Klopjacht gaande na gewapende overval bij Roermond

Het is hommeles in Limburg! Rond 17:00 uur werd een gewapende overval gepleegd tussen Swalmen en Roermond. Één verdachte is aangehouden, twee anderen zijn nog op de vlucht. Dat meldt het AD.

Een overval in een woning bij een winkel in Swalmen, leidde tot een mishandeling. De drie daders sloegen per auto op de vlucht. Na verloop van tijd stopte de auto en renden de verdachten weg een maïsveld in.

De politie schoot op één van de verdachten maar het is nog onduidelijk of deze verdachte ook gewond is geraakt. De aangehouden verdachte kon worden opgepakt bij een winkel in Roermond.

Helikopter en speurhonden maken onderdeel uit van een grote zoektocht naar de overige voortvluchtigen. De politie maakte zojuist bekend dat zij nóg een verdachte hebben weten aan te houden.

Waarschijnlijk degene waar op is geschoten in het maïsveld. Over de andere verdachte wordt momenteel nog niets nieuws bericht. De zoektocht is dus nog in volle gang. Enig signalement ontbreekt ook. Mocht u iets verdachts zien of horen, of heeft u tips, bel 112.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. Jumping

  Enig signalement ontbreekt.

  Zelfs in Limburg is een leugen toegestaan.

  Het Limburgs dagblad weet meer.

  1. Korporaal Monty

   Licht getint natuurlijk.
   Of twijfel jij hieraan?

   Blanke mensen begaan tegenwoordig toch geen misdaden meer.
   Beetje dom van jezelf vind je niet?

   1. Mars020

    In 1 keer geraden!.. Geen twijfel mogelijk.. Hoop, dat de politie een keertje heeft raakgeschoten?.. Anders is het zonde van de munitie..

  2. Mars020

   Als het signalement ontbreekt, dan zijn het 100% zeker kansparels. Ze vermelden het bewust niet, omdat anders linkse figuren volledig in de stress raken. Dan moeten ze ineens allemaal goede dingen over kansparels verzinnen, zoals hoe goed en lief ze eigenlijk zijn en het onze schuld is, dat ze massaal in de criminaliteit belanden. Dat het boerkaverbod de oorzaak is van deze overval enz… Daarna komen de linkse trollen met allerlei positieve feedback over kansparels op DDS nog even huiliehuilie doen. Lao, Beukman, EU Gifmenger, Anne en meer van dat soort debielen zitten in hun kraakpand met kromme tenen achter hun toetsenbord, het tuig te verdedigen.

   1. Dik

    Ik denk dat het goed is om de vele adverteerders op DDS te confronteren met de reacties die Lao Tse hier achterlaat. Ik denk aan reacties over warme gevoelens voor kleine kinderen, het danken van God omdat Fortuyn is doodgeschoten, hopen voor Geert Wilders dat ISIS nog bestaat, en natuurlijk inclusief bronvermelding.

    Ik maak me sterk dat deze adverteerders niet geassocieerd willen worden met viespeuken als Lao Tse c.s.

    1. Mars020

     @Dik, je hebt helemaal gelijk… Het is een schande, dat viespeuken als Lao deze site besmeuren met hun vunzige ideeën. In een normaal land, hadden ze die hufter allang opgesloten.

     1. meneer cactus

      Het is en blijft merkwaardig dat die figuren zoals lao en kok zo kunnen trollen hier. Als je een serieuze discussie wil tussen links en anders denkende moet je die one-liner specialisten er gewoon aftrappen. Misschien inderdaad via de adverteerders wat druk zetten op de redactie.

    2. Siemien

     Ik zou als adverteerder maken dat ik wegkom bij viespeuken als Lao, die ruiterlijk zijn warme gevoelens voor jonge kindjes hier verspreid.
     Die zegt, terwijl Pim Fortuyn is vermoord, toch goed dat er een God bestaat.

     1. Vanduinen

      Naar de geaardheid van de lezer komen met een paar steekwoorden de reacties wel los. Zo kom ik vaak ‘nazi’ tegen, welk woord vaak aangehaald wordt. Haat. Het gaat steeds om stemmingen, niet over feiten. Woede maakt blind. Woede heeft maar een paar steekwoorden nodig, dan raakt de rest op de achtergrond. Eens ?

    3. Isengrijn

     @Lugar’s Dik,
     Ik denk dat het de sponsors niet zo veel kan schelen…
     …hoeveel bezoekers en lezers zijn er nu dagelijks op De Dagelijkse Standaard?

     1. Siemien

      Waarom bagatelliseer jij dit isengrijn?
      Mensen als Lao zijn ziek in hun hoofd en daar zouden alle adverteerders eens goed naar moeten kijken natuurlijk.

     2. meneer cactus

      Als er zo weinig te halen is ga je toch niet betalen voor reclame banners ?

     3. Isengrijn

      Siemien,
      Ik ga niet mee met die onzin.
      De beschuldigingen van jullie aan het adres van Lao Tse zijn jullie eigen verzinsels, en raken kant nog wal. Een verzinsel waar jullie zo in zijn gaan geloven dat het een soort waarheid is geworden. Een beetje zoals die Jezus van jou. Het heeft zich vastgebeten in jullie hersenschors.

      Lao Tse heeft zich natuurlijk niet bepaald geliefd gemaakt met zijn deuggedrag en de daarbij behorende soms ongelukkige deuguitspraken, maar dit soort beschuldigingen zijn echt beneden peil. Schei toch uit…
      Het is erg kinderachtig en ik weet zeker dat jullie de helft ouder zijn dan ik! 🙂

      En als die adverteerders gaan lezen wat hier door sommige reaguurders uitgekraamd wordt, is het al snel afgelopen met de algehele sponsoring.

     4. Siemien

      Jawel isegrijn dat doe je natuurlijk je gast er wel immer sterker nog je neemt het voor ped* Lao op.

      De uitspraken van Lao liegen er niet om, erger nog die zijn wbt kleine jonge kinderen glashelder, wbt de moord op Fortuyn glashelder, wbt de blijdschap dat Isis nog bestaat voor Wilders glashelder

     5. Dik

      Inderdaad Siemien, en het versturen van mails naar de adverteerders kan iedereen doen, de citaten van de forumterrorist zijn gemakkelijk te vinden en het lijkt mij niet dat ze met zo’n smeerpijp in verband gebracht willen worden.

     6. Meriadoc Brandebok

      Wanneer dringt het nou eens tot Dik door dat de wijze waarop hij de dictator wil uithangen niet wordt gewaardeerd? Hij is deze week tot vier keer toe geband voor dit trolgedrag!

      Wat mankeert dt figuur in vredesnaam? Het lijkt wel een verstandelijke handicap. Zelfs na die tijd in het verleden, toen hij door iedereen werd verzocht het forum niet langer te gijzelen, heeft hij niers geleerd.

     7. Isengrijn

      “…Jawel isegrijn dat doe je natuurlijk je gast er wel immer sterker nog je neemt het voor ped* Lao op…”

      Drank en online posten zijn een slechte combinatie @Arme zuipie Siemien… ik hoop dat je niet een al te dikke kater hebt…

     8. Dik

      “Waarom bagatelliseer jij dit isengrijn?”

      Even poken Siemien, ze komen vanzelf uit hun spelonken. Ik noem ze dan ook steevast wanneer ik de adverteerders aanschrijf, de ondersteuners en supporters van deze vunzige smeerpijp zouden ze ook van DDS af moeten flikkeren. We gaan het vanzelf merken, uiteindelijk brengen de adverteerders centen in de la, niet die smerige zuigtrollen met hun p#doprincipes.

    4. Vanduinen

     @Dik, de lezers zullen evenmin gecharmeerd zijn van de eentonige reacties van Ron, Jan, Lugar, Baaz, c.s. en nemen daar geen aanstoot meer aan. Dat heb je met schrijvers.

    5. Meriadoc Brandebok

     Dik is terug onder zijn 285ste nick deze week en begint al direct te trollen.

  3. toetssteen

   Volgens L1 is een van de daders blank met een grijs vest aan.
   Is ook slechts hear say, maar toch.

   1. tonna

    @toetssteen
    “een van de daders blank”
    Een Marrokaan met bloedarmoede,kan niet anders!

    1. Mars020

     Suikerspiegel een beetje te laag komt ook vaak voor…

  4. Confucius

   Tuinbonen plukken, stro op de stee, 2 komkommers voor 1 euro zonder plastic verpakking en met koolteer aan de gang.

   Heeft Jumping ook een maïsveldje?

 2. Bolkestein

  Het gave land van Mark Ritte…

 3. Falskorn

  Door het slappe beleid in dit land denkt dit soort ongedierte de Nederlandse bevolking onbestraft te kunnen bestelen en mishandelen. Ik stel voor om dit soort criminele zandnegers voortaan voor het vuurpeloton te zetten. Keihard straffen is de enige manier om dit soort onmensen in toom te houden.

  1. Confucius

   Falskorn, niet erg aardig voor al die arme dobbernegers maar mijn zege hebt u.

 4. Keitaro

  Een goed verhaal van Wout voor een verfilming.

 5. struisvogelpolitiek

  Volgens L1 is men op zoek naar een man met Noord-Afrikaans uiterlijk. Dat zegt genoeg.

  1. meneer cactus

   QUOTE Volgens L1 is men op zoek naar een man met Noord-Afrikaans uiterlijk. Dat zegt genoeg. END

   Je verwacht het niet he ?

   1. struisvogelpolitiek

    Ja, dat kan je tegenwoordig op 5 vingers uitrekenen. Het komt wel vaak voor de laatste tijd dat huizen en winkels worden overvallen in Limburg en vaak erg gewelddadig.

 6. Dik

  Zo… Ik heb een stuk of tien adverteerders aangeschreven met de vraag of ze wel willen adverteren bij DDS. Hierin heb ik reacties vermeld van Lao Tse en zijn gevolg.

  Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat Hyundai, Yarden of Blendle geassocieerd willen worden met figuren die reacties plaatsen waaruit blijkt dat ze blij en dankbaar zijn voor de dood van Pim Fortuyn en daar God voor danken, of dat ze schrijven dat ze warme gevoelend koesteren voor kleine kinderen en dat ze het fantaseren over seks met kleine kinderen aandoenlijk vinden.

  Ben benieuwd of DDS hier wat aan gaat doen, de forumterrorist Lao Tse is al meer dan tien jaar actief en hij kan hier nog steeds z’n vunzige smerige gang gaan.

  1. Siemien

   Laten we hopen dat gezond verstand gaat regeren en ze Lao van de site sodemieteren

   1. Dik

    Inderdaad, Lao en al z’n toekomstige nieuwe vondsten! Een mail met een klacht is gemakkelijk verstuurd hoor, adverteerders willen niet graag met zulke smeerlappen geassocieerd worden. En de citaten van zijn hand rijken, na tientallen jaren, hemelhoog!

  2. Lao Tse

   U bent er maar druk mee, beste Dik.

   Ik neem aan dat u een bekende bent op DDS die na verbanning een nieuwe nickname koos?

   1. Siemien

    Het is een schande dat jij met je smerige vieze ped*fiele praatjes nog rondt hangt hier, daar zouden adverteerders zich veel eerder druk om moeten maken

   2. Dik

    Het is een grote schande dat jij hier rond mag hangen, je bent door velen uitgekotst. Nu maar eens kijken wat de DDS-adverteerders hiervan vinden. De vele citaten van jouw hand spreken boekdelen en natuurlijk verstuur ik ze met bronvermelding.

   3. Lao Tse

    Ik hoop dat jullie na dit hysterische gedoe nog de slaap kunnen vatten, jongens.

    Welterusten.

    1. Dik

     Niks welterusten, weg met jou en je walgelijke smeerlapperij!

  3. Isengrijn

   ‘..Een paar mailtjes zijn zo verstuurd hoor..’

   Ah, ga weg leugenaar!
   Waarom laat je niet even wat bewijs zien?
   Of was dit slechts weer eens wat stoere praat, @Lugar, Malsi Lordpalf, Capo, Baaz?

   1. Bosche draak

    Sloof je eigen toch niet zo uit voor lamstraal Lao, alsof die galbak ook maar iets toevoegt.

    1. Isengrijn

     Dit heeft niets meer met Lao te maken @Bosche Draak. Maar met Lugar’s Dik en zijn talloze nicks.

     Heb je Lugar/Dik een beetje meegemaakt in het verleden?

    2. EU kok

     Zonder Lao veel minder reacties, minder hits&clicks, minder DDS toekomst.

 7. EU kok

  Ik zie dat Capo-webgestapo door middel van zijn arsenaal aan inlogs DDS wederom tracht te gijzelen.
  Veel plezier de komende 3 vakantie-weken van lugar.
  Van de redactie is weinig te verwachten, hit&clicks zijn heilig.

  1. Meriadoc Brandebok

   De redactie heeft Dik deze week al driemaal verbannen voor dit trolgedrag, kok. Dik Jan-Frits de Malsi heeft echter een bord voor zijn hoofd en zet het ongewenste gedrag na elke verbanning door. Naar persoon.

   1. EU kok

    Logisch denken is overgegaan in meneer cactus.

    1. Meriadoc Brandebok

     Je hebt wel gelijk over die drie vakantie-weken. Hij gaat ons drie weken ergeren en adverterende bedrijven stalken.

     1. EU kok

      Zonder adverteerders geen DDS.
      Daar zullen zijn mede-jankers vrolijk van worden, gewonnen van Lao.
      Na de begrafenis van DDS begint voor hen het grote gemis van DDS.
      Maar ze hebben wel gewonnen.

     2. Meriadoc Brandebok

      Dik heeft er dus niet goed ovr nagedacht, hetgeen we overigens van hem gewend zijn.

 8. Ben-NIET-Groen-L

  Hoe kun je nou iets verdachts zien als je geen signalement tot je beschikking hebt.

 9. Veteraan

  Geen signalement ?
  Dan weet je voor 99% zeker dat het Ali was.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.