LOL! Apartheid bij anti-Israël-demonstratie in Den Haag: vrouwen komen pas ná de mannen

Je zou erom lachen als het niet zo… Nou nee, je zou er gewoon om lachen eigenlijk.

Hilarischer dan dit wordt het niet. Gisteren besloten een stel Israël-haters woonachtig in Nederland dat ze de door Iran-ingestelde Qudsdag zouden gebruiken om te demonstreren tegen de joodse natiestaat. Er moet, zeggen zij, een “boycot” komen. Het Iraanse regime maakt de eigen burgers gewoon af — zeker als die burgers homoseksueel zijn — en martelt haar eigen tegenstanders en critici, maar Israël is zogenaamd het vleesgeworden kwaad.

Hoe dan ook, als je wilt weten wat voor mensen de demonstratie bijwoonden hoef je alleen maar even naar deze beelden te kijken.

Valt je iets op?

Juist, behalve die ene verdwaalde man die wel bij zijn vrouw móét lopen omdat ze meerdere kinderen hebben, demonstreren mannen en vrouwen gescheiden van elkaar.

Je zou erom lachen als het niet zo enorm triest was. Nou ja, wacht even, eigenlijk zou je er sowieso óók om lachen. Deze mensen, die aangeven dat ze Israël haten omdat het zogenaamd de mensenrechten met voeten zou treden, maken duidelijk waar ze écht staan door gescheiden te demonstreren. Mannen voorop, vrouwen komen erachter aan (ze pretenderen zelfs niet eens gentlemen te zijn, nee, die vrouwen moeten maar achteraan sluiten).

Wel een vraagje: als die mensen zo blij zijn met ‘publieke dagen’ van het Iraanse regime, en ook pro-genderapartheid zijn, wat doen ze dan eigenlijk in Nederland? Zouden ze dan niet veel gelukkiger zijn in, zeg, Iran?

Zomaar een vraag.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Dat zal volgens geestelijk gehandicapt extreem links wel weer de schuld van die ‘extreem rechtse skinhead’ in die rolstoel zijn.
  Ligt nooit aan hun moslimvrienden.

  1. Watcher

   U bent een meester in verbale diarree.

   1. Joop Klepzeikert

    @trol Watcher: Jij bent meester in zinloos trollen. Nog nooit ook maar 1 normale bijdrage van jou gelezen. Debiel.

 2. Henk Albarda

  En links blijft beweren dat het anti-semitisme niet van moslims komt…….. ; ik zie of hoor ook niets van een tegendemonstratie door rechts, joodse gemeenschap in Nederland…. Nee, wij werken, en wij accepteren dat er in dit land vrijheid van meningsuiting is, zoals jullie, links toneelspelers, dat nooit doen.
  Ik natuurlijk tevreden dat ik nog enkele maanden thuis werk en dus een moment kan besteden op dit soort artikelen te reageren.
  Leuk om straks de zure linkse- en anti-semitische reacties te lezen, die weer een excuus truus of jesse gaan vinden.
  Als jullie de gewelddadige ayatollahs zo geweldig vinden, ga dan in Iran wonen? Ragmilla, F.C.Labrouste, ik zal zeker bijdragen aan de crowdfunding voor jullie verhuizing naar jullie paradijs Iran…..

  1. van Urk

   Israel telt 1,6 miljoen Arabieren. Dus over apartheid gesproken..Waar zijn al die miljoenen Joden gebleven uit al die Arabische landen?

   1. Giovi

    @VanUrk. Die Joden zijn allemaal weggejorist, waaronder tenminste 100.000 Joden die in de vorige eeuw uit Irak naar Israël zijn weggetreiterd. Vele duizenden Joden uit Europa en Islamitische landen zullen nog volgen. Hun vertrek maakt de staat Israël met al die weggepeste Joden alleen maar sterker. Nooit zal Israël buigen voor de wandaden van hun Islamitische vijanden. De remigratie maakt het land militair gezien alleen maar sterker, maar dat snappen die Islamitische en links- en rechts-extremistische droeftoeters niet. Je kunt een mens of dier vernederen/treiteren tot op het bod maar eens zal hij/zij genadeloos terugslaan.

 3. van Urk

  Deze demonstratie voor de Palestijnen is een pure afleiding voor de jarenlange vijandige haat tegen Israel dat de laatste tijd nauwere banden met Saudi Arabie heeft. Iraniers hebben in feite niks met de soennitische Palestijnen maar wel met de sjiitische Hezbollah uit Libanon.

 4. plakband

  De scheiding van mannen en vrouwen tijdens deze anti-Israël demonstratie is eenvoudig te verklaren. De deelnemers krijgen alleen een ‘bijdrage in de kosten’ van Iran als zij aan die voorwaarde voldoen.

 5. Ome Wim

  Wel een drukke dag voor die demonstranten, vooral als ze morgen weer vroeg op moeten naar hun werk.

 6. F.C. Labrouste

  In Nederland voetballen mannen en vrouwen gescheiden.

  Het moet niet gekker worden!

  1. van Urk

   In het Nederlands jeugdvoetbal anders niet. Hoe speelt de voetballende jeugd in Iran bijvoorbeeld?

  2. edoc431

   Dat was het ?????? man man man

  3. Stanly2000

   Ernst, wat een zielige opmerking weer!

  4. ManusR

   Ik denk niet dat er in islamitische landen gekorfbald wordt.

  5. hansishier

   vrouwen kunnen hier tenminste voetballen, en ze hoeven niet gescheiden te voetballen. Als er geen vrouwenteams zijn voetballen vrouwen gewoon met de mannen mee. Is bij hockey ook zo, er zijn daar ook genoeg gemengde teams te vinden. Bij trimhockey is bijna alles gemengd.

 7. logisch denken

  goed he die integratie ? Bedankt linkse kerk , lijkt wel een carnaval optocht maar die is enkel tijdens het feest. Deze poppenkast is dagelijks

 8. Heras

  Ze misbruiken weer onze vrijheid van meningsuiting; want demonstreren tegen Israel= voor haat…want ja, de haat van hamas verdoezel je met fotootjes van jonge slachtoffertjes.

  Allemaal, omdat de palestijnen eerst israel aangevallen hadden.

 9. ZiggyStardust

  Alleen al door het zien van dit filmpje krijgt Israël mijn onvoorwaardelijke steun. Wat kunnen de moslims zichzelf in een filmpje van 1 minuut zichzelf totaal belachelijk maken en laten zien waarom ze terug naar het midden oosten moeten worden geschopt waar deze middeleeuwse praktijken de normaalste zaak van de wereld zijn. Oprotten, opdonderen, kssst wegwezen met die achterlijke ideologie.

 10. ikweetwatikwil

  Nou, zo kan Nederland er uit gaan zien. Maar gelukkig hebben we de PVV en FVD.

  1. logisch denken

   helaas te laat

   1. ikweetwatikwil

    Dat komt door het dwarsliggen van de andere partijen.

 11. Pedrito

  Het is al eerder gezegd: “De Islam is een achterlijk geloof !”.

 12. Trien Knoppen

  Trailer van de nieuwe Batman film ofzo? Of Happy Feet 3…

 13. ManusR

  De palstijnen werden pas moslim nadat het ottomaanse leger rond het jaar 1000 hen dat vriendelijk gevraagd heeft.. De al aqsa moskee is gebouwd op de ruines van…. een synagoge, rara wie dat gedaan heeft. In de loop der eeuwen heeft deze vredelievende organisatie duizenden kerken beschadigd dan wel vernietigd en dat gaat heden ten dage nog steeds door maar o wee als je een krasje aanbrengt op en moskee want dan zijn de rapen pas echt gaar. Jeruzalem werd al eeuwen voordat onze jaartelling begon al gesticht door de Joden en toen was er nog geen moslim in velden of wegen te bekennen maar zoals een liedje van Paul Young heet:: Where ever I lay my hat, that’ s my home, hebben de moslims zich eigen gemaakt., inpikken jongens en dan zijn er hier schijnheilige linkse kakkers die beweren dat Israel aan landjepik doet, dat is pas lachwekkend.

 14. Rud56

  Inderdaad Michael, wat doen die lui hier nog in deze westerse maatschappij waarin de vrouw gelijk staat aan de man, waar een vrouw nog zichzelf kan zijn.

  Ja, ze zijn gelijk parasieten hier puur voor de sociale voorzieningen, zo achterbaks en hypocriet als ze zijn, alleen de lusten en verwerpen wat ze niet aan staat of rijmt met hun satanische ideologie!

 15. Vrijedenkert

  Middeleeuwse optocht en maar drammen!
  En dat wil serieus genomen worden?

 16. Trien Knoppen

  Ik snap de hele ophef niet… als ik zo’n lelijk wijf zou hebben
  heb ik liever ook dat ze 10 meter achter me loopt. 🙂

  1. Mars020

   Inderdaad Trien, die wijven zien er afschuwelijk uit.. Het zijn wandelende broedmachines en te goor om aan te pakken. Ik zou ze niet mee laten demonstreren, maar op zolder opsluiten.

  2. Peter Loosduinen

   Trien Knoppen
   Daar heb je gelijk in !

 17. Godefroy France

  WOESTIJNGETEISEM,,,, DE NIEUWE BRUINHEMDEN !!!!!

  MINDER MINDER MINDER

  1. Peter Loosduinen

   Minder Minder Minder.
   Tot de laatste het land is uitgepleurd.

 18. Sabreur

  Voordat iedereen hier wat van gaat vinden even iets ter verduidelijking. Het gebeurt alleen in het westen dat de vrouwen achteraan lopen. In de arabische wereld lopen ze voorop. Komt namelijk door alle mijnen en bermbommen daar.

  Willen we ons toch nog opwinden over de intolerantie van de moslims het volgende: Het zijn de kartelpartijen die hun handtekening hebben gezet onder de Resolutie van Straatsburg in 1975 en de RvE resoluties 1605 en 1743.
  Willen we dit dus tegengaan, dan massaal stemmen op FVD en PVV. Alle andere partijen steunen deze middeleeuwse praktijken

 19. Peter Loosduinen

  Basket of deplorables ?
  Hier ziet u hen !

 20. Decca

  Uit welke inrichting zijn die een paar uur vrijgelaten? Dit zooitje weet niet eens vanvoor dat ze van bibberen. Dat is hilarisch.

 21. Fritsie

  Oppakken dat gajes en ons land uit sodemieteren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.