jan roos

Column Jan Roos: de Squad, DENK en Sylvana Simons vinden allemaal hetzelfde - 'voor joden verboden'

Geen categoriejul 19 2019, 12:00
Jan Roos verdiepte zich voor zijn column vandaag in de overeenkomsten tussen de deelnemers aan de lange mars der 'inclusiviteitsmaffiosi'. Wat is nu de samenbindende factor tussen DENK, Sylvana's BIJ1, en bijvoorbeeld Amerikaanse congresleden zoals Ilhan Omar. Jan Roos vond het: afkeer van Joden.
Dat de inclusiviteitsmaffia niets anders doet dan anderen de toegang tot hun paradijselijke samenleving ontzeggen, was reeds bekend. Het moet immers heel erg divers, zolang het maar wel allemaal op dezelfde ideologie is gestoeld. Dus alle huidskleuren, geloven, geaardheden en de rest van de schakeringen der mensheid mogen binnenkomen in het hof der inclusie, zolang het maar in het schedeltje links-progressief is. Anders is de deur helaas gesloten. Andere meningen horen er niet thuis, dat maakt hun Utopia immers alleen maar ingewikkeld.
Wat het als toeschouwer van dit fenomeen zo interessant maakt is de ongekende felheid van deze club. Als je commentaar hebt op hun doen en laten ben je direct extreem-rechts en vliegen de Tweede Wereldoorlog-verwijzingen je om de oren. Maar als je iets langer oplet zie je een perverse overeenkomst tussen al die aanjagers van de inclusieve samenleving.
Kijk maar eens naar de zogenaamde 'Squad' bestaande uit progressieve dames van de Democraten, die het Trump denken lastig te maken. Deze Ilhan Omar, Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib en Ayanna Pressley zien in elke scheet discriminatie en hebben zich opgesteld als de perfecte tegenstanders van Donald Trump. Dat vinden niet alleen zij, maar Trump zelf ook, want met deze vijanden heb je geen vrienden meer nodig. Naast de bekende progressieve onzin komt er ook veel radicale bagger uit deze 'dames van kleur'.
Hetzelfde geldt voor onze Vaderlandse strijders voor de inclusieve samenleving. Zowel het Amsterdamse gekkenhuis van Sylvana Simons BIJ1, het extreem-linkse Antifa, als de boze buitenlanderspartij DENK delen met de 'Squad' een voorliefde: namelijk hun afkeer van joden. Alexandria Ocasio-Cortez noemde opvangkampen voor Zuid-Amerikaanse migranten erger dan concentratiekampen in de Tweede Wereldoorlog. Ilhan Omar is groot aanhanger, evenals de andere Democratische dames, van de BDS-beweging (Boycott, Divestment and Sanctions). Dat is een afkorting voor 'koop niet bij joden'.
Ook GroenLinks is daar ook gek op, en op een recente partijbijeenkomst werd BDS dan ook met grote meerderheid gesteund. Zo is antisemitisme onder (extreem-)links tegenwoordig niet alleen gangbaar, maar ook weer bon ton om er openbaar voor uit te komen. BIJ1- de partij die het hoogste woord heeft over de inclusieve samenleving - weigerde, na meerdere aanvallen op joden en joodse bedrijven in de hoofdstad, het Amsterdams Joods Akkoord te tekenen. Het pruttelde iets over kritiek op Israël. De islamitische afkeer van joden is natuurlijk al bekend: dat steekt DENK ook niet onder stoelen of banken. De Turkse partij vond het akkoord ook onzin, want moslims zijn de nieuwe joden en hebben het veel zwaarder of zoiets.
Bij de ingang van het inclusieve Utopia staat dus een heel klein bordje met 'voor Joden verboden' erop. En een ieder die daar wat van vindt, is een fascist.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten