Tunahan Kuzu huilt over tips boerkaverbod! ‘Pestwet’

Een dag voordat de Wet gedeeltelijk verbod op gezichtsbedekkende kleding in werking treedt, heeft nu ook Tunahan Kuzu weer eens wat van zich laten horen. De leider van DENK voegt zichzelf hiermee toe aan een rijtje van andere politici, die huilie huilie doen omtrent deze wet. 

Hij was echter niet de eerste die de drang voelde om de noodklok te luiden. Hij werd voorgegaan door Nourdin El Ouali, fractievoorzitter van een andere islamitische partij, namelijk NIDA uit Rotterdam. Ook hij is tegen het boerkaverbod en steekt die mening niet onder stoelen of banken. Via TPO en ANP Video.

“Wat ik het meest vrees is dat mensen zich geroepen voelen om voor eigen rechter te gaan spelen.”

De angsthaas. Door deze wet is er echt geen weldenkende Nederlander die iemand met een boerka zal aanvallen. En als mosterd na de maaltijd is daar ook weer meneertje Kuzu die komt bovendrijven. Ook hij is bang dat mensen ‘het recht in eigen hand nemen’ omtrent deze wet, zo deelt hij mee op Twitter.

‘Volslagen idioot dat deze pestwet straks islamofoben legitimeert om het heft in eigen handen te nemen om zelf rechtertje en agentje te spelen. Vergeet niet dat naast ‘the usual suspects’ zoals de PVV ook de PvdA, SP en de Partij voor de Dieren voor dit wetsvoorstel stemden.’

Bij zijn tweet staat een deel van een AD-artikel, waarin er wordt uitgelegd wat de mensen kunnen doen als ze iemand met een boerka tegenkomen op plekken waar dat volgens de nieuwe wet niet meer mag. Zo wordt er in dat artikel beschreven dat ook burgers mensen met boerka’s mogen aanspreken. Er wordt zelfs beschreven dat ‘het is toegestaan om een burgerarrest uit te voeren’. En tja, als een ‘verdachte’ dan de benen neemt mag iemand deze ‘tegen de grond’ houden.

Voor Kuzu is dit blijkbaar allemaal reden voor angst. Dus pakt hij Twitter er maar weer eens bij om zijn goedkope prietpraat te spuien. Waarschijnlijk scoort hij niet bij zijn doelgroep als hij dit soort teksten vermijdt, maar het wordt zo langzamerhand wel erg slaapverwekkend.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

95 reacties

 1. merlot

  Kuzu brult: “Vergeet niet dat naast ‘the usual suspects’ zoals de PVV ook de PvdA, SP en de Partij voor de Dieren voor dit wetsvoorstel stemden.”

  Waarmee de dwaas kennelijk wil suggereren dat die linkse partijen aan een ‘pestwet’ tegen mohammedanen hebben meegewerkt.

  Is dit Turkse logica?

  1. van Urk

   Van de zomer veel zwembad toeristen weggepest door kleine Kuzu,s.

  2. Lao Tse

   Ja, merlot, de fatsoenlijke partijen hebben zich laten misleiden met drogredenen over veiligheid terwijl de feitelijke agenda islamofobie was.

   1. dario

    Moet jij niet rukken onder het genot van kinder sites ??? of is je handbalsem op .
    Tja als je vrouw lekker ligt te rampetampen met die grote neger daar wordt je niet vrolijker van ik begrijp het .
    Neem nog een jongetje of twee vent goed voor jouw .

    1. Lao Tse

     Moet jij niet eens een goede psychotherapeut opzoeken, arme sukkel?

     1. logisch denken

      sta je weer in de badkamer hufter

     2. Bosche draak

      Moet jij niet eens stikken in Beukman’s pittige piemel?

     3. AS210854

      HAHAHAHAHA moet JIJ nodig zeggen LT

    2. Siemien

     Ja Lao heeft werkelijk geen idee dat zijn geesteszieke gedachtegangen niet gepruimd worden hier…
     Maar Lao is ook een enorme domme pedo die denkt dit het normaal is…

   2. logisch denken

    QUOTE Ja, merlot, de fatsoenlijke partijen hebben zich laten misleiden met drogredenen over veiligheid terwijl de feitelijke agenda islamofobie was. END

    Zo weinig kennis dan bij die fatsoenlijke partijen hufter ?

   3. Mars020

    Lao, heeft er de pest in, dat het verbod is doorgevoerd. Nu kan hij in zijn vrije tijd niet meer anoniem in zo’n ISISpak overal naar binnen. Hij gaat ook wel eens samen met Beukman en Watcher naar de homo ontmoetingsplaats, waar ze elkaar geheel anoniem kunnen verwennen. Dat is straks allemaal een stuk moeilijker, want er wordt nu op ze gelet.

  3. Ts

   Hij vergeet erbij te vermelden dat de indiener van de wet in de tweede kamer minister Plasterk was…..

   1. merlot

    Volgens de Kuzu-tarrel logica heeft ook Plasterk zich laten misleiden.

    Je blijft lachen met die oliedomme trollen.

 2. van Urk

  Ach, we worden allemaal wel gepest met regeltjes en boetes. Op een speelveldje in Oosterbeek mogen de kindertjes na 21.00 niet even een balletje gaan trappen. Want dan worden de buurtbewoners weer gepest met geluidsoverlast. En een boze buurman van 1.85 dat achter je aan gaat rennen is ook geen prettige ervaring als je zelf een lente hebt van 1.55 cm.

 3. Lao Tse

  Ik ben het met Kuzu eens, de wet is bedoeld om de islam te bashen en betreft geen enkel reëel veiligheidsrisico.

  Troebele en zinloze wetgeving dus die een enorm gezeur en islamofoob gewauwel gaat opleveren maar geen enkel probleem oplost.

  Halsema, schoolbesturen, politieagenten en buschauffeurs wisten dit allang.

  1. merlot

   Ook de tarrel hanteert de Turkse logica van Kuzu: linkse partijen zoals de PvdA die kampioen zijn in moslimknuffelen zijn als een blad aan de boom omgedraaid en zijn plotsklaps veranderd in moslimpesters.

   Ik kom niet meer bij!

   1. Lao Tse

    Nee, veranderd in moslimpesters zijn ze niet, maar ze hebben zich op dit punt wel laten misleiden, merlot.

    Kun je zelf ook zien dat deze symboolwetgeving gedoemd is te mislukken?

    1. merlot

     “laten misleiden”.

     Schat je ze zó laag in?

     Hilarisch.

     1. van Urk

      @merlot, Hij laat zich zelf misleiden. En dan nog zeggen ook dat hij tegen alle extremistische vormen van overtuigingen is. Merk er niks van zolang hij die salafistische dames steunt.

     2. Lao Tse

      De politieke dynamiek leidt soms tot tunnelvisie, merlot.

     3. merlot

      “De politieke dynamiek leidt soms tot tunnelvisie, merlot.”

      De tarrel dacht: potverdikkie, hoe lul ik nu weer goed dat linkse partijen ook voor het boerkaverbod hebben gestemd. Hij prakkiseerde een tijdlang maar kon niets beters bedenken dan dat ze dan wel misleid zouden moeten zijn door die stoute islamofoben.

      Zelfs een brugklasser beseft dat dit een onverdedigbaar standpunt is.

     4. Lao Tse

      Schelden is altijd een zwaktebod, merlot.

     5. merlot

      De tarrel is nu helemaal het noorden kwijt en begint te huilen over “schelden”.

      Je nam een belachelijk en totaal onverdedigbaar standpunt in en je ging op je snufferd.

      Deal with it!

     6. Ron

      Merlot.
      Hij(Lao Tse) beticht je van schelden terwijl hij 2 uur eerder dit plaatst hierboven:”Moet jij niet eens een goede psychotherapeut opzoeken, arme sukkel?”

      Verder hij iedereen uitscheldt voor islamofoob, beticht van nazisme en moslim pesten.

      Dus beste Merlot hij heeft gelijk, schelden is een zwaktebod wat bij hem en de rest van links steeds boven komt als ze geen argumenten hebben.

      Niet 1-0 voor rechts maar tigduizend-0 TEGEN links.
      En de teller loopt door Lao alleen maar op. Hij heeft niet in de gaten dat hij tegenovergestelde bereikt dus laat mar doen.

     7. merlot

      @ Ron: de tarrel beschuldigt graag anderen van wat hij zelf ook doet.

  2. van Urk

   Welke islam? De gewone hoofddoekjes kunnen gewoon vrij rondlopen zonder beboet te worden hoor… Politici kiest voor harde aanpak salafisme. Dat gebeurt niet alleen in Nederland. Dat zou ook Kuzu moeten gaan begrijpen.

  3. Ts

   Geachte LaoTse,
   Ik kan uw verontwaardiging enigszins begrijpen, wat ik niet begrijp is de selectiviteit ervan: al jaren vinden we het doodgewoon dat een helm bij het betreden van een tankstation wordt afgezet, dat we niet met een bivakmuts oplopen, dat de politie vraagt ook als het koud is bij identificatie je sjaal naar beneden te doen…
   Dus waarom?

   1. Lao Tse

    In dat geval gaat het om een reëel veiligheidsrisico, Ts, bij vrouwen met een boerka is daar geen sprake van.

    1. toetssteen

     @LT
     Tot er een kerel met een geweer onder schuilgaat. En dat is bepaald niet mijn fantasie!

     1. AS210854

      Toetssteen, vlak die ” vrouwen ” ook niet uit.

    2. logisch denken

     QUOTE
     Lao Tse 60 minuten ago Beantwoorden
     In dat geval gaat het om een reëel veiligheidsrisico, Ts, bij vrouwen met een boerka is daar geen sprake van.
     END
     Onze huistarrel weet wat er onder dat carnavalspak zit ! Moet je tegen de nabestaanden van de uitgezonden militairen zeggen die niet terug kwamen door zo een jurkje

     1. toetssteen

      @Logisch denken
      Inmiddels overleden kennis van me zat in Afghanistan. Kwam er een lief klein meisje het kantoor binnen, met gewaad, en een popje. Collega pakte het kind op en gooide het naar buiten alwaar het wicht ontplofte. Hij is dat trauma nooit meer kwijtgeraakt! Hoe kun je zoiets nu doen met je kind? vroeg hij zich wanhopig af.
      Tja en dat was dus een kind. In Parijs zijn bankovervallen gepleegd door kerel in zo’n zwart alles verhullend tod. Geweer eronder en hopp!!!

     2. Lao Tse

      Carnavalspakken waren nooit reden voor bijzondere wetgeving.

      Q.e.d.

    3. Ts

     Geachte LaoTse,
     Enkele vragen:
     Hoe weet U dat er een vrouw voor u staat als deze zich niet indentificeert?
     Waarom ontwijkt U mijn vraag over selectiviteit?
     Verder is ad1 van de wet:
     1. Het is verboden om in het openbaar vervoer en in gebouwen en bijbehorende erven van onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en zorginstellingen kleding te dragen die het gezicht geheel bedekt of zodanig bedekt dat alleen de ogen onbedekt zijn, dan wel onherkenbaar maakt.
     Dit geld dus niet op straat maar enkel bij deze instellingen. Als U nu zegt dat het betreden van een tankstation met helm of in de winter een drogist met bivakmuts omdat ik verkouden ben een veiligheidsrisico is en op de plekken waar men zich duidelijk moet kunnen indentificeren een boerka dat niet is, dan mag ik dus op basis van het gelijkheidsbeginsel ook daar een helm of bivak muts op hebben. Verder geeft U aan dat het dragen van een boerka geen veiligheidsrisico is: daar heeft de wet het niet over en daar gaat de wet niet over……

     1. Lao Tse

      Mijn stelling is, Ts, dat de wetgeving terzake gezichtsbedekkende kleding er nooit was gekomen zonder het fenomeen van de boerka. Zonder dit islamitische gegeven hadden we ons beperkt tot de bestaande wetgeving.

      Deze wetgeving deugt niet in haar intentie en dat wreekt zich in de uitvoering. Als je wetten maakt die een groot beroep doen op de handhaving zonder dat er een reëel probleem mee wordt opgelost loop je per definitie vast. Dat blijkt nu,

     2. toetssteen

      @LT
      Logisch, want een strak motorpak maakt het onmogelijk om er iets onder te dragen!

     3. Ts

      Geachte LaoTse,
      U blijft vragen ontwijken door niet bewezen stellingen op te werpen. Welnu de wet schrijft voor dat men zich in de gebouwen en gebieden zoals omschreven ten alle tijde en daarbuiten op verzoek opsporingsambtenaar dient te identificeren. Dat dit in het verleden geen probleem was kwam omdat eenieder die hier woonde zoals we dat zijn geleerd zich identificeerde en op verzoek gewoon zijn bedekking afnam. Een wet was niet expliciet noodzakelijk omdat het de standaard mores was. Nu werden we ingehaald, en niet alleen in Nederland, door een nieuwe werkelijkheid. De nieuwkomers onder ons volgden deze ongeschreven regels niet en daarmee konden de instanties hun werk niet naar behoren doen. Er diende dus een wet te volgen welke dit mogelijk maakte. De wet is dus niet bedacht vanuit islamitisch gegeven maar meer vanuit een algemene houding door de betreffende groeperingen over zich zelf afgeroepen. Trouwens deze wet geeft de politie de mogelijkheid om zelfs tijdens demonstraties mensen te verplichten hun gezicht zichtbaar te maken hetwelk de opsporing achteraf tengoede zal komen. Als U stelt dat deze wet in haar intentie niet deugd en ze derhalve niet handhaafbaar is dan haalt U wederom zaken door elkaar: als handhaving niet haalbaar is dan maar geen wet. U weet toch dat dit altijd gaat leiden tot anarchie hoop ik?
      Verder hoeft er geen opsporing plaats te vinden aangezien het gebieden betreft welke reeds voorzien zijn van diverse mogelijkheden, zoals toegangscontroleurs, beveiligers, boa’s, enz. Dus een groot beroep op handhaving is er niet. U stelt dat we al vastgelopen zijn, de wet gaat morgen pas in….
      Tot slot: indien we kijken naar de landen binnen Europa waar men zulks een verbod al langer heeft en soms veel uitgebreider dan bij ons, dan zien we geen vastlopen…..

    4. Vrijedenkert

     “In dat geval gaat het om een reëel veiligheidsrisico, Ts, bij vrouwen met een boerka is daar geen sprake van”

     Onzin, van buitenaf kun je niet zien of er zich een man of vrouw onder die zwarte parasol bevindt!
     Ook jij kunt niet dwars door dat zwarte laken heen gluren, wetgeving is niet bedoeld om moslims te pesten maar om de veiligheid te verhogen…
     Het gaat niet alleen om indentificatie door agent of boa ter plekke maar ook om indentificatie of het vaststellen of het man of vrouw is middels veiligheidscamera’s eventueel met gezichtsherkenning wat niet werkt in openbare gebouwen of openbaar vervoer als burka of bivakmuts wordt gedragen!

     Moslimvrouwen kunnen gewoon hun hoofddoek blijven dragen alleen geen burka of andere gezichtsbedekkende kleding, de overheid wil iedereen op bepaalde plekken kunnen herkennen en indentificeren ook middels camera’s en dat is democratisch besloten…

     Accepteren en handhaven of anders optyfen!

    5. Mars020

     Wie zegt, dat er een vrouw in die verpakking zit?..

  4. van Urk

   Lao Tse, als u functionaris zou zijn hoe lost u het dan op om dit soort vrouwen te identificeren? De wet van gezichtsbedekkende kleding is voor velen al van toepasbaar.

   1. Jynx

    Is ie echt pedo?

  5. Cycle25

   Dat waren de nazi’s ook..

  6. dario

   Moet jij niet rukken onder het genot van kinder sites ??? of is je handbalsem op .
   Tja als je vrouw lekker ligt te rampetampen met die grote neger daar wordt je niet vrolijker van ik begrijp het .
   Neem nog een jongetje of twee vent goed voor jouw .

  7. Ts

   Geachte LaoTse,
   Het gaat niet over moslimpesten, ook al probeert U dit zo te framen. Mijn mening in deze is voor de discussie welke het hier over gaat niet interessant:
   Het gaat over identificatie plicht en veiligheid. Dat er nu door diverse partijen geprobeerd wordt dit te framen dat is duidelijk. Dat is ook ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. Wat kwalijker is dat een democratisch gekozen partij, een democratisch bepaalde wet gebruikt om buiten de parlementaire meerderheid om alsnog zijn wil op te leggen. Wat wordt er in het algemeen niet begrepen van democratie zoals wij die in Nederland kennen? Indien een wet bij meerderheid is aangenomen dient zeker een volksvertegenwoordiger zich achter dit besluit te scharen. Het is een diskwalificatie van respect welk men dient te hebben voor de democratie en het is van een orde welk in een reactionair staatsbestel past en niet in onze democratie. Het staat deze partij vrij om een wetsvoorstel voor te bereiden en in te dienen om deze wet te wijzigen of ongedaan te maken. Een argument als wij hebben geen meerderheid wordt in onze democratie ondervangen door zo een meerderheid proberen te verkrijgen dmv argumenten op feiten.
   Winston Churchil heeft ooit eens gezegd:
   “When Muslims are in the minority they are very concerned with minority rights, when they are in the majority there are no minority rights”
   …..

  8. logisch denken

   Zeer nuttige wetgeving. In Nederland kijken we elkaar aan en dat noemen we normen en waarden hufter.

   Valsema heeft geen tijd voor comtrole want die is druk met 15.000.000 euris uit te geven voor 500 ongedocumenteerden. Een buschauffeur zou iedereen die met gezichts bekleding binnen komt moeten weigeren uit veiligheidsredenen. oom agent moet gewoon de wet handhaven en verbaal opmaken en de schoolbesturen hebben dus geen tijd meer om te zeiken over niet gevaccineerde kinderen.

   Kortom , pechtold zou zeggen , hup hup aan de slag . Snap je het nu hufter ?

  9. Mars020

   De islam weet, dat iedereen in het westen een bloedhekel heeft aan terroristische outfits. Daarom lopen die gasten bewust met die haatpakken rond, om ons te treiteren. Nu kunnen ze ons niet overal meer gallen, want per 1 augustus is het verboden op bepaalde plaatsen. Dat ze ons dus niet meer altijd en overal meer kunnen pesten met die enge smerige pakken, vinden ze niet leuk. Dus willen ze ongestoord in zo’n middeleeuws pak rondlopen, rot dan lekker op naar de woestijn.

 4. Beukman

  @Oli viert:
  De angsthaas. Door deze wet is er echt geen weldenkende Nederlander die iemand met een boerka zal aanvallen.

  Wie heeft het over weldenkende mensen?

 5. peetjuhhhh

  Kuzu is gek. Dit gaat over herkenning. En meer niet, degene die verstopt wil blijven heeft wat te verbergen. We willen ook geen bivakmutsen in de bank of trein dus ook geen burka,s.

  1. tailgunner

   @peetjuhhh:
   Natuurlijk weet hij dat. Hij loopt de boel gewoon te fucken en doet er alles aan om de samenleving te ontwrichten. Er is namelijk vast wel een mohammedaan die hem gelooft en in zijn woorden trapt. Daar is hij op uit. Hij is een soort DDS trol. Gewoon negeren die Tuna Fish.

 6. Bosche draak

  Koekoek mag gerust een burka omdoen, hoeven wij niet tegen die koeiekop aan te kijken…

 7. ikweetwatikwil

  Die zullen ook niet voorkomen in de kring waar u in vertoefd Beukman

 8. Cycle25

  Clubjes uit Kuzu keuken die garant staan om nationale en conservatie Nederlanders in kampen te stoppen. En dat geniet nog een platform in de 2e kamer, dit geeft opnieuw maar eens aan hoe ver politici afgegleden zijn. Je kan namelijk op een partij stemmen die je in een opvoedkamp flikkert.

  Oranje hoezee !!, o wacht..

  1. Ts

   Geachte Cycle25,
   Ik vond onderstaande uitspraak (heb ik ook eerder hier gepost)
   Dit verklaard misschien de houding van Denk?
   Winston Churchil heeft ooit eens gezegd:
   “When Muslims are in the minority they are very concerned with minority rights, when they are in the majority there are no minority rights”
   …..

 9. tailgunner

  Nee, die mini-Dracula vindt dat natuurlijk verschrikkelijk. Hij is het hoofd van de muticulturele islamitische kolonisatie en nu proberen die Nederlandse inboorlingen zijn volk dwars te zitten. Hoe durven ze! Als het aan hem lag leefden de ‘native Dutch’ allang in reservaten. Vlak bij de Oostvaarders Plassen of zo.

 10. dario

  DENK is op een paar fans na dood die gaan het gelukkig niet redden in Nederland .

 11. Duckday

  Je kunt hier aan zien dat ze gewoon lak hebben aan de Nederlandse wetten en oproepen tot onrust

 12. staleo

  Het is gewoon jammer dat onze regering niet gelijk de juiste maatregel heeft genomen om het probleem voor altijd op te lossen.
  Maar zoals altijd halve zachte onduidelijke regels die met voeten getreden kunnen worden.
  boerka, nikab, etc. in het openbaar overal verbieden.
  Straks komen ze in deze soepjurken naar het zwembad, sportschool etc. en dan mogen de eigenaren of beheerders van deze gebouwen het probleem oplossen.
  Niemand in deze kleding zal ooit een baan krijgen waar dan ook, en is dus niet beschikbaar voor werk en zou dus ook geen uitkering mogen ontvangen
  In deze kleding is het een gevaar op de fiets, in de auto en ook om tussen draaiende delen te geraken met alle gevolgen vandien.

 13. staleo

  Wanneer gaat DDS afscheid nemen van de meest irritante en opruiende mens in Nederland.

 14. Frets

  het verbod geldt voor alle gezicht bedekkende kleding, dus niet alleen voor boerka’s. je mag straks dus ook niet meer met een integraalhelm of een bivakmuts het stadhuis binnenstappen. ik vind dat een goede zaak, laat je kop zien en ga er niet als een bankovervallen bijlopen.

  maar afgezien daarvan vind ik het prima dat de islam flink dwars wordt gezeten. die orthodoxe linkse k*treligie mag van mij helemaal oprotten uit dit land. dan wordt het hier weer een heel stuk gezelliger.

  1. Lao Tse

   “maar afgezien daarvan vind ik het prima dat de islam flink dwars wordt gezeten. die orthodoxe linkse k*treligie mag van mij helemaal oprotten uit dit land. dan wordt het hier weer een heel stuk gezelliger.”

   Q.e.d.

 15. wietordok

  Indien de text van 07 junie 1975, Resolutie van Straatsburg, correct is wat ik er van heb
  kunnen uitmaken, verwacht niets vanuit de overheid.

  Zij vertegenwoordigen dan allang het volk niet meer en is de werkelijke staatsvijand.

  Verzamel geld……
  véél geld, en betaal, controleer een ploeg van juristen die eens de “onderste steen” gaan
  uitzoeken, eens kijken indien die handtekening wel geldig is.

  Chantage (Artikel 318 Wetboek van Strafrecht)
  Verraad, (Artikel 93 WvSR)

  Dan kan Nederland ook de dubbele nationaliteit aanpakken.

  Al heeft het volk de overheid die zij verdienen.

  Wat de Nederlandse overheid geflikt heeft is toch wel het laagste van het laagste een overheid
  zijn eigen bevolking heeft kunnen aandoen.

  1. Marija

   @wietordok. Voor 10x 100% met u eens.
   Heb hier heel vaak Resolutie van Straatsburg (olie in ruil voor moslims) hier onder de aandacht gebracht.
   Het is als je deze resolutie leest, alsmede het aansluitende artikel “de EU ontmaskerd” heb je meteen de verklaring waarom wij door onze liefhebbende regeringen zijn verkocht, overgeleverd aan, en verkwanseld in ruil voor olie.
   Ik ben dus ook van mening dat al onze oprispingen hier geen enkele zin hebben, wij als Nederlanders worden opgeheven.
   Tevens heb je dan de verklaring waarom het Godes onbegrijpelijk is dat wat er allemaal gebeurd met de mantel der “moslim-liefde” wordt bedekt.
   Dit is de verklaring, de regeringen van decennia lang komen gewoon de gemaakte afspraken met saudi Arabië na, daar verander je niets meer aan.
   Al zou je bij volgende verkiezingen die hele maffia zooi wegstemmen, dan nog helpt er geen lieve moedertje meer aan. Arme kinderen en kleinkinderen die straks allemaal met een kopvod lopen.

   1. wietordok

    @Marija

    Een juiste aanvulling en verwoording over de inhoud van de Resolutie.
    Ik hoor een noodkreet voor de toekomst van ons ras, wie we zijn en waar wij vandaan komen.

    Trouwens…
    Het is niet de vakbond van Negers die de vrijheid van de slaven met de eigenaren onderhandeld heeft
    aan de vergadertafel met koffie en gebak.

    Het schijnt zo geschreven dat het volk veel van zijn belasting gelden aan eigenaren heeft uitgekeerd
    voor de vrijheid van de Neger.

    De Neger zal moeten inzien dat economische belangen parten speelde in de vertraging van de wet en een
    betaalde baan voor alle slaven.

    De Drentenaren leefde in hun plaggehut, holland dicteerde zijn generaliteits gebieden en plunderde
    de kolen in Limburg alsof ze gaz uit Groningen pompen.

    De weg naar een universitaire opleiding is ook een lange weg voor het volk, zij die door natuurlijke
    evolutie de capaciteiten bezitten hun hersenen te gebruiken zullen ontmoedigd worden, gepest of erger zo
    gefortuneerde kinderen en andere utile misdadigers de stoelen kunnen bezetten die beslissen over Uw toekomst.

    Dat laf links tuig die zich nu ingraven misbruikt de neger om de aandacht voor hun verraad
    te misleiden.

    Willem van Oranje werd vermoord door Baltazar Geereartds.
    Het schijnt notabene door pistolen gekocht van zijn eigen geld.

    Ook weer door een zielig verhaaltje verkreeg Baltazar zijn benodigde subsidie van Nassau voor zijn misdaad.

    Kuzu is nu nog misschien een inteligente ventje, dat mag hij namelijk zijn.
    Hij weet ook dat de intelegentie van de doorsnee genetische Nederlander belast en onderdrukt word.
    Daar word misbruik van gemaakt.

 16. NoDoubt

  De boerka betekent 1487 jaar terug en heeft niets met het feminisme te maken, alleen maar met onderdrukking zoals Moham het betaamt omdat vrouwen de helft dommer zijn dan mannen.

 17. Marija

  1 augustus 2019.
  Plotseling zullen wij gaan zien dat er echt wel meer dan 200 moslima’s zich in het Nederlandse straatbeeld gaan vertonen in alles verhullende tenten.
  Alleen al om te provoceren, let maar op.
  Op TV ook in een aantal programma’s die tentwijven gezien.
  Allaah allah wat zijn we weer zielig.
  Zal wel stinken als ze met deze warmte als ze zich uitpellen.

 18. Siemien

  Ja wat we hier zien is de islamisering van ons land..

  Op 27 oktober 2010 heeft de toenmalig Kamerlid en nieuwe burgemeester Femke Halsema (GL) en nog een paar kwiebussen een motie ingediend van de volgende strekking:“Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering GEEN doelstelling van beleid is.”…

  1. Marija

   Tja, overeenkomstig de afspraken, gemaakt in de Resolutie van Straatsburg.
   Zie mijn bericht hierboven aan @wietordok.

