Arjen Lubach video: beter in bed. Baudet kan er wel om lachen

Geen categoriejul 06 2019, 18:00
Toen de SP met een spotfilmpje kwam over 'Hans Brusselmans' vond links het walgelijk en not done. Nu is Arjen Lubach met een nieuw nummer gekomen met een video genaamd: beter in bed. Samenvattend: Lubach zou beter in bed zijn dan Baudet.
Een komische video over een politiek figuur moet kunnen, althans dat is mijn mening. Dat links Nederland zo verontwaardigd deed over de Hans Brusselmans video was typisch, kritiek op de EU mag simpelweg niet. Een spottende muziekvideo over Baudet is natuurlijk hilarisch aldus links én rechts.
Natuurlijk zijn zulke video's flauw en Arjen Lubachs obsessie met Baudet wordt ook steeds openlijker maar de video an sich is zeer grappig. Met hier en daar zeer treffende en komische zinnen die het woordgebruik van Baudet perfect imiteren:

Ik ben de messias, dus je wacht tot ik kom"

Zulke spottende filmpjes of grappen moeten zeker kunnen van cabaretiers. Zonder humor zou het maar een saaie boel zijn. Zelfs Baudet kan er wel om lachen en laat zien dat hij best over wat zelfspot beschikt:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1147483273033068545
Goed om te zien dat Baudet hier de humor wel van kan inzien! Nu is het te hopen dat de moreel verheven linkse politici ook eens zelfspot tonen, want tot op heden ontbreekt het daaraan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten