snapshot7

YESYESYES! AD depressief: 'Heel veel NPO-programma's zullen verdwijnen!'

Geen categoriejun 06 2019, 10:00
Ach wat sneu nou toch.
Het Algemeen Dagblad is een tikkeltje depressief op het moment. De linkse krant vindt het namelijk maar niets dat de NPO op de schop wordt genomen. Als de plannen geïmplementeerd worden krijg je uiteindelijk immers dat NPO 3 feitelijk de regionale omroep wordt + jeugdprogramma's. De andere programma's die op het moment nog op NPO 3 uitgezonden worden zullen of moeten verhuizen naar NPO 1 of 2, óf ... ze zullen helemaal van de buis verdwijnen.
Bij het AD zijn ze daar allerminst blij mee:

Over het wel of niet meenemen van andere titels naar NPO 1 of NPO 2, zal een stevige discussie ontstaan. Het satirische Zondag met Lubach maakt vanwege de hoge kijkcijfers waarschijnlijk meer kans te overleven dan een spelprogramma als Hunted. Een ding is zeker: veel programma’s zullen verdwijnen.

Wat Lubach betreft: dat is inderdaad populair. Hartstikke leuk voor hem, natuurlijk. Maar de politiek moet zich afvragen of hij het niet minstens zo goed zou doen bij een commerciële omroep? Denken ze daar in Den Haag werkelijk dat Zondag met Lubach minder kijkers trekt als het uitgezonden wordt op RTL 4? Gekkigheid!

Afijn, hoewel er dus nog het één en ander verbeterd moet en kan worden is dit natuurlijk wel degelijk een stap in de goede richting. Jawel, het ongelooflijke is gebeurd: het kabinet Rutte-III doet zowaar iets goed.

Nog even en varkens kunnen vliegen.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten