Sneue Teunkie van der S. zet betrokken JFVD-jongeren weg als: “embryonazi’s”

Politieke jongeren, eindelijk eens betrokken bij de politiek. Bij het JFVD-congres. Bron: Twitter / JFVD
Foto: Politieke jongeren, eindelijk eens betrokken bij de politiek. Bij het JFVD-congres. Bron: Twitter / JFVD

Vandaag organiseerde de jongerenbeweging van Forum voor Democratie (JFVD) haar jaarlijkse congres. Te gast waren onder meer Annabel Nanninga en Sietske Bergsma. Onder het genot van drankjes, goede muziek en gezelschap een interessante dag. Maar niet iedereen was even enthousiast…. 

Voor sommigen was het namelijk een dag om de betrokken jongeren weg te zetten als “embryonazi’s”. En dat terwijl de organisatie van JFVD het eindelijk voor elkaar krijgt om Nederlandse jongeren te enthousiasmeren voor de politiek. Ondertussen is de vereniging namelijk de grootste politieke jongerenorganisatie van Nederland en dat verdient respect.

In plaats van vreugde over het feit dat er eindelijk jongeren zijn die the spirit hebben gevonden, drijven volwassenen op Twitter de spot met de 19-jarigen. Teunkie van der S. reageerde op Twitter fel op de beelden van het JFVD-congres. Behalve zijn woordgrap ‘borealimentatie’ was zijn onfrisse ‘grap’ snel gemaakt over de ruggen van deze jongeren.

Teunkie van der Sluijs over betrokken jongeren bij het JFVD-congres. Bron: Twitter / @teunkie
Teunkie van der S. over betrokken jongeren bij het JFVD-congres. Bron: Twitter / @teunkie

Van der S. verwijderde vervolgens snel zijn Tweet, maar gelukkig hebben we de screenshots nog. Het is best triest om te zien hoe politieke jongeren worden weggezet als ‘nazi’s’ en dat er onfrisse opmerkingen worden gemaakt over de relationele toestanden van deze jongeren. Van der S. was overigens niet de enige die zich misselijkmakend uitliet over de jongeren. Andere Twitteraars noemden de JFVD’ers “fascisten”.

Maar ‘borealimentatie’ houden we erin!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

62 reacties

 1.   

  Het enige dat op deze foto is aan te merken is dat de jongeman in het midden zijn das onvoldoende heeft geschikt.

  1.   

   quote onder foto: eindelijk eens betrokken bij de politiek. Bij het JFVD-congres.
   .
   Alsof andere partijen geen jongerenafdelling hebben.

   1.   

    Ach guttegut, Jabba de Hut, trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

   2.   

    Het onderschrift is inderdaad merkwaardig.

   3.   

    Negeer EU kok een linkse trol, het is een evolutiefout.
    Dan pas zullen uiteindelijk oprotten. Er valt niet meer te op te fokken.
    Ze hebben bij dit soort figuren het kind met het badwater weggegooid en de nageboorte opgevoed.
    Door te reageren voed je ze alleen.

 2.   

  Deze sneue Teunkie, moet tot het keiverotte Linkse Demoniserende Rutte kartel behoren.

  1.   

   Niemand weet wie die Teunkie is maar als we hem hebben gevonden lijkt het me onvermijdelijk dat we hem moeten vierendelen dan wel stenigen op het dorpsplein!

   1.   

    Zwak hoor, nog minder impact dan een ‘vlindervleugeltje’. Meer een ‘natte scheet’! Maar, dat kan ook niet anders, gezien je leeftijd. Blablabla blaaskaak/pisvlek.

    1.   

     Weer de spijker op zijn kop, Sealgaire. Je inhoudelijke argumentatie is weer zeer overtuigend.
     Mijn complimenten!

     1.   

      Zeker de spijker op zijn kop. Meer overtuiging is niet nodig gelet op de tegenprestaties

     2.   

      LOL

   2.   

    Fcl, hahaha precies. Waar gaat dit nou over? Ik heb zoveel onzin op internet en twitter geplaatst, en ook wel eens zinnige dingen. Maar who gives a fuck? Ik ken Teunkie niet, en voel ook niet de behoefte. Is Teunkie misschien het zoontje van Teunis? Een soort Teunis junior? Mijn buurvrouw Puychang zet ook wel eens iets op Facebook. Haar man Jordan is echter wat minder van de sociale media. Het broertje van de buuf, Kai, is vaak online maar niet op sociale media. Hij houdt van gamen. Mijn buuf zet vaak foto’s van lekker eten op Facebook. Who gives a fuck!!!!

    1.   

     Doe geen moeite, want met deze levensvorm, valt niet te debatteren. Stelt altijd zijn eigen waarheid als leidend. Soms geholpen door zijn ‘trolmatties’, die zelf ook maar lege briefjes invullen. Als je dan de inbreng van de trollen, op deze site tot je neemt, heb ik toch het gevoel van ‘wat zonde’, een parasitaire levensvorm, die nu met uitkering in vrijheid leven, schoppend, bijtend en spuwend, naar de ‘hand die hen voed’ en er graag gewag van maken, dat ze het allemaal beter weten. En inderdaad, de moderatie alhier, is net als de leiding in den Dolder, van nul en generlei waarde. De wetenschap, dat er tussen mijn tenen, meer intelligentie te vinden is, dan in de gehele familie van ‘ons trollenlegertje’. Geeft mij een goed gevoel.

     1.   

      Sealgaire, ik ben bekend met de aard van F.C L., iedereen zijn mening. Maar hoe ik op uw reaguursels een zinnige reactie zou kunnen geven is mij tot nog toe een raadsel. Blabla blaaskaak kennen we nu wel. Ben je het met iemand niet eens zeg dan wat zinnigs of negeer die persoon, maar iedere keer hetzelfde bericht is gewoon forumvervuiling. Ik ben het meestal niet met hem eens, maar hij doet wel z’n bedt om een zinnige discussie op gang te brengen. Zijn taalnaziperiode is volgens mij voorbij. Probeer eens op het onderwerp in te gaan ipv steeds hetzelfde bericht te plaatsen.

    2.   

     Helemaal gelijk Ziggy. Maar Teunis Dokter moet als weekend-journalist voor DDS natuurlijk een paar ‘controversiele’ stukjes plaatsen, want de schoorsteen moet wel blijven roken.

     Soms dient de stuff voor een artikel zich een beetje moeilijk aan. Een goede noodgreep is dan even Twitter naspeuren en afgrazen …. en ja hoor: een volstrekt anonieme nitwit is goed voor een stukkie. En voor de nodige clicks. Business!

     1.   

      Ik vrees dat je gelijk hebt, Peter.
      Dit verhaal is op grond van niks uit de grond gestampt.

     2.   

      Teunis Dokter is dit dit weekend met zijn stukjes aardig van het padje af.Had hem slimmer gedacht

 3.   

  Teunki hoopt op een massale aanvraag van euthanasie, dat is nou eenmaal Nederland. Nieuwe geluid afwimpelen met de gruwelen van vroeger, net zo lang doordrammen totdat de hele JFVD zichzelf van het leven berooft.

  En Den Haag ? Die vinden alles prima, of het via demoniseren of euthanaseren gaat maakt hen niet uit. Geen ruimte voor nieuwkomers, behalve als je een partijtje opricht voor diertjes, ouderen maar absoluut géén nationaal geluid.

  Trots op je nationaliteit zijn mag alleen tijdens songfestivals en sport, de rest is uitgesloten en zo doen ze dat. Negeer en heers…

 4.   

  Wie Teunkie van der S. precies is blijft in dit warrige stukje van Teunis onduidelijk.

  Voor zover er een touw aan vast is te knopen was er ergens op twitter een onbekend persoon die iets lelijks zei over de frisse jongerenbeweging van het FvD.

  Het moet niet gekker worden!

  1.   

   Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

   1.   

    Sealgaire staat bekend om zijn overtuigende inhoudelijke argumentatie. Het is een echte debattijger op dit blog en uiteraard sta ik thans weer geheel schaakmat.

    1.   

     Blablabla blaaskaak/pisvlek.

     1.   

      Weer raak, Sealgaire. Je bent misschien inhoudelijk een maatje te groot voor mij.

      :)

     2.   

      Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

     3.   

      Warempel, @Sealgaire, u blijft omzien in wrok. Een verborgen blaasaandoening?
      Voormalig bedplasser? Nog nooit heb ik iemand gesproken die zo gebiologeerd raakte door blaas en pis.

     4.   

      wie kaatst kan …………………………. niet zo janken fcl

     5.   

      U komt er wel achter, voor wie/wat u het denk op te moeten nemen. U bent nieuw hier, heb geduld.

     6.   

      hij is minder nieuw dan je denkt Top, hij is het namelijk zelf, de pis- en diarreevlek.

    2.   

     Ik ben inmiddels wel benieuwd geworden naar wie Teunkie nu eigenlijk is. Ik kan niet wachten tot de biografie over Teunkie van der S. uitkomt. Wordt vast een bestseller, in 20 talen uitgebracht.

     1.   

      Ik ook, maar vrees dat Teunis ook geen idee heeft wie dat is. Misschien is het wel een aanhanger van FvD-jeugd die behoefte had aan demonisering.

    3.   

     Wel zo sportief van je Labrouste

   2.   

    Je kan er niet genoeg tegen waarschuwen!..dit is wat je krijgt van inteelt…figuren als SEALGAIRE met genetische fouten
    Zo als Sealgaire…Het syndroom van Gilles de la Tourette heeft…Het uit zich in een verzameling verschijnselen die zich manifesteert als ongecontroleerde spierbewegingen en het maken van geluiden (tics)…vandaar zijn ongecontroleerde scheld partijen die hij typt

    1.   

     En jouw zwakzinnig geratel is een symptoom van trekkers-kramp zeker?

  2.   

   Ik zou toch verwachten dat minimaal smaad en laster uit jouw linkse dagboek getoverd zou worden. Ik vraag me af of je geen aangifte kan doen tegen dit heerschap want ik vind deze uitspraak smeriger dan minder minder minder

 5.   

  Teunkie houd het bij woorden…
  Maar de rechtse Noor Anders Breivik met de zelfde
  Gedachte….waar veel FVD aanhangers tegen aanschuren
  Schoot een vakantie kamp vol linkse jongere dood

  1.   

   Oude koeien

  2.   

   Wappie
   Heel het manifest lezen en dan weet u dat het links/rechts geplukt is en geen eigen tekst bevat op het laatste na, Tja en daar hecht geen van de misbruikte scribenten hun goedkeuring aan.
   Man, stelt u zich eens voor dat ik zulks zou hebben gedaan in de ICT, dan zou een terechte hoon mijn deel zijn geweest.

  3.   

   meneer van dam zou u kwalificeren als een bijzonder minderwaardig mens

 6.   

  Ach opzich niet verwonderlijk zo´n reactie, als je hier leest zou die teunkie hier ook wel eens vaak kunnen zitten.
  Maar hoe dan ook het is diep droevig hoe die ozo nette mensen van de linkerkant zoiets kunnen twitteren.

 7.   

  Een vraag: deze Twitter wordt NIET verwijderd?
  Bilderberg?
  Waar ook,o.a., Opper-Priesteres Katalijne Buitenweg van Groen-Links aanwezig was!
  Face-book, Instagram, Snap-chat, Twitter, LinkedIn en de hele ” sociale” media is in handen van: u raadt het al…… dictatoriale Linkse Gutmenschen!
  Voorbeelden Gutmenschen: Al-Gore, Hillary, vRossum, Yasser, Merkel, Zuckerberg en, helaas, miljoenen anderen.

  1.   

   @kapitein Haddock
   U vergeet een naam Donald Trump alias Donald Twitter

  2.   

   Ja, ja, de bisschop van Myra…

 8.   

  Ik zit me voor de TV weer op te vreten kijkend naar nieuwsuur met een reportage over kampen waar IS vrouwen in zitten met hun kinderen. Een zielig verhaal dat we die vrouwen moeten terughalen.
  Ze zijn er heen gegaan om de plaatselijke bevolking kapot te maken. Ze hebben doden op hun geweten. Zij zijn fascisten, zij zijn de mensen die je uit je land moet weren. Hoe kan je over hen een positief verhaal durven uitzenden. NPO steunt de waren fascisten.

  1.   

   @vd Scheur
   Indeed.

  2.   

   Ach ja, ik heb een Engelse documantaire gezien waarin die zogenaamde moslima’s van niks wisten en proberen weer terug te komen in verschillende landen omdat ze zo zielig zijn met hun, gehersenspoelde, kinderen. Jammer, maar helaas zou ik zeggen. En er zijjn inmiddels al meer dan 300 IS-terrorristen opgehangen, dat gaat dus lekker.Ik zou zeggen: doorgaan.

 9.   

  La borstel

  Je moet je gaan schamen met je…..reacties/commentaar.
  Reacties van jou zijn, voor jou 100%, lul-klets-gewauwelkoek!
  Maar het woord schamen hoort, waarschijnlijk, niet bij types zoals jou.
  Zoek waar je bevrediging in vindt, i.p.v. je emmertje! B.v, een man/geit/vrouw/ezel. Of zoals bij je geliefde Moslims (als het allemaal waar is wat je lult) een kameel, sorry dromedaris; heeft gelijk een vrouw ook twee bulten!
  Je pretendeert kennis van alles te hebben, maar voortdurend val je door de mand met de kennis van Internet te halen!
  Ik weet dat je NU dit leest.
  Geef mij binnen drie seconden antwoord, wat het verschil is tussen intelligent en intellectueel!
  Geen antwoord? Door de mand gevallen. Wat ik allang weet!

  1.   

   Je bent nogal geobsedeerd door seks met dieren, Kapitein.
   Zou het niet verstandig zijn professionele hulp te zoeken?

   1.   

    LABorstel

    Geen antwoord op mijn vraag.
    Kijk in je emmertje, zoals waarzegsters doen, misschien ligt daar het antwoord!
    PS
    Date-line en Artis hebben allerlei soorten ademden wezens in de aanbieding!

    1.   

     Het lijkt me, Kapitein, dat intelligentie een noodzakelijke voorwaarde is om een intellectueel te zijn.
     Is dit een antwoord op je vraag?

     1.   

      Als intelligentie een voorwaarde is ben je bij deze gediskwalificeerd door gebrek aan capaciteit :)

 10.   

  Moedeloos van dat geneuzel, als je argumenten hebt ga dan in debat, van der S anoniem ook nog.

 11.   

  Teunkie van der S. Autobiografie over het chromozoontje van Sylvana Simons en Erik van Muiswinkel. Bestseller!!

 12.   

  Teunkie van der S is weer zo’n onbelangrijk links schreeuwertje,facebook,twitter en instagram zit vol met zulke in de waan van de dag levende en reagerende simpele linkse meelopers,het Malieveld staat op oproep van GL/D66,geregeld vol met dat soort!
  Als ze een rechts vriendje krijgen,roepen ze net zo makkelijk rechtse spreuken!

 13.   

  Het zijn gewoon aspirant studenten die over een paar maanden een pretstudie beginnen. In de kleertjes geholpen door Pa en Ma, gekamde haartjes volgens de laatste mode…grappig. Maar nog niet gevaarlijk.

  1.   

   Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Rancune slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

   1.   

    Sterke bijdrage weer, Sealgaire. Inhoudelijk ook. Zo hoort het.

    1.   

     hij is en blijft uitermate gewaagd aan zijn tegenstander

 14.   

  Natuurlijk proberen zijn media nu als een gek in de weer om FvD d.m.v. leugens en andere laster te besmeuren. De aandacht moet immers worden afgeleid van de zich opstapelende bewijzen dat Ivo Opstelten (toevallig een vriendje van Joris Demmink) smerige handen heeft inzake het politieke proces, dus meningsjuridisering, dus een inquisitie tegen andersdenkenden.

 15.   

  Als links geen argumentatie heeft blijven er altijd nog die bekende twee woorden over die hun onmacht aantonen: fascisme en racisme, terwijl zij niet eens weten wat die twee woorden daadwerkelijk betekenen wat hun gemis aan intelligentie zo voortreffelijk weergeeft. Daarom is het ook totaal zinloos om met links in discussie te gaan want mij bekruipt nu toch al jaren het gevoel dat deze soort dom geboren is, suf gewiegd en nooit wat bij heeft geleerd.

 16.   

  Misschien iets schrijven over de sprekers die avond? Vele malen interresanter, is die rassenleer professor nu wel of niet geweest?

  Zo sneu iemand die zoiets weglaat om zo’n huil verhaal te houden terwijl dit natuurlijk gewoon enge jongens en meisjes zijn.

 17.   

  Haha schitterend, ze staan er inderdaad bij als een stelletje zoutzakken die naar alle waarschijnlijkheid dus inderdaad te weinig alimentatie krijgen.

  1.   

   Hoogwaardige stelling zeg

   Zwakzinnige idioot

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!