Arnold Karskens: “Frans Timmermans is medeverantwoordelijk voor 15.000 verdrinkingen in de Middellandse Zee”

Daarom vindt hij het buitengewoon onwenselijk dat de PvdA’er mogelijk hoofd van de Europese Commissie wordt.

Gisteren berichtten wij dat Donald Tusk PvdA’er Frans Timmermans vrijwel zeker steunt. Zoals iedereen weet wil Fransje graag voorzitter worden van de Europese Commissie, dat is veruit het machtigste orgaan van de Europese Unie.

Een tijdlang leek het er echter op dat de Duitser Manfred Weber die functie toebedeeld zou krijgen door the powers that be. Zo werd hij onlangs publiekelijk gesteund door Jean-Claude Juncker. Weber lijkt op een zijspoor gezet te zijn. Hij wordt waarschijnlijk voorzitter van het Europees Parlement. En dus staat de deur wagenwijd open voor Timmermans.

Hoewel ons als Nederlanders continu verteld wordt dat we heel, heel, heel trots moeten zijn als Timmermans die functie inderdaad binnensleept denkt journalist Arnold Karskens daar heel anders over. Lees deze tweet maar:

“Frans Timmermans is politiek medeverantwoordelijk voor [meer dan] 15.000 verdrinkingen in [de Middellandse] Zee sinds 2014,” aldus Karskens. “Hij kijkt niet op een dode meer of minder. Zo’n man als hoofd Europese Commissie is gewoonweg eng.”

Timmermans’ vrienden van de PvdA, in Den Haag, en in Brussel zullen deze kritiek ongetwijfeld niet waarderen, maar daar heeft Karskens duidelijk lak aan. Ondertussen heeft zijn tweet al meer dan 500 likes gekregen van andere Twitteraars en meer dan 200 retweets.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

109 reacties

 1. Ritter

  Hoe aantrekkelijker je het maakt voor de illegalen om naar Noord/West Europa te reizen des te meer zullen de reis wagen. En “gratis geld” ( ons sociaal stelsel) heeft een grote aanzuigende werking.

  Hetzelfde met de illegale massa immigratie naar de VS vanuit Midden-Amerika.

  De Democraten in de VS bieden nu illegalen gratis gezondheidszorg aan (terwijl Amerikanen die belasting betalen dit niet hebben) en in bepaalde staten worden illegalen beschermd tegen uitzetting. Zelfs criminele illegalen. Ook mogen illegalen hun rijbewijs halen in bepaalde staten en dat soort voordeeltjes.

  Ook weigeren Democraten z.g. “loopholes” in de wet ( wat illegale migratie betreft) de repareren waarbij een effectieve aanpak van illegale migratie niet mogelijk is. (b.v. het z.g. “catch and release” en Birthright )

  Het gevolg van dit alles is dat de stroom illegalen vanuit Midden-Amerika enorm aanzwelt omdat de reis naar de VS grote materiële/financiële voordelen bied als het de illegaal eenmaal lukt de VS binnen te komen.

  Het “gratis geld” heeft een enorme aanzuigende werking. En zolang dat blijft zullen de illegalen blijven komen.

 2. Kretoloog

  Hopelijk houden Hongarije, Polen, Slovakije en Tsjechië hun rug recht en poot stijf: Geen Frans Timmermans als voorzitter van de Europese Commissie.

  En Donald Tusk is een idioot. Altijd al gevonden, nu heeft hij zelf het bewijs aangedragen.

  1. Heinz

   Bent u nu ineens voor de Oost Europeanen ? In de regel zijn het toch gelukzoekers en gauwdiven ?

   1. dario

    Als je niet weet waar het over gaat kun je beter je mond houden ketchup

  2. Vliegenvanger

   ++++++++++

 3. Agios

  Tja, het is tamelijk scherp omschreven, maar daar zullen de linksaffers wel aan gewend zijn. Zij doen zoiets continue bij onder andere Thierry Baudet. Natuurlijk zullen ze zeggen dat dat iets heeeel wat anders is.

 4. tonna

  Frans Timmermans is dè grote vijand en een enorm groot gevaar voor autochtoon Nederland/EU,hij is een manisch voorstander van de illegalen en immigranten toestroom!
  Ook het klimaatakkoord staat onder zijn waanzinnige aandacht,deze man mag absoluut géén macht krijgen!

  1. Julian

   Door dit te schrijven geef je overduidelijk blijk van het niet weten van de standpunten van Timmermans. Je volgt gewoon de grote meute in je afkeer van Timmermans zonder je ooit verdiept te hebben in zijn standpunten en uitspraken. Dus weer een dom schaap.

   1. Peter Oudshoorn

    Julian geeft in ieder geval aan dat de grote meute een afkeer heeft van Timmermans. Treffend en juist Julian!

   2. Mars020

    Timmermans is te soft voor zo’n positie. Op die plek moet iemand zitten, die niet alleen maar naar links kijkt.

 5. EU kok

  Frans Timmermans is medeverantwoordelijk voor 15.000 verdrinkingen in de Middellandse Zee omdat………………………
  .
  Een beschuldiging zonder onderbouwing en DDS incl reageerders staan zonder enige vorm van nadenken ja te knikken.
  Waarom ?
  Omdat het hun politieke correctheid is.

  1. Hans Brusselmans

   Spreek voor jezelf joh boerenlul of heb je het hen allemaal persoonlijk gevraagd?

  2. tonna

   @kok
   OMDAT?
   Omdat het pamperen wordt geprolongeerd en gestimuleerd zoals bv Sea-Watch3 onder Nederlandse vlag!

  3. toelos

   ook jij bent medeverantwoordelijk we zien jewel in den haag bij het strafhof wat hilarish

  4. Agios

   Kom jij eens met een goede onderbouwing van alle beschuldigingen aan het adres van Baudet. Dan pas mag je iets zeggen over het feit dat anderen iets niet zouden onderbouwen. Steeds weer die linkafterugvragen die werkelijk kant noch wal raken.

   1. EU kok

    Baudet door het stof om ‘huilvraag’ aan Rutte:
    Ik schrok er zelf van

    Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet is gisteravond in het tv-programma Café Hendriks & Genee door het stof gegaan voor zijn ‘huilvraag’ aan premier Mark Rutte tijdens hun debat vlak voor de Europese verkiezingen. ,,Ik schrok er zelf van. Ik had dit niet zo moeten doen.”

    Tijdens het debat op 23 mei vroeg Baudet de minister-president wanneer hij voor het laatst had gehuild. Rutte antwoordde toen: ,,Toen mijn zus overleed, vier jaar geleden.’’ Baudet reageerde daarop: ,,Vier maanden geleden. Gecondoleerd.’’ Vervolgens viel de zaal stil.

    Baudet had naar eigen zeggen eigenlijk willen vragen wanneer Rutte voor het laatst ontroerd was geweest. ,,Ik zie altijd maar die pokerface van die man. Na negen jaar minister-presidentschap ken ik die man nog steeds niet’’, aldus de politicus gisteravond in het programma van Hélène Hendriks en Wilfred Genee.

    De politicus zegt nu dat hij schrok van zijn eigen vraag. ,,Ik raakte er zelf ook een beetje van van mijn à propos.’’
    .
    Daarom heb ik kritiek op de Nationale Draaikont.
    Politiek ongeleid projectiel.

    1. Peter Oudshoorn

     Onzinnig voorbeeld EU kok. Zelfs voor jouw doen.

    2. Frets

     slap cockje, met ‘ck’

  5. peetjoh. k

   Dds heeft gelijk. Hij is een moordenaar. Dat jij dat niet ziet zegt wat over je IQ. En al die doden boeien hm niet. Het gaat alleen maar over meer meer meer geld macht aanzien. Die doden in de Oekraïne na zijn bullshit op dat plein. De mensen die verdrinken omdat ze denken dat hij ze asiel gaat geven.

  6. logisch denken

   Ben je zo slecht op de hoogte over de loterij met verblijfsvergunnigen ? Als je iets organiseert moet je het goed doen anders ben je strafbaar.

   links is verantwoordelijk voor de stromen o.a door telkens een generaal pardon af te roepen. Wat begrijp je niet ? Zijn feiten voortkomend uit jouw politieke correctheid. Neem is verantwoordelijkheid voor je daden.

 6. Meriadoc Brandebok

  De tragiek van veel journalisten die zich bekeren tot het rechtspopulisme is dat zij radicaliseren en eindigen in de marge.

  1. Hans Brusselmans

   Alleen tragische linksnaffers zoals jij vinden dit maar hoor, en dit komt hoofdzakelijk omdat de feiten niet door jullie kunnen worden weerlegd!

  2. fockingworst

   @meriadoc brandewijntrol is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
   Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
   De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
   Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

  3. Kretoloog

   Het is maandag. De zondagsrust voor Guus Bokkelul is voorbij. Hij mag weer achter de computer. En daar komen zijn kleuterbijdragen al. Nu is het alleen nog wachten op de steun van de huistrollen voor het ventje.

   1. Meriadoc Brandebok

    Beroepstrol Kretoloog is weer gearriveerd.

    1. Frets

     week aftreksel, sneeuwvlokje en bejaarde pisvleksupporter

    2. Peter Oudshoorn

     Meriadoc is duidelijk een van de zwakkere AIVD-trollen. Het zou me verbazen als men hem nog veel langer handhaaft. 🙂

     1. Meriadoc Brandebok

      Het valt me van je tegen dat je in dit gezuig meegaat, Peter.

     2. Frets

      Guusje Glijmiddel heeft gister weer uitgebreid kunnen ‘dienen’

    3. dario

     jij ook zie ik tja maandag he hoe is het met je reet ???

    4. Mars020

     Er zijn hier alleen maar linkse trollen. Die zijn te achterlijk om te schijten en leven op kosten van de staat. Ze zijn groot fan van Afrikaanse klaplopers, omdat ze zelf ook misbruik maken van de sociale voorzieningen. Zeg maar, soort zoekt soort.

  4. logisch denken

   rechtpopulisme bestaat niet , rechts reageert op het linkspopulisme. Meestal inhoudelijk en realistisch maar dat doet het linkse kamp altijd pijn. Links is erg slecht in het ontvangen van reacties op gevoerd beleid

   1. Meriadoc Brandebok

    Rechtspopulisme bestaat wel degelijk. Sla de encyclopedie er maar eens op na. Het linkspopulisme bestaat ook, tegenwoordig vooral uitgedragen door de Socialistische Partij.

    1. Kretoloog

     “Sla de encyclopedie er maar op sla”. Mhuwahaha.

     De encyclopedie! Mijn God, het ventje leeft nog in een vorige eeuw. Zou Guusje ook nog knickerbockers dragen?

 7. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

  Volgevreten Frenske is nog voor nog veel meer verantwoordelijk…islamiseren van Europa, onbegrensd zakken vullen op kosten van de blanke belastingbetaler, het mondkapje, likken aan de anus van Sjaan Kloot J. enz

 8. Peter Oudshoorn

  Vooropgesteld: ik vind Timmerfranske een achterlijke boerenlul en een nitwit. Maar als je hem medeverantwoordelijk acht, geldt dat ook voor alle andere europarlementariers, ambtenaren, regeringsleiders en beleidsmakers die voor een open immigratiebeleid zijn. Hoewel in essentie juist, maakt het de redenering van Karskens toch tamelijk bizar.

  1. Hans Brusselmans

   Eens, en naar mijn bescheiden mening zal Karskens dit ook met je eens zijn, in principe is iedereen medeschuldig die instemmend hebben staan knikken om al die dobbernegers maar op te vangen zo her en der.

  2. EU kok

   Quote : Hoewel in essentie juist, maakt het de redenering van Karskens toch tamelijk bizar.
   .
   Waar leest u Karskens redenering?

   1. Frets

    cockertje, met ‘ck’

  3. logisch denken

   Hij is hypocriet tot op het bot en is niet te beroerd om zaken onder de pet te houden. Vannacht heeft hij geprobeerd de draaiende camera’s te stoppen bij zijn pogingen de Bulgaren te paaien. Een erg vies gluiperig mannetje

 9. Beukman

  Vroeger waren mensen nog verantwoordelijk voor hun eigen daden.
  Tegenwoordig, met de opkomende slachtoffercultuur, mede uitgedragen door die slachtofferpartij bij uitstek, de PVV, is alles altijd de schuld van een ander, bij voorkeur van een linkse persoon of groepering.

  Ik heb hier op DDS zelfs mogen lezen dat Breivik een slachtoffer is, en de daders de door hem uitgeroeide kinderen alsmede de gehele sociaaldemocratie.
  Laten we het maar Umwertung aller Werte noemen.

  1. logisch denken

   net zoals volkert het slachtoffer was van de linkse indoctrinatie ? schei toch uit met dat slappe linkse gelul en neem verantwoordelijkheid voor je eigen daden en uitspraken. De kogel kwam van links en het cordon sanitaire om 1,4 miljoen kiezers heen komt ook van links.

   Nog wat inhoudelijks te melden verder ?

   p.s lees het partijprogramma nog eens door van de pvv want kennelijk heb je geen idee wat erin staat . roeptoeter

   1. Beukman

    Natuurlijk @Denk, in Engeland hebben verdachten van moord en doodslag er een handje van om “het systeem” de schuld te geven van hun misdaden als ze voor de rechter staan. Maar nog altijd was het hun hand die het moordwapen vasthield. Of ga je nu ook “het systeem” de schuld geven, en aldus de verantwoordelijkheid weghalen bij de werkelijke dader?

    Wat de Partij van de slachtoffers betreft: een deel van de aanhang bestaat uit een stelletje losers: eeuwig zeiken op Den Haag, Timmerfrans en moslims, maar nooit eens bij zichzelf te rade gaan en de schouders eronder zetten.

    Ben jij er ook zo-een, angsthaas? Je moet me nog steeds uitleggen waar ik kan terugvinden dat GL het gedachtengoed van Mao steunt, en waar staat dat de partij vroeger aanhanger van Pol Pot was.

    1. logisch denken

     groen links heeft openlijk zijn sympathie uitgesproken over pol pot en mao. Doe eerst onderzoek alvorens je iets wil ontkrachten. Je zit toch op internet ? Groen links heeft ook banden gehad met leden van rara waarvan er 1 oprichter was die nog steeds deel uitmaakt van het kader van groen links .

     omdat ik je feiten aanlever ben ik een angst haas 🙂 🙂 🙂

     De logica van een linkse populist ongehinderd door enige kennis

     1. Beukman

      Jij beweert iets, @Denk, dan moet je ook met een bron komen als iemand die bewering in twijfel trekt.
      Jij beweert dat GL het gedachtegoed van Mao steunt, en dat de partij vroeger aanhanger van Pot was.
      Aangezien GL meer dan 10 jaar na het regime van Pot werd opgericht en zo’n 15 jaar na het verscheiden van Mao, zou ik graag een bron van je zien.

     2. logisch denken

      beukman ik moet helemaal niets , ga lekker de interviews met vriendje rosenmuller en duyvendak nakijken en zelfs jij kan het dan vinden.

      Als je de uitspraken niet kent heb je kennelijk een groot deel van het politieke debat gemist van de afgelopen decennia . Ben je nog zo een broekkie 🙂

     3. Beukman

      @Denk
      Rosenmöller, om maar iemand te noemen, zat zeer vele jaren voordat GL überhaupt bestond een tijdje bij een maoïstische splinterpartij.
      Wat maak jij ervan: “GL steunt het gedachtengoed van Mao.”

      Aangezien Geert ooit een aanhanger van de PSP was, kunnen we dus stellen dat de PVV een knettersocialistische extreem-linkse partij is. En hetzelfde geldt voor Rita Verdonk en haar TON: Verdonk was zelfs actief binnen de PSP.

      Nee vriend, áls je dat sleetse guilt-by-association trucje per se wil toepassen, doe het dan wat minder opzichtig.

     4. logisch denken

      veel plezier met je zoektocht
      Zet de wapenfeiten nog even op een rijtje voor je

      duyvendak , rara , makro branden , bomaanslag minister ,
      pol pot , vrijheidsstrijder , niet begrepen , moet steunen
      mao , geen communisme , goede vorm

      doe je best he , zelfs jij kan het ,

     5. Beukman

      Wat heeft GroenLinks daarmee te maken, @Denk?
      Waar staat dat GroenLinks het gedachtengoed van Mao en Pot steunt?

      Misschien is dit het moment om je beweringen in te trekken. Denk daar even over na.

     6. logisch denken

      veel plezier met je zoektocht
      Zet de wapenfeiten nog even op een rijtje voor je

      duyvendak , rara , makro branden , bomaanslag minister ,
      pol pot , vrijheidsstrijder , niet begrepen , moet steunen
      mao , geen communisme , goede vorm

      doe je best he , zelfs jij kan het ,

     7. Beukman

      Als ik jou was zou ik op z’n minst je nick veranderen, @Denk. Zonder die nick maak je jezelf al belachelijk genoeg.

     8. logisch denken

      veel plezier met je zoektocht
      Zet de wapenfeiten nog even op een rijtje voor je

      duyvendak , rara , makro branden , bomaanslag minister ,
      pol pot , vrijheidsstrijder , niet begrepen , moet steunen
      mao , geen communisme , goede vorm

      doe je best he , zelfs jij kan het , kom op nou

     9. Hans Brusselmans

      Je vergeet nog iets logisch denken, de moord op Pim gepleegd door een prominent Groen Links lid Volkert van der Graaf geheten!

     10. Beukman

      “pim” zat zelf bij GroenLinks, @Brusselhans. Het was dus een gevalletje zelfmoord.

     11. Hans Brusselmans

      Lul niet zo dom joh Beukmans.

     12. logisch denken

      @beukman

      wat ben je een enorme stakker
      wars van de waarheid en een populist van ongekende omvang. Een ware linkse despoot

     13. Beukman

      Bovendien is “pim” medeverantwoordelijk voor de moord op Els Borst. Hij demoniseerde haar door haar te vergelijken met Pol Pot.
      “pim” had dus bloed aan zijn handen op het moment dat hij zelf ter aarde stortte.

     14. Vit

      Jeetje Beukman jij zit in een wel héél aparte denkwereld.

     15. EU kok

      2 Quotes van Brusseldinges:
      een prominent Groen Links lid Volkert van der Graaf geheten!
      Lul niet zo dom joh

     16. logisch denken

      we proberen je te evenaren maar dat valt niet mee joh , je bent erg goed cock

     17. Beukman

      @Vit merkt op:
      Jeetje Beukman jij zit in een wel héél aparte denkwereld.

      Dat kan je wel stellen, @Vit.
      Ik ben even in de denkwereld gekropen van de potsierlijke potser met de al even potsierlijke nick @logisch denken, die zonder met zijn ogen te knipperen beweert dat GroenLinks aanhanger is van het gedachtengoed van Pol Pot en Mao. Overigens zonder ook maar een begin van een poging te ondernemen om zijn bewering hard te maken.

     18. logisch denken

      ga je werk nou maar doen beukman en zoek even uit waar de de kopstukken van G roots L iegen hun symphatieen hebben liggen.

      linkse populisten horen het niet graag maar als je openlijk pol pot een veer in zijn reet steekt ben je erg ziek in je bovenkamer

      kom op , slechts 2 zoekopdrachtjes dan mao en pol pot

     19. Hans Brusselmans

      Beukman probeert altijd de bijdehante rakker uit te hangen terwijl hij in wezen een stakker is, Pim Fortuyn vergeleek Els Borst niet met Pol Pot lullo, maar stelde dat Borst door haar wachttijd beleid meer slachtoffers op haar naam had dan Bin Laden!
      En daar had hij groot gelijk in…..

     20. Beukman

      Je kan spartelen tot je een ons weegt @Denk, maar nog steeds heb je niet hard gemaakt dat GL het gedachtengoed van Pot en Mao steunt.

      Nu ik even in jouw gedachtenwereld heb vertoefd, begrijp ik dat jij ook vindt dat de PVV een extreem-linkse partij is, Geert is immers aanhanger geweest van de PSP.

     21. Beukman

      Daarmee vergeleek hij Borst wel degelijk met Pot, @Brusselhannes. Maar dat niet alleen: hij beweerde impliciet dat Els meer dan 4 miljoen slachtoffers heeft gemaakt.

      Enfin, we weten hoe het met Els is afgelopen. Dat is volgens @logisch denken (ik verzin die nick niet) de schuld van “pim”, want volgens @logisch denken zijn mensen niet zelf 100 procent verantwoordelijk voor hun eigen handelen.

     22. Hans Brusselmans

      Google maar eens op Pim Fortuyn Els Borst Osama Bin Laden eigenwijze zakkenwasser!

     23. Beukman

      Foutje van mij, @Brusselhannes, Pim vergeleek Els niet met Pol maar met Bin, en schoof haar en passant de dood van een paar duizend mensen in de schoenen.
      Zo werkt dus die slachtoffercultuur van anderen overal de schuld kan geven.

      Maar misschien kun jij me vertellen waar in het programma van GroenLinks staat dat die partij het gedachtengoed van Pol en Mao steunt, want mijn vriend “logisch denken” blijft in gebreke.

     24. Vit

      @Beukman

      “Dat kan je wel stellen, @Vit.
      Ik ben even in de denkwereld gekropen van de potsierlijke potser met de al even potsierlijke nick @logisch denken, die zonder met zijn ogen te knipperen beweert dat GroenLinks aanhanger is van het gedachtengoed van Pol Pot en Mao. Overigens zonder ook maar een begin van een poging te ondernemen om zijn bewering hard te maken.”

      Ahh het was cynisch bedoeld, gelukkig maar.

    2. dario

     Ik bemerk dat beukje steeds verder door de mand valt, Els Borst wordt er al bij gehaald sneuer kan het niet worden hahahaahaha

     1. Hans Brusselmans

      Om precies te zijn stelde Pim Fortuyn dat Els Borst een groter gevaar voor de Nederlandse volksgezondheid vormde dan Osama Bin Laden, Beukmans lult gewoon uit zijn ongewassen Amsterdamse nek met zijn Pol Pot verhaal!

     2. Frets

      fuckman is een zuigertje

  2. Bosche draak

   Als je bedoelt dat Breivink door z’n moeder gruwelijk werd misbruikt en z’n vader door de draconische gynocentrische wetten van het land zijn kind niet kon opeisen?
   En dat daar geen enkele informatie over werd vrijgegeven?

   Dat was inderdaad al eens gezegd hier, en weet je ook waarom ouwe opstoker?
   Een gevalletje oorzaak——-gevolg
   Het was echt niet zo dat Breivink op een dag wakker werd en besloot een slachting aan te gaan.
   Het praat het zeker niet goed, maar geeft de situatie net wat anders neer.
   Dat zijn slachtoffers de daders zijn is ridicule kletspraat als je dat gelooft ben je niet goed bij je hoofd.
   En dat je de PVV als slachtoffer partij tracht neer te zetten terwijl zij juist altijd hebben gewaarschuwd voor de gevolgen van het doorgeslagen migratiebeleid laat alleen maar zien wat voor een stiekem stoker je bent.

  3. Frets

   donder toch op met je breivik, fuckman! zuigsmoel!

   1. Heinz

    Bent u autodidact stukjesschrijver ?

    1. dario

     moet jij geen gas maken bloksnor donder op

    2. Frets

     het is een inhoudsloos wezen die hier alleen wat lucht loslaat

 10. peetjoh. k

  Hij is ook verantwoordelijk voor de oorlog in Oekraïne. Dit is de hitler van de 21ste eeuw. Jammer dat al die linkse deugneuzen het niet inzien.

 11. Julian

  Ooit kon je nog wel eens Karskens op goed journalistiek werk betrappen. Maar nu is hij geradicaliseerd..

  1. Hans Brusselmans

   De man is in het geheel niet geradicaliseerd, de man brengt feiten die niet in jullie straatje passen en niet weten te weerleggen!

   1. EU kok

    Quote : de man brengt feiten die niet in jullie straatje passen en niet weten te weerleggen!
    .
    Een mening welke met uw gedachten overeenkomsten heeft is geen feit.
    Een feit kan niet weerlegt worden, een mening wel.

    1. Agios

     Inderdaad, een feit kan niet weerlegt worden. Daarom weten we langzamerhand wel dat links er niet is om de problemen op te lossen en wel omdat links het probleem zelf is.

     1. EU kok

      Dank voor de bevestiging, gevolgd door uw mening.

     2. Frets

      cockje met ‘ck’

  2. Meriadoc Brandebok

   Zeer juist.

   1. Frets

    Nee Guusje Glijmiddel, je zwetst

  3. Roughwood

   Wat is dat toch? Die onzinnige en paniekerige linkse stuipen wanneer men wordt geconfronteerd met de hen onwelgevallige harde realiteit. Acuut gevolgd door de standaard wegkijk- en deugreflex. Voer voor psychologen. Om te beginnen een cursusje ‘hoe activeer ik mijn realiteitszin en aanvaard ik de werkelijkheid.’ dan maar? Hard nodig voor veel links volk gezien de aperte onzin die hier online wordt geslingerd!

 12. Marija

  Ik hoop dat Frans Timmerman deze functie niet krijgt.
  Vanaf de ramp met MH17 wantrouw ik zijn bedoelingen.
  Ik ken hem niet persoonlijk maar hij lijkt mij een narcistisch figuur die voor zijn eigen voordeel gaat.
  Het liefst zag ik hem in geen enkele belangrijke functie in de EU, maar de vele halvegaren die daar de baas spelen zijn misschien nog erger.

  1. logisch denken

   meneer vroeg vannacht om de cameras maar even te stoppen want het handen schudden met de bulgaren kon wel eens verkeerd uitgelegd worden. Verachtelijk mannetje

  2. Heinz

   Ik ken u ook niet, maar bij mij komt u over als een persoonlijkheid met een brede belangstelling.

 13. logisch denken

  Heel het linker kamp is verantwoordelijk voor de doden onder de vluchtelingen. Als je immers een tombola organiseert ben je als organisator verantwoordelijk voor het verloop. Als je geen strakke organisatie neerzet vallen er doden. Iedereen zou daar normaal gesproken op afgerekend worden en de kranten zouden bol staan.

  Echter de tombola met verblijfsvergunningen wordt omgezet in zogenaamd liefdevol nuttig werk en wordt bekrachtigd door af en toe een dramatisch fototje terwijl juist die mogelijke kans op een verblijfsvergunning de oorzaak is van de economische vluchtelingen.

  merkel riep ” wir schaffen das ” en heeft nog een schepje er bovenop gedaan zodat het een pittige klus wordt de tombola nu te begeleiden en in juiste banen te leiden. Het is een directe verantwoordelijkheid van linkse regeringsleiders dat dit zo uit de hand is gelopen

 14. rexm

  Als men de zaak eens goed analyseert, is de EU clan gewoon een EU maffia organisatie.
  Er zitten teveel Duitsers of halve Duitsers in, ook nog een afkomstig, die met alle water gewassen is van de ex DDR.

  1. Heinz

   Verklaar u nader !

 15. Ad Fundum

  Vreemde gewoonte om landgenoten, Timmermans, te downplayen. Corn. Tromp wordt bejubeld, er hangt een schilderij over hem in het rijksmuseum. Piet Hein, zijn naam is klein, een standbeeld.
  Waarom dan Timmermans de swarte Piet ?

  1. logisch denken

   tja , volg de berichtgevingen , timmerfrans is een schijnheil , hypocriet figuur en een ordinaire linkse zakkenvuller ! standbeeld ? hahahahaha , mag hopen dat het direct van de sokkel gaat zoals bij alle andere dictators

   1. Vanduinen

    Mee eens, @logisch denken, alle standbeelden weg, schilderstukken enz. Beeldenstorm, nu !

 16. DidiMadloba

  Karskens zet de boel op zijn kop, want juist mensen zoals hij hebben er bezwaar tegen om vluchtelingen in gammele bootjes behulpzaam te zijn.

  1. logisch denken

   ja dat klopt , hij haalt ze liever op in een luxe touringcar met verzorging all-inclusieve

 17. Siemien

  Klopt Timmerfrans is verantwoordelijk daarvoor, maar Nederlanders kennende zullen wij excuses maken en als het aan SS ook nog even genoegdoening.. hè Nederlandertjes

  1. logisch denken

   uiteraard , alles om de gutmenschen te plezieren

 18. Esther

  Niemand is verantwoordelijk voor de verzopen Afrikaanse asielzoekers in de Middellandse Zee, dan alleen de Afrikaanse asielzoekers zelf….
  Dus maak je niet zo druk dat er zoveel asielzoekers zijn verzopen……..Als zij levend aan land waren gekomen dan hadden zij bij ons aanslagen gepleegd en slachtoffers gemaakt….Wie weet aan wat voor gevaar wij ontsnapt zijn….
  Volgende keer zal ik hen wel een boekje met zweminstructies toegooien als hun dobberboot omslaat in de Middellandse Zee…..

 19. TheovdWal

  Ja, klopt wel die bewering. Als je een open grenzen politiek voert en samen met Merkel iedereen en z’n moeder uitnodigt om hier te komen en je verstrekt geen adequate middelen, dan ben je in feite mede-verantwoordelijk wanneer er onderweg een zooitje verzuipen.

 20. Rosasolis

  Voordelen en nadelen van F. Timmermans:
  1. Voordelen: hij heeft een jarenlange ervaring als de vice-voorzitter van de EU assembly gehad, en weet hoe het werkt, en kent zowel de goede en zwakke punten tussen al de EU landen.
  2. Hij is een goede, duidelijke spreker die opkomt voor de EU.
  3. Er zijn geen bewijzen van corruptie tegen Timmerman.
  4. Hij is geen vurige mens, maar heeft bewezen dat hij met anderen vriendelijk om kan
  gaan. Heeft dit eigenschap in deze tijd geen waarde meer?
  Negatieve punten:
  1. De EU moet heel veel sterker en belangrijker in de hele wereld worden. We hebben talentvolle mannen en vrouwen die echt voor de EUROPESE UNIE willen opkomen
  en niet alleen voor eigen socialistisch partij. Maar dit geld ook voor alle partijen.
  Het gaat niet goed met de zo-geheten Christelijke partij van Hongarije, die weinig interesse in de EU toont, behalve subsidie geld ontvangen. Bah!
  2. Hopelijk zou Timmermans beseffen dat niet alle arbeiders door heel Europa socialisten zijn. De jonge mensen willen wat meer aandacht en een beter salaris krijgen voor hun vaak eenvoudige, en soms zware werk, dan wat ze nu krijgen.
  3. Wat gebeurt met subsidie en rechten voor studenten uit oost-Europa. Waarom moest de prachtige Europa Universiteit van Hongerije verdwijden…voor geen enkele reden! Behalve dat Orban jaloers was op zijn vroegere geld schieter uit Amerika, die ook uit Hongaarse afkomst was.
  4. Liefst zie ik dat de zeer corrupte regering van Hongarije onder leiding van Orban,
  morgen vaalt…maar wat doet Timmermans met dit corrupte Hongaarse pseudo
  christelijke regering die op een VRESELIJKE manier de mensenrechten schendt?
  De primitieve regering van Orban slaat de vluchtelingen kampen nog steeds dicht, en wil ook geen medewerking geven om aan deze echte Syrische vluchtelingen terug te sturen naar hun thuisland Syrie. Velen zijn christenen. Wat er wel gebeurt is dat heel vroeg ’s morgens mannen langs die kampen komen om de lijken van mannen, vrouwen, en kinderen op te ruimen!!! Dus moeten ze blijven sterven in die vreselijk kampen..terwijl de regering van Orban nog steeds EU geld subsidie krijgt…voor wat!!! En triest is het dat de gewone bevolking dit ook ziet, en fotos steurt naar de redacties van vele kranten. Dit vreselijke Hongaarse dictator maakt alleen misbruik van onze
  Europese Unie om nog meer subsidie te winnen, terwijl zijn regering de aller ergste onmenselijke vormen van mensen discriminatie handhaaft!
  Zou Timmerman durven de krankzinnige regering van dictator Orban tegen te gaan?
  Hoe lang zal het doorgaan dat Hongarije subsidie van de EU zal kregen… voor wat?
  Hun geweldige moderne Europa Universiteit in Boedepest moest zomaar gaan sluiten voor geen enkele reden. Geen enkele corruptie. Het probleem was dat dit zeer hoog-geschoolde Europese universiteit docenten en leerlingen steunde die het beleid van mensen rechten steunden en ook de rechten van onze Europese Unie. Dit Europese Universiteit bestaat nog steeds en is nu in Wenen gevestigd, en krijgt steeds meer aanmeldingen van vele studenten vooral uit oost-Europese EU landen.

  1. C.A.Barstow

   @Rosasolis:

   Orban is een geweldige anti EU strijder die alle neanderthalers uit de woestijn buiten zijn land houd, hij ziet het gevaar naderen en neemt volkomen terecht zijn maatregelen, mijn steun heeft hij net als alle andere anti EU presidenten.

 21. Lao Tse

  Die arme Arnold, hij plaatst zichzelf buiten elke redelijke discussie en komt nergens meer aan de bak.

  Het Micha Kat- en Joost Niemöller-syndroom.

  1. Mariposa78

   VHl GTSSDM, ik zie dat je het alweer niet kan na laten op de man te moeten spelen.
   Leer je het nou nooit?
   Alweer een zeer perfecte inhoudelijke bijdrage, met een keiharde argumentatie en zeer zorgvuldig en feitelijk onderbouwd.

 22. Mariposa78

  Ik dacht dat het wel algemene kennis was, dat die Veldhuis knakker uit Amsterdan die bij de partij van S.s. hoort.
  Dat hij de eind verantwoordelijk was voor al die mensen die in zee verzopen zijn.

 23. C.A.Barstow

  Het zou prima zijn als dit smerige linkse sujet die job krijgt, des te sneller krijgt de ondergang van de EU zijn beslag.
  Anderzijds hoop ik dat dit vieze linkse land en volksverraders varken op een geweldige manier op zijn bek gaat,
  dan gaat bij mij de Nederlandse vlag uit!, het EU vod had ik al in de fik gestoken.

 24. Michael M

  Blij voor Denemarken, Zwitserland welke niet hun totale macht afstaan aan dat walgelijkste corrupte macht in Brussel. Levensgevaarlijk om je land uit handen te geven en te laten besturen door mafketels als Tusk, Timmermans. “De Ondergang”. Ik geniet nog even van de vrijheid mijn vakantie in het prachtige vrije Denemarken met al zijn rijkdom. En laat mij zeker niet bang maken over uittreding!

 25. toetssteen

  Ik heb een keurig staatje dat het gelijk van Karskens bewijst. Tot op het bot uitgeplozen en ondergebracht in statistieken. Karskens heeft 200% gelijk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.