim van.
Afijn, terug naar Midler: deze Hollywoodster vindt het blijkbaar volkomen normaal om te roepen dat haar eigen president neergestoken moet worden, puur en alleen omdat hij andere politieke denkbeelden heeft dan zij. Eerder dit jaar tweette ze dit ook al:
https://twitter.com/BetteMidler/status/961800320014737408
Rand Paul is een libertarische Republikeinse senator die in elkaar werd geslagen door zijn buurman... en met vijf gebroken ribben eindigde.
Me dunkt dat ik voortaan maar geen video's/films/watdanook ga kijken met Midler. Wat een gedrocht van een mens is dit zeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten