Jippie! EU zet miljarden 'hulp' klaar voor Ierland

Geen categoriejul 22 2019, 10:00
Omdat er toch wel rekening wordt gehouden met een No Deal Brexit.
De Europese Unie zet miljarden opzij om Ierland te steunen mocht dat nodig zijn. Brussel houdt namelijk steeds meer rekening met een No Deal Brexit -- een Brexit waarbij er geen afspraken worden gemaakt tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk, en de handelsregels van de WHO dus gelden.
RTL voegt daar aan toe dat de EU bereid zou zijn om uit te geven "wat nodig" is. Er is dus geen limiet wat de EU betreft.
Dit is ronduit schokkend en schandalig. Geen limiet? Er mag uitgegeven worden wat maar "nodig" wordt geacht? En waar komt dat geld eigenlijk vandaan? Wie moet daarvoor krom liggen? Dat zullen de elitaire megalomanen van Brussel niet zijn. Nee, dat geld wordt voor de duizendste keer weggehaald bij de Nederlandse en Duitse belastingbetaler. Díe mag dokken.
Je zou denken dat Brussel toch een beetje verstandig met ons geld omgaat; dat er niet mee gesmeten wordt. Wij moeten er immers keihard voor werken. Dat geld ligt niet zomaar op zolder.
Nou nee. Het maakt de mensen in Brussel allemaal niets uit. Ons geld is in hun ogen namelijk niet van ons, maar van hún. En dat is geweldig voor ze, want als je al die bedragen bij elkaar neemt gaat het om nogal een kasinhoud. Daar kon de meest autoritaire koning van weleer niet eens bijna aan tippen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten