Ongelooflijk: Amerikaans immigratiebureau arresteert 680 mensen in één actie

Het is eindelijk zo ver: Amerika doet iets tegen illegale immigratie.

Links vindt dit ongetwijfeld heel, heel erg, maar de rest van Amerika vindt dit natuurlijk prima: ICE — het bureau dat zich bezig houdt met de bestrijding van illegale immigratie — is dan eindelijk in actie gekomen. Bij één actie in de staat Mississippi zijn maar liefst 680 illegalen opgepakt. Let wel, hoewel het één actie was waren er zeven “work sites” bij betrokken in zes steden:

U.S. Immigration and Customs Enforcement agents swept through seven work sites in six cities across Mississippi on Wednesday, arresting approximately 680 people the agency said were undocumented immigrants in what officials said is the largest single-state workplace enforcement action in U.S. history.

Het ging om bedrijven die actief zijn in agricultuur. De acties waren het resultaat van een onderzoek dat maar liefst een jaar lang geduurd heeft en waarbij dit soort bedrijven onder de loep genomen werden. De man die het op dit moment voor het zeggen heeft bij ICE, Matthew Albence, zei na de acties dat sommige van de gearresteerden vervolgd zullen worden voor misdrijven, een ander deel zal snel gedeporteerd worden, en weer een ander deel zal vrijgelaten worden in afwachting van hoorzittingen bij immigratie-rechtbanken.

Dit zijn normale acties, zeker als je bedenkt dat er in Amerika letterlijk miljoenen illegalen wonen. Dat is knettergek. De overheid kan die mensen niet goed in de gaten houden, ze betalen geen belasting, en ga zo maar door. Geen enkel ander land zou zoiets accepteren — en terecht.

Toch huilt links tranen met tuiten. Oh ja, kijk naar deze ver-schrik-ke-lij-ke beelden!

Dit zijn geen immigranten, beste linkse mafketels. Het zijn illegalen. Als die mensen niet bij hun kinderen weggehaald wilden worden hadden ze op een legale manier naar Amerika moeten komen — of na aankomst het alsnog allemaal proberen te regelen. Ze hebben de Amerikaanse wet bewust aan hun laars gelapt.

Wat is links toch vermoeiend zeg.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

110 reacties

 1. Jumping

  Terecht, wanneer beginnen ze in Nederland met de uitzetting van dit soort illegalen.

  En stop met die gratis veerboten.

  Veroordeel die bemanningen voor mensensmokkel.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1. Vliegenvanger

   +++++++++

 2. tonna

  Mijn hele ochtend is weer goed na deze post.
  Nu moet heel Europa dit als het ultieme doel voor ogen houden,daar moeten wij ook heen!
  The hard way!

  1. Piet51

   @tonna
   Inderdaad een actie die 680 minder illegalen oplevert dan de ruim 10 miljoen die nog steeds in Amerika verblijven. Tonna, je kinderhand is gauw gevuld.

   1. logisch denken

    `daar hebben we de achterlijke logica van onze linkse pietje weer. Omdat het er al 10 miljoen zijn (geschat) mogen het er ook 11 of 12 zijn maar mag je niet proberen om te minderen in aantallen.

    De logica van pietje is voor normale mensen altijd een doolhof

    1. Piet51

     @logisch denken
     Het zijn er inderdaad al veel maar dan 10 miljoen, maar ik wilde niet overdrijven. Amerika doet trouwens wel wat in Azië en Afrika ook wordt geëist: opvang in de regio. Prima toch?
     Maar geef nou gewoon eens antwoord. De schrijver is dolenthousiast over deze actie. Hij doet het voorkomen alsof er een grote stap gezet is naar de oplossing van het illegalenprobleem. Het is net alsof ons kabinet aangeeft een belangrijke stap naar de oplossing van het armoedeprobleem in Nederland te hebben gezet, omdat ze morgen iedereen een tientje geven. Ik zou dan de reacties hier wel eens willen lezen.
     Die actie van Trump lijkt me er alleen op gericht om zijn achterban iets te geven. Niet helemaal toevallig komt dat in een periode dat Trump weer eens onder vuur ligt door die aanslagen. Maar of deze suggestie van mij terecht is, weet ik niet. Tailgunner, ik verzin hem hier ter plekke.

     1. Malsi Marbh

      O ja Piet?

      Kennismanagement moet daarom een opstap bieden voor de flexibilisering eenduidige scenario’s waarbij het belang van de stakeholders wordt aangestuurd. De kerncompetentie stelt hierdoor eisen aan de implementatie van eenduidige mijlpalen waarbij de interface met de systeemintegratie win-win situaties creëert.

      Kennismanagement schept tenslotte voorwaarden voor de terugkoppeling van efficiënte targets waarbij klankborden met de taskforce moet worden gemanaged. De kerncompetentie is uiteraard uitgangspunt bij de integratie van consistente mijlpalen waarbij de structuur van de taskforce win-win situaties creëert.

     2. logisch denken

      de wet handhaven is altijd een perfecte actie pietje daar gaat namelijk een signaal vanuit pietje.

      Na obama is dit zeker een grote stap pietje net zoals de afgesloten immigratie overeenkomst tussen trump en de zuid-amerikaanse landen.

      Een deeloplossing van het illegalenprobleem is inderdaad het gebrek aan handhaving pietje.

      dus resume, perfecte actie , goede samenwerking tegen belasting ontduiking , mensen handel en uitbuiting van illegalen. Trump gaat het nog ver schoppen das zeker

     3. Malsi Marbh

      Tweede termijn, let maar op!

     4. Lao Tse

      Je hebt gelijk, Piet51, het is symboolpolitiek voor de achterban van Trump die razzia’s vraagt.

      De ironie wil overigens dat in de tijd van Obama er meer immigranten werden teruggestuurd.

     5. logisch denken

      dank je voor je uitstekende inhoudelijke reactie hufter. Tegen zoveel argumentatie kan niemand op hufter. een echte tarrel reactie , shit

     6. Malsi Marbh

      In de oorlog hadden we Jodenhaat. Als de islampleiters denken dat ze moslimhaat menen te constateren dan moeten ze dat moslimhaat noemen en geen islamofobie. Islamofobie is namelijk een verzinsel, net als jodenfobie.

     7. Piet51

      @Lao Tse
      Veel meer van die zogenaamde successen van Trump zijn onder Obama al gestart. Eigenlijk oogst Trump veel van wat Obama heeft gezaaid. Jammer genoeg hebben ze hem in een moment van onachtzaamheid gekozen laten worden. Niet eens door een meerderheid van de Amerikanen, maar door de opzet van het kiessysteem.
      Ik denk, dat Biden een goede tegenstander zal zijn bij de a.s. verkiezingen, omdat hij betrokken was bij die beslissingen van Obama om ze dus als tegenargumenten voor die successen kan inzetten.

     8. Malsi Marbh

      Barack Hoessein Obama heeft islam gezaaid en Trump maait het.

     9. Piet51

      @Malsi Marbh
      Je lezenswaardige teksten lijken inhoudelijk ontleend te zijn aan “ZakelijkeHelpdesk.nl”, maar zijn niet 100% hetzelfde. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Help ons eens uit de droom, als je wilt?

     10. Lao Tse

      @Piet51,

      Biden is voor mij te oud en te onhandig.

      Hoop dat een van de jongere kandidaten doorbreekt met een echt aansprekend meer links verhaal. Warren en Sanders zijn wat mij betreft ook te oud en te belegen in hun boodschap.

      Hoop stiekem dat Harris doorbreekt.

     11. logisch denken

      hahahaha pietje , dag en nacht lopen jullie linkse rakkers af te geven op trump en zijn acties en handelen om vervolgens te stellen QUOTE Veel meer van die zogenaamde successen van Trump zijn onder Obama al gestart. Eigenlijk oogst Trump veel van wat Obama heeft gezaaid. END

      je bent dus een geboren en getogen hypocriet. je probeert van twee walletjes te eten maar moet dat nooit doen 1 en hetzelfde draadje mafklapper. trump oogt de successen van obama daarmee zet trump dus de obama politiek voort zeg je.

      Al het linkse gezeik over trump is dus misplaatst links kattegejank over een persoon die nog niets gedaan heeft. Wat ben je een ongelofelijke dommerd pietje. Je bent zo simpel te ontmaskeren net zoals die hufter

     12. Piet51

      @logisch denken
      Knappe redenering hoor, ingewikkeld en ook logisch niet zo sterk, maar toch complimenti. Maar het is niet helemaal zoals je het voorstelt. Obama heeft handig ingespeeld op een aantal kansen die zich voordeden met slimme beleidsbeslissingen. Trump maakt hier soms handig gebruik van door die beslissingen niet terug te draaien of de effecten zelf te claimen. Dus op die punten zet hij gelukkig het beleid van Obama voort. Maar op andere punten neemt hij onbegrijpelijke beslissingen, waardoor de effecten van het Obama-beleid suboptimaal worden, (veel) minder goed dan mogelijk was. En op een aantal andere punten neemt hij gewoon eigen beslissingen, waardoor we nu langzaam in de problemen lijken te komen. Dat zijn o.m. de opgezegde handelsakkoorden, waardoor Amerikaanse industrie in de problemen dreigen te komen of prijzen sterk stijgen. En de onrust in de wereld neemt toe. De tweedeling in de Amarikaanse samenleving is groter dan ooit. Er worden minder illegalen uitgewezen dan eerder, etc., etc.

   2. RvdBe

    Die miljoenen raak je niet zo maar vanaf, mogelijk ontmoedigt het wel anderen
    Een streng beleid ontmoedigt, dat is de winst.

 3. Agios

  Goed verwoordt Michael. Links is niet alleen ontzettend vermoeiend, de sekte is ook nog eens de oorzaak van alle problemen.

  1. EU kok

   Quote : de linkse sekte is ook nog eens de oorzaak van alle problemen.
   .
   Klopt, en rechts is het antwoord op alle problemen.
   Over humor gesproken.

   1. logisch denken

    geef nou is aan wat rechts is hufter , je zielige pogingen om continu twee kampen in te richten wordt wat eentonig. Slechts hufters hanteren de stelling als je anti links bent ben je rechts.

    over humor gesproken

    1. Malsi Marbh

     Dat gaat cock niet doen, waarom zou hij. Zijn doel is niet om in nuance een gesprek aan te gaan, zijn doel is om zuigende onelinertjes te plaatsen. Cock met ‘ck’, snap je?

 4. tonna

  Er zal toch zeker een rechtse miljonair bestaan die het een of andere afgedankte oorlogsschip,mijnenruimer,ijsbreker opkopen kan!
  Een pittige kapitein inhuren met dito gezagsvoerders en een groep hardvochtige bemanningsleden, deze vervolgens de Middellandse Zee te laten afstruinen om NGO bootjes per abuis averij te bezorgen en/of tot zinken te brengen!

  1. Watcher

   @tonna weleens gehoord van crowdfunding?
   Mike en Ritter zullen graag hun geld in dit project steken 🙂 🙂 🙂

  2. EU kok

   Quote : Er zal toch zeker een rechtse miljonair bestaan
   .
   Een rechtse miljonair, welke om principiële redenen geld investeert zonder enige revenu?
   Waar verstand overgaat in fantasie, is tonna te vinden.

   1. logisch denken

    quote
    Een rechtse miljonair, welke om principiële redenen geld investeert zonder enige revenu?
    end

    doen ze over het grootste deel van hun inkomsten, noemen linkse hufters belastingen die hun daarna na goeddunken mogen uitdelen

 5. Agios

  Mijn mededeling heeft niet direct betrekking op het onderwerp, maar zijdelings toch weer wel. Het nieuwe opperhoofd van de EU, Flinten Ushi, blijkt er het laatste half jaar van haar ministerschap als Ministerin von Verteidigung een enorme financiele puinhoop van te hebben gemaakt. De voorstandster van ‘migrantje, kom maar binnen met je talloze nakomelingen’, heeft er maar liefst 155 miljoen eurootjes doorgejaagd voor adviesbureaus, dus voor adviseurs. Hiermee is aangegeven dat Ushi er niets van kon. En dat gaat nu de EU leiden. Waarschijnlijk heeft Merkel haar een beetje geholpen om uit een enorme beerput te komen.

  1. Watcher

   Agios je doet dus een DolleDriesje 🙂

   1. Agios

    O, heet dat zo? Dan is dit dolle Driesje wel door een trol gelezen en dat is ook wat waard. Een mens kan altijd bijleren jongen.

    1. Malsi Marbh

     Hij neemt de tweede plaats in, Agios.

   2. logisch denken

    hij doet een kijkertje , moet je bekent voorkomen

    1. EU kok

     Bekend

     1. Malsi Marbh

      Taalnazi!

      Natuurlijk even een paarblunders uit jouw oeuvre, cock met ‘ck’

      – Bent benieuwt (activiste-anne-fleur-dekker-pakt-links-aan-bijna-sektarisch-toen-ik-uit-mijn-linkse-bubbel-stapte-raakte-ik-bijna-mijn-hele-vriendenkring-kwijt/)
      – Nouja (trump-dreigt-met-heffingen-over-505-miljard-dollar-aan-chinese-export/)
      – te verkennen. (i.p.v. herkennen) (als-juncker-glas-water-vraagt-krijgt-hij-gin)
      – bikini’s`en soms (islamistische-vrouwenhaat-rukt-op-in-marokko-bikini-verdwijnt-steeds-meer-uit-het-straatbeeld/)
      – nogsteeds (trump-reageert-op-helsinki-ontmoeting-met-poetin/)
      – trump-laantje (achternaam is met hoofdletter) (trump-reageert-op-helsinki-ontmoeting-met-poetin/)
      – polarisen (trump-reageert-op-helsinki-ontmoeting-met-poetin/)
      – verdreven door …………….. (beletselteken bestaat uit maximaal drie puntjes) (column-jan-roos-stef-blok-criticus-nynke-de-jong-is-een-onnozel-wicht-met-onderontwikkeld-denkvermogen/)
      – Dus…………….. (beletselteken bestaat uit maximaal drie puntjes) (donald-trump-bevestigt-het-ik-ga-voor-een-herverkiezing-in-2020-wereldleiders-aanpassen)
      – Werelsvrede (donald-trump-bevestigt-het-ik-ga-voor-een-herverkiezing-in-2020-wereldleiders-aanpassen)
      – hoopvol:”Ambtenaren (200-brutale-buza-ambtenaren-smijten-kont-tegen-de-krib-en-tekenen-petitie-tegen-minister-blok-meer-diversiteit)
      – onze dierbare…….” (beletselteken bestaat uit maximaal drie puntjes) (200-brutale-buza-ambtenaren-smijten-kont-tegen-de-krib-en-tekenen-petitie-tegen-minister-blok-meer-diversiteit)
      – die overal tegen zin. (steven-bannon-komt-met-europese-populistenvereniging-the-movement-lega-nord-heeft-zich-al-aangesloten/)
      – sukses (steven-bannon-komt-met-europese-populistenvereniging-the-movement-lega-nord-heeft-zich-al-aangesloten/)

 6. Ritter

  Trump houd woord.

  Het afremmen van de massale illegale migratie was een van zijn hoofdpunten tijdens de verkiezingen van 2016.

  Ondanks enorme tegenwerking van de Democraten en hun vriendjes in de media ( en een deel van de rechterlijke macht) gaat Trump door met zijn beleid om de illegale massa migratie af te remmen.

  Het verdrag met Mexico dat hij heeft afgesloten heeft de cijfers al naar beneden bijgesteld.

  Trump heeft vele malen gezegd dat hij voor legale migratie is en dat migranten zeer welkom zijn in de VS……………….maar dan wel via de legale weg.

  1. Lao Tse

   houdt

   1. Original NL

    Pim Fortuyn!!

    1. Malsi Marbh

     Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
     -Lao Tse-

     dagelijksestandaard.nl/2018/04/column-jan-roos-debat-dividendbelasting-was-de-begrafenis-van-het-laatste-beetje-vertrouwen-in-de-politiek

   2. Malsi Marbh

    Taalnazi!

    Kennismanagement, die jij ontbeert, is onlosmakelijk verbonden met de inventarisatie van efficiënte business models waarbij de feedback van de taskforce leading is. De communicatie moet ook een opstap bieden voor de inventarisatie van resultaatgerichte scenario’s waarbij het belang van de werkgroepen doorslaggevend is.

    Het management dient ook te faciliteren bij de terugkoppeling van efficiënte supply chain processen waarbij input van de stakeholders voorop staat. Het proces stelt tenslotte eisen aan de integratie van resultaatgerichte business architecture waarbij klankborden met de stakeholders moet uitkristalliseren. De kerncompetentie stelt daarom eisen aan de ontwikkeling van van structurele best practices waarbij het belang van de markt win-win situaties creëert.

    De missie moet ook meerwaarde leveren bij de ontwikkeling van in elkaar grijpende business models waarbij het belang van de markt moet uitkristalliseren. De organisatieontwikkeling schept echter voorwaarden voor de flexibilisering pro-actieve business models waarbij klankborden met de werkgroepen voorop staat. Het management moet tevens meerwaarde leveren bij de implementatie van optimale conceptplannen waarbij het kader voor de projectorganisatie moet worden gemanaged. De missie stuurt daarom de integratie van in elkaar grijpende conceptplannen waarbij commitment van de taskforce voorop staat.

    De organisatieontwikkeling stelt tenslotte eisen aan de insteek van optimale supply chain processen waarbij commitment van de projectorganisatie win-win situaties creëert. De missie is desalniettemin uitgangspunt bij de definitie van resultaatgerichte business models waarbij de feedback van de communicatie moet worden gemanaged. De factor mens stelt desalniettemin eisen aan de definitie van onderling afhankelijke business architecture waarbij klankborden met de projectorganisatie win-win situaties creëert. De eerste aanzet dient ook te faciliteren bij de flexibilisering van structurele organisatie-onderdelen waarbij het belang van de werkgroepen voorop staat.

    Kennismanagement schept hoe dan ook voorwaarden voor het aansturen van efficiënte best practices waarbij de synergie met de stakeholders doorslaggevend is. Het proces is uiteraard onlosmakelijk verbonden met de implementatie van complexe best practices waarbij de structuur van de stakeholders doorslaggevend is.

    1. Piet51

     @Malsi Marbh
     Je lezenswaardige teksten lijken inhoudelijk ontleend te zijn aan “ZakelijkeHelpdesk.nl”, maar zijn niet 100% hetzelfde. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Help ons eens uit de droom, als je wilt?

     1. Malsi Marbh

      Ze zijn ontleend, en daarmee zul je het moeten doen.

  2. Piet51

   Ruim 10 miljoen illegalen. Welk deel heeft hij daarvan nu met die 680 geregeld? En is dat wat hij met zijn belofte in 2016 bedoelde?

   1. Peter Oudshoorn

    Piet51 poneert drie keer in deze draad dezelfde schampere boodschap. Blijkbaar vindt hij 10 miljoen illegalen wel okee. Dat 680 opgepakte illegalen een duidelijke boodschap kan zijn, komt niet in zijn Trump-bashende hoofd op.

    1. Piet51

     @Peter Oudshoorn
     Het oppakken van 680 van de ruim 10 miljoen illegalen is geen duidelijke boodschap, want het gaat om 0,007%. Als dat iets groots wordt voorgespiegeld, duurt het generaties voor met veel meer even grote acties het “probleem” is opgelost.
     Je logica deugt niet. Als ik zeg, dat deze actie geen enkele oplossing biedt, is dat niet hetzelfde als zeggen dat die 10 miljoen illegalen o.k. is.

     1. Peter Oudshoorn

      Piet51, je begrijpt niet wat het begrip ‘signaalwerking’ inhoudt, anders zou je niet schermen met percentages.

      Als in Nederland 3 x een boerkadraagster wordt bekeurd, is dat een duidelijk signaal naar de paar honderd andere parasols.

     2. Malsi Marbh

      Misschien kan Piet een paar voordelen van islam benoemen? Drie is voldoende.

     3. Lao Tse

      Het met veel tamboer uitvoeren van een grootschalige razzia zal wel een effect hebben in de media waar de aanhang van Trump tevreden is over.

     4. Malsi Marbh

      Misschien kan de vunzige 60-plusser een paar voordelen van islam benoemen? Drie is voldoende.

     5. Piet51

      @Malsi Marbh
      Sorry, ik zag je vraag nu pas. Drie voordelen maar? Jammer. Maar o.k., hier komen ze:
      * Er zijn veel mensen geïnteresseerd in spiritualiteit. Sommigen vinden daarop een antwoord in de Islam. Ik ken er een paar, autochtone Nederlanders dus, die er zich heel goed bij voelen.
      * Moslims zwensen een goede kwaliteit van vlees en groenten. Ik ga vaak naar de Turkse supermarkt voor perfect lamsvlees en groenten die ook nog eens veel goedkoper zijn dan in Nederlandse winkels. Zijn eigenlijk twee voordelen, maar dit gesmokkel mag wel, hé?
      * Tijdens de Ramadan wordt ik met mijn vrouw uitgenodigd voor iftar-maaltijden, heel gezellig, lekker en inspirerend.

      Ik had er nog een paar, bijv. over de groeiende veelkleurigheid van Nederland, de bredere kijk op de wereld voor onze kinderen, de bereidheid van immigrantenmoslims om werk te doen dat autochtonen niet willen doen, de wetenschappelijke vindingen die ooit als basis dienden voor onze wetenschappen, maar die komen dan een volgende keer aan de beurt.

    2. Original NL

     Indien Trump wel 10 miljoen gelukzoekers eruit had gegooit hadden de trollen moord en brand geschreeuwd…
     Nu er slechts 680 zijn opgepakt vindt het trollenkamp dit symbool politiek…en vinden ze Trump blijkbaar te soft.??
     Begrijpt u ze nog….??

     1. Malsi Marbh

      Trollen zijn er niet om begrepen te worden, daar gaat het ze ook helemaal niet om. Daar gaat het al meer dan tien jaar niet om, vorig jaar rond deze rijd niet en twee jaar daarvoor ook niet.

      Het is een grote grap, gefaciliteerd door DDS, dat dan weer wel.

     2. Piet51

      @Original NL
      Ook jou logica is niet zo sterk. Bekijk je reactie zelf nog eens.

   2. Lao Tse

    Ja, het is nauwelijks meer dan symboolpolitiek voor zijn achterban.

    1. Malsi Marbh

     Goed nummer van Armin van Buuren:

     youtube.com/watch?v=mfJhMfOPWdE

   3. logisch denken

    680 stuks heeft ie geregeld + alle achterliggende netwerken van mensen smokkelaars , aannemers , belasting ontduikers , misbruik van illegalen.

    perfecte actie dus .

 7. Bosche draak

  Die doorgeslagen emotie-porno is inderdaad knap vermoeiend.
  Als ik morgen de wet breek (een zware overtreding, dus niet 5 km te hard rijden) dan moet ik toch echt de bak in, zonder vrienden of familie.
  Dat die jankerds smijten met woorden als gestapo en nazi en wat niet meer, toont enkel hun intellectuele armoede….

  1. Vanduinen

   “Gestapo en Nazi” is ook zeer populair onder sommige DDS reaguurders is mij opgevallen.

   1. Malsi Marbh

    En taalnazi, want dat ben jij, vunzige 60-plusser. Want je valt steeds door het mandje hoor, geen twijfel aan. Als er gedraaid wordt hebben we weer beet.

  2. EU kok

   Quote : Dat die jankerds smijten met woorden als gestapo en nazi en wat niet meer, toont enkel hun intellectuele armoede….
   .
   Voor op een tegeltje.

   1. Bosche draak

    Schrijf het maar op die plaat voor je kop

 8. Abraham50

  Wat erg om te zien, migranten die met gevaar voor eigen leven alles achter zich hebben gelaten, worden nu weer terug gestuurd naar een onveilig land. Trump, boe!

  1. Peter Oudshoorn

   Ziehier de verstandelijke beperking van een linksdeuger, samengevat in een zin.

   1. Pronounce

    Peter, gisteren ontpopte Abraham50 zich als een parodieaccount, er is dus nog hoop.

    1. Abraham50

     Bedankt, dat klopt ja.
     Ik ben gehersenspoeld.
     Ik zeg politiek correctte dingen.
     Als het migranten zijn heb ik gezegd, maar dat is de vraag!

 9. Ad Fundum

  Deze week las ik in het AD hoe N.Koreaanse cyber experts Trump 2 mrd dollar afhandig maakten. 2 mrd die hij goed voor “zijn hek” had kunnen gebruiken en nu uit de defensie begroting sloopte. De fruitteelt in de VS floreert dankzij de arbeid van de illegalen. Geen rechtgeaarde Yank die dit werk doet en zo ook gevaarlijk en vies werk. Dan maar op deze manier.

  1. Pronounce

   Dat is knap want er stond toch echt iets heel anders in dat bericht: NK stal dat geld van buitenlandse banken en handelsplatvormen voor bitcoin. Maar ik begrijp dat wederom Trump de schuld moet krijgen. De software van de NPC’s is hoognodig aan een update toe.

 10. Piet51

  Die 680 opgepakte illegalen is natuurlijk geen oplossing voor de rest van al die miljoenen illegalen. Het is een actie die bij een deel van de achterban, dat is een groot deel van de Republikeinen, goed zal vallen. Maar verder is het een actie, alleen voor de Bühne. Want om de ruim 10 miljoen illegalen een status te geven of terug te sturen kost dat op deze manier generaties aan tijd. Als men het netjes op wil lossen, zal er meer gestructureerd gewerkt moeten worden.

  1. Peter Oudshoorn

   De signaalwerking die er van uit gaat, valt niet te onderschatten Piet51. Al is het voor de bühne, heel veel mensen kijken naar dat toneel.

   1. Heinz

    De werkgevers (gebruikmakers) van deze arbeiders zullen niet blij zijn met de actie. Hoe haal je nu de oogst binnen ?

    1. Malsi Marbh

     Niets zeggen door iets te zeggen, jij blinkt erin uit hoor.

   2. EU kok

    Quote: Al is het voor de bühne, heel veel mensen kijken naar dat toneel.
    .
    Ben even naar de tegelhandel.
    Het wordt een mooie zomer met veel wijsheden.

    1. Malsi Marbh

     De communicatie is hoe dan ook uitgangspunt bij de inventarisatie van in elkaar grijpende conceptplannen waarbij de feedback van het management moet worden gemanaged. Cock met ‘ck’, een bejaarde prostaatcock, met ‘ck’.

     De organisatieontwikkeling dient hoe dan ook te faciliteren bij de insteek van onderling afhankelijke supply chain processen waarbij het belang van new business development doorslaggevend is. De eerste aanzet dient tevens te focussen op de ontwikkeling van eenduidige business models waarbij het belang van de projectorganisatie doorslaggevend is.

     De organisatieontwikkeling is echter uitgangspunt bij de ontwikkeling van efficiënte best practices waarbij het belang van de werkgroepen voldoende draagvlak heeft. De factor mens stelt hierdoor eisen aan de terugkoppeling van onderling afhankelijke conceptplannen waarbij input van de stakeholders doorslaggevend is.

     De communicatie dient met name te focussen op de ontwikkeling van consistente supply chain processen waarbij de structuur van new business development voorop staat. Kennismanagement moet met name een opstap bieden voor de ontwikkeling van optimale targets waarbij commitment van de systeemintegratie voorop staat. De communicatie moet desalniettemin een opstap bieden voor het aansturen van optimale organisatie-onderdelen waarbij klankborden met het management voldoende draagvlak heeft. De kerncompetentie schept ook voorwaarden voor de terugkoppeling van van structurele scenario’s waarbij de synergie met de werkgroepen voldoende draagvlak heeft.

