Italië houdt poot stijf – Sea-Watch met 42 asielzoekers van kastje naar de muur

Sea-Watch 3 vaart momenteel in de buurt van het Italiaanse eiland Lampedusa. Aan boord zijn 42 asielzoekers. Één van de asielzoekers is tijdelijk overgebracht wegens een medisch noodgeval maar Italië blijft verder het schip gewoon weigeren. Dat meldt De Telegraaf.

Deze situatie toont aan dat er totaal niets is veranderd in de houding van EU-lidstaten. Italië spreekt Nederland aan op het feit dat zij geen actie ondernemen wat betreft Sea-Watch 3, dat onder Nederlandse vlag vaart. Ook verwijten zij de EU een gebrek aan verantwoordelijkheid.

Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, houdt zowel Nederland als de EU verantwoordelijk voor wat er met de vluchtelingen gebeurt. Malta redde 37 migranten uit zee en nu is het weer ouderwets bakkeleien over wie de asielzoekers opneemt: Italië houdt de poot stijf, diverse EU-landen vinden dat het dichtstbijzijnde land (Italië dus) ze op moet nemen. En Italië en Malta dringen aan op een eerlijke verdeling tussen de EU-landen.

Je zou denken dat Frans Timmermans wel het voortouw zou nemen, die heeft altijd z’n mond vol over de ‘noodzaak voor diversiteit’. De vorige keer (alsof iemand het nog bijhoudt) nam Nederland er, na veel tegenstribbelen en met veel pijn en moeite, maar liefst zes op!

Andere EU-lidstaten gingen toen ook overstag, dus je zou haast denken dat ze weten hoe het nu werkt. Toch lijkt het er meer op dat iedereen bij elke migrantenoversteek net zo lang wacht tot de ander als eerst meegeeft, om dan zo stilletjes mogelijk zelf ook (zo min mogelijk) bij te dragen. Prachtig samenwerkingsverband en overduidelijk noodzakelijk, zo’n EU…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. logisch denken

  Ik zou zeggen breng ze fijn naar huis. Waarom zouden ze in Europa aan land moeten gaan ? Wegwezen met deze veerpont

  1. Brazil

   Europa is nu hun huis, deze gasten gaan nooit meer terug, en terecht.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. lIN-T

    Deze idioot moet een ban krijgen. Jammer dat ik zijn vingertjes niet kan breken, kan die voortaan alleen nog maar zijn mama lastig vallen met zijn hysterische onzin.

    1. Mars020

     Het is inderdaad een teringhufter en nog achterlijk ook. Ooit krijgt karma hem te pakken en wordt die randdebiel gestraft voor zijn gedrag.

     1. Brazil

      20 is dit je IQ ?
      Gezien je reacties kan het ziet anders.
      Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     2. fockingworst

      @brazil is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
      Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
      De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
      Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

     3. ManusR

      Brazil is kind van een nazi, gevlucht naar Brazilie na WW2, wat kun je anders verwachten van zo’n bastaardje. Zijn familie hangt nog steeds de NDSAP aan en zijn er nog trots op ook, ergo, negeren, net als je met dreinende kinderen doet.

   2. dannyvermeulen69

    Smerige kakkerlak Brazil,Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch

   3. dannyvermeulen69

    Europa vecht terug de kakkerlakkers worden tot zinken gebracht blublublub ze komen nooit meer boven water bye bye bye,

   4. toelos

    brazil ze zijn onderweg naar je ¨huis¨ hahaha gewoon omdat het kan hilarisch

   5. logisch denken

    borderline en alzheimer en geen toezicht dan krijg je dit soort figuren

    ahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   6. Peter Loosduinen

    geweldig gewoon hilarisch ??
    Niets geweldig of hilarisch aan !!
    Terug naar het zwarte Afrika, het thuisland bij uitstek voor negers !

  2. tailgunner

   Ja, lijkt me goed plan. Daar kunnen ze helpen hun land op te bouwen in hun eigen cultuur en religie. Geen reden om ze naar Europa te halen. Westerse beschaving begrijpen ze toch niet.

 2. Brazil

  Nederland neemt ze wel op, totaal geen probleem.
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. logisch denken

   Nederland moet stoppen met het opnemen van stront. De gierput zit vol tot aan de rand. Het milieu trekt het niet meer.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 flapdrol

  2. Bart

   Ok bij deze, als ze naar Nedeland komen neemt Brazil ze op en neeemt alle kosten voor zijn rekening.

   Heel grootmoedig. veel plezier ermee.

   1. Bosche draak

    Denk je nou echt dat die anaalklier dat gaat doen?, irritant lopen doen op het web is hij al druk genoeg mee…

  3. dannyvermeulen69

   Smerige kakkerlak Brazil,Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch

   1. toelos

    nou weten we hetwel brazil is een luna[tic] wordt moei van het scrollen

  4. Vit

   Maakt mij niet uit hoor dat jullie nog energie aan dit figuur verspillen, maar doe als ik en sla Brazil gewoon over.

   1. Confucius

    Vit, helemaal mee eens.
    Zonder aandacht kwijnt zo’n figuur gewoon weg.

 3. Jumping

  Deze Rutte gaat gewoon weer overstag, deze Rutte is het slechtste wat Nederland, na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Het Linkse Demoniserende Rutte kartel heeft Nederland gemaakt tot een bananen republiek.

 4. peetjoh. k

  Het word tijd dat die mensen smokkelaars van sea watch eens achter de tralies gingen. Of met schip en al gekelderd worden door de kustwacht.

 5. Confucius

  Die Sea-Watch 3 vraagt erom getorpedeerd te worden.
  Klaar met die veerdienst.

  1. Duke

   Een verdwaalde BUK-raket uit boevennest Oekraine moet te regelen zijn en kan Rusland andermaal geframed worden.

  2. Peter Loosduinen

   Een wijze uitspraak van Confucius !
   Kappuh met die handel !
   Afzinken en tot schroot verwerken.

  3. Ikbenhetbeu

   Van mij mogen ze die Sea-Watch 3 torpederen inderdaad. En die mensensmokkelaars achter de tralies.

 6. fusilier

  Dit zelfde moet je bij Trump proberen.

 7. Duckday

  Waarom trekt Nederland de registratie niet in uiteindelijk is het een Duits schip Maar we zijn gewoon een stel huigenlaars we doen niks veel poeha maar gewoon achterbaks verplicht dit schip gewoon de asielzoekers terug te brengen naar het land van herkomst.
  Ook kan je zien dat is opgenomen dat asiel zoekers over geladen werden Dus pak die mensen smokkelaars op en berg ze op advocaten moeten ze zelf betalen en het schip laten zinken Het zijn over het algemeen geen vluchtelingen En de media doet maar zielig
  En die halve gare Bn ers nemen er geen een op

 8. Peter Oudshoorn

  De Seawatch moet voor onbepaalde tijd aan de ketting worden gelegd wegens het herhaaldelijk overtreden van de wet en uitgevaardigde verboden. De bemanning moet opgepakt worden en voor onbepaalde tijd in de smerigste Italiaanse gevangenis vastgezet worden zonder kans op vervroegde invrijheidstelling en met uitzicht op een proces op zijn vroegst over 5 jaar. De 42 goudzoekers aan boord worden door de Italiaanse kustwacht in een rubberboot 2 kilometer uit de Afrikaanse kust gedumpt. Ondertussen wordt jacht gemaakt op de gewetenloze mensensmokkelaars die standrechtelijk worden geexecuteerd.

  1. Vraagtekentje

   Wishful thinking:-)

  2. tailgunner

   Seawatch is een Duitse organisatie van een figuur uit voormalig Oost-Berlijn. Harald Höppner, een gefortuneerde ondernemer.

   Het probleem is wel dat zij met slechts een paar miljoen Euro van Soros, de tegenstellingen in Europa vergroten en uiteindelijk het machtsevenwicht binnen Europa verstoren, hetgeen uiteindelijk veel grotere gevolgen kan gaan hebben.

 9. Pescador

  breng ze maar lekker terug en arresteer die bemanning en laat de boot maar zinken

 10. AS210854

  En terecht.

 11. victus

  In sommige wijken zie je de vruchten van deze capriolen. Wazig voor zich uit starende met opgeschoren champignon kapsel in te strakke trainingsbroekjes rondhangende Afrikanen. Heerlijk genieten van al dat goede wat ze in Holland ongevraagd in de schoot geworpen krijgen!

 12. Heras

  Een of andere gekke rechter heeft bepaald dat de sea watch tot oktober mocht uitvaren. Natuurlijk voer het direct naar Libië toe. Nu zitten we weer te bakkeleien. Salvini houdt vol. Nederlandse regering moet eens daadkracht tonen.
  Hup, terug, vertrek weer, stuur illigalen terug.

 13. Vrijedenkert

  Sea-Watch 3 kan gespuis gewoon veilig afzetten in Libische haven en als men dat niet wil gewoon doodleuk jaren laten dobberen!

 14. Kapitein Haddock

  Brazil niet verwijderd?
  Doeg allen!

  1. Brazil

   Bye bye Kapitein huilie huilie, we gaan je missen, NOT !!!!!!!
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. fockingworst

    @brazil is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
    Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
    De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
    Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

   2. dannyvermeulen69

    Het vuile moslim tuig word tot zinken gebracht bye bye bye blublublub ,

    1. I.W.A.B

     @dannyvermeulen69
     Jij weet zeker nog niet dat de eigenaar van dds in Turkije woont
     En getrouwd is met een Turkse..

   3. Peter Loosduinen

    Bent u nou echt zo gek als u zich voordoet ?

    1. Peter Oudshoorn

     Ja Peter Loosduinen, dannyvermeulen69 is net zo knettergek, gestoord en ontoerekeningsvatbaar als hij zich voordoet. Zeer verstandelijk beperkt, op het oligrofene af.

  2. dannyvermeulen69

   Ook eens met een definitive ban van de kakkerlak Brazil ,

   DDS BAN BRAZIL DEFINITIEF,

  3. ikweetwatikwil

   Kapitein Haddock Waarom zou u weg blijven . Brazil is een figuur die je zo kunt overslaan . Is niks en wordt ook nooit wat. Komt alleen maar om te treiteren net als al die andere nepfiguren. Ze proberen om een site kapot te maken. Mij maakt hij niet kwaad. Het is de moeite niet. Sla over die man/vrouw. Valt niet mee te praten. Gister bij pegida stonden die stompzinnige figuren te juichen toen de voorman van pegida weg gevoerd werd. Kijk, zo’n figuur is brazil.

 15. tailgunner

  De Sea-Watch 3 vaart onder Nederlandse vlag. De eigenaar is echter de Duitse Seawatch organisatie. Vroeger zonk er nog wel eens een scheepje. Van Greenpeace bijvoorbeeld, in 1985 door de Franse geheime dienst. Tja, dat waren nog eens tijden…

 16. Bes Tolen

  We worden als Nederlandse burgers echt niet op de hoogte gehouden wat de maffiose lieden nog meer aan wal brengen. Asielzoekers tegenwoordig al vluchtelingen genoemd is voor de christelijken kerken (86% doet er aan) een geloofsartikel geworden waar ze niet meer zonder kunnen. Het liefst wagen ze hun dochters er nog aan ook. Die worden zwanger gemaakt en dat is nu christelijk. Zwanger door vreemdelingen, die het enige tijd met die dochter moeten volhouden, want dat is nu het hoogste gebod. Na die periode van volhouden is de vreemdeling voorgoed binnen, de dochter van de gelovige(n) is dan gescheiden en opgezadeld met twee kinderen waar ze zich veelal mee belazerd voelt.
  Maar het kind, de jongen, krijgt een speciale voetbaltraining in de hoop dat hij nog eens als voetbalprof zijn geld kan verdienen of anderszins met zijn voetballen respect afdwingt. Op jeugdvoetbaltournooien nemen allerlei jeugdelftallen bestaande uit vreemdelingen een speciale plaats in. Politiek georganiseerd. Dat soort elftallen winnen dan in alle categorieën. Onder 11 jaar: Voetbalschool V…Onder 13 Talents … Voetbalschool R …Onder 15 M… Het hele land door. Bezopen. God straffe ons allen met de spoedige dood..

 17. Agios

  Deze goedmensen van de Sea Watch en alle instemmende goedmensen zijn asociaal puur. Spelevaren op zee. Problemen binnenhalen en de oplossing daarvan op het bord van de belastingbetaler leggen. Typisch linkse en groene bezigheid.

  1. Niet L niet R

   Juist verwoord!

 18. Mars020

  Je kunt ze beter laten dobberen, want dobbernegers vinden dat leuk. Kan Brazielig gezellig naar ze zwaaien en hilarisch en geweldig naar ze roepen.

 19. Piet Patat

  Enteren die schuit en terug slepen naar Afrika.
  Opzouten met die mensensmokkelaars want dat is die Sea Watch organisatie.
  Die redden niemand want ze krijgen hun lading gewoon netjes aangeleverd via zogenaamde “feeders” Bootjes die de zelfbenoemde “drenkelingen” netjes laten overstappen op deze veerdienst.

 20. Niet L niet R

  Zeer terecht, dat Italië het beruchte schip niet laat aanmeren in Italië!
  Nederland had maatregelen moeten nemen, om dit schip aan de ketting te houden, en geen ophaal boot voor moslimse gelukzoekers faciliteren om deze illegaal op te halen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.