Walgelijk: in Syrische kampen opgesloten ISIS-vrouwen worden slapend rijk dankzij donaties vanuit Europa

Geen categoriejun 21 2019, 11:00
In Syrië zijn nog altijd veel kampen waar zowel vluchtelingen als voormalige ISIS-bruiden zitten. Terwijl de vluchtelingen ontheemd en straatarm hun dagen moeten doorbrengen, worden de ISIS-vrouwen langzaamaan weer welvarend. Radicale moslims in Europa spekken de bankrekeningen van de dames namelijk met aanzienlijke bedragen.
Het is te walgelijk voor woorden, maar kennelijk werkt het wel: ga als ISIS-bruid naar Syrië, trouw daar met een koppensneller en ga zelf een bataljon slaven commanderen. Kijk toe hoe Koerden, Amerikanen en Russen uiteindelijk je terreurstaat oprollen waarna je in een vluchtelingenkamp je bankrekening ziet volstromen. Bizar verhaal? Zeker. Maar is dat wat er gebeurt: ook dat klopt.
Azazel van den Berg, de Nederlandse ISIS-cyberinfiltrant, heeft namelijk bewijs verzameld dat ISIS-chicks hun bankrekening lekker laten spekken in Europa met Paypal-donatieacties. Zo worden de 'kalifaatzusters' bijgestaan in hun zogenaamde slachtofferbestaan. Azazel schrijft:

"Binnen de pro IS chatgroepen en kanalen is er een inzamelingsactie begonnen voor de IS dames die hun dagen nu slijten in het goed bewaakte Koerdische opvangkamp Al-Hol. De actie is eigenlijk gisteren gestart binnen de chatgroep van GreenB1rds [...].

Bij het zien van de betalingen aan de rekeninghouder of houdster van dit initiatief valt gelijk op dat de betalingen alleen maar bestaan uit kleine bedragen. 50 of 55 euro is dan al veel maar andere maken maar 5 euro over of soms minder. Dus je kan er van uitgaan dat deze donateurs niet tot de rijken der aarde behoren maar in het dagelijks leven het moeten doen met een modaal of minimum inkomen

De dag erop was het rekeningnummer alweer opgeheven, Kennelijk is dat de tactiek. Men laat in deze betalingen de link een dag actief zijn totdat het streef bedrag is behaald en opent de volgende dag, dus vandaag 20-6-2019 weer een andere rekening onder de codenaam huwelijksgeschenk en laat die ook weer een dag actief zijn totdat het streefbedrag van misschien een kleine duizend euro is behaald."

En dat ziet er dan zo uit:
Schermafdruk 2019-06-19 23.58.53
Schermafdruk 2019-06-20 11.36.13
Tuig van de richel, dus, maar kennelijk is dat wél een goedlopend verdienmodel. Dus, yo, @Paypal, gaan we nog iets doen om die geldstroom naar moordlustige ISIS-extremisten te stoppen, of vinden we het allemaal wel best zo?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten