LOL! Apartheid bij anti-Israël-demonstratie in Den Haag: vrouwen komen pas ná de mannen

Geen categoriejun 03 2019, 13:00
Je zou erom lachen als het niet zo... Nou nee, je zou er gewoon om lachen eigenlijk.
Hilarischer dan dit wordt het niet. Gisteren besloten een stel Israël-haters woonachtig in Nederland dat ze de door Iran-ingestelde Qudsdag zouden gebruiken om te demonstreren tegen de joodse natiestaat. Er moet, zeggen zij, een "boycot" komen. Het Iraanse regime maakt de eigen burgers gewoon af -- zeker als die burgers homoseksueel zijn -- en martelt haar eigen tegenstanders en critici, maar Israël is zogenaamd het vleesgeworden kwaad.
Hoe dan ook, als je wilt weten wat voor mensen de demonstratie bijwoonden hoef je alleen maar even naar deze beelden te kijken.
https://twitter.com/BobHGL/status/1135263763429507073
Valt je iets op?
Juist, behalve die ene verdwaalde man die wel bij zijn vrouw móét lopen omdat ze meerdere kinderen hebben, demonstreren mannen en vrouwen gescheiden van elkaar.
https://twitter.com/RonnyNaftaniel/status/1135456313436229632
Je zou erom lachen als het niet zo enorm triest was. Nou ja, wacht even, eigenlijk zou je er sowieso óók om lachen. Deze mensen, die aangeven dat ze Israël haten omdat het zogenaamd de mensenrechten met voeten zou treden, maken duidelijk waar ze écht staan door gescheiden te demonstreren. Mannen voorop, vrouwen komen erachter aan (ze pretenderen zelfs niet eens gentlemen te zijn, nee, die vrouwen moeten maar achteraan sluiten).
Wel een vraagje: als die mensen zo blij zijn met 'publieke dagen' van het Iraanse regime, en ook pro-genderapartheid zijn, wat doen ze dan eigenlijk in Nederland? Zouden ze dan niet veel gelukkiger zijn in, zeg, Iran?
Zomaar een vraag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten