Krediet nodig? Goedkope persoonlijke lening

Frisia helpt jou aan een persoonlijk krediet met de laagste rente. De persoonlijke lening biedt jou namelijk meer zekerheid. Ontvang meerdere offertes en vergelijk deze met elkaar. Kies het krediet dat het beste bij jou past.

Een persoonlijke lening afsluiten

Snel geld nodig voor een verbouwing, nieuwe auto, vakantie of iets anders? Met een persoonlijke lening vind je de juiste financiëring. De rente en looptijd staan vast: zo weet je exact wat je maandelijks en in totaal terugbetaalt. Dat is wel zo prettig.

Frisia werkt samen met verschillende kredietbanken. Dit betekent meerdere aanbieders met elkaar vergelijken. Hiermee vind je altijd de laagste rente. Belangrijk, want je wilt tenslotte niet teveel betalen. Dankzij een lage kredietrente blijven de maandlasten ook laag. Dit geeft jou meer financiële ruimte.

De persoonlijke lening is voor iedereen met een inkomen, ongeacht hoe je aan dit inkomen komt. Mogelijk wordt jou wel om aanvullende gegevens gevraagd, maar dit wijst zich vanzelf. Een persoonlijke lening aanvragen is helemaal niet moeilijk: iedereen kan het. Vul je inkomen en het gewenste leenbedrag in. Frisia gaat direct voor jou op zoek en stuurt je zo snel mogelijk een of meerdere offertes. Een persoonlijke lening is zo geregeld. Ontdek het bij Frisia.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.