Arjen Lubach video: beter in bed. Baudet kan er wel om lachen

Toen de SP met een spotfilmpje kwam over ‘Hans Brusselmans’ vond links het walgelijk en not done. Nu is Arjen Lubach met een nieuw nummer gekomen met een video genaamd: beter in bed. Samenvattend: Lubach zou beter in bed zijn dan Baudet. 

Een komische video over een politiek figuur moet kunnen, althans dat is mijn mening. Dat links Nederland zo verontwaardigd deed over de Hans Brusselmans video was typisch, kritiek op de EU mag simpelweg niet. Een spottende muziekvideo over Baudet is natuurlijk hilarisch aldus links én rechts.

Natuurlijk zijn zulke video’s flauw en Arjen Lubachs obsessie met Baudet wordt ook steeds openlijker maar de video an sich is zeer grappig.  Met hier en daar zeer treffende en komische zinnen die het woordgebruik van Baudet perfect imiteren:

Ik ben de messias, dus je wacht tot ik kom”

Zulke spottende filmpjes of grappen moeten zeker kunnen van cabaretiers. Zonder humor zou het maar een saaie boel zijn. Zelfs Baudet kan er wel om lachen en laat zien dat hij best over wat zelfspot beschikt:

Goed om te zien dat Baudet hier de humor wel van kan inzien! Nu is het te hopen dat de moreel verheven linkse politici ook eens zelfspot tonen, want tot op heden ontbreekt het daaraan.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. ZiggyStardust

  Looool!!! Lag echt dubbel. Lubach heeft echt humor! Vraag me alleen wel af of hij er geen gezeik mee krijgt door het wegzetten van vrouwen als objecten.

 2. EU kok

  Bart vergelijkt het werk van een cabaretier met dat dat een politieke partij in verkiezingstijd. Tuurlijk, zeer vergelijkbaar.
  Bart, die komt er wel bij DDS.

 3. Jannes82

  Ik vond het al vreemd dat er geen aandacht was voor de muziekvideo bij dds, hij is al dagen uit. Eerst wachten op een reactie van Baudet?

  Overigens gaat de vergelijking tussen het filmpje over Brusselmans en dit filmpje niet op. De muziekvideo is grappig en gemaakt door een cabaretier. Ik weet zeker dat Baudet dit soort aandacht juist fijn vindt. Het filmpje over Brusselmans is niet grappig en gemaakt door een politieke partij. Het is op spottende toon.

  Overigens is het geen nieuw nummer. Hij speelt het al een meer dan een jaar in zijn conference. Lubach de laatste tijd niet gevolgd, maar als cabaretier die zich focust op de politiek moet hij het natuurlijk over Baudet hebben. Net zoals alle comedians in Amerika het over Trump hebben. Het is bijna een verplichting zijn kleurrijke figuren die eruit springen.

  1. Original NL

   Quote…Het filmpje over Brusselmans is niet grappig …..
   Idd dat is te zwak uitgedrukt…..het is hilarisch!!

 4. Lao Tse

  Het filmpje van de SP over Hans Brusselmans betrof een smerige leugenachtige politieke aanval waar de SP door de kiezer terecht zwaar voor is afgestraft.

  Het filmpje van Lubach betreft vrolijke humor van een cabarettier.

  Het is pijnlijk dat Bart Reijmerink dit onderscheid kennelijk niet doorgrondt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.