Massamoordenaar Texas was een ranzige rechtsextremist, schutter Dayton was socialistische satanist

Het geweld komt letterlijk van twee kanten. En dat is bijzonder eng.

Enkele dagen geleden werd bekend dat de FBI zich ernstig zorgen maakt over de toename van rechtsextremisme in Amerika. Met name online vinden gekkies elkaar… waarna ze elkaar steeds verder door radicaliseren. Het gevolg is, vreest de FBI, geweld.

Vreselijk genoeg werden die angsten gisteren al bevestigd toen een rechtsextremist een massamoord pleegde in El Paso, Texas. De 21-jarige psychopaat Patrick Wood Crusius publiceerde voor zijn aanslag een rant online waarin hij feitelijk zijn zieke ideologie uiteen zet. Het is eerst en vooral een grote aanval tegen immigranten. Daarnaast maakte hij zich ook druk om “overbevolking” en “de natuur” (zoals klimaatverandering). Hij was anti-Democraten en schreef dat Hispanics ervoor zouden zorgen dat Texas uiteindelijke en Democratische staat zou worden, waar hij zich zorgen over maakte. Ook liet hij weten de dader van de aanslag in Christchurch, Nieuw-Zeeland, te steunen.

Met andere woorden, Crusius was echt een rechtsextremist. Een racistische, radicale gek. En nu dus ook nog eens een massamoordenaar.

De schutter in Dayton, Ohio, had een andere ideologie. Connor Betts noemde zichzelf links, was een satanist, en een supporter van Elizabeth Warren, één van de Democratische kandidaten voor president.

Betts wond zich in tweets op over Donald Trump en diens strenge immigratiebeleid, en riep Amerikanen tijdens verkiezingen op om “blauw te stemmen.’ Wat natuurlijk betekent: voor Democraten.

“#2016ElectionIn3Words This is bad,” he wrote on Nov. 8, 2016 (he did follow Trump’s page). “You can’t kill 50+ people and injure 600(!) In 10 minutes with cigarettes my dude,” he wrote in 2017. In response to a Buzzfeed story that read, “Virginia has declared a state of emergency in anticipation of the ‘Unite the Right’ rally anniversary in Charlottesville this weekend,” he wrote: “Kill every fascist.”

Met andere woorden: we hebben hier te maken met twee radicale gekken. Eén een linkse mafketel, één een rechtsextremist. In beide gevallen gaat het ook om jonge mannen die overduidelijk geïsoleerd waren in het echte leven, en vooral online bezig waren.

Je wordt er doodziek van. De zoveelste schietpartij, en nu van twee kanten. Waar eindigt dit?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

66 reacties

 1. Michael

  Wat een walgelijke framing van MvdG. Hij is blijkbaar een beetje in de war van het feit dat zo’n beetje elke politiek gemotiveerde shooting van rechts komt.

  De shooting in Texas is inderdaad ook politiek gemotiveerd, en komt weer van rechts.

  De motieven van de schutter in Ohio zijn nog NIET BEKENT. Maar de suggestieve manier van opschrijven framed het zo alsof er ook een shooting van links komt. Echter, de overtuiging is alleen van de belang als het motief daar ook uit voort komt. Nu hebben we geen idee, en de zus van de dader blijkt onder de slachtoffers te zitten.

  Walgelijke framing dus, die voortkomt uit een zielige frustratie van het niet kunnen accepteren dat het meeste dodelijke geweld nou eenmaal van rechts komt.

  1. Kretoloog

   He he, lucht dat even op, Michael. Je moet het maar kwijt zijn. En nu?

  2. Ritter

   Michael

   De Ohio schutter (Connor Betts) was een extreem linkse Warren aanhanger en zeer anti-Trump. Een soort Antifa figuur.

   Dus vormt links ook een gevaar volgens terrorismedeskundige Jelle van Buuren?
   ———————

   “Connor Betts, the Dayton, Ohio mass shooter, was a self-described ‘leftist,’ who wrote that he would happily vote for Democrat Elizabeth Warren, praised Satan, was upset about the 2016 presidential election results, and added, ‘I want socialism, and i’ll not wait for the idiots to finally come round to understanding.’”

   U kunt het artikel lezen in de Washington Times onder de kop: “Ohio gunman described himself as pro-Satan ‘leftist’ who supported Elizabeth Warren”

   1. Michael

    Je snapt het het Ritter. De overtuigingen of politieke kleur van een persoon zijn niet per definitie ook zijn motief. Het motief van de Ohio shooting is nog onbekend, het kan zo maar een uit de hand gelopen familiedrama zijn of gewoon kortsluiting. Niets wijst op een politiek gemotiveerd en terroristisch motief. I. Texas was het wél overduidelijk terrorisme. Jij doet lekker hard mee met de rest om te proberen links ook een aanslag in de schoenen te schuiven, terwijl daar helemaal geen bewijs voor is.

   2. Lao Tse

    De machteloze pogingen om de geweldsgolf in de V.S. af te leiden van de haatretoriek van Trump zijn bedenkelijk.

    1. Jan de Man

     Jij zult het wel herkennen, jij hebt het zeven dagen per week druk met het afleiden van de walgingen van de islam, de door jouw zo geliefde ideologie omdat de kinderliefde daar gepraktiseerd wordt.

    2. Pronounce

     Welke linkse politicus is dan verantwoordelijk voor de al decennia voortgaande geweldsgolf van Antifa?

     1. Bolkestein

      Zoals bekend hoeft er maar iets te gebeuren in rechtse hoek en meteen springen Democratische politici tevoorschijn om de schuld bij de president te leggen vanwege diens retoriek en ongezouten kritiek op groepen of personen.

      ‘Hij heeft niet de trekker overgehaald, maar heeft wel de munitie verstrekt’, wordt er dan gezegd.

      Welnu, zoals bekend hebben de Democraten regelmatig forse kritiek op het migratiebeleid van de regering.
      Ze maken bij dit beleid bepaalde op z’n zachtst gezegd onfris te noemen vergelijkingen.

      En ook nu is de kogel weer van links gekomen.

      Bullets fired at US Immigration and Customs Enforcement (ICE) offices in Texas were a “targeted attack” against federal employees, the FBI has said.

      Several shots were fired at around 03:00 local time (08:00 GMT) on Tuesday at the offices in San Antonio.

      In a statement, ICE blamed the shootings on “political rhetoric” and “misinformation” about the Trump administration’s detention policies.

      ICE under the Trump administration has been heavily criticised for its treatment of undocumented immigrants held at detention centres near the US-Mexico border.

      Mr Combs said those responsible for firing the shots “did some research” because they “knew what floors ICE was on, and they hit those”.

      “All of the shots that we have found are on the floors where ICE had offices,” Mr Combs said, calling the incident “a very targeted attack”.

      Although no one was injured, Mr Combs said “we could be here today talking about the murder of a federal official” had the bullets “gone two inches in another direction”.

      bbc.com/news/world-us-canada-49339903

      Een incidentje? Nou nee, eerder een trend.

      According to the Washington Examiner, the shooting is the latest of four recent attacks at ICE facilities across the country.

      The three previous incidents happened in Washington DC, Tacoma, Washington and Aurora, Colorado, within days of each other in July, the website reported.

      ICE is te vergelijken met de Dienst Terugkeer & Vertrek die we in Nederland hebben.
      Mensen die gewoon volgens de wet hun werk doen.

      Mijn stelling luidt:
      Als de Democraten Trump verantwoordelijk houden voor bepaalde incidenten vanwege diens retoriek, dan moeten de Democraten nu erkennen dat ook hun retoriek gevolgen heeft.

  3. Lao Tse

   Van der Galien doet een poging de moordpartijen af te leiden van de essentie: Trump heeft met zijn haatretoriek Amerika veranderd in een Haaglanden waar bevolkingsgroepen tegen elkaar worden opgezet.

   1. logisch denken

    QUOTE Trump heeft met zijn haatretoriek Amerika veranderd in een Haaglanden waar bevolkingsgroepen tegen elkaar worden opgezet. END

    tja , jouw mening , helaas voor jou krijgt meneer Donald Trump er gewoon een termijn bij zoals de zaken er nu voor staan hufter.

    Was Obama nog nooit gelukt om afspraken te maken met Zuid Amerika over immigranten. Trump wel en zelfs een legale weg om te werken in Noord Amerika. Een ongekende prestatie hufter.

    Jij komt niet verder dan wat smaad en laster neerplempen als een volleerd hufter.
    Haatretoriek ??? hij ziet niet in linkse leegvreters das duidelijk hufter

    1. Lao Tse

     Haaglanden = haatland

 2. Watcher

  DDS het blog waarin u alles kwijt kunt… voor de hits en de clicks

  Veteraan 22 uur ago Login om te reageren

  Een holocaust voor moordenaars, verkrachters, dieven en bedreigers en dus mensen die elke vorm van vrijheid en normale normen en waarden aantasten.
  Mag voor mij meteen ingaan.
  En als daarvan 80 % agressieve moslim is zij het maar zo.
  Bij die overige 20 % zitten Tokkies en psychopaten zoals de Trollen hier.

  Wanneer beginnen de razia’s ?
  ———————————————————–

  1. Garland S. tucker

   Idd…gaat het op DDS alleen om de hits.
   En wij helpen daar goed aan mee.

   Aan de andere kant, zonder ons was het al een 100% haatblog.

   Dat MvdG nu zo verontwaardigd doet, is verschuilen en goedpraten, maar is geen haar beter.

   Kan het anders niet verklaren waarom hij bepaalde personen hier een podium biedt

   1. dario

    verder alles goed met je ????? man man man

    1. Jan de Man

     Als je de ene ziet dan volgt de ander.

   2. Bosche draak

    Jullie trekken juist de haat aan door met oogkleppen op onwaarheden te lopen verkondigen, al vinden jullie piepkuikens iets al gauw haat.
    En toch mogen jullie dat want vrije meningsuiting geld ook voor jullie gezwets…

    1. EU kok

     Waar komen die rode strepen in uw gezicht vandaan ?

     1. logisch denken

      van dat vreten van je , allergie aanval

  2. Siemien

   Watcher en Garland zijn voorbips maatjes

  3. Bosche draak

   jij mag je infantiele gehinnik toch ook kwijt?
   Anders hadden stakkers als jij helemaal niks om handen….

 3. Watcher

  © De Dagelijkse Standaard. Huisreglement – Over ons – Contact
  ————————————————————————-

  Huisreglement kan geschrapt worden, geen Joris aanwezig, dus vrijheid blijheid.

  1. logisch denken

   huillie huillie maar zelf de boventoon voeren. Hypocriet links selectief verontwaardigd wezen

 4. Scaldis

  Dagbesteding in volle gang!

  1. Watcher

   Ook volgens reaguurder @Scaldis kun je het huisreglement wel schrappen.
   Oproepen tot geweld en haat is ook voor hem geen probleem..

   1. Siemien

    Verheerlijken van de islam is oproepen tot haat en geweld, nou zijn Watcher, Lao, Rientje en co echte islamknuffelaars die doen er alles aan om dit zo te houden…

 5. Watcher

  Prachtig om te zien hoe Mike de democraten wegzet als socialisten. 🙂 🙂 🙂

  1. Bolkestein

   Extreem linkse salonsocialisten is ook de juiste kwalificatie. En de LibDems doen geen enkele moeite het tegendeel, dus hun onschuld te bewijzen. Zie die vier squads. Met twee vingers in de neus wint Donald Trump in 2020 de Presidentsverkiezingen. Met sommige vijanden heb je geen vrienden meer nodig…

 6. ikweetwatikwil

  Als ik het zo lees willen watcher en tucker de enigen zijn die hier hun “waarheid” gaan vertellen. De rest moet opdonderen. Als we het dan over links en rechts hebben , dan is dat typisch links . En we weten wat links ons gebracht heeft en nog brengen zal . Nou, nee maar. Ik hou me maar ter rechter zijde.

  1. Watcher

   !@ikweet … waar heb je het over?

 7. Jumping

  DDS streeft Joop voorbij.

 8. ikweetwatikwil

  Wij van de rechterkant weten dat er overal kaf onder het koren zit. Maar van de linker kant willen ze hun eigen kaf niet zien of gaan ze goed praten.
  Nu heb ik het over de Blanken . Bij de islam gaat het er weer anders toe.

 9. EU kok

  Quote : Met name online vinden gekkies elkaar… waarna ze elkaar steeds verder door radicaliseren. Het gevolg is, vreest de FBI, geweld.
  . Een vrees welke door DDS schijnbaar niet gedeeld wordt.
  .
  Quote : Het is eerst en vooral een grote aanval tegen immigranten.
  . Je zou verwachten dat immigrant MvG hier enigszins corrigerend zou optreden.

  1. Peter Oudshoorn

   Kokkie, bij mijn weten woont Van der Galien in Izmir en is dus een emigrant, geen immigrant.

   1. EU kok

    Bekijkt u MvG zijn situatie vanuit Nederland, Duitsland of Turkije?

   2. EU kok

    Petertje is stil in een hoekje gekropen.
    Natuurlijk is MvG in zijn woonplaats volgens de lokale bevolking een immigrant.
    En zijn vrouw in Nederland ook.
    Schijnbaar te moeilijk voor de Hollandse emigrant Oldsdinges.

   3. toetssteen

    @Peter
    Hij woont in Mantgum (Frl).

 10. ikweetwatikwil

  Lees net in het DvhN , dat Trump de schuldige is van de waanzinnige acties van die 2 moordenaars. Dat is nu links. Het zijn net moslims. De ander is de schuldige.

  1. Kretoloog

   De moordenaar van Alphen a/d Rijn had ook legaal een wapen. En schoot 7 mensen dood in het winkelcentrum. Toch haalde de redactie van het DvhN het niet in haar hoofd om de NL-premier daar de schuld van te geven. Het zou ook nergens op slaan. Maar t.a.v. Trump is er geen enkele rem bij de (meeste) mediaredacties.

  2. Jumping

   Links is gewoon genegen, om voor Moslim te spelen.

   Amsterdam is het beste voorbeeld.

   Links en Moslims voeren altijd oorlog, over de gehele aardkloot.

  3. Siemien

   Nee hoor Trump is niet verantwoordelijk

  4. Jan de Man

   DvhN is gewoon een linksfascistisch boerenbulletin.

 11. Ritter

  Mensen die zulke dingen doen (links, rechts of moslims) zijn van het padje af.

  Het is dus eigenlijk een kwestie van geestelijke gezondheidszorg.

  Want vaak zijn er waarschuwingen in het verleden van deze personen die worden genegeerd. Dat is vaak het geval met deze massa schutters.

  Kortom , er is maar een verantwoordelijke in dit soort gevallen. Dat is degene die de trekker overhaalt.

  1. Michael

   Geld dat ook voor Volkert van der graaf, Ritter? Maar één verantwoordelijke? En dat is hijzelf? Verder heeft geen enkele politicus of iemand anders verantwoordelijkheid? Of is het hier toevallig nét weer anders, want links?

  2. Isengrijn

   Ritter:

   “…Kortom , er is maar een verantwoordelijke in dit soort gevallen. Dat is degene die de trekker overhaalt…”

   Ritter, ik ben het zowaar met je eens!

 12. logisch denken

  Ze zijn en waren beide behoorlijk gestoord. Volgens mij is er niet 1 geloof , sekte , vereniging te benoemen waar die idioten bij horen.

  Het is geen georganiseerd IS uit naam van de islam bijvoorbeeld

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Bijna goed ! De Huishoudschool haal je wel !

 13. Lao Tse

  Peter Giesen duidt het toenemende politieke geweld in de V.S. trefzeker:

  Existentiële angst verklaart een groot deel van de steun voor president Trump, die op zijn beurt angst en racisme aanwakkert door Midden-Amerikaanse immigranten als dieven, verkrachters en moordenaars af te schilderen. Trump is niet rechtstreeks verantwoordelijk voor het bloedbad in El Paso en lang niet al zijn kiezers zijn racisten. Maar de illusie dat een terugkeer naar het ‘echte’, witte Amerika mogelijk is, kan extremisten tot gewelddaden brengen.

  Amerika had altijd zijn frontier, zijn grens die steeds maar weer verlegd werd, schrijft historicus Greg Grandin in zijn recente boek The End of the Myth: from Frontier to Border. Eerst werd het Wilde Westen veroverd, toen de rest van de wereld, toen zelfs de ruimte. De frontier was een dubbelzinnig project: vaak verdedigde Amerika op bloedige wijze zijn eigen belang, onder het mom van de verbreiding van vrijheid en democratie. Zie Vietnam en Irak.

  Maar onder Donald Trump zou je bijna heimwee krijgen naar het oude Amerika. De frontier is verdwenen. America First! Maar als je geen grenzen meer verlegt, ga je muren bouwen, aldus Grandin. Je trekt je terug en je verdedigt wat je hebt. Daardoor wordt ook het geweld naar binnen gericht. Amerika verslindt zichzelf.

  1. logisch denken

   Zeg dat l*l verhaal tarrel is dat nou hetzelfde als in west europa gezegd wordt dat merkel , macron en rutte verantwoordelijk zijn voor de aanslagen , overlast en verkrachtingen van de gelukszoekers ?

   Je eeuwige vingertje dat Trump verantwoordelijk is slaat dan natuurlijk om naar jouw vriendjes en vrindinnetjes met wagen wijde open gezette grenzen

  2. Pronounce

   Potsierlijke onzin van Giesen. Dit soort aanslagen vinden al decennia lang plaats, ook vóór Trump. Sterker nog, onder Obama zijn er aanzienlijk meer geweest. De gemeenschappelijke schakel tussen deze jongemannen is een aaneenschakeling van psychische problemen. Ik vraag me ook af hoeveel van hen door een single moeder zijn opgevoed, of helemaal geen ouders hadden.

   Verreweg de meeste moorden in de VS worden gepleegd door zwarte mannen. Zij vormen zo’n 5% van de bevolking en plegen meer dan de helft van alle moorden. De overgrote meerderheid van hen groeit op in een single moeder huishouden. Ook onder bajesklanten in zijn algemeenheid is opgroeien in een éénoudergezin de norm, ook onder niet-zwarten. Dát is waar de oorzaak van dit probleem ligt.

   Overigens zijn er eergisteren 14 doden gevallen bij een aanval door Sjiieten op een stel grensbewakers in Saoedi-Arabië. De dag ervoor vielen 20 doden bij een aanval door islamitische terroristen in Jemen. Op dezelfde dag werden in Afghanistan 11 agenten gedood bij een aanval door de Taliban. Maakt niemand zich druk over.

   Want daar kun je Trump, ‘rechts’ en blanke mannen niet de schuld van geven.

 14. Peter Oudshoorn

  “In het manifest (waarvan de FBI de echtheid nog onderzoekt) schrijft de schutter echter dat zijn opvattingen ouder zijn dan Trumps presidentschap: “My ideology has not changed for several years. My opinions on automation, immigration, and the rest predate Trump and his campaign for president. […] I know that the media will […] blame Trump’s rhetoric. The media is infamous for fake news. Their reaction to this attack will likely just confirm that.”

  Bron: GeenStijl

  1. Lao Tse

   h**ps://www.theguardian.com/commentisfree/2019/aug/05/trump-inspired-terrorism-el-paso

   1. logisch denken

    tja een mening hufter , gewoon een mening niets meer en niets minder.
    Anderen vinden Trump bijzonder goed door zijn bereikte doelen. Ik snap dat een hufter enkel vist in de vijver van negativiteit maar ik begrijp niet dat zelfs een hufter de bereikte resultaten niet wil zien maar eenzijdig blijft herhalen.

    Je bent een trieste tarrel aan de linkerzijde van de bilspleet.

   2. Ritter

    Lao Tse

    En Elizabeth Warren heeft die andere schutter geïnspireerd. Hij was links en een Warren aanhanger en zeer anti-Trump.

    Word zij nu door de media ter verantwoording geroepen? Nee ,want de meeste media in de VS zijn spreekbuizen en propaganda machines van de Democratische partij.

    Overigens vonden er onder Obama 18 grote schietpartijen plaats. Uiteraard hielden de media Obama daarvoor niet verantwoordelijk. Want Obama had zijn grootste supporters in de media en Hollywood.
    =========================

    “Connor Betts, the Dayton, Ohio mass shooter, was a self-described ‘leftist,’ who wrote that he would happily vote for Democrat Elizabeth Warren, praised Satan, was upset about the 2016 presidential election results, and added, ‘I want socialism, and i’ll not wait for the idiots to finally come round to understanding.’”

    U kunt het artikel lezen in de Washington Times onder de kop: “Ohio gunman described himself as pro-Satan ‘leftist’ who supported Elizabeth Warren”

 15. Bolkestein

  De linkse media liegen ook weer eens.

  Kopieer onderstaande en plak deze in een nieuw tabblad > Dan zie je toch iets merkwaardigs. De berichtgeving over Patrick Crucius van vóór de schietpartij ziet er anders uit dan de berichtgeving na de schietpartij.

  Ik lees o.a.

  Before the shooting:
  “…
  We know that Patrick’s political affliation is currently a registered Democratic Party, ethnicity is unknown, and religious views are listed as unknown
  …”

  After the shooting:
  “…
  We know that Patrick’s political affliation is currently a registered Republican, ethnicity is Caucasian, and religious views are listed as Christian
  …”

  Zo lopen dus de hazen bij de linkse Lügenpresse.

  twimg.com/media/EBMT_ZCW4AERW2M?format=jpg&name=small

 16. Bolkestein

  Wat een merkwaardige verschillen in de beschrijvingen vóór de schietpartij en na de schietpartij door de linkse pers. Heeft de linkse pers het weer eens op een liegen gezet? #Lügenpresse

  … …
  We know that Patrick’s political affliation is currently a registered Democrat Party, ethnicity is unknown, and religious views are listed as unknown.
  … …


  We know that Patrick’s political affliation is current a registered Republican, ethnicity is Caucasian, and religious views are listed as Christian.

 17. Drollevanger

  In Texas dus een ranzige rechts-extrenmist, en in Ohio een ranzige links-extremist, die laatste schoot ook nog eens zijn zuster dood.

 18. Bes Tolen

  Wie het heeft over witte mensen of witte mannen ontleent dat aan het linksfascisme en/of neo marxisme multicuturalisme uit Amerika. Dus beïnvloed door de al tientallen jaren lange lasterpraktijken van links Amerika, dat de westerse wereld zo heeft vergiftigd. Om een extreem links politiek beleid af te dwingen waarin men sinds de regering Clinton al daadwerkelijk mee bezig is. Dat is pas mensen tegen elkaar opzetten. Oefenterrein was Joego Slavië. Het verbond met Blair en Kohl, de gore handlangers van het Vaticaan is er nog steeds. Overigens is dat de belangrijkste oorzaak van de grote verwarring en verdwazing, die er in het Westen heerst op politiek terrein.

 19. Agios

  Links heeft de kwestie weer eens enorm gemanipuleerd. Wie internet doorneemt komt op berichten als deze:
  “Dayton Shooter Was A Pro-Satan Leftist Who Supported Warren, Sanders, Antifa And Communism”.

 20. Veteraan

  Ik geniet nu al jaren van het leiderschap van Trump en met mij heel veel Amerikanen en heel veel mensen op deze aardkloot.
  Misschien niet de illegalen en de criminelen en Linkse klaaggutmensjes maar dat verhoogt de pret alleen maar.
  Hoe wanhopig extreem Links [ja Drolletjes, jullie] ook zijn beleid afkeurt en met zwakke argumenten hem probeert af te kraken GAAT HIJ GEWOON DOOR.
  Met aanpak moslims, illegalen, criminelen en Liberale zakkenvullers.
  Vriend van Israël [de raketten zijn gericht op islamitische doelen om te voorkomen dat ze chemische en nucleaire aanslagen plegen] en hij doet wat hij beloofd.
  Heerlijk zo’n leider en wat een man hé.
  You Go Trump, zo goed bezig.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   De mening van een Veteraan die nooit in diens heeft gezeten…
   S5 met Platvoeten zal je bedoelen. Net als Trump overigens !

   1. Bosche draak

    klinkt heel geloofwaardig van een nepfransoos die alleen maar kul verkoopt.

    psst, daarmee wil ik dus zeggen dat je dus totaal niet geloofwaardig bent Croissant lol toilet.
    ga wat nuttigs doen!

 21. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Niets nieuws onder de zon !
  In de top van de Illuminatie / Satanisten Piramide zijn het allemaal klanten van Jeffrey Epstein / Silverstein / Goldstein etc.

 22. werikke

  Niet om goed te praten want dan wordt ook mijn account gestopt maar als overheden een bepaald geluid onder de tafel vegen en men zich niet gehoord voelt zal dit leiden tot bepaald gedrag of dat nou van links of rechts komt.

 23. Bolkestein

  Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had

  Grote nadruk op ‘verwoesting van milieu door bedrijven’ en noodzaak ‘om het aantal mensen te verminderen voor een duurzame manier van leven’ – Moordzomer gaat door: ‘Hispanic’ vermoordt willekeurig vier mensen in Los Angeles

  De massamedia waren er als de kippen bij om de massamoordenaar in El Paso in extreemrechtse hoek te zetten en president Trump direct of indirect de schuld te geven. Nu uit zijn manifest blijkt dat de 21 jarige terrorist Patrick Wood Crusius, die 22 mensen vermoordde, geen extreemrechtse, maar net als de schutter in Dayton extreemlinkse sympathieën had, zwijgen ze ‘natuurlijk’ als het graf.

  ‘Het manifest dat hij schreef zou kunnen zijn geschreven door de mensen die Trumps toespraken maken,’ beweerde het Democratische parlementslid Joaquin Castro, daarmee de teneur weergevend van de reacties van zijn eigen partij en de Westerse mainstream media.

  Linkse stokpaardjes

  In het manifest staat inderdaad racistische taal tegen de ‘hispanics’ in Texas, maar als naar de hele tekst wordt gekeken komt Woods extreemlinkse gedachtegoed overduidelijk naar voren. Zo schrijft hij ook dat hij ‘de gemiddelde Amerikaan’ haat, roept hij op om de Amerikaanse bevolking te verminderen, en pleit hij voor socialistische stokpaardjes zoals ‘universele gezondheidszorg’ en een ‘universeel inkomen’ voor iedereen.

  Zowel de Republikeinen als de Democraten worden door Crusius beschuldigd van het ‘al tientallen jaren lang’ in de steek laten van het Amerikaanse volk. Speciaal de regering Trump krijgt ervan langs vanwege het bijna verdubbelen van het aantal visums voor gastarbeiders.

  De media koppelen racisme altijd op valse wijze automatisch aan uitsluitend extreemrechts, maar schijnen klaarblijkelijk ‘vergeten’ dat de beruchte KKK door Democraten was opgericht, en het de Republikeinen zijn geweest die de Amerikaanse variant van ‘apartheid’ hebben afgeschaft.

  Aantal mensen verminderen voor ‘duurzamere manier van leven’

  Crusius gaf zijn manifest de titel ‘The Inconvenient Truth’ mee, een verwijzing naar de wetenschappelijk totaal onderuit gehaalde, en inmiddels door de feiten en realiteit ingehaalde angstzaaiende klimaatpropaganda documentaire van de linksgroene politieke activist en voormalige presidentskandidaat Al Gore. De terrorist geeft het bedrijfsleven de schuld van het ‘verwoesten van het milieu’, het vervuilen van het water door landbouw en oliewinning, en het werkeloos maken van hemzelf en tal van anderen door verregaande automatisering.

  De ‘Amerikaanse levensstijl’ is volgens hem de oorzaak van ‘de verwoesting van het milieu in ons land’, wat ‘een enorme last voor toekomstige generaties is’ – taal die doorgaans gebezigd wordt door linkse politici en organisaties. En omdat de ‘gemiddelde Amerikaan’ zijn levenswijze niet wil opgeven, ‘is de volgende logische stap het verminderen van het aantal mensen in Amerika dat hulpbronnen gebruikt. Als we van genoeg mensen af kunnen komen, kan onze manier van leven duurzamer worden.’

  Maar omdat hij ‘zich er niet toe kan brengen om mijn mede Amerikanen te doden,’ stelt hij een racistische confederatie voor, in plaats van ‘het deporteren of vermoorden van alle niet blanke Amerikanen’, een idee dat Crusius ‘afschuwelijk’ noemt. ‘Deze aanval is een reactie op de ‘hispanische’ invasie van Texas.’ (1)

  ‘Hispanic’ vermoordt willekeurig vier mensen in Los Angeles

  Over ‘hispanics’ gesproken: een van hen, een 33 jarige man, ging gisterenavond met zijn Mercedes op ‘steek- en rooftocht’ door de straten van Santa Anna, Los Angeles. In twee uur tijd beroofde hij onder meer een bakker, een restaurant en een soort geldwisselkantoor, waarbij hij met een mes willekeurig vier mensen –eveneens hispanics- vermoordde en er nog eens twee verwondde. Bijna dagelijks zijn er in de VS nieuwe ‘incidenten’ in wat inmiddels rustig een ‘moordzomer’ kan worden genoemd . (2)

  (1) Breitbart
  (2) Zero Hedge

  1. Lao Tse

   Hitler was ook links, toch?

  2. Lao Tse

   Bolkestein pikte deze tekst zonder bronvermelding van Xandershit, het debielste en leugenachtigste blog van het internet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.