Sneue Teunkie van der S. zet betrokken JFVD-jongeren weg als: "embryonazi's"

Geen categoriejun 08 2019, 21:00
Vandaag organiseerde de jongerenbeweging van Forum voor Democratie (JFVD) haar jaarlijkse congres. Te gast waren onder meer Annabel Nanninga en Sietske Bergsma. Onder het genot van drankjes, goede muziek en gezelschap een interessante dag. Maar niet iedereen was even enthousiast....
Voor sommigen was het namelijk een dag om de betrokken jongeren weg te zetten als "embryonazi's". En dat terwijl de organisatie van JFVD het eindelijk voor elkaar krijgt om Nederlandse jongeren te enthousiasmeren voor de politiek. Ondertussen is de vereniging namelijk de grootste politieke jongerenorganisatie van Nederland en dat verdient respect.
In plaats van vreugde over het feit dat er eindelijk jongeren zijn die the spirit hebben gevonden, drijven volwassenen op Twitter de spot met de 19-jarigen. Teunkie van der S. reageerde op Twitter fel op de beelden van het JFVD-congres. Behalve zijn woordgrap 'borealimentatie' was zijn onfrisse 'grap' snel gemaakt over de ruggen van deze jongeren.
[caption id="attachment_228185" align="aligncenter" width="445"]Teunkie van der Sluijs over betrokken jongeren bij het JFVD-congres. Bron: Twitter / @teunkie Teunkie van der S. over betrokken jongeren bij het JFVD-congres. Bron: Twitter / @teunkie[/caption]
Van der S. verwijderde vervolgens snel zijn Tweet, maar gelukkig hebben we de screenshots nog. Het is best triest om te zien hoe politieke jongeren worden weggezet als 'nazi's' en dat er onfrisse opmerkingen worden gemaakt over de relationele toestanden van deze jongeren. Van der S. was overigens niet de enige die zich misselijkmakend uitliet over de jongeren. Andere Twitteraars noemden de JFVD'ers "fascisten".
Maar 'borealimentatie' houden we erin!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten