Walgelijk! ANTIFA-tuig slaan oude man en journalist tot bloedens toe kapot

De nieuwe fascisten noemen zich “anti-fascisten.”

ANTIFA is een terroristische organisatie. Dat zal ongetwijfeld geen populaire opmerking zijn in linkse kringen, maar dat maakt het niet minder waar. Sterker nog, het is onderhand al langer bekend dat juist links er een handje heeft om weg te kijken van de meest ongemakkelijke feiten. Zo ook wat ANTIFA betreft.

In dit filmpje zie je hoe ANTIFA-tuig onlangs helemaal losging op een oude man in de stad Portland. De beelden werden gedeeld door Ian Miles Cheong, managing editor van Human Events, een conservatief Amerikaans magazine.

Zoals je ziet zijn de beelden echt verschrikkelijk. Het extreemlinkse terroristen gebruiken echt grof geweld. Ze gebruiken een koevoet en slaan hem echt aan gruzelementen. De oude man verlaat het slagveld uiteindelijk hevig bloedend.

En dat is niet alles. Op zaterdag sloegen de terroristen journalist Andy Ngo ook in elkaar. Oh, en ze beroofden hem voor de goede ook maar even. Dit alles werd live gestreamd op Periscope.

antifa-andy-ngo

Ngo is gespecialiseerd in ANTIFA en werkt onder meer voor de Wall Street Journal en Quillette. Hij deed verslag van de ANTIFA-demonstratie (lees: terreuraanslag) in Portland van afgelopen zaterdag. Dat konden de gemaskerde terroristen niet waarderen… en dus sloegen ze hem óók maar even in elkaar. Blijkbaar was de oude man niet genoeg voor de minkukels.

Het wordt tijd om dit soort clubs keihard aan te pakken. De Hell’s Angels en andere motorclubs zijn verboden. Datzelfde moet gelden voor ANTIFA.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. EU kok

  Quote:Het wordt tijd om dit soort clubs keihard aan te pakken. De Hell’s Angels en andere motorclubs zijn verboden. Datzelfde moet gelden voor ANTIFA.
  .
  Natuurlijk.
  Omdat in Nederland motorclubs verboden zijn moet in Portland een als Antifa geframede club verboden worden.
  Verder alles goed Michael?

  1. Frets

   slap cockje, met ‘ck’

  2. Peter Oudshoorn

   EU klootzakje, het Antifa-tuig treedt in Nederland op precies dezelfde manier op, wist je dat niet?

  3. Agios

   Jij bent net zo walgelijk als de antifa-idioten.

  4. Tguard

   Hey sufferd cock,
   Die club is niet geframed ga je huiswerk doen man alvorens je hier weer zielig loopt te doen!

  5. Duke

   ANTIFA is erger dan die motorclubs. ANTIFA wil mensen met een andere mening mondddood maken en als dat lukt niet gebruiken ze geweld. Waren ze moslim hadden we ze jihadsten genoemd, het soort dat we nu moeten opruimen in Syrie.

  6. Bolkestein

   Het zou goed zijn als er eens soortgelijke wraakacties tegen links worden ondernomen. Doordat dit vooralsnog altijd is uitgebleven heeft links het gevoel overal mee weg te kunnen komen en oppermachtig te zijn. Dan houdt deze terreur nooit op.

 2. Lao Tse

  Dit is zeker tuig, zeker in contrast met de demonstranten van alt-right die bekend staan om hun geweldloosheid.

  1. Peter Oudshoorn

   Domme humor werkt niet, Lao.

   1. Confucius

    Peter, bij Lao werkt al heel lang niets meer, behalve dat gezeik van hem/haar/onzijdig hier op het forum.

   2. Lao Tse

    Is de heer Oudshoorn bekend met het grootschalig geweld van extreem-rechts in de V.S. en Europa?

    1. peetjoh. k

     Kom eens met cijfers

    2. Ron

     Lao Tse je doet je naam geen eer aan. Je bent niet de wijze koi uit de oude Chinese mythologie die je pretendeert te zijn of wil zijn.
     Ik lees nu al een tijdje jou reacties, en heb nog geen 1 steekhoudend argument van je gezien. Alleen ontwijkende nietszeggende onzin.

     Quote: Is de heer Oudshoorn bekend met het grootschalig geweld van extreem-rechts in de V.S. en Europa?

     Ben jij Lao Tse bekend met het contrast tussen het geweld van links en rechts?
     Denk jij om rechts te framen zoals hierboven dat het geweld van links dan minder is?
     Verder komen er corrigerende berichtjes op typefouten van je.
     De personen die dat doen zijn wetenschappelijk ( kan je zo nalezen dus je hoeft mij geen nietszeggende opmerking hierover terug te geven) bewezen, eenzame onzekere en sociaal gehandicapte personen die zo wanhopig zijn dat ze een tikfoutje corrigeren om het gevoel te krijgen iets te betekenen. Nou dan is voor mij duidelijk dat de rest van jou ook ene reet voorsteld.
     Prettige dag nog Lao Tse.

     1. Ron

      Ene reet moet zijn geen reet

     2. Frets

      doe geen moeite Ron, die aarsmade en pisvlek gaat zijn eigen psychotische gangetje. Ik reageer in de meeste gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en zat met name op heel veel andere sites. Maar dat kost tegenwoordig geld, Dus? Daar is zijn uitkering, gelukkig niet hoog genoeg voor.

   3. Siemien

    Lao heeft geen humor wel een potje vaseline..

  2. Mariposa78

   VHl GTSSDM bron vermelding anders is deze reactie niet geloofwaardig.
   Want anders is het weer een zeer perfecte inhoudelijke bijdrage, met een keiharde argumentatie en zeer zorgvuldig en feitelijk onderbouwd.

 3. Watcher

  Beetje hypocriet DDS, rechts extremisten vermoorden een Duitse politicus en het blijft oorverdovend stil op DDS.

  1. EU kok

   Nee, dat meent u toch niet.
   Is DDS niet objectief in haar berichtgeving?
   Was mij nog nooit van redactie en/of reageerders opgevallen.
   Dank voor deze eye-opener.

  2. dario

   dat beweer jij

  3. Jantje

   Antifa is de nieuwe SD van links.
   Ze lijken er qua gedrag, kleding en vlagvertoon precies op.

  4. logisch denken

   beetje hypocriet , linkse salon socialisten durven niet eens het geweld te veroordelen

   tekenend voor kijkers , ik stond erbij en keek erna

 4. Michael van der Galien

  Excuses! Het filmpje was enigszins slordig op de site gezet, maar dat is nu gefixt. Dank!

 5. Ritter

  De situatie in de VS is alarmerend maar word genegeerd door de gevestigde media.

  Trump supporters worden aangevallen , bespuugt en/of bedreigt.

  Er word door bepaalde media en Democratische politici openlijk opgeroepen om Trump supporters overal lastig te vallen en kranten bieden een platvorm aan activisten die bepleiten Trump supporters lastig te vallen.

  De haat vanuit links activistische hoek en met de steun van de media voor Trump is enorm onder deze groepen en geweld tegen Trump supporters neemt steeds grotere vormen aan.

  In de Washington Examiner is daarover een artikel beschreven onder de kop:

  Anti-Trump fever takes threatening turn

  “The toxicity of the resistance to President Trump has risen in recent days, with the nation’s most respected newspapers publishing rationalizations for denying Trump supporters public accommodation and for doxxing career federal employees, while a journalist found himself under physical attack from the so-called anti-fascist group Antifa, which has stepped up its violent activities since Trump’s election.”

  U kunt het artikel verder lezen op de website van de Washington Examiner

  1. Watcher

   @Ritter de sidekick van Mike 🙂

  2. Confucius

   ‘U kunt het artikel verder lezen op de website van de Washington Examine’.

   Ik vrees dat dat voor onze forumtrollen niet is weggelegd.
   Terwijl juist zij die informatie heel goed kunnen gebruiken.

  3. Lao Tse

   wordt

   1. ZiggyStardust

    Worst.

   2. Frets

    Hij is de Noppen, Duijndam, Code134, de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

 6. dario

  ik bekijk dit met een glimlach … het gaat niet lang meer duren .
  links gooit aardig de glazen in .

 7. Bolkestein

  Er hangt geweld in de lucht. Links geweld.

  5 februari 2017 – Uri van As

  Er hangt geweld in de lucht. Hysterisch geweld. Een dreiging die niet te stoppen lijkt. Een irrationele haat die onvermijdelijk ontaardt in moord en doodslag. Gewelddadige emoties. In allerlei gradaties gevoed en gelegitimeerd door de media, politiek en intelligentsia.

  ===============================================================
  Foto: Resist fascism – demonstrators at London’s anti-Trump rally.
  by Alisdare Hickson is licensed under CC BY-SA 2.0
  ===============================================================
  Iedereen wordt gemobiliseerd in de strijd tegen een democratisch gekozen president. Een foute man omdat hij niet beschikt over de juiste politieke kleur en nestgeur.

  Fascisten
  Linkse tegenstanders trekken scheldend, schoppend en slopend door de straten van het vrije Westen. Andersdenkenden worden gemolesteerd. Film- en popsterren flirten met bomaanslagen, staatsgrepen en onthoofdingen. Politici organiseren protestdemonstraties en vergelijken hun opponenten met nazi’s en fascisten. Psychologen hebben de president ongezien als geestesziek gediagnostiseerd. Dag- en weekbladen fantaseren breeduit over de moord op Donald Trump.

  Superioriteit
  Politiek is emotie. Althans in linkse kring. Alles draait om gevoel. De geborgenheid van een groep gelijkgestemden. De status en autoriteit van morele superioriteit. Twijfel is overbodig. Links staat immers aan de goede kant van de zaak. Wentelen in de verheerlijking van Obama of in je afkeer van die duivelse Trump, leidt tot hetzelfde resultaat: dat gelukzalig gevoel van verheven saamhorigheid.

  Diversiteit
  Links, altijd op zoek naar groei, gaat voor Diversiteit. Moslims, Afrikanen, homo’s en lesbiennes worden met open armen ingesloten. Mits ze geen rechtse ideeën koesteren. Want links is dol op mensen die anders zijn maar niet op andersdenkenden. Linkse vrijheid is een paradox. Je bent vrij te verkondigen wat je wilt zolang het maar links is. Wie zich niet conformeert aan het gedachtegoed wacht harde handen die je verwijderen uit de groep. In een door links gedomineerde wereld is dat een sanctie die menigeen afdoende intimideert.

  Geïndoctrineerd
  De media, het onderwijs en het bestuursapparaat zijn na ‘de mars door de instituten’ van de babyboom-generatie volledig in handen van links. Dit is inmiddels zo gewoon dat de nieuwe in linkse ideeën gemarineerde generaties niet eens beseffen hoe geïndoctrineerd ze zijn. Docenten op basisscholen vertellen kinderen spookverhalen over rechtse politici. Middelbare scholen behandelen geschiedenis vanuit een links perspectief. En alle sociale faculteiten bedrijven uitsluitend linkse ‘wetenschap’.

  Franse revolutie
  Het Westen wordt in toenemende mate geteisterd door de filosofische erfenis van de Franse revolutie. Een intellectuele geweldsorgie die Frankrijk letterlijk heeft onthoofd. Het land verloor voorgoed zijn leidende positie. Het speelt op het technologische toneel van vandaag geen rol van betekenis. Frankrijk is hét land van de sociale wetenschappen. En ondanks de vernietigende economische neergang houdt het hardnekkig vast aan zijn revolutionaire beginselen.

  Potentaten
  Parijs was en is het exportcentrum van linkse ideologie. Het bood en biedt onderdak aan tirannen uit de hele wereld. Aan de boulevards wonen Latijns-Amerikaanse gangsters, Arabische despoten en Afrikaanse potentaten gebroederlijk naast elkaar. Pol Pot werd er ideologisch geschoold, ayatollah Khomeini door Foucault op zijn troon gehesen en Mao door het echtpaar Sartre van bloedvlekken ontdaan aan de man gebracht.

  Utopisme
  Door de mei-opstand van 1968 heeft dit dwaze Franse denken alsnog kans gezien de Angelsaksiche wereld te veroveren. De elite is gezwicht. De bevolking biedt weerstand. Dwangmatig utopisme versus pragmatische behoudendheid. Dat is de kern van de crises waarin wij ons bevinden. Twee wereldbeelden gedoemd om te botsen. De geschiedenis leert dat links geen nederlaag kan accepteren. De neiging tot zelfreflectie ontbreekt. Utopisch links grijpt uiteindelijk altijd naar geweld.

  Ophitsing
  In Nederland heeft dit al eens eerder geleid tot moord en doodslag. De aanjagers van het politieke geweld zijn daarvoor nooit ter verantwoording geroepen. Dat hoofdredacties, politici en bestuurders opnieuw de vuren van politieke haat aanwakkeren is levensgevaarlijk en volstrekt verwerpelijk.

  Het is een heilloos pad. Wie nu niet rechtsomkeert maakt is verantwoordelijk voor het geweld dat niet aflatende ophitsing onvermijdelijk oproept.

 8. Jumping

  Inderdaad Links sloopt de wereld.
  Het Linkse Demoniserende publiek kent geen grenzen.
  Hun wil is wet, geweld is toegestaan.
  De kogel die Fortuyn het leven benam, kwam ook van Links.

  1. Bolkestein

   Alleen al van de Zesde mei heeft links nog altijd zes kogels terug tegoed, exclusief rente. Vandaag is er dus weer ingelegd op ingelegd exclusief rente op rente.

 9. ko vadis

  De Angels zijn ook mede door framing verboden verklaard!

 10. J.Rademaker

  Geen wonder dat dit idee zo aanslaat, is bedacht door een Duitser zo rond de jaren 30 van de vorige eeuw. Knok ploegen de staat op sturen om mensen met een ander idee te mishandelen.

  1. 007

   je bedoeld een oostenrijker…

 11. TheovdWal

  Links is heel vreemd volk, stelletje engerds, er ontbreekt iets bij die lui, te weten: ze zijn niet sociaal! Raar hè, ze claimen en stemmen links maar doen precies het tegenovergestelde, stelletje losers, gefustreerde zielen, vreemde vogels!

  Voorbeeld: volkert van der graaf en al het gepuis dat verder in de milieudefensie hoek zit, zo ook antifa.

 12. Heras

  Bij ons zien we de agressie vrijkomen tijdens de zwarte pietendicussies. Zolang de overheid antifa niet tijdelijk (november, december)verbiedt, krijgen we dat weer. Nooit worden ze opgepakt en opgesloten, tja, dan woekert de troep voort.
  Wij hebben ook die debiele dierenactievoerders gehad, die inbreken. Alleen na de media aandacht reageert de overheid pas.

 13. peetjoh. k

  Langzaam aan word het duidelijk links zijn de nazi,s . Dit lijkt op een razia. En wat is hun excus, hij heeft andere gedachten. Typisch nazi gedrag. Dat zien we ook aan de reacties van eu kok en Lao dat zijn ook nazi,s. Proberen iedereen wijs te maken dat rechts slecht is terwijl ze gokman tandis verdedigen. waarschijnlijk zijn het Marokkanen. Dat zou al genoeg zeggen daarvan is nog nooit een betrouwbare geboren en onderzoek wijst dat ook aan.

  1. Agios

   Gelukkig wordt langzamerhand duidelijk dat links geen oplossingen biedt, alleen problemen!

 14. Jv

  Links, het smerigste en meest stinkende kots van de wereld.
  Als deze lui hun kots zelf eens analyseerden, dan zouden ze aan blok zelfmoord moeten plegen.
  Zoveel narigheid, rotzooi, zwijnerij, indoctrinatie, terrorisme, democratie ondermijnend en gevaar voor de wereldvrede, heeft dit tuig op hun kerfstok.
  Het wordt tijd dat rechts eens met gelijke munt gaat terugslaan.
  De WOlll zal een oorlog tussen het linkse tuig en rechts worden.

 15. Ikbenhetbeu

  Geen enkel bericht op DDS over de Belgische jongeren die Nederlandse zwembaden terroriseren? Oh en Brazil: )Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)vv)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)vv)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)vvv)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)vv)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)vvv

 16. Ikbenhetbeu

  Of is DDS al net zo geterroriseerd als de Nederlandse kinderen en ouders die lekker willen zwemmen met mooi weer? Oh en Brazi: )Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)vvvv)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)vv)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 17. Likko

  Tjaaa… Hitler en zijn nazi partij waren ook extreem links…. Dat links dit al jaren in de rechtse hoe probeert te drukken doet Hitler draaien in zijn graf….het fijne aan een anarchie is dat de anarchisten als eersten zullen verdwijnen…. Coudenhove-Kalergi plan zoek het eens op.

  1. Lao Tse

   “Hitler en zijn nazi partij waren ook extreem links”

   Hilarisch.

   🙂

   1. logisch denken

    aan dit feit is niets hilarisch , suchen Sie bitte die buchstaben und versuch ezu verstehen was die meinung ist . gute fahrt

    1. Lao Tse

     Ik neem aan dat je ook zeker weet dat de islam een politieke ideologie is.

     🙂

     1. Frets

      Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, fout en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
      Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

     2. logisch denken

      de islam bedrijft geen politiek mijn beste , de islam leeft volgens het boekje. Helaas kan ik het onderwerp islam geen humor detecteren bij mezelf.

      Heb je al uitgezocht waar de roots van Hitler liggen ?

 18. Vliegenvanger

  ANTIFA, is een misdadige organisatie. Valt dus ook in de categorie van misdaad. Ook deze bende moet verboden worden.
  Dit hoort niet thuis in een vreedzaam land.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.