PVV-gekkie Meeuwissen slaat door en wil Madonna weren uit Rotterdam

De totale gekte bij de lokale fractie van de PVV in Rotterdam is tot een absoluut hoogtepunt gekomen. Partijleider Maurice Meeuwissen heeft daadwerkelijk een motie ingediend om bij een eventueel Songfestival in de havenstad zangeres Madonna uit de stad te weren.

De grootste reden voor Meeuwissen om deze motie in te dienen is omdat Madonna een ‘groot risico voor de openbare en orde en veiligheid’ kan zijn. Tijdens haar optreden op het afgelopen Eurovisie Songfestival zou een Palestijnse vlag te zien zijn geweest. ‘Dit soort zaken moeten we voorkomen in Rotterdam’, verklaart Meeuwissen tegenover RTV Rijnmond.

D-pQUhGW4AAHrUN

Mocht deze motie slecht uitpakken, dan heeft Madonna een groot probleem. Dan kan ze niet meer naar haar penthouse die ze in Rotterdam schijnt te hebben. En ook stiekeme bezoekjes aan ‘ex-toyboy’ Timor Steffens kan ze wel vergeten.

Klasse hoor, dat je mensen uit de stad wil weren op basis van drogredenen. Dat je zelf voor geen meter kan zingen is prima, maar probeer dan niet via deze weg je concurrentie uit te schakelen. Het mensen op voorhand uitsluiten en weren omdat ze eventueel iets zouden kunnen gaan doen, lekker vaag weer, is door de lokale fractie van de PVV naar een nieuw hoogtepunt gebracht. Goed gedaan Maurice. Denk dat Madonna geen oog meer dicht doet na deze motie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

  1. werikke

    Gaat om de reden waarom ze liever geen Madonna daar hebben. Je kan elke PVVér wel wegzetten als gekkie dat is denk ik te gemakkelijk . De reden is dat er al genoeg antsemitisme in rotterdam is om dan ook Madonna die zou moeten komen om te zingen een podium te geven om de palestijnse vlag te promoten is volgens mij ook not done.

  2. logisch denken

    ach linkse gekkies willen alle auto’s eruit , alle bierfietsen eruit , alle pleziervaart eruit , roken eruit , terrassen eruit , levende muziek eruit , valt dus wel als je enkel madonna wilt bannen

  3. Scaldis

    Er zijn genoeg redenen om Madonna te weren. Dat ze graag provoceert is al decennia bekend, en dat heeft eerder met image te maken dan met enige kennis of overtuiging van de (voormalige) popdiva. Het is een commercieel dingetje wat allang niet meer werkt.
    Betere redenen om haar te weren zijn dat ze de jeugd totaal onberoerd laat, niet kan zingen en dus de prijs bij lange na niet waard.

  4. Robert75

    Alsof Madonna kan zingen. En in theorie heeft die gelijk. Ze hoeven geen politieke statements te maken tijdens het songfestival. En ja Madonna moet al helemaal niets zeggen want die dreigde het witte huis op te blazen. Dat soort figuren moeten wegblijven.

  5. Neutral

    Enkele jaren geleden was het nog groot nieuws dat ze een appartement in Rotterdam gekocht zou hebben.

    1. DidiMadloba

      Dat appartement heeft ze overgenomen van de dochter van Poetin. Wereldpolitiek is nooit ver weg.

  6. dario

    Nou niet zeilen hoor zwarte piet mag er ook niet komen je bent een jangkerd

  7. Bosche draak

    Ollie moet niet zo zeuren en anders zelf maar het geld ophoesten om die onpasselijke oma naar hier te halen.
    D’r laatste optreden was ook al om te huilen, tis mooi geweest na 40+ jaren dat ze maar voort met pensioen gaat.

  8. peetjoh. k

    Ja provoceren doet ze graag. Beetje doorgedraaid door het sterren leven. Ik vind dat ze best mag komen, er zijn er zat die dat kattengejank mooi vinden. Die Palestijnse vlag mag ze verbranden die hoeven we hier niet.

  9. cmnsetv

    Hoezo is dit raar?
    Dit is hoe links ons al jaren behandeld-.

    1. Lao Tse

      Rechtse blanke mannen hebben het best wel moeilijk.

      🙂

  10. Korporaal Monty

    “De grootste reden voor Meeuwissen om deze motie in te dienen is”

    Van Meeuwissen?
    Van Wilders, of mogen fractieleden zelf denken?

  11. Sans Rancune

    We moeten volledig toegewijd zijn om Madonna een waardig welkom te heten. Het bezoek dient zo soepel mogelijk zonder beperkingen te verlopen.

  12. C.A.Barstow

    Neem in het contract op dat antisemitische en pro palestijnse teksten niet getolereerd worden en zij zegt het concert vanzelf af, probleem opgelost.
    Overigens is wat Madonna ten gehore brengt al helemaal mijn keuze niet, maar dat terzijde.

  13. Ts

    Geachte heer Smits,
    Er staat niet dat Madonna de stad niet meer in mag. Deze motie wil enkel haar de toegang tot de stad op de dag van het songfestival ontzeggen. (Deze motie is wel prematuur aangezien de stad van organisatie nog niet bekend is gemaakt.)

  14. DidiMadloba

    Het lijkt me simpeler om iemand die onverhoopt met een Palestijnse vlag begint te zwaaien uit de zaal te verwijderen. Niet eens omdat dat politiek verkeerd zou zijn, maar omdat politiek niet bij het songfestival hoort.

    Maar wat moet Madonna überhaupt op het songfestival? Nu ze de zestig is gepasseerd krijgt haar quasi-jeugdige verschijning iets heel treurigs.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.