Jihadexpert schudt partijkartel wakker: “Opvallend veel zelfmoordterroristen uit Nederland!”

Maar doet de politiek er ook iets mee?

Heb jij ooit gehoord van Sultan Berzel uit Maastricht, Lotfi Seffrioui uit Amsterdam en Mazen Said uit Alphen? Nee? Nou, deels is dat goed nieuws. Deels is het echter ook zorgwekkend. De reden dat het zowel goed als slecht nieuws is? Het waren zelfmoordterroristen.

Het moge duidelijk zijn waarom het goed is als je nooit van ze gehoord hebt. Het betekent immers dat ze in de vergetelheid geraakt zijn. Deze monsters wilden ongetwijfeld beroemd worden, dus het is alleen maar goed dat hun namen vergeten zijn.

Aan de andere kant is het ook slecht nieuws en wel omdat we daardoor niet begrijpen dat wij in Nederland een serieus radicalisme-probleem hebben.

Deze Nederlandse massamoordenaars zijn hier vrijwel onbekend. Jihadexpert Iain Overton schreef een boek over de drijfveren van zelfmoordterroristen, die volgens hem opvallend vaak uit Nederland en België komen…

Het is opvallend dat de Lage Landen ook zo veel jihadisten en zelfmoordterroristen hebben opgeleverd, stelt Overton vast. Minstens vier Nederlanders pleegden zelfmoordaanslagen in het buitenland, dat is relatief een hoog aantal in vergelijking met andere landen.

Zou het tijd zijn, denk je, voor het partijkartel om dit probleem dan eindelijk eens serieus te nemen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. logisch denken

  partijkartel wakker schudden ? moet je ze eerst waterboarden om hun aandacht te krijgen

 2. J.Rademaker

  Partijkartel wakker schudden is niet echt realistisch.
  De hoop dat men eenmaal wakker het algemeen belang boven het eigen belang zal stellen ook niet.

 3. HDNW

  Eigenlijk verbaast het me niet. Deze mensen hebben geen kans in de maatschappij. Heeft niks te maken met racisme, maar vooral met het feit dat ze hier komen zonder enige scholing, en de taal slecht, of zelfs helemaal niet spreken. Daarnaast komen deze mensen vaak uit moslimreligie-groepen die ze ook al meer bereikbaar maakt voor terroristen. Over het algemeen heb ik geen idee hoe we dit gaan fixen.

  1. Brennivin

   Nou ken ik toevallig mensen die hier kwamen zonder enige scholing en ook de taal niet spraken; Die zijn wèl redelijk succesvol geïntegreerd. Vaak ook jonge dames die uit dezelfde moslimreligie-groepen komen. Dus het kan wel. Maar het is voor de ‘broertjes’ waarschijnlijk makkelijker om alles onder de islam te schuiven en de ‘stoere’ jihadist uit te hangen die ze een bepaalde status geeft in hun club. Hoe dit te fixen? Nou, begin eerst eens met wat immigratie regels. Denk je dat je zomaar Canada, Australië of de VS binnenkomt? Die hebben ook regels. Als je wat kunt betekenen voor de maatschappij ben je welkom.

  2. monach

   De koran roept op om je vooral niet uit te sloven op aarde. Enkel Allah gehoorzamen, zoals veel bidden, en aan je dieetvoorschriften houden. Dan kom je in de hemel. Carriere maken, veel geld verdienen maar niet bidden, dan kom je in de hel.

  3. monach

   Alle leden van het partijkartel moeten gedwongen worden de koran te lezen. Met daarbij de opdracht;
   zoek 8 koranverzen die uitnodigen om aanslagen op niet-moslims te plegen.
   zoek 20 koranverzen die vernietiging van niet-moslims goedkeuren.

  4. Mars020

   Volgens links, waren het allemaal tandartsen, advocaten, raketgeleerden, doktoren enz..
   Een ding moet ik ze toch mee complimenteren, want ze zijn wel gespecialiseerd in bommen, raketten en het halal slachten van buurtbewoners. Jij weet niet, hoe we dit moeten fixen?.. Het is niet zo moeilijk… gewoon oppakken en het land uitpleuren. Alles wat zich nieuw vanuit de woestijn meldt, retour afzender… Daar is namelijk veel meer ruimte om zichzelf op te blazen en het publiek is er gek op. In Oost Europa zijn de mensen stukken slimmer en kunnen anticiperen op de toekomst. Daar passen moslims niet tussen, die slopen de economie en maken steden onleefbaar.

 4. Sprookjesfiguur

  Het probleem is de Islam. Islam is de oorzaak, deze idioten het gevolg, en de tegenreacties van Breivik, Tarrant etc zijn hier weer een gevolg van. De Islam wordt in stand gehouden door autochtone linkse liberale idioten. Pak de bron aan.

  1. Abdul is Lam

   @ sprookjesfiguur, je doet je naam eer aan.
   Hier in Nederland die arme verwarde mensen aanpakken, je moest je schamen.
   Onze regering heeft het veel te druk, met de andere kant op te kijken en de burgers te plukken

   1. Sprookjesfiguur

    @ Appie

    träume muss man haben.

  2. Watcher

   Sprookjes figuur ziet hier in NL wel een Breivikje zitten.
   De haat zit diep bij deze gevaarlijke gek…

   1. Sprookjesfiguur

    ‘gevaarlijke gek’

    😉

   2. Bosche draak

    Waar haal jij dat dan uit?
    Lees nergens iets staan van “hup Breivink hup”
    Wrijf de slaap eens uit je ogen en kijk nog eens goed…

 5. Jumping

  Wilders heeft nooit onder stoelen of banken gestoken hoe hij deze groep ervaart.
  Maar Links Demoniseert Nederland geeft niet thuis die voeren simpel de opdrachten uit van de Bilderberg vergadering.
  Na het cordonsanitair van de PVV is nu het FvD aan de beurt.
  Want de macht moet via Links.

 6. Rud56

  @HDNW
  Dat ze geen scholing hebben gehad, taal niet spreken of geen werk hebben en daardoor radicaliseren zijn van die doorsnee dooddoeners om de werkelijke reden maar niet hoeven te benoemen en wel dat:

  De islam een giftige ideologie is, een ideologie die even erg zo niet nog erger is dan het nazisme.

  Die ideologie maakt van mensen kille en wrede moordenaars, de basis wordt onder andere al gelegd bij het hallal slachten dat door vele islamkinderen fysiek wordt aanschouwd.

  Die ideologie maakt mensen intolerant, dominant en superieur, mede door de afwijkende middeleeuwse normen, waarden en gedachtegangen die een moslim ingepeperd krijgt tijdens zijn opvoeding én in de moskee, waardoor zij/hij zich meer en meer afzet tegen de westerse maatschappij waarin ze vertoeven!

  Dus ja, onder die moslimterroristen waren en zijn hoogopgeleiden!

  1. Watcher

   Daar komt ie 🙂

   Door dat hallal slachten zijn die joden zo agressief 🙂

  2. Mars020

   Ze hebben allemaal op het VWO gezeten, “Voortgezet Woestijn Onderwijs”, zandkastelen bouwen, kameel rijden, geit bevrediging, bomgordel maken, vrouwen verkrachten, onthoofden, rubberboot varen, uitkering aanvragen, plofkraken, inbraken, waren allemaal examenvakken.

   1. logisch denken

    :):):):)

    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 7. Rud56

  Dus ja, we kunnen tientallen miljoenen steken in deradicaliseringstrajecten, maar dat is water naar de zee dragen! Enige remedie is de islam uit onze maatschappij bannen.
  Moskeeën sluiten, geen hallal-voedsel etc.

  Een radicale omslag is vereist willen we de vrijheid en veiligheid in dit land behouden!
  Maar aangezien het domme, zéér domme en naieve deugvolk overheerst in politiek, besturen en media zal dat nimmer geschieden en wordt dit land uiteindelijk aan de islam onderworpen!

  1. Watcher

   Tip, richt een politieke partij op ..

 8. Duckday

  partijkartel wakker schudden ? Nu dat is toch niet nodig alles is veilig en gaat het mis dan is een volgende uitvlucht geen probleem daar heeft deze regering een cursus voor gevolgd En in Den Haag gemeente raad zijn ze racisme aan het onder zoeken . Zolang de grenzen openstaan en het kom maar binnen beleid niet stop gezet zal worden en de politiek zich niet durft uit te spreken over de echte problemen en zolang het hun niet treft blijft het kartel de andere kant op kijken en de deksel op de doofpot blijft zitten

 9. Rud56

  @Wachter.

  Joden zijn niet agressief, maar hebben geleerd 40-45 vorige eeuw!
  Ze zijn dus geen makke schapen meer, als ze dat al waren, en schieten terug als ze worden beschoten, en nemen hun maatregelen.

  P.S. Interesse in een zetel op het pluche?

 10. Vrijedenkert

  LOL! Partijkartel wakkerschudden met een boek, verspilde moeite ik wens deze meneer veel succes…
  Als je het gezapig gespuis in Den Haag uit hun winterslaap wilt wekken moet je minstens een kanon afschieten of stroomstoten toedienen en laat dat nou net bij wet verboden zijn…

  Men een boekje komen aanhobbelen gaat niks helpen, het crapuul draait zich op hun andere zijde en slaapt vrolijk verder!

 11. Niet L niet R

  Dit partij kartel is ziende blind, en horend door!
  Partijen als D66 en GroenLinks willen alles terug halen, onbegrijpelijk, wie krijgt t.zt de rekening hiervoor, de gewone hardwerkende burgers!

 12. Heras

  De regering doet niets tenzij ze zelf op een of andere maniet de pineut worden van hun eigen beleid. Moet je kijken hoe snel ze zouden reageren.
  Nu leven ze teveel gescheiden van de werkelijke wereld; dan is het makkelijk je ogen te sluiten voor wat anderen overkomen.

 13. Vliegenvanger

  Als het partij kartel wakker geschud moet worden moeten er eerst hele erge dingen gebeuren. Dan pas worden ze wakker, het is van de zotte dat die regering nog steeds niet gevallen is.

 14. Heras

  Het probleem is de islam…zeker.
  Maar het grootste probleem zit in den haag:in de regering.
  Ze reageren net zo op dit probleem als voor tweede WO.
  Die erkenden ook niet dat de duitse invasie gevaarlijk was. Totdat het telaat was. Weg nederland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.