     Het proces hangt tenslotte nauw samen met de terugkoppeling van van structurele scenario’s waarbij afstemming met de communicatie wordt aangestuurd.

     1. Piet51

      @Malsi Marbh
      Je lezenswaardige teksten lijken inhoudelijk ontleend te zijn aan “ZakelijkeHelpdesk.nl”, maar zijn niet 100% hetzelfde. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Help ons eens uit de droom, als je wilt?

   3. Piet51

    @Peter Oudshoorn
    “Al is het voor de bühne, heel veel mensen kijken naar dat toneel.” En dat vind ik precies het zorgelijke. Heel veel mensen kijken, zijn voorlopig tevreden, terwijl er helemaal niets wordt opgelost. Dan is het inderdaad alleen maar toneel. Dat gebeurt daar met veel meer vraagstukken. Voorbeelden: de Mexikaanse muur, akkoorden opzeggen, kwalificeren van vluchtelingen, dreigende taal uiten naar andere landen (Noord Korea, Iran bijv.)

    1. Peter Oudshoorn

     Het gaat ook niet om de ‘endlösung’. Nogmaals: het gaat om het signaal. Als Amerika in de straat van Hormuz vier vliegdekschepen laar patrouilleren is het conflict met Iran niet opgelost maar wordt met de dreiging een duidelijke grens getrokken.

     De beperkte actie van Trump kan een begin en waarschuwing zijn voor grotere acties, waarmee de onophoudelijke stroom illegalen kan afnemen. Trump toont ook dat het hem serieus. Bij verdere acties zal de ophef steeds minder worden.

     1. Korporaal Monty

      “stroom illegalen kan afnemen. Trump toont ook dat het hem serieus”

      De illegalen kijken niet naar Trump zijn toneelstuk die hebben een droom net als de Ieren en Duitsers die begin vorige eeuw naar Amerika gingen om daar hun dromen uit te laten komen.

      Trump voert het stuk alleen op voor zijn achterban.
      Maar willen zij daar echt de prijs voor gaan betalen en zelf het werk oppakken?

     2. Piet51

      @Peter Oudshoorn
      Citaat: “Het gaat ook niet om de ‘endlösung’.”
      Je gebruikt de term “Endlösung” gerelateerd aan Trump. Ik zou het niet doen. Gewoon een goedbedoelde waarschuwing. Ik kan er tegen, hoewel mijn schoonfamilie nog steeds lijdt onder effecten van die Endlösung. Maar anderen kunnen het gemakkelijk misbruiken. Het is zoiets als “Wir haben es nicht gewusst” van bisschop Gijsen, jaren geleden bij Pauw en Witteman.

 11. Mar

  Mississippi, een Republikeinse staat bij uitstek.

  Landbouwers en boeren hebben het zwaar door o.a. overstromingen en de handelsoorlog met China. Ze blijven echter Trump trouw, want die stuurt vanuit Washington geld naar de boeren om ze te compenseren.

  De oogst moet echter nog steeds van het land gehaald worden. Arbeiders hiervoor zijn amper te vinden onder de Amerikanen. Zoiets als hier Nederlanders niet in de kassen willen werken. Te zwaar werk.

  Als je als boer amper het hoofd boven water kan houden, zijn goedkope illegale arbeidskrachten een uitkomst. Deze gaan echt niet uit zichzelf op het land werken, ze worden ingehuurd door de boeren.

 12. Veteraan

  Goed begin.
  Make America great again.
  Wat een kerel hé, hij doet gewoon wat hij beloofd.

  1. Bosche draak

   En in 2020 gaat hij vrolijk verder, en de linkse laven hier gaan daar niks aan veranderen…

 13. Benny

  Trump is een topper, heb ik hier al vaak geschreven… Hij doet wat hij zijn kiezers beloofd heeft, hoe anders hier in Nederland…. Daarbij is het pas een begin en zullen er vaker acties als deze gaan plaats vinden. Dit zal ook een afschrikkende werking hebben in plaats van een aanzuigende zoals hier in Europa

  1. Lao Tse

   Benny hoopt ook op de terugkeer van razzia’s in Europa.

   1. Malsi Marbh

    Jij bent verheugt over het bestaan van IS, hoe schofterig ben je dan?

    1. Heinz

     @Bram,.. ‘verheugt’ is toch echt met een d !

     1. Bosche draak

      “Wie niks kan ontkennen van de inhoud, kan altijd nog zeuren over de vorm”

     2. Malsi Marbh

      @Heinz: Jij zegt toch dingen door niets te zeggen?

    2. Malsi MarB

     Het moet natuurlijk verheugd zijn, excuses.

  2. Korporaal Monty

   @Benny
   “Trump is een topper”

   Ja Trump weet precies hoe hij zijn bevolking moet beschermen en eenheid schept onder zijn mensen.

   Een echte topper

   1. Malsi MarB

    Ik word ook helemaal warm van hem!

   2. Peter Loosduinen

    Waar Korporaal Monty,
    Trump is een lichtend voorbeeld van een integer politicus.
    Hij doet wat hij heeft beloofd.
    Dat kun je van de politici bij ons niet snel zeggen.
    God bless America and President Trump !

  3. Peter Loosduinen

   Benny
   Mee eens !
   Hij doet wat hij zijn kiezers beloofd heeft, kom daar maar eens om in ons land !
   Liegen en bedriegen zij hier schering en inslag.
   Howick en Lily ????
   Rutte over Howick en Lili: ‘Ik snap de emotie, maar ons asielbeleid is fair’………………….
   De hele boel besodemieterd en de moeder wordt opgehaald.

 14. Rud56

  Oh, voer voor de NPO! Wedden: vanavond in het achtuurjournaal, bij Nieuwsuur, bij Jinek, beelden van de arrestaties vergezeld van commentaren dat dit onmenselijk is, wreed en dat allemaal door die verschrikkelijke en rascitische president Trump!
  Wedden?!

  Oh ja, en die zich ‘journalist’ noemende Mouthaan bij RTL-4, die zal ook wel zijn ‘objectieve’ bijdrage leveren…

  1. Peter Loosduinen

   Misschien komt Ellie Lust ook weer opdraven want er zitten wellicht ook wat lesbo’s bij.

 15. Korporaal Monty

  “Links vindt dit ongetwijfeld heel, heel erg, maar de rest van Amerika vindt dit natuurlijk prima”
  “die actief zijn in agricultuur.”

  Het betreft hier dus illegale arbeiders.
  De Amerikanen vinden dit natuurlijk prima want al deze arbeiders pikken de banen van de gewone Amerikanen in.

  Maar wat gaan de Amerikanen er van vinden als ze zelf op de velden moeten gaan werken en in restaurants en hotels voor een minimaal loontje?

  Zijn ze dan net zo blij?

 16. Rosasolis

  In Amerika moet er veel meer grensbewakers ingezet worden, om illegale migranten tegen te houden. Een muur bouwen langs de grens van Mexico zal dit probleem niet helpen. Omdat niet alle kust gebieden langs de Atlantisch en Stille Oceanen zijn voldoende bewaakt.
  Als de Brexit doorgaat zal Nederland ook vele problemen krijgen met illegalen die via onze landgebieden en havens naar de VK zullen proberen binnen te komen. Een radio nieuwsbericht van ochtend vertelde dat wegens zeer lange wachttijden langs de Britse kustgrens, zullen er vele illegalen binnen- en onder vrachtwagens verbergen. Tijdens het lange wacht tijden op de Britse grenzen kunnen deze illegale mannen alle kansen krijgen om uit de vrachtwagen te springen of kruipen, en gewoon wegrennen. Dit is al gebeurt via de havens in Hoek van Holland en Den Helder. Soms worden de vrachtwagen chauffeurs
  onder bedreiging gedwongen deze mannen achter in hun wagen te laten. Ze pakken mobieltjes af zodat de chauffeurs niemand kunnen waarschuwen.

  1. Malsi Marbh

   In Amerika moet er veel meer grensbewakers ingezet worden, om illegale migranten tegen te houden. De organisatieontwikkeling stuurt hoe dan ook de ontwikkeling van complexe oplossingsrichtingen waarbij het belang van strategisch beleid afgestemd moet worden. De eerste aanzet dient echter te focussen op de integratie van met elkaar samenhangende beslissingen waarbij input van de directie moet worden besloten. Het management is uiteraard onlosmakelijk verbonden met de inventarisatie van efficiënte organisatieonderdelen waarbij afstemming met het ministerie moet worden besloten. De communicatie dient tenslotte te faciliteren bij de flexibilisering van consistente organisatieonderdelen waarbij het belang van de werkgroepen moet worden besloten.

   De organisatieontwikkeling hangt tevens nauw samen met de implementatie van probleemoplossende belangen waarbij de samenhang met de buitenwacht voorop staat. Kennismanagement schept tenslotte voorwaarden voor het aftimmeren van complexe oplossingsrichtingen waarbij de feedback van de directie voorop staat.
   De organisatieontwikkeling moet met name een opstap bieden voor de flexibilisering van probleemoplossende memo’s waarbij de structuur van het beleid cruciaal is. De nieuwe organisatie dient daarom te faciliteren bij de ontwikkeling van optimale belangen waarbij de uitkomst van de communicatie wordt aangestuurd. De communicatie stuurt daarom de definitie van consistente besluitvorming waarbij commitment van het ministerie voldoende draagvlak heeft. De organisatieontwikkeling stelt met name eisen aan de flexibilisering van probleemoplossende protocollen waarbij input van de werkgroepen oplossingsgericht is. De eerste aanzet stuurt echter het aftimmeren van complexe besluitvorming waarbij de uitkomst van strategisch beleid oplossingsgericht is. Het format stuurt tenslotte de insteek van complexe oplossingsrichtingen waarbij de structuur van de markt wordt aangestuurd.

   Het ontwikkelpad moet uiteraard meerwaarde leveren bij het aansturen van resultaatgerichte oplossingen waarbij het kader voor de werkgroepen afgestemd moet worden. De nieuwe organisatie stelt echter eisen aan de ontwikkeling van probleemoplossende memo’s waarbij de structuur van de directie cruciaal is. Het management schept daarom voorwaarden voor de flexibilisering van optimale oplossingen waarbij afstemming met de markt oplossingsgericht is. Het proces dient daarom te faciliteren bij de integratie van onderling afhankelijke organisatieonderdelen waarbij de structuur van het beleid toegevoegde waarde levert. De communicatie moet desalniettemin meerwaarde leveren bij de insteek van resultaatgerichte protocollen waarbij de uitkomst van strategisch beleid moet worden besloten. Het management moet desalniettemin een opstap bieden voor de flexibilisering van consistente oplossingsrichtingen waarbij klankborden met het ministerie afgestemd moet worden.
   Kennismanagement dient daarom te focussen op de inventarisatie van onderling afhankelijke belangen waarbij het belang van de stakeholders afgestemd moet worden.

   Het management is hoe dan ook uitgangspunt bij de terugkoppeling van met elkaar samenhangende oplossingsrichtingen waarbij afstemming met het ministerie moet worden besloten. Het proces moet echter een opstap bieden voor het aansturen van optimale oplossingsrichtingen waarbij de structuur van de markt wordt aangestuurd. De eerste aanzet is ook onlosmakelijk verbonden met de inventarisatie van met elkaar samenhangende oplossingsrichtingen waarbij de feedback van de directie wordt aangestuurd. Het management is ook uitgangspunt bij het aansturen van met elkaar samenhangende besluitvorming waarbij het belang van de stuurgroep wordt aangestuurd. Het management stuurt hoe dan ook de flexibilisering van met elkaar samenhangende oplossingen waarbij het belang van de directie wordt aangestuurd.

   De communicatie schept met name voorwaarden voor de insteek van met elkaar samenhangende oplossingen waarbij input van de communicatie afgestemd moet worden. De organisatieontwikkeling moet echter een opstap bieden voor het aansturen van efficiënte memo’s waarbij input van de stakeholders wordt aangestuurd. Het management dient ook te focussen op de flexibilisering van eenduidige beslissingen waarbij de uitkomst van de buitenwacht voldoende draagvlak heeft. De communicatie stuurt met name de definitie van met elkaar samenhangende beslissingen waarbij de uitkomst van strategisch beleid voorop staat. De missie dient hoe dan ook te focussen op de implementatie van onderling afhankelijke belangen waarbij de uitkomst van de markt toegevoegde waarde levert. Het format schept echter voorwaarden voor de ontwikkeling van efficiënte beslissingen waarbij de structuur van de stakeholders oplossingsgericht is.

   De eerste aanzet stelt desalniettemin eisen aan de inventarisatie van onderling afhankelijke beslissingen waarbij de structuur van het ministerie toegevoegde waarde levert. De nieuwe organisatie hangt hierdoor nauw samen met de insteek van probleemoplossende teams waarbij het kader voor de stakeholders moet worden besloten. Het format stelt met name eisen aan de inventarisatie van efficiënte belangen waarbij de uitkomst van de stakeholders voldoende draagvlak heeft. Het format stelt hierdoor eisen aan de ontwikkeling van eenduidige uitgangspunten waarbij de uitkomst van strategisch beleid doorslaggevend is. Het management stuurt ook het aansturen van optimale oplossingsrichtingen waarbij het belang van de markt cruciaal is. De organisatieontwikkeling stelt desalniettemin eisen aan het aansturen van probleemoplossende teams waarbij de structuur van het beleid doorslaggevend is.

   1. Isengrijn

    @Malsi Lordpalf,

    Wel even jouw bronvermelding erbij zetten hè?
    Gekkie…

    HaaTeeTeePeeEs://www.google.com/amp/zomerkuur.nl/%3fp=282&amp=1

   2. Heinz

    Wat denk je van de Britten die naar Nederland en Duitsland vertrekken. Dat gaat een leegloop worden. Jammer voor hen dat Pond Sterling zo is gedaald door toedoen van Boris Boef. In Braunlage (Harz) is het goed toeven.

    1. Rosasolis

     @Heinz. Inderdaad, komen er steeds meer Britten naar Nederland. En zij zijn overal welkom. Ze leren Nederlands heel snel op de avond scholen. Onze taal is voor de Britten het allermakkelijkste. Jaren geleden heb ik tijdens mijn opleiding als vocalist 3 jaar Duits gestudeerd. Een van de mooiste talen om te zingen, maar de grammatica is voor Engelsen nogal ingewikkeld.

  2. Bosche draak

   Dus? Alles maar door laten dan?
   Je zet zelf ook je deur open als mensen daarom vragen?
   Of stuur je ze weg en dreig je met de politie?

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Beperkt Denken, Bosche Drol en consorten: De beste Kleenex klanten hier !

    1. Malsi Marbh

     Zie je de ene (Isengrijn) dan komt ook de andere. Door het mandje als een scheet.

     1. Isengrijn

      Isengrijn gebruikt geen Franse namen, en zal dat ook nooit doen… 😉

     2. Malsi Marbh

      Ja daar heb je dan wel weer gelijk in.

    2. Bosche draak

     Bafblaar lion toilet komt ook weer bovendrijven.
     Zeg het eens nepfransoos, hoeveel heb jij er al in huis genomen?
     Of ben jij de eerste die vanuit de meterkast om politie krijst als ze voo je deur staan?
     Probeer het eens met argumenten pisventje, want schelden doen ze bij ons toch beter…

    3. Bosche draak

     Kijk eens aan, het is bafblaar lion toilet!
     Ook weer komen bovendrijven ouwe nepfransoos?
     Hoeveel heb jij er al in huis genomen? Of ben jij de eerste die vanuit de meterkast zit te krijsen om de politie omdat die lieverdjes bij nader inzien toch wel een tikkeltje eng zijn van dichtbij…

     Kom je nog met argumenten pisventje? Want schelden kunnen ze bij ons beter…

 17. JFU

  Kijk..zo hoort het…doorpakken en uitzetten.

 18. Korporaal Monty

  Hoe naïef kunnen mensen zijn. Door illegale arbeiders te arresteren zal de crimnaliteit niet afnemen.
  Het zijn juist de illegalen zonder baan die criminele activiteiten vertonen.

  Begin eerst die op te pakken. Maar ja arbeider die de groenten en fruit plukken voor de bevolking zijn makkelijker te pakken.

  1. Bosche draak

   En om het kaf van het koren te scheiden zullen we toch ergens moeten beginnen, jullie veel-blaten-weinig-wol-tactiek heeft al lang genoeg gefaald.

   Verder is de Amerikaanse media compleet debiel en schiet meteen in de kramp als er ook maar een gevalletje van kritiek opkomt.
   President Trump noemt de bendeleden van ