HAHAHA VIDEO: politieagent pakt #introweken meisje hard aan

Geen categorieaug 29 2019, 8:00
"Ik heb het gefilmd," schreeuwt een dinnetje.
De jeugd van tegenwoordig denkt dat het volkomen normaal is om politieagenten tot op het bot te beledigen en uit te dagen. En nee, dan heb ik het niet alleen over de welbekende cultuurverrijkers, maar ook over blonde meisjes met blauwe ogen. Ook zij misdragen zich stelselmatig, zeker als ze in een groep zijn en wat alcohol op hebben.
Je wilt een voorbeeld? Well, I'm here to serve. Kijk maar naar onderstaande video. Dat is nog eens fun to watch!
https://twitter.com/JeanPaulRison/status/1166463953733640193
Het meisje daagt de agent echt uit. "Kom dan," roept ze. En, "trap dan!" Meneer de agent had even iets van geduld met haar, maar dat duurde niet te lang. En terecht. Belediging van een ambtenaar in functie is immers gewoon een strafbaar feit. De manier waarop dit meisje en haar vriendinnen de politie bejegenden is zonder meer respectloos en zelfs beledigend. Als de agenten wilden konden ze dus optreden.
Ja, dat konden ze... én deden ze. Hop, voor ze het wist lag mevrouw te huilen op het gras. "Kom dan" was ineens veranderd in "dat doet pijn!"
Ja, dat klopt. Misschien dat je er iets van leert. Wicht. Met je totaal onverdiende arrogantie en gebrek aan respect voor je meerderen.
Het grappigste is nog wel dat een vriendin roept dat ze alles gefilmd heeft! Och gossie. Nou, slecht nieuws voor haar: de agenten stonden volledig in hun recht. Je moet je gedragen als je aangesproken wordt door politie. Weigeren te gehoorzamen en dan ook nog eens beledigend zijn kan je zomaar wat ongemak opleveren, zoals hier het geval was.
Gefeliciteerd aan de agent in kwestie én aan zijn collega's die hem niet alleen te hulp kwamen, maar die de andere oproerkraaiers ook meteen even lieten weten dat zij dezelfde behandelingen konden ondergaan als ze dat wilden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten