Wilders zet grof geschut in en eist parlementaire enquête naar politieke beïnvloeding in zijn proces

PVV-leider Geert Wilders wil een parlementaire enquête naar beïnvloeding in het ‘Minder Marokkanen’-proces. “Dit politieke proces moet worden gestopt. Een parlementaire enquête naar de politieke beïnvloeding van dit proces is zeer op zijn plaats,” zegt Wilders. Via De Telegraaf.

Nu aan het licht is gekomen dat voormalig minister Ivo Opstelten (VVD) politieke druk uitoefende om het proces tegen Geert Wilders kracht bij te zetten, gaat Wilders in de tegenaanval. Opstelten liet secretaris-generaal Demmink naar een overleg met de landelijke leiding van het Openbaar Ministerie sturen, met de opdracht Wilders te vervolgen. De reden? “Omdat hij ons te veel voor de voeten loopt.”

Politieke inmenging werd zowel door Opstelten als opvolger Grapperhaus altijd stellig ontkend, tot een paar dagen geleden. Nu wil Wilders dus een parlementaire enquête inzetten: het zwaarste middel dat een Kamerlid kan inzetten.

Als hier een meerderheid voor is, dan kunnen er getuigen worden opgeroepen die verplicht zijn om te verschijnen en onder ede staan wanneer ze spreken. Dit betekent dus dat ze strafrechtelijk kunnen worden vervolgd voor meineed als ze erachter komen dat ze niet de waarheid spreken. Ook zijn de verhoren openbaar.

Of het zover komt zal nog moeten blijken. Omdat de zaak van Wilders nog onder de rechter is, zijn Kamerleden zeer terughoudend met steun verlenen aan dit voorstel. Hiermee zouden zij namelijk, ironisch genoeg, inbreuk maken op de scheiding der machten.

Toch lijkt mij een parlementaire enquête wel op z’n plaats. Zowel in de rechtbank als via de Kamer zal men proberen aan waarheidsvinding te doen. Het is niet voor niets dat bij een parlementaire enquête er de mogelijkheid bestaat tot strafvervolging voor meineed. Die connectie met de rechtsprekende macht is er dus al.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. Cycle25

  Met een D66 rechtelijke macht ? Ik geef je weinig kans Wilders.

 2. Angelica de Sance

  Zo’n parlementaire enquête komt er nooit. De ‘kartellisten’ zullen zich zelf niet in de voet willen schieten. Natuurlijk zou het betekenen dat Rutte en c.s. het veld zouden moeten ruimen, en dat is zelfs aantrekkelijk voor GL maar Wilders eerlijk behandelen is het laatste wat ze willen in Den Haag.
  Uit de commentaren van juristen begreep ik dat een minister zelfs MAG spreken met het O.M. en advies MAG geven, dus ook MAG aanzetten tot vervolging van Wilders. Het is alleen nodig dat de verdediging van Wilders dan daarvan op de hoogte had moeten zijn. Dat is niet gedaan. Het schijnt geen reden te zijn om het proces af te blazen. Geloof me: Barbertje MOET hangen.
  Wij kunnen hier roepen wat we willen, of valium slikken en andere pillen,
  veranderen zal er niet veel, want het overgrote deel,
  koos voor ’t kartel waar wij van rillen!

  1. edoc431

   Ik ben bang dat gelijk hebt, maar de tijden gaan veranderen, daar kan links niets meer aan doen .

 3. Jumping

  Vergeefse moeite Wilders.
  Het Linkse Demoniserende Rutte kartel kijkt wel uit, het zijn HUN Linkse vrienden die dan onder ede, voor Rutte moeten spelen, die Rutte vindt ca 20 leugens nog steeds acceptabel.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Sterkte Wilders.

 4. santiago

  Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

  1. ikweetwatikwil

   Dat doen we dan ook Santiago. Gewoon PVV. Zet hem op Wilders.

 5. Ritter

  Laten ze deze zaak maar grondig onderzoeken. Een parlementaire enquête is naar mijn idee zeker de juiste manier om grondig onderzoek te doen.

 6. Joop Klepzeikert

  Zeer terecht dat hij dat eist. Dit is een heel vuil spel wat er gespeeld wordt. Daar moet de onderste steen nu eens echt volledig van naar boven gehaald worden en alle verantwoordelijken gepast voor gestraft gaan worden.
  Dit soort vuil spel wordt zelfs in bananenrepublieken zwaar bestraft.

  1. Hans Brusselmans

   De rest van dat politieke schorem gaat daar nooit in mee Joop, die kijken wel uit.

  2. F.C. Labrouste

   Of het terecht is moet nog blijken.
   Ik betwijfel zeer of de verklaring van de anonieme ambtenaar op waarheid berust. Opstelten had geen enkel belang bij een proces tegen Wilders, sterker, iedereen zat ermee in zijn maag.
   Als men had gewild dat Wilders hen niet zo hinderlijk voor de voeten zou blijven lopen had men alles gedaan om het proces af te blazen. Feit was echter dat het OM geen enkel keuzemogelijkheid had: Wilders had ze bewust zo klem gezet dat ze wel moesten vervolgen. Opstelten kon dus ook helemaal niets bevorderen of voorkomen.

   Kortom een ongeloofwaardig verhaal en hoofdzakelijk drama in de circustent van Wilders.

   1. Peter Oudshoorn

    Rien, je liegt, fantaseert, konkelt, manipuleert en bedriegt. Kortom, je trolt als nimmer tevoren. Natuurlijk is het tevens een feit dat de waarheid hard is voor deugridders als jij.

    1. F.C. Labrouste

     Kan de heer Oudshoorn zelf ook inzien dat zijn opgewonden reactie geen enkel inhoudelijk argument bevat?

     1. Peter Oudshoorn

      Goed, ik zal het inhoudelijk doen Rien: je lult, zwamt, ouweho*rt, neuzelt, klessebest, snatert, bazelt, daast, raaskalt, wauwelt, konkelt en zwetst.

      Je kan als overheidstrol gewoon niet hebben dat je maffiamaatjes bij het Ministerie voor Veiligheid en Justitie de klos zijn en hun smerige corrupte spelletjes uitkomen. Daarom hang je de grootste lulkoek op die je bij elkaar kunt vegen.

     2. F.C. Labrouste

      Peter, je maakt een verwarde en manisch depressieve indruk.

      Neem een borrel of zo en val ons niet lastig met je persoonlijke problemen.

     3. logisch denken

      weer zelfreflectie fcl ?

     4. Peter Oudshoorn

      Als Rien Labrouste een beetje narrig en laatdunkend reageert weet je dat je doel hebt getroffen.

      Dus nogmaals de bevestiging van datgene wat we allemaal al lang wisten: F.C. Labrouste (W.H., Simon Brouwenstein, Ceteris Paribus, Ernst Quispel, Tengo Kawana, Isolde, Dopper en nog 90 andere nicks waaronder hij hier als een melaatse hond is weggeschopt) is een overheidstrol die op DDS overheidsbrandjes moet blussen. Vandaar zijn oeverloze gezwets en bizarre theorieen.

     5. F.C. Labrouste

      Laat verder maar zitten, Peter.
      Ik heb met je te doen.

     6. Marija

      Altijd terugslaan met “inhoudelijk” is zwak fcl.

    2. Beukman

     Het is inderdaad een merkwaardig verhaaltje. Begrijp ik dat de enige bron Demmink is? Was dat niet de ambtenaar die hier jarenlang is uitgekotst door zo’n beetje iedereen? Hoe kan het zijn dat hij nu opeens geldt als geloofwaardig?

     Ik ben zacht gezegd geen fan van Opstelten, maar zonder bewijs ben ik geneigd dit verhaal te verwijzen naar het rijk der fabelen, temeer daar vervolging op grond van Geert zijn uitspraken helemaal niet zo vreemd is.

     1. F.C. Labrouste

      Nee, de anonieme ambtenaar zou hebben verklaard dat hij Opstelten tegen Demmink (toen SG) zou hebben horen zeggen c.q. opdracht zou hebben gegeven dat hij een vervolging van Wilders moest instellen.

      Inderdaad een zeer ongeloofwaardig verhaal.

     2. Hans Brusselmans

      De man zijn verhaal en zijn antecedenten zijn notarieel vast gelegd, dus zo ongeloofwaardig is het niet, maar goed serviele overheidsdienaren zoals jullie…..

     3. Beukman

      Eerst zien en dan geloven, @Brusselhans.

      Ik snap trouwens niet waar huilebalk Geert over zeurt. Als er iets duidelijk is, is het wel dat hij dat proces heeft gewild.
      Enfin, hij zal er wel een kans in zien om er weer een paar broodnodige virtuele zeteltjes bij te scoren. Politiek zit de man op zwart zaad.

     4. ATministraitor

      Je kunt inderdaad de grootste lulkoek notariëel laten vastleggen.

      Dat maakt het nog geen waarheid..

      Gelukkig gaan wij niet over waarheidsvinding, lijkt me een kutbaan..

     5. Hans Brusselmans

      ‘Dat maakt het nog geen waarheid..’

      Inderdaad, maar het maakt het ook geen leugen!

   2. logisch denken

    QUOTE
    Kortom een ongeloofwaardig verhaal en hoofdzakelijk drama in de circustent van Wilders.
    END QUOTE

    Kortom een geloofwaardig verhaal en persoonlijk drama voor partij leider Wilders die daar ook prive de nofidge problemen door heeft ondervonden. Het meest schandelijke is dat na Fortuyn je andere reacties van het partijkartel had verwacht maar het partijkartel geeft niet om het leven van een politicus die buiten het kartel valt. Nu Wilders beschadigd is zijn de peilen gericht op Baudet. Een criminele organisatie is een kleind kind bij dit politieke kartel.

    Wat is er mis als je minder minder minder marokkanen wil ?

   3. Matig rechts

    Negeer ? een linkse trol/relnicht, het is een evolutiefout.
    Het zijn relnichten, linkse stumpers die hier als een blind en doof de huidige regering geloven en hun domheid hier uiten.
    Dan pas zullen uiteindelijk oprotten. Er valt niet meer te op te fokken.
    Ze hebben bij dit soort figuren het kind met het badwater weggegooid en de nageboorte opgevoed.
    Door te reageren voed je ze alleen.

    1. ATministraitor

     Altijd leuk, om te zien hoe mensen proberen ten strijde te trekken tegen iets dat ze niet kunnen uitstaan (dat is je goed recht), maar zonder problemen op hetzelfde waardeloze niveau of zelfs daaronder uitkomen. Heb je een inhoudelijk argument dat voor de gemiddelde Nederlander als ik, te begrijpen is ?

     Volgens mij is het niet de bedoeling om hier te trollen … maar dat kan aan mij liggen .. of aan de definitie van ‘Trollen die gehanteerd wordt’ 😉

   4. ATministraitor

    Tja, wie zal het weten. in dit soort fitties sneuvelt de waarheid nu eenmaal als eerste.

    Laten we hopen op een echt onafhankelijke rechter die zich de kop niet op hol laat brengen door de berichten in de media.

   5. Mars020

    Links spreek volgens jou toch altijd de waarheid?.. Ambtenaren zijn links, dus volgens jou eerlijk.. Je blijft jezelf continu tegenspreken.. kan je niks aan doen.. is een linkse ziekte…

 7. F.C. Labrouste

  Wilders kan alleen nog maar rellen. Met politiek heeft dit hysterische gedoe allang niets meer te maken.

  1. Ragmilla

   Wilders is daar dan ook voor geplaatst door David Horowitz. Ondertussen zaait Wilders meer en meer verdeeldheid en zorgt voor polarisatie, wat de gevolgen daarvan zijn voor arbeiders is overduidelijk, de voorzieningen storten in en de bereidheid tot herverdeling verdwijnt, ook bij mij.

   Wilders zal uiteindelijk herinnerd worden als de grootste landverrader ooit. De naam Wilders zal reden tot naamsverandering worden en Geert noemen ouderes hun jongetjes zeker niet meer, dit gaan schaam namen worden.

   1. Peter Oudshoorn

    Dagelijks, zo tegen een uur of vier in de middag, is de paranoia bij Ragmilla op zijn hoogtepunt. Na inname van de nodige medicatie zwakt het langzaam af, tot het tegen 10 uur ’s avonds weer opbloeit. Gelukkig is het dan bijna bedtijd voor gekke Babbe – lekker uitrusten onder een spanlaken.

    1. Ragmilla

     Zwaktebod Peter. Ik heb hier gewoon gelijk. Over 100 jaar zal Wilders als landverrader worden herinnerd samen met Baudet.

     1. Peter Oudshoorn

      Voorspellen is tamelijk moeilijk Satya, vooral als het om de toekomst gaat.

     2. Vit

      @Ragmilla

      Een beetje op zijn zachtst gezegd lachwekkend dit, als er een Nederlandse politicus een patriot is dan is het Wilders wel, hij waagt er zelfs zijn leven voor, echt geklets van een dronken aardbei van jou.

   2. Mars020

    Verdeeldheid in Nederland, door Wilders?.. Volgens mij wordt de verdeeldheid veroorzaakt, door extreem links?. Dat de voorzieningen instorten is nogal logisch als heel Afrika aan ons infuus hangt. Deze voorzieningen zijn ooit ingevoerd om Nederlanders, die na jarenlang werken, ziek zijn geworden of werkloos om ervoor te zorgen, dat deze mensen niet direct in de problemen komen, door inkomensverlies. Links verdraait graag alles, maar daar trappen wij niet in. Die zogenaamde bereidheid tot herverdelen van jou, heb je zelf geen moer over te zeggen. De overheid bepaalt, hoeveel jij moet dokken en heeft er schijt aan of jij dat leuk vind of niet. Omdat gewone normale mensen het zat zijn om Afrika te sponsoren, stemmen ze op Geert. Doordat links al ons geld weggeeft, krijg je verdeeldheid en zorgt voor polarisatie. Geert probeert ons juist te redden van de ondergang en verdient ook een standbeeld. Verder heb ik nog nooit een landverrader gezien, die juist de boel probeert te redden. Hij doet juist zijn best om de bezetters eruit te pleuren. Een landverrader is juist iemand, die de vijand binnenhaalt en ondersteunt. Zo iemand als jij dus!.

  2. logisch denken

   Lijkt de pvda wel die valt over wat uitspraken van iemand van FvD

 8. Ragmilla

  Wilders is er veel te gemakkelijk afgekomen. Het is zeker tijd voor een grondig onderzoek naar het hoe en waarom dit heeft kunnen gebeuren. Hier moet sprake zijn van vergaande corruptie.

  1. logisch denken

   QUOTE Wilders is er veel te gemakkelijk afgekomen. END

   Ben je wel van deze wereld ? Door de tolerante moslims die in nederland verblijven en het niet eens zijn met Wilders zijn standpunten leeft deze man en zijn directe familie met 24 – 7 beveiliging van doen. De heer Wilders kan zich al jaren niet vrij bewegen door krankzinnige politici , bekende Nederlanders en ander gespuis die van mening zijn dat ze iemand mogen demoniseren om zijn mening en zijn uitspraken. Dit heeft al eens het leven gekost aan een politicus maar de linkse gutmensch denkt dat ze gewoon door kunnen gaan met hun triade tegen anders denkenden.

 9. Peter Oudshoorn

  Wat de uitspraak in hoger beroep van het Wilders-proces ook mag zijn, iedereen weet en zal onthouden dat het een geregisseerde, corrupte en smerige opzet is geweest. Die smet op het blazoen zal het ministerie en de rechterlijke macht nooit meer kwijt raken. Impliciet betekent dit ook een eerherstel voor Wilders, die overduidelijk het slachtoffer is van de stok die werd gezocht om mee te slaan.

  Minder, minder, minder Opsteltens, Ruttes, Demincks en aanverwant vies tuig in Nederland.

  1. F.C. Labrouste

   Wilders heeft dit proces gewild en alles gedaan om het OM te dwingen vervolging in te stellen.

   In het licht van dit feit is ketelmuziek op z’n zachtst gezegd verdacht.

   1. Seneca

    @fc
    ik vraag mij in alle gemoede af, dit is zowel op jezelf, als beuk en op ragdol van toepassing: ‘hoeveel krijgen jullie betaald om de kots op dit forum te plempen? gaat het per woord, zin of letter?’ het is te simpel om jullie reacties als stupiditeiten te beschouwen. het getuigt van een doortraptheid en valsheid waarbij de propaganda smoesjes van het politburo, verbleken.

    1. F.C. Labrouste

     Seneca, maar ook een verwarde zielen als Peter Oudshoorn, denken serieus dat de Overheid mensen betaalt om anoniem meningen op debatfora te plaatsen.

     Even nadenken zou je tot het inzicht kunnen voeren dat dit oorverdovende onzin is maar dat even nadenken is niet iedereen gegeven.

     1. Peter Oudshoorn

      Het woord overheid is een soortnaam en wordt in de regel klein geschreven Labrouste. De onderdanige serviliteit die jij ten toon spreidt door overheid met een eerbiedige hoofdletter te schrijven, toont duidelijk je verbondenheid.

     2. logisch denken

      Ambtenarren worden betaald door de roverheid van onze belastingcenten en die deponeren berichten op fora.

      Even nadenken zou je tot het inzicht kunnen brengen dat dit een ” normale gang” van zaken zou moeten zijn maar dat nadenken is niet iedereen gegeven.

     3. F.C. Labrouste

      Het is hier gebruikt als eigennaam, Oudshoorn, ik had ook Rijksoverheid kunnen schrijven.

      Of dit iets bewijst kan alleen in jouw paranoïde geest worden beantwoord. Een normaal mens kan er slecht om glimlachen.

     4. F.C. Labrouste

      slecht = slechts

    2. Beukman

     Ik zal het je omwille van onze vriendschap maar verklappen, @Seneca. De overheid betaalt ons per reply. En voor iedere reply van jou vangen we zelfs een (bescheiden) bonus. De overheid heeft jou nl. in het vizier.

     Maar wat schuift er nou het beste? Als het ons lukt om een regelmatige reageerder ons kartel in te trekken. Met zijn nick als dekmantel is een vaste bezoeker aan dit forum veel geloofwaardiger, en kan hij daarom ook veel efficiënter zijn werk doen. Het komt niet vaak voor dat dit ons lukt, maar ik kan je verzekeren dat niet iedereen hier is die hij voorgeeft te zijn.

     Het allermooiste is dat ik dit hier gewoon kan opschrijven. Behalve jij is er verder immers niemand die dit gelooft.

     1. Seneca

      @beuk
      dan ben je dus dubbel gelukkig met mijn reactie! verdien je eindelijk iets waarmede je het bezoek aan de lokale kroeg kan betalen. overigens: veel plezier en drink maar lekker!

     2. Peter Oudshoorn

      Zoals ik al eerder zei: in de brugklashumor van Beukman valt geen vooruitgang meer te verwachten.

      Dezelfde zouteloze ‘grappen’ schreef hij vier jaar geleden ook al.

      Beukman is dan ook geen Amsterdammer. Hij woont er alleen maar.

     3. Beukman

      Op je gezondheid dan, @Seneca! Tevens op die van mijn buitenlandcorrespondent @P. Oudshoorn, die ex-Amsterdammer die inmiddels geheel vervreemd is van de plek waar ooit zijn stijdselkissie stond.

     4. Sealgaire

      Blablabla, uit hetzelfde hout als de pisvlek.

    3. Vit

     @Seneca

     Zo’n 15 jaar geleden was er een vacature van de overheid om fora te beïnvloeden, F.C. Labrouste als W.H zijnde heeft destijds toegegeven daarop te zijn aangenomen, dat F.C. Labrouste en W.H dezelfde persoon is ben ik voor 99.9 % van overtuigd.

     1. Vit

      Ps, hou dit in je achterhoofd als je op hem reageert.

     2. Vit

      Beukman weet er ook alles van.

     3. Vit

      En Mediadoc Brandebok niet te vergeten.

     4. Vit

      Wat ook opvalt is dat de werkelijk naam van W.H hier niet door de ballotage commissie komt

     5. Sealgaire

      Hij is Dopper en is uit hetzelfde soort hout gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het hem niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als deze dan onderuit worden gehaald geen reactie meer geven. Het feit dat hij nog geen permanente ban heeft, omdat hij bij vrijwel elke post die hij hier plaatst complete onzin uitslaat en de boel opstookt, mag gezien worden als een wereldwonder.

     6. Sealgaire

      Guusje mag vandaag niet, hij moet z’n ouderling plezieren.

   2. logisch denken

    QUOTE
    F.C. Labrouste 2 uur ago Beantwoorden

    In het licht van dit feit is ketelmuziek op z’n zachtst gezegd verdacht.
    END QUOTE

    De ketelmuziek is al jaren verdacht. Kent u de muziek nog bij Fortuyn die als minderwaardig mens werd weggezet door de politiek correcte elite ?

  2. santiago

   Wilders is de enige die wat kan veranderen in Nederland. Steun hem.

  3. DidiMadloba

   Als je een schuldige zoekt dan is dat de Tweede Kamer die nog steeds de strafbare feiten waar Wilders van wordt verdacht niet uit het Wetboek van Strafrecht heeft gehaald.
   De strafwet voorziet in de mogelijkheid dat de wet tijdens een proces wordt veranderd, en dan geldt de regeling die voor verdachte het gunstigst is, dus de nieuwe regeling bij strafverlichting.

   1. toetssteen

    @Madloba
    Sinds wanneer is het stellen van drie vragen strafbaar?

  4. Marija

   @PO, prettig dat wij nooit meer hoeven te twijfelen aan de geloofwaardigheid van onze regering.
   Hebben zich als totaal ongeloofwaardig laten zien.
   Liegen alsof het gedrukt staat, manipuleren en ontkennen zoals het hun uitkomt.
   Kortom MAFFIA en corrupt.

 10. santiago

  Het is die smerige baudet bijna gelukt om wilders kapot te maken, maar geert is er nog en komt sterker terug dan ooit.
  Baudet is een smerige minerva rat.

 11. Raveltje

  Wilders heeft in veel gelijk gehad en noemt de feiten bij de naam
  Dus eerlijk, daar mag ook een eerlijk proces tegenover staan.
  Maar het is wel oorlog, ook in Den Haag. Dus, sterkte Wilders!!

 12. Matig rechts

  Of je met de thema eens bent of niet.
  Het zijn toch dictator methodes om als regering een rechtszaak te beïnvloeden.

  1. DidiMadloba

   Praten met het OM is nog geen beïnvloeding. En de rechter beslist uiteindelijk.

   Het is allemaal vreselijk vergezocht.

 13. Peter Loosduinen

  Als vaststaat dat Opstelten Geert werkelijk een loer heeft willen draaien, moet Opstelten zelf strafrechtelijk worden vervolgd en de top van het Openbaar Ministerie ook.
  Dat wordt smullen !
  Ik verheug me nu al !!!

 14. DidiMadloba

  Weer zo’n wanhopige schreeuw om aandacht.

 15. ATministraitor

  Wilders heeft hier echt een punt. WTF is er gaande met de scheiding der machten ? Géén Amerikaanse toestanden hier a.u.b.

  Had van de VVD echter eigenlijk niets anders verwacht ..
  Ga maar eens na hoeveel corruptie binnen die partij naar boven is gekomen in de laatste tijd ….

 16. Saskia Haan

  Stelletje sadisten zijn het die Wilders nog steeds hiervoor aan het vervolgen zijn..en tegelijkertijd de Nazi’s rond deze Bevrijdingsdagen afspiegelen als beulen..ze zijn zelf geen haar beter ..

 17. Drees

  Wat een dom volk hier!
  Dat dit juist nu naar buiten komt heeft een reden.
  Dat Wilders z’n proces beïnvloed is, staat buiten kijf.

  Nu komt het:
  Hij zal om die reden zeer zeker niet vervolgd worden voor enige uitspraak, want: beïnvloed.
  Daarmee is hij ook zijn martelaarschap kwijt.
  Aanstaande verkiezingen: Daag Wilders….

 18. Sans Rancune

  Geert Wilders is van hetzelfde kaliber als Arnoud van Doorn. Het onmogelijke eisen van iets wat bij voorbaat al vasstaat dat het onhaalbaar is. Arnoud met zijn halalstrand en Geert met de enquête. Onrealistische politici.

  1. logisch denken

   Als er zoveel bewijs is dat een minister mogelijk dubbel spel gespeeld heeft is een enquete op zijn plaats. Dat de schuldigen dit niet zullen honoreren bewijst eens te meer dat klasse justitie in dit rariteiten kabinet tot standaard is verheven.

   Arnoud van Doorn wil ik nou klassificeren als politicus. Das een rariteit opzich.

 19. Lex

  Die meerderheid voor een parlementaire enquête die krijgt hij nooit daar zorgt het partij kartel wel voor.

  Jammer het word toch weer verder de zaak aanvechten bij de rechter. Nieuwe bewijzen dat moet ook zonder een parlementaire enquête lukken.

  Er ontstaat nu zoveel commotie dat het niet ondenkbaar is dat de zaak word geseponeerd.

 20. Godefroy France

  HOOP DAT DEZE HELD UITEINDELIJK HET GROTE GELIJK AAN Z’N KANT KRIJGT!!!!

  Indien bewezen fraude,,,,,, PEK EN VEREN VOOR RUTTE, OPSTELTEN, DEMMINK EN ALLE BETROKKENEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PVV EN FVD GEEF NEDERLAND Z’N NORMEN EN WAARDEN TERUG!!!!!!!!!!!!!!!

 21. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Boeing USA bouwde vliegtuigen in de Tweede Wereldoorlog die door de Duitsers werden overgeschilderd om Amerikanen mee te bombarderen die weer vlogen op gratis Shell brandstof terwijl de bemanning gratis Coca Cola dronk en Nazi Prinz Benno lag te wippen met een minderjarig snol…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.