   1. Siemien

    Het is een schande wat er gebeurt, al die moslims zijn allemaal aan huilen en slachtoffertje aan het spelen, ik wil graag zelf weten wat ik draag want ik ben onafhankelijk (kots kots kots).
    Het verbod is er voor om in openbare gelegenheden je gezicht onbedekt te hebben, dit is een normale (norm) omgang in Nederland.
    Nu zie je openlijk de islamisering en WIJ moeten ons maar aanpassen..

 19. Decca

  Jullie vergeten allemaal dat deze wet ook voordelen heeft. Iedere Islamitische Drag-Queen Ofwel Movestiet kan nu ongeneerd zijn gang gaan. Ze trekken allemaal zo’n vuilniszak over hun kop en je kunt heerlijk als vent langs de straat gaan en je helemaal als vrouw uitleven. Niemand die het ziet.

 20. Kristalix

  Tja, huilebalk zou gelijk kunnen krijgen dat Nederlanders zelf de wet gestand doen. En de boerka ter plekke ondoen. Of beter, betrokken dame ontzetten van iets wat kompleet onpasselijk is in de Nederlandse cultuur.
  Hopelijk is dit de eerste stap in het verbod op Islam.
  Deze is geen geloof maar wet. Dit strookt niet en conflicteert met de Nederlands wet.

 21. Brennivin

  Ho. Stop! Even een huishoudelijke mededeling voor alle trollen hier. Gewoonlijk negeer ik jullie maar dit is wel even belangrijk: U kunt stoppen met trollen hier en gewoon burkabuddie worden!

  https://twitter.com/hashtag/burkabuddies?src=hash

  Succes!

 22. Angelus pacis

  Pestwet, pestwet…….helemaal niet. Fascistische en nazistische uitingen zijn al jaren verboden. Daar doet niemand moeilijk over. De Islam is een minstens zo gevaarlijke ideologie als het fascisme. Wil je jou geloof belijden, dan doe je dit lekker thuis. Daar hoeft toch niemand enig last van te ondervinden. De Islam wil zich heel graag wentelen en laven in allerlei privileges en uitzonderingen die onze normen en waarden ver overschrijden. Wil je de Islam ideologie aanhangen dan zijn er genoeg alternatieven aan de andere kant van de Middellandse Zee.

 23. Jean Nederland

  Op democratische wijze is die wet tot stand gekomen. Dus handhaven! Ik ben het niet eens met zoveel wetten maar als ik die overtreed ben ik ook de lul.

 24. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Als je met je geslachtsdeel loopt te zwaaien is dat ook verboden. Heeft ook iets te maken met openbare orde !

  1. Frets

   zuigstoker²

 25. Heras

  De kuzu en nida mannetjes, moeten zelf eens een jaar lang verpakt gaan achter dit gaas. Kijken of ze het volhouden. Als man kun je gewoon jezelf zijn, en weet je niet hoe het is om helemaal in het zwart en met een dubbele laag kleding over straat te moeten gaan. Alleen maar om een ideologie in stand te houden.

  1. Frets

   het zijn islam-evangelisten

 26. DidiMadloba

  Er zijn genoeg islamofoben in Nederland die wel zo’n burgerarrest zouden willen uitvoeren. Bedenk wel dat ze de wettelijke plicht hebben dan meteen de politie in te schakelen, en de verdachte aan de politie over te dragen zodra die arriveert. En als die verstandig is laat die deze “criminelen” meteen weer gaan, als zullen er dienders zijn die het (officieel afgeschafte) bonnenquotum nog tussen de oren hebben.

  De politie kan ook wel blij zijn met het boerkaverbod omdat die wordt afgerekend op het percentage opgeloste strafbare feiten, en een boerkaverbodovertreding is meteen opgelost.

  1. DidiMadloba

   Ah, wat ik vergeet is dat ijverige boerkajagers hard moeten werken want er zijn er maar heel weinig.

   1. Frets

    heb jij niets beters te doen dan hier de islam en de achterlijke uitwassen te beschermen, flikker toch op naar saudi arabië, daar lusten ze je rauw vuile landverrader

 27. DennisEijs

  Yep, burger arrest. Dat mag trouwens al heel lang, alleen is er nu een nieuwe wet bij gekomen. Tevens moet je dan wel de persoon zo snel als mogelijk overdragen aan de politie. En inderdaad, gepast geweld mag worden toegepast als de persoon zich aan uw arrest wil onttrekken.
  Wat Kuzu er van vindt vind ik verder oninteressant.

 28. Jynx

  Lekker laten janken die klootzak!

 29. Rosasolis

  Wat een moslim drama is de Boerkaverbod geworden! Wat sommige mensen willen allemaal doen om hun zin te krijgen. Plotseling zijn moslim vrouwen in Nikabs en Burka’s
  belangrijk geworden, alleen om aandacht te krijgen voor politieke partijen en moslim groepen. De Rotterdamse moslim Nida partij gaat alle boetes (van 150 euro) van de vrouwen in Nikabs betalen. En er is een nieuwe moslim vereniging opgericht die
  #Burkabuddies heet. Als je een Nikab drager bent, en niet durft zo gekleed naar buiten te lopen, omdat je bang zou zijn om uitgescholden te zijn, dan kan je via Twitter vragen om via deze site in contact met iemand te komen die samen met je naar buiten gaat lopen. En deze moslimbuddie site krijgt van overal in Nederland steeds meer mannen en vrouwen vrijwilligers die “de angst van de Nikab dagers begrijpen” en bereid zijn om hulp aan hun te geven. Deze hysterie zal binnenkort meer drama opleveren dan die van de klimaat freaks.

  1. Ron

   Komt er ook zoiets voor de Nederlandse vrouwen?
   Waar kunnen die een buddy aanvragen als ze niet meer alleen over straat durven omdat de kansparels hun niet met rust kunnen laten.?
   Of waar kunnen de gezinnen die rustig en dagje willen zwemmen zo’n buddy aanvragen?

 30. Moh de pedo

  Ik ben een groot voorstander van de burka. Maar ik vind wel dat dat alleen mag als vrouwen met z’n drieën naast elkaar lopen. De een geheel in het rood, de middelste in het wit en de ander geheel in het blauw. De 2 buitensten mogen ook ruilen van plaats maar dat betekent wel een enkeltje Frankrijk.

 31. Angelus pacis

  Elke keer als ik Kuzu zie dan moet ik aan Joseph Goebbels denken. Ik heb geen idee waarom……….

  1. Lao Tse

   Wij hebben ook geen idee.

   Moet je niet aan seks met kinderen denken? Dat is hier gebruikelijk als je niks inhoudelijks kan verzinnen.

   1. Angelus pacis

    Dat zijn niet de teksten die je normaal hanteert. Ergens heb ik een gevoelige snaar geraakt. Vertel eens waar je woont dan kom ik langs om er over te praten…..

   2. fockingworst

    @lao Tse is een hier op het blog bewezen pedofiel,(waar hij niks aan kan doen)
    Eerst onder de nick Simon brouwenstein en nu onder Lao Tse.
    Hij heeft de pedoclub van Martijn verdedigt en verheerlijkt alsof zijn leven er van af hing.
    Iedere dag weer.
    En nu probeert hij zichzelf schoon te praten door een ander van pedofilie te beschuldigen.
    Dit betekend dat hij door de jaren heen toch een beetje heeft doorgekregen dat pedofilie beoefenen toch niet helemaal OK is.
    @lao Tse je gevoelens kan je moeilijk onderdrukken, net als ik.
    Ik val op vrouwen rond de 1.70 meter slanke taille dikke kont en kleine tieten.
    Het verschil is wel dat ik val op iig( in mijn geval op vrouwen) 9
    Op iemand die zelfstandig keuzes kan maken en dus ook kiest om door mij genomen te worden.
    @lao Tse verkracht kinderen of die kinderen beïnvloed je zo dat ze denken dat ze zelf keuzes maken.
    @lao is en blijft een opperste smeerlap

   3. Angelus pacis

    Soms moet ik wel eens aan seks met kinderen denken. Dan bedenk ik me hoe walgelijk dat is……..Dat dit hier gebruikelijk is…..geen idee. In jouw geval; waar het hart van vol is……..Maar geef me jouw adres, dan kom ik mijn excuses aanbieden.

    1. rujoleki

     Ik kom met je mee!

   4. Bosche draak

    Waar het hart vol van is he viespeuk?

 32. Juriaan

  Nu moeten we eerst hemke falsema nog leren wat wetten inhouden. Dit zijn de echte oproer kraaiers

 33. Cesare

  Volgens mij vallen m.n. marokkanen Hollanders aan als ze iets niet bevalt. Hele hordes van dat gajes zijn op afroep beschikbaar. en heb nog nooit zoiets over Hollanders gehoord.
  Dus kuzu hoeft zich niet bang te maken. Hollanders die een brievenbus aanhouden worden door zijn kiezers wel in elkaar geramd.

 34. rujoleki

  Ooit komt de dag dat de PVV aan de macht komt .Veel allochtonen gaan dan hun koffers pakken. Moskeeën worden afgebroken
  Islamitisch onderwijs wordt verboden. Dubbele paspoorten gaan er na overtreding uit. Ooit komt de dag!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.