Malta draait bij, schip mag aanmeren! 65 Migranten worden verdeeld over EU-lidstaten, Malta neemt niemand op

Verrassing! Malta, die migrantensmokkelschip Alan Kurdi eerder vandaag nog zei te weigeren, is bijgedraaid. Na contact met de Europese Commissie en Duitsland over de verdeling van de 65 migranten ging de Maltese overheid overstag. Dat meldt de NOS.

Is dat even fijn, een telefoontje met Duitsland en de Europese Commissie is genoeg! Hoe de EU-lidstaten de 65 migranten zullen gaan verdelen zien ze later wel. Duitsland zal wel weer een beroep doen op de verantwoordelijkheid van EU-lidstaten om er weer een paar op te nemen. Zo maken we met z’n allen wederom duidelijk dat de poort van de Europese Unie wagenwijd openstaat voor wie zichzelf in gevaar brengt en eventjes volhoudt.

Komende maanden kunnen we ons weer lekker gaan verbazen over hoe het mogelijk is dat migranten, ondanks dat de migratiestroom sterk is gedaald, toch steeds maar weer nabij de Libische kust blijven dobberen en er toevallig net een reddingsschip in de buurt is.

Nou ja, laten we niet overdrijven, dit was pas iets van de vijfhonderdste laatste keer dat EU-lidstaten tóch besloten om migranten op te nemen. Maar nu is het écht, écht klaar hoor! Hopelijk heeft de gemeente Amsterdam nog een paar lege vrijstaande woningen van een paar ton in de aanbieding, want de huizenprijzen daar liegen er niet om!

En, waar moeten ze anders heen, Duitsland? Die kampen momenteel met oplaaiend antisemitisme. Extreemrechts kwam namelijk, volledig toevallig, gelijktijdig op met de grote instroom van (voornamelijk islamitische) asielzoekers. Ook is er een beetje een Bulgarenprobleem, dus Duitsland is niet de beste optie.

Misschien heeft België nog wel wat plek in Brussel? Of het Verenigd Koninkrijk, die zijn de afgelopen tijd wat mensen verloren door een onverklaarbare trend in steekincidenten (bijna 20.000 keer letsel in 2018, waarvan 285 fataal). Héél raar allemaal…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. logisch denken

  Wij nemen ook niemand op zegt rutte. ze zullen dus wel naar nederland komen we hebben nog geen problemen genoeg

 2. Ritter

  De illegalen zijn dus op weg naar het levenslange “gratis geld”. ( ons sociaal stelsel)

  En wie weet……misschien mogen ze ook hun familie laten overkomen.

  Uiteraard op kosten van de belastingbetaler die hiervoor het geld moet ophoesten.

 3. Siemien

  Het loont dus…ipv het tegen te gaan promoten ze het dus..

 4. Tman

  Die 65 illegalen worden verdeeld,juridisch waterdicht,staat in wollige bewoordingen beschreven in het Marrakesh akkoord!
  Baudet heeft altijd al gezegd dat niets vrijblijvend zou zijn maar bindend.
  Het is ons door de strot geduwd,illegalen verdelen notabene!
  Het wordt tijd voor minister-president Baudet1,met als toetje het bindend referendum!

 5. Westerling 1

  Malta heeft een socialistische president en premier. Wat verwacht men anders.

 6. Jumping

  De Nederlandse burgers worden gewoon belazerd door de Rutte 3 leugenaars.
  Alles is een voor opgezet plan.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 7. tonna

  De Europese bevolking bestaat uit schapen,blatend en passief accepteert men de omvolking,geregisseerd door de EU!
  Over enkele jaren is het definitief,dan hebben we in heel Europa een electoraat van moslims,negroïden,Turken,Marrokanen!
  WIJ AUTOCHTONEN zijn dan een minderheid,uitgekotst door de “nieuwen”!
  Niemand schijnt zich dit te realiseren,maar als het leed is geschied roept men lijdzaam “Nederland was eens van ons”.

  1. Tman

   ton:
   Ik kan je niet tegenspreken,het zit erin!

  2. toetssteen

   @Tonna
   Na de beet van de gifslang zinkt de goedmens ter aarde en kreunt: ik was toch goed voor u! Ik verzorgde u toch….. Ka sist dan: maar je wist toch dat ik een gifslang ben.

   1. Kapitein Haddock

    toetssteen

    ++++++++++

 8. Kapitein Haddock

  Weer gelukzoekers naar Nederland? Natuurlijk!!!
  Provincie Nederland, behorend bij de EU, is wederom verplicht om gelukzoekers op te nemen.
  Rutte hat die Autorität ausgeführt!!!
  Dit hebben wij zo beslist, Rutte heeft maar te volgen, aldus, de “zakkenvullende volvretende “Zonnekoningen/innen” te Brussel”!

 9. Brennivin

  Hoppa! Weer 65 ongeschoolde dobbernegers in de leeftijd van 18-35 jaar erbij. Die gaan een ge-wel-di-ge toekomst tegemoet hier. Wat ze kunnen? Nou eh…ze kunnen lachen!…en…eh….een iPhone gebruiken!…enne…ze kunnen vast ook wel kunstjes met de blanke dochters van Europa…

  1. peetjoh. k

   Ja en als ze dan klaar zijn en haar vermoord hebben, zegt onze regering het was een ongeluk.

 10. Peter Loosduinen

  Linkse boeven ???
  Jazeker !!
  Venezuela heeft vandaag 22 politieke gevangenen vrijgelaten. De vrijlating komt daags na de publicatie van een vernietigend rapport van de Verenigde Naties over de mensenrechten daar. De Hoge Commissaris voor de Mensenrechten Michelle Bachelet bracht vorige maand een bezoek aan Venezuela en concludeerde dat de regering van Nicolas Maduro op grote schaal martelt en verdachten doodschiet.

 11. Bes Tolen

  De Europese bevolking wordt ondermijnd. Afrika gaat voor met haar enorme bevolkingstoename. Dat is het grote project van de deep state waar het Vaticaan de bron van is. Waar de politiek aan mee werkt. Reële Europeanen redden het ook niet tegen deze ovemacht. De indoctrinatie van de doorsnee Europeanen is alom aanwezig. Hoe ongelukkig zij in wezen ook zelf zijn. Zonder dat veelal te willen begrijpen.
  Noordelijke volken worden wel het gelukkigst genoemd. Dit is in wezen de misleidende omschrijving. Het moet heten de minst ongelukkige. De Zuid Europeanen zitten veel meer met de invloed van Rome op allerlei terreinen en alleen daardoor zijn ze ongelukkiger dan noordelijker. [Als voorbeeld. De bevolking van Rome voelt zich ongelukkig!] Evenwel wordt de nadelige invloed gaandeweg in het noorden sterker. ”Groen Links als religieuze dat wil zeggen christelijke partij”. Daar zijn ze gevangen door religie, die hen gelukkig lijkt te maken. Evenwel is het indoctrinatie, die misleidt. En dat is in het nadeel van het beoordelingsvermogen.

 12. Wtf60

  Wanneer stopt deze mensenhandel ? Er is altijd “toevallig”een reddingsschip in de buurt. Alle schepen aan de ketting en klaar.

 13. peetjoh. k

  En weer extra terroristen naar Europa. Dankzij onze fijne linkse (mensen)( tussen haakjes want voor mij zijn ze dat dus niet meer).Smerig goor ongewassen links werkschuw tuig .We hebben in ons land al jaren last van die smerige antifa. Verbieden die extremisten en het liefst gewoon de doodstraf voor die groep.

 14. Bolkestein

  Malta is spekkoper. Ze hoeven er geen een op te nemen. Gezegend zijn de landen die gewoon durven te weigeren er ook maar een op te nemen. Het roer moet om. Victor Orban heeft het pad gelicht. Wat Hongarije kan, kunnen wij ook. Grenzen dicht!

 15. Bolkestein

  Wij zitten al opgescheept met tienduizenden, zo niet honderdduizenden ongewenste immigranten. Eerst de ongewenste immigranten uit Nederland herverdelen voordat er pas ongewenste immigranten Europa binnen kunnen komen.

 16. Heras

  Allemaal naar duitsland. Die minister wilde ze opnemen, nou neem ze op..
  Niet naar nederland svp.

 17. Rosasolis

  Kan er niet een samenwerking met alle EU landen en hun vracht-vliegtuigen diensten komen om deze illegale migranten zo spoedig mogelijk terug naar hun thuislanden te vliegen?
  We horen altijd veel over passegier vluchten uit alle luchthaven van EU steden. vooral nu gedurende deze vakantie weken. Maar nooit horen we iets over vracht-vliegtuigen, en hoe ze werken. Zou het niet mogelijk zijn om voor illegale migranten plaats te maken op vracht-vliegtuigen om ze zo snel mogelijk terug te sturen naar hun thuislanden. Dit zou misschien een oplossing zijn. Een snelle vlucht terug naar het thuisland, spaart ieder land voor een langdurige opname van illegale migranten, met allerlei hoge kosten en problemen. Zijn er onder onze DDS correspondenten
  mensen die ons iets kunnen vertellen over vracht-vliegtuigen en vluchten?
  Is het mogelijk om extra zit plaatsen te zetten voor het terug vliegen van illegale migranten? Zouden de medewerkers van vracht-vliegtuigen bereid zijn om een aantal van deze illegale migranten terug te sturen naar hun thuislanden? Gaarne een bericht
  van een ervaren vracht-vliegtuig medewerker (m.v.). Die ons kan vertellen: zou het mogelijk zijn om illegale migranten via aangepaste zit ruimte en wat zorg tijdens de vlucht, via een vracht-vliegtuig hen terug naar hun thuisland te brengen?

 18. JFU

  Ze worden verdeeld……..over hoofdzakelijk ons land.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.