Bizar!! Linkse wappie probeert immigratiecentrum aan te vallen

In de VS gebeurde er iets bizar! Overal in het land zijn er dit weekend demonstraties tegen de ICE detention centers. Dit zijn immigratiecentra, en de laatste tijd staan ze onder vuur – sommige zelfs letterlijk. In tal van steden zijn er demonstraties tegen deze centra vanwege het beleid van Trump. Gisteren ging het echter helemaal mis in de stad Tacoma dat in Washington ligt. 

De man is uiteindelijk door de politie doodgeschoten. De droeg verscheidene wapens met zich mee en zelfs diverse toortsen. Voordat de politie hem te pakken kreeg had hij al een auto in de brand gestoken en probeerde ook nog een gastank in de fik te steken.

De man was al eerder veroordeeld voor geweld jegens agenten in de buurt van detentiecentra. De spanningen lopen hoog op in de VS omdat Trump aankondigde illegalen migranten het land uit te zetten. Al eerder werden deze detentiecentra vergeleken met concentratiekampen en andere ongefundeerde claims.

Mede door het verspreidde van nep nieuws en desinformatie over detentiecentra lopen werknemers nu al langer het risico om slachtoffer te worden van geweldsincidenten. Bepaalde groepen in de samenleving schuwen geweld niet en dat blijkt maar weer. Zulke radicalen vormen een gevaar voor het dagelijks leven in de VS, de werknemers van detentiecentra voeren alleen het beleid uit en maken niet het beleid. Deze demonstranten schieten hun doel voorbij met dit soort activisme.

Afgelopen week waren er ook verscheidene debatten in het Congress waar de gemoederen over de ICE ook al hoog liepen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. jasper38

  Geweld komt altijd van links.

  1. Jumping

   Inderdaad jasper38.

   De kogel bij Fortuyn kwam ook van Links.

   En het tomeloze geweld en de demonisering
   komen ook van Links.

   Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

   1. Ben-NIET-Groen-L

    jasper38 / Jumping,

    En het komende geweld gaat ook allemaal van Links komen op die ene Rechtse knakker na die een biertje teveel op had, maar waar de hele meute media op duikt als ware het altijd dat Rechts die schuldig is van al het geweld.

 2. Punt50

  Het illegalen probleem is een creatie van links. De gevolgen, ‘illegalen detentie-centra’, zijn nu zichtbaar en dat wil links ook niet accepteren want onmenselijk etc. Het beste is uiteraard geen enkele illegaal binnen laten en opgepakte illegalen meteen uitzetten.

 3. Ben-NIET-Groen-L

  Bericht voor de Links-Gutmensch wappies al here:

  Libische mensensmokkelaars en NGO-schepen staan met elkaar in contact, zei de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini live op de Italiaanse televisie. Alleen zo zouden NGO-medewerkers altijd op het juiste moment op de juiste plaats kunnen zijn om migranten in de Middellandse Zee te verzamelen.

 4. Ritter

  De Democraten zijn erg naar links opgeschoven. Zelfs extreem links. Dat zie je aan de programma’s die ze ondersteunen.

  Deze kandidaten van de Democratische partij willen b.v. gratis gezondheidszorg voor illegalen; ze willen illegale migratie legaal maken en bieden zelfs bescherming aan criminele illegalen. Om maar een paar punten op te noemen.

  Uiteraard hebben deze plannen een sterke aanzuigende werking op de illegale massa migratie vanuit Midden-Amerika.

  Ze praten meer over illegalen en de (vermeende) rechten dan over hun eigen Amerikaanse burgers.

  Trump probeert met alle macht de massale illegale migratie te stoppen. Door het bouwen van een muur maar ook door de wet te veranderen die bepaalde “gaten” heeft waarvan illegalen misbruik maken.

  Maar de Democraten weigeren iedere medewerking en proberen iedere keer weer ( vaak met hulp van de rechter) het beleid van Trump te dwarsbomen.

  Het enige wat de Democraten doen is naar de Zuid grens te gaan en dan , met hulp van hun vriendjes in de media, een show op te voeren om zo Trump te demoniseren.

  1. Agios

   Links wil altijd dat wat anderen geld kost. Links bedenkt weer eens wat, maar anderen mogen de ontstane ellende oplossen. Links is niet de oplossing, links is het probleem.

 5. Ritter

  In de video word AOC ( een van de extreem linkse opstokers) de oren gewassen door voormalig ICE chef Homan.

  Ze probeerde weer een van haar shows op te voeren maar dat mislukte omdat Homan haar neus op de feiten drukte waarop ze geen weerwoord had.

  Overigens is het beleid wat Trump nu voert met de detentie centra onder Obama opgestart. Foto’s die zijn verspreid dateren o.a. uit 2014 en 2016 toen Obama dus President was.

  Maar toen maakte de media geen ophef hierover. Sommige media vermelden het wel maar andere media zwegen hierover omdat de meeste media Obama steunde.

  Maar nu Trump President is schreeuwen de media moord en brand over een beleid wat ook onder Obama werd gevoerd betreffende de detentie centra.

 6. Ben-NIET-Groen-L

  Trouwens, wisten jullie hier op DDS dat de gele hesjes in Parijs en daarbuiten nog steeds actief zijn ?
  Ook vandaag 14 Juli 2019 de nationale feestdag in Franrijk.

 7. Agios

  Links is een poel des verderfs. De deugers willen het zelf nog niet geloven, maar er komen steeds meer twijfelaars en spijtoptanten. Dat is wetenschappelijk vastgelegd. Vraag Lao-tse maar. Hij weet wat er speelt onder de wetenschappers.

 8. peetjoh. k

  Een goed voorbeeld voor onze politie. Gewoon de kogel voor zo’n terroristen aanbidder.

  1. Joshuak

   De dader is ook dood geschoten geloof ik..

 9. Tman

  Trump doet het prima,terugschoppen die gelukszoekers!

 10. Bolkestein

  Orbán wil korte metten maken met Europese subsidies voor vluchtelingen-NGO’s

  Geplaatst op 12 juli 2019

  De Hongaarse premier Viktor Orbán (foto) pleit ervoor om Europese subsidies voor vluchtelingen-NGO’s af te schaffen. Dat zegt hij vandaag in de Hongaarse media. Vooral de organisaties die vluchtelingen op de Middellandse Zee helpen moeten het ontgelden.

  “Organisaties in het maatschappelijk middenveld of organisaties die zich als dusdanig voordoen, worden op een niet-transparante manier gefinancierd en georganiseerd. Ze zijn de steunpilaar van politici die pro-migratie zijn”, klinkt het.

  Volgens de rechts-realistische Orbán houden de NGO’s op de Middellandse Zee zich bezig met activiteiten die “tegen de wil van een meerderheid van de kiezers” zijn. “Ze zijn agressief, zwemmen in het geld en hebben een internationaal netwerk achter zich. Europees geld hebben ze dan ook niet nodig”, meent hij.

  Het standpunt van de Hongaarse premier is weinig verrassend. In eigen land legde hij NGO’s in het vluchtelingenwerk een taks van 25 procent op en kunnen burgers die vluchtelingen helpen vervolgd worden.

  Bron:
  hln.be

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.