Zwembad De Fakkel opnieuw geterroriseerd; badmeester in gezicht geslagen

Nieuwe hittegolf, nieuwe ‘incidenten’ bij de zwembaden. In Ridderkerk is het gister weer eens misgegaan bij zwembad De Fakkel. Een bezoeker, die jawel, ‘deel uitmaakte van een groep’ heeft een badmester op z’n bek getimmerd. Een Ooggetuige meldde aan het AD dat er meerdere klappen zijn gevallen. De daders zijn niet gepakt, want ze namen de benen voordat de politie ter plaatse was. 

Het zou in dit geval gaan over een groep van vijf á zes jongens die het weer niet eens konden laten om hun handjes thuis te houden in een zwembad tijdens een hittegolf. Ze maken het leven van werknemers en bezoekers behoorlijk zuur. De ooggetuige die het AD opvoert is dan ook anoniem. Moet je nagaan wat voor angst er heerst omtrent deze ‘jongens’.

‘Ik weet niet waar het over ging, maar opeens sloeg een van hen de badmeester met zijn vlakke hand in het gezicht. Er waren meteen veel omstanders en de beveiliging was er snel bij. De groep is daarna naar de uitgang begeleid. Daar moesten ze wachten op de politie, maar dat deden ze niet. Een badjuffrouw werd tussen de hekken gedrukt en haar telefoon waarmee ze filmde uit haar handen geslagen’

Volgens zwembaddirecteur Angela Snel heeft de badmeester ‘een dikke wang overgehouden’ aan het incident en gaat ze ‘aangifte doen’. Dat is wel het minste wat je nu als directeur kan doen. Het is namelijk niet de eerste keer dat dit zwembad wordt geterroriseerd door een groep ‘jongeren’. In juni ging het ook al mis. Wellicht een keer hard optreden tegen deze lui?

Van Burgemeester Anny Attema moet De Fakkel het in ieder geval niet hebben. Zij heeft sinds de vorige keer dat het misging aangegeven dat als er nog eens incidenten ontstaan, ze het zwembad ging sluiten. Echter vindt ze niet dat dit incident genoeg is voor sluiting.

‘Het was een vervelend incident, maar dat is niet altijd te voorkomen. Het gaat erom dat het zwembadpersoneel hierop goed reageert, en dat is gebeurd. Door het adequate optreden van dat zwembadpersoneel is verdere escalatie voorkomen.’

Iets met zachte heelmeesters maken stinkende wonden? Afijn. Wellicht is het nu eens klaar met het tuig dat zwembaden terroriseren en wordt er nu eens eindelijk hard opgetreden. De inzet van het Nederlandse leger misschien?

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Jumping

  Ik mis de bevolkingsgroep (ras), waar toe deze asociale galbakken behoren.

  Noem gewoon man en paard, is goed voor de statistieken.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  1. peetjuhhhh

   Het zijn Marokkanen uit de beverwaard. Om ff wat informatie te geven.

   1. Jumping

    Inderdaad die Annie Attema is van de PvdA en die vertegenwoordigd het Linkse Demoniserende Rutte kartel.

    Nederland is een keiverrot land geworden.

 2. Ron

  Bij veel discotheken/ kroegen is het deurbeleid dat dit soort groepjes niet binnen mogen. Ga dit ook hanteren als zwembad.
  Dat is geen discriminatie maar zelf bepaal je ook wie in je huis mag, dus hier ook.
  Tijd geleden een kinderfeestje in het zwembad. Gezellige drukte en goede sfeer, zo’n groepje van 5 komt binnen en begint meteen te galbakken. De badmeester gaat popiejopie met lopen doen en amicaal om verdere escalatie te voorkomen ipv optreden.
  Resultaat meer dan een kwart van de bezoekers pakken hun spullen en vertrekken.

  1. peetjuhhhh

   Ja ze zouden gewoon een verbod moeten krijgen en dan niet alleen die klootzakken, maar heel hun soort en dan allemaal.

 3. logisch denken

  minder minder minder

 4. Heras

  Waarom dat tuig het zwembad niet ontzeggen? Zet ze op camera, verstuur het naar alle zwembaden om ze te waarschuwen, laat ze niet meer toe, zet ze op de zwarte lijst.

  Nu is het een inkomstenderving voor de zwembaden, en de gewone burger kan niet veilig meer zwemmen.

  1. logisch denken

   speelt de gewone burger dan een rol ? die moet zwijgen want discriminatie wordt niet getolereerd

 5. Pescador

  Ik weet wel tot welk ras dat tuig behoord , en ze moesten ze gewoon allemaalhet land uit trappen en in de woestijn dumpen, in slap nederland mag en kan blijkbaar alles en steeds meer.

 6. Lao Tse

  Olivier suggereert het leger in te zetten om de ruzietjes in zwembaden met harde hand de kop in te drukken.

  DDS begint steeds meer op Jiskefet te lijken.

  1. Ron

   Lao Tse.
   Ik heb gisteren al gevraagd aan je een goede uitleg te geven over je gedachten in een ander stuk. Maar dat blijft uit.
   Nu gezien veel van je reacties kan ik niet anders opmaken dan dat jij erg afgesloten leeft. Als je net als veel mensen hier ergens komt zal je heel andere zaken ervaren over hoe het echt gaat in de maatschappij.

   Maar leg mij nu eens uit wat jij denkt hoe dit gerechtvaardigt wordt volgens jou.
   Leg mij uit waarom de raddraaiers geen sancties opgelegd mogen worden, maar de nette burger wel sancties krijgen door het gedrag van dat soort groepjes. Want die krijgen wel sancties zoals niet meer vrij kunnen zwemmen, over straat gaan hoe ze willen of hoe ze gekleed gaan.
   Leg het me inhoudelijk uit.

   1. Lao Tse

    Op welke vraag zou je graag een antwoord willen, Ron?

    1. Ron

     Begin eens met bovenstaande ipv
     vragen met vragen te beantwoorden.

   2. Lao Tse

    @Ron,

    Uiteraard moeten de raddraaiers stevig worden aangepakt.
    Het leger inzetten lijkt me absurd. Jij niet?

    1. EU kok

     Wordt dat dan landmacht of marine ?

     1. Mars020

      Marine, Landmacht, Luchtmacht, plus de speciale eenheden. Ongedierte uitroeien moet goed gebeuren, anders komt het weer terug.

    2. Ron

     Je leest selectief.
     Als het leger inzetten het minste van 2 kwaden is dan lijkt mij dat voor de hand liggend.
     Er zijn nog meerdere mogelijkheden maar die gebeuren niet.

     1. Frets

      Doe geen moeite, want met deze levensvorm, valt niet te debatteren. Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

    3. Siemien

     Raddraaiers?!

     Asociale debielen zijn het, dit zijn geen vlegels of deugnieten, dit zijn gasten die terroriseren, irriteren, uitdagen, zich respectloos gedragen, wetende dat er bijna geen weerstand komt, omdat we in Nederland bang zijn geworden om dit soort gasten kei en keihard aan te pakken, want ja, als “we” dat doen zijn wij racisten en discrimineren we..

  2. Ron

   P.S.
   Waar denk jij overigens dat beter is?
   Nu bijvoorbeeld het leger inzetten of wachten en dat mensen eigen rechter gaan spelen want dat zie ik steeds meer aankomen.
   Voor jou gedachtegang zal ik vermelden dat ik dat laatste niet goedkeur maar wel kan begrijpen.

   1. Lao Tse

    Zou het niet verstandiger zijn om in de zwembaden waar problemen zijn het politietoezicht wat te verscherpen?

    Je bent toch ernstig in de war als je daar het leger op wilt afsturen?

    1. Ron

     Wat doet de politie?
     En dat jij nu aangeeft scherp het politietoezicht aan geeft al aan dat die nu dus niet doen wat ze horen te doen.

    2. peetjuhhhh

     Hehe je heb eindelijk een goed plan

    3. Mars020

     De antiterreurbrigade inzetten is ook een optie. Kunnen ze gelijk oefenen om een zwembad veilig te stellen.

    4. Mars020

     Dan loopt er geen agent meer op straat, want in bijna heel Nederland komt dit achterlijke gedrag voor in zwembaden. Gewoon een lidmaatschap met een pasjessysteem invoeren. Bij misdragingen, per direct het pasje innemen en de betreffende mocro eruit pleuren.

  3. Frets

   Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

  4. Roughwood

   Met u in de rol van juffrouw Jannie. Ga eens bier halen, doet u hier tenminste eens iets nuttigs!

 7. Agios

  Verwacht van een linkse burgemeester nooit afdoende harde maatrnegelen. Dat heeft de deugerpartij eruit geslagen.

 8. Pedrito

  Misschien eens massaal gaan galbakken tijdens het vrijdaggebed in de moskee

  1. Ron

   Dan wordt jij opgepakt wegens verstoren openbare orde want dan kent oom agent wel de regeltjes

   1. Extreem Realist

    Dit kan ook zonder de wet te overtreden, bv een partijtje gaan voetballen voor hun deur en hun muur als goal, groepje Hollandse jongeren met scooters of auto’s met flinke muziekinstallaties, partijtje kinderen onder begeleiding uiteraard, die voor de deur spelletjes gaan doen..
    Er is genoeg te doen, ze kunnen de politie bellen die dan weinig anders kan doen dan wegsturen en die ook behoorlijk voor lul staat als ze bv kinderen moeten wegsturen, maar hun “dienst” is wel verstoord.

    1. Ron

     Geloof me dat er wel gezocht zal worden om te vervolgen.
     Voorgedrukte aangiftes of zo iets.

    2. peetjuhhhh

     Begrijp wel dat je met veel moet zijn dan. Kijk naar pegida er staan er zo 200 uit omliggende moskeeën. En ik ga er vanuit dat dan ook alleen de Hollanders worden opgepakt.

     1. Frets

      de islamisering is op schema

     2. Jumping

      Tijdens het Turkse beleg, inclusief vlaggenparade, rondom de Erasmus brug en de Mini oorlog rondom de Turkse Minister, kwamen de Moslim volgelingen, uit geheel West Europa.
      Om stampij te maken.

  2. Mars020

   Met z’n allen voor de deur van de moskee, minder… minder… minder roepen… Dan heeft de politie ineens wel alle tijd van de wereld om langs te komen en aangiftes op te nemen.

 9. Mars020

  Een linkse burgemeester is als een arts, die een ernstig zieke patiënt met een paracetamolletje naar huis stuurt. Totaal ongeschikt voor haar functie is dat wijf. Het zwembad sluiten heeft geen nut, want het zwembad kan er zelf niks aan doen. De oorzaak van dit probleem is de overheid en de gemeente, die al dat tuig binnenhaalt. Stop per direct met het knuffelen van criminele allochtonen en laat zien, wie er de baas is in dit land. Verder is het natuurlijk achterlijk om aan die gasten te vragen of ze A.U.B. braaf op de politie willen wachten. Het waren maar 5 van die gasten, dus konden ze die makkelijk even vasthouden. Als de politie het niet durft, kunnen misschien een grote groep huisvaders eens een dagje gaan zwemmen met hun koters. Als die bontkragen dan irritant gedrag gaan vertonen, die gasten helemaal de tering beuken.

  1. Frets

   we wennen er langzaam aan, de islam zal steeds belangrijker worden, korpschef op sokken in de moskee, de koning die de iftar doet, het is nog maar het begin

   1. Mars020

    Hoop wel op geitenwollensokken, die stinken…

 10. Punt50

  Er hangen toch wel camera’s in dat zwembad? Kom op politie, doe je best eens!

 11. Veteraan

  Het zwembad sluiten is het antwoord van een linkse laffe burgemeester ?
  Zet haar eens tussen zo’n groepje moordenaars/terroristen in opleiding.
  Gewoon 1 commando of marinier met toestemming tot met scherp schieten per zwembad.
  Probleem opgelost, plasje opdweilen en iedereen een fijne dag.

  1. Vliegenvanger

   Helemaal met je eens!!

  2. Mars020

   Een normaal mens vind dit een prima oplossing, maar linkse nichten vinden alles zielig. Ik weet trouwens zeker, dat als er militairen worden ingezet als badmeester en met scherp mogen schieten, het probleem gelijk over is.

 12. Vliegenvanger

  Ze moeten daar eens een burgemeester met ballen aanstellen, i.p.v zo slappe trut die dreigt met het zwembad te sluiten. Wat een een aanpak zeg, de weg van de minste weerstand. Zo’n burgemeester is het niet waardig om burgemeester te zijn. Anny Attema zorgt er voor dat zwemplezier verziekt wordt door een stel klootzakken.
  De goede moeten er weer onder lijden. Keihard aanpakken dat tuig, de mariniers daar eens binnen laten wandelen, net als toen in Amsterdam. Maar de slappe Nederlandse wetten houden dat tegen.
  Wat een land is Nederland geworden. Haal maar binnen, hoe meer hoe liever, des te eerder is Nederland naar de kloten

  1. Kretoloog

   Eens. Burgemeester Annie Attema is een aanfluiting, totaal ongeschikt voor een functie in het openbaar bestuur. Maar PvdA, dus zij had vast wel ergens een kruiwagen die haar naar Ridderkerk bracht.

  2. Mars020

   @Vliegenvanger, idd een burgemeester met lef en ballen aanstellen en geen oud wijf met hangtieten.

 13. Kristalix

  Trap dit volk er hardhandig uit.

 14. Cesare

  Dit soort tuig uit het Rifgebergte wordt systematisch in bescherming genomen door slappe pvda-bestuurders. Die laatsten houden dan de politie (die overigens geen haar beter is) weg zodat ze hun gang kunnen gaan.

  1. Mars020

   @Cesare, klopt helemaal… Het zwembad willen sluiten, omdat kansparels de boel lopen te terroriseren is natuurlijk ook belachelijk. Omdat die linkse trut geen lef heeft, pakt ze niet de oorzaak, maar het gevolg aan. Iedereen ziet, dat je met links de oorlog nooit kunt winnen, omdat links per direct overloopt naar de vijand. In dit geval is de vijand een stelletje kansparels, die de boel terroriseren. Die mocrotjes zijn meestal maar magere kereltjes, die je gemakkelijk met een paar beuken neerhoekt. Dat is ook de reden, dat ze met z’n allen tegelijk aanvallen. Om dat probleem op te vangen, gewoon met een groep stevige Hollandse kerels die stekkernekken, helemaal de tering beuken.

   1. Lao Tse

    Rustig maar Mars, deze racistische woedekoliek is bi deze hitte echt niet gezond.

    1. Siemien

     Uiteraard rechtvaardigt Lao het gedrag van deze mongolen die geen respect tonen, en gooit het vervolgens op racisme.
     Lao is natuurlijk niet blij met het feit dat ontspoorde Turkjes of Marokkaantjes hier ten toon gespreid worden, Lao ziet liever dat de badmeester in kwestie even zijn nederige excuses aanbiedt Lao denkt dat hij het zelf wel uitgelokt heeft…

    2. Frets

     Hij is de duizendmaal uitgekotste, de stoker en zuiger, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande met honderden versleten namen die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt. Hij is de eeuwige gebande, de pisvlek.

 15. JFU

  Het beste is een verbod tot toegang voor de autochtone bevolking..dat durven ze wel op te leggen……probleem opgelost…toch?

 16. Bosche draak

  Als we eens aan het personeel wat veestokken uitdeelden?
  Elke keer als iemand zich grof misdraagt (ik zeg GROF anders gaan Lao & co weer janken) van je ZAP!
  Als ze daar op de vloer liggen te kronkelen kunnen ze niet zo snel meer wegkomen als oom agent ze komt oppikken.

 17. Anders55

  Leg mij maar eens uit waarom er niet harder kan worden op getreden dan?
  het is iedere keer een ‘incident’?
  hoeveel ‘incidenten’moeten er nog komen dan?
  en een zwembad sluiten omdat een kleine groep de zaak verstierd??
  blijkbaar denken bepaalde mensen/ groepen dat alles mag en alles kan?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.