Crimineel Naoufal F. veroordeeld tot levenslang

De Mocromaffia wordt langzaam maar zeker iets van aangepakt.

Crimineel Naoufal F. is vandaag door de rechtbank veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Volgens de rechtbank organiseerde hij namelijk de liquidatie van Eneco-monteur Ali Motamed in Almere eind 2015. Op 16 mei van dit jaar eiste het OM al levenslang, en de aanklager is dus in het gelijkgesteld.

De mannen die de moord uitvoerden, Anouar A (29) en Moreo M. (36), kregen vorige maand respectievelijk 20 en 25 jaar cel. De rechtbank ziet F. als de man die hen de opdracht gaf. F., ook wel bekend als ‘Noffel’, hoorde zijn straf in de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp schijnbaar onbewogen aan.

De moord op Motamed was bijzonder “bruut en kil,” in de woorden van het OM. Hij werd met één kogel geëxecuteerd. Boem. Bam. Dat was het dan. Nooit zou hij zijn familie meer zien.

De man die het organiseerde, Nouafal — Noffel — hoorde volgens het boek Mocromaffia bij de groep rond Gwenette Martha, die in 2014 uit de weg werd geruimd door criminele rivalen. Een andere crimineel, Benaouf A. zei ooit tegen de politie het volgende over hem:

“Jullie onderschatten Pirki en Naoufal. Naoufal is iemand, die snijdt je gewoon in stukken. Ze hebben allebei een kerkhof op hun naam. Ze laten als ze mensen omleggen geen sporen na. Die Naoufal heeft een keertje iemand in zijn been geschoten. Is hij vast komen te zitten, kwam hij buiten, heeft hij hem wéér in zijn been geschoten.”

Gestoord is zacht uitgedrukt,” voegde hij daar aan toe.

Op zijn zestiende werd Noffel al veroordeeld voor diefstal met geweld, afpersing en mishandeling. Tijdens die jaren zit hij over het hele land vast in jeugdinrichtingen. Als hij 22 is pleegt hij een gewelddadige overval, waarbij hij zijn slachtoffer toebijt:

“Ik ga je schieten! Ik ga je schieten! Ik ga je dood maken!”

Een psychiater die hem vervolgens onderzocht kwam tot de conclusie dat Noffel “een persoonlijkheidsstoornis met antisociale en narcistische kenmerken” had. Ook heeft hij, zei de psychiater van dienst, “een zwak geweten” en is hij “snel gekrenkt.”

Met andere woorden, hij kan iemand voor het minste of geringste overhoop schieten, en heeft daar achteraf totaal geen last van.

Deze man is nu dus ein-de-lijk veroordeeld tot levenslang. Gelukkig maar. Nouafal F. vormde jarenlang een groot gevaar voor de samenleving. Hij had al veel eerder permanent achter slot en grendel gezet moeten worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Trien Knoppen

  Die hoeft in ieder geval de 1e 10 jaar geen halalvreten op kosten van de overheid te krijgen… die heeft reserves genoeg! 🙂

 2. Trien Knoppen

  Sowieso nooit begrepen waarom ze lopen te janken om onverdoofd geslacht vlees… als ze zo vroom waren hadden ze immers ook niet achter de tralies gezeten! Stelletje hypocrieten… 🙂

 3. Jumping

  Vanaf welke regering zijn deze regeringen verantwoordelijk voor deze volledig uit de klauwen gelopen samenleving.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.
  Start op een Nexit.

 4. peetjuhhhh

  Ja eindelijk is een aardige straf. Nou de rest nog eens oppakken van het clubje.

 5. logisch denken

  moeten we dat varken nou tot zijn dood voorzien van voer en onderdak ?

 6. Lex

  Jammer dat we geen doodstraf meer hebben in Nederland.

  Dood is goedkoper dan levenslang in de gevangenis. Dacht dat zoon schurk in de gevangenis €1500,- per dag kost, een kogel is veel goedkoper.

  Ik ben voor herinvoering van de doodstraf voor zware criminelen.

 7. Kristalix

  Bericht vergeet te melden dat dit ook zo’n vredelievende moslim is die opdracht(en) aannam van de Iraanse om een opruimings aktie te starten.

  En wederom draait de burger op voor kosten van decennia durende detentie.

  Gewoon de kogel zou gepast zijn, en verdere sancties tegen de Teheraanse raad van geitenøkers.

 8. Pescador

  In marroko zijn drie man veroordeeld voor het vermoorden van twee zweedse toeristen. De straf is de doodstraf, en dat is naar mijn iedee de enige straf die werkt bij zulke gasten.

  1. Frets

   je weet wel zeker dat je er daarna geen last meer van hebt

  2. Mars020

   Dat zijn pas straffen!. In Nederland hadden die baardapen na een paar jaartjes weer buiten gestaan om vervolgens weer verder te moorden en verkrachten.

   1. Frets

    het is nog erger, islam wordt hier openlijk gefaciliteerd

    1. Lao Tse

     Het moet niet gekker worden, Frets.

     🙂

     1. Frets

      Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

     2. Lao Tse

      Frets praat ons even bij over zijn seksuele problemen.

      Ik wens je sterkte, arme kerel, en in die wens vertrouw ik erop namens alle forumleden te spreken.

     3. Frets

      flikker op pisvlek, stoker, ongenode gast en eeuwig gebande

     4. Lao Tse

      Maar beste Frets, jij bent toch nog veel vaker geband? Dit moet zo ongeveer je twintigste nickname zijn.

      🙂

     5. Siemien

      “en in die wens vertrouw ik erop namens alle forumleden te spreken.’

      Aldus onze islam en daderknuffelaar Lao die echt denkt te menen dat, buiten een paar voorbipsmaatjes, hij praat namens alle forumleden..

     6. Frets

      Ik reageer in de meeste gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en zat met name op heel veel andere sites.

 9. tailgunner

  Levenslang in een Nederlandse gevangenis. Nou die kan na een jaar of 20 Playstationnen, porno kijken en wat handelen in weed weer vrolijk naar buiten hoor.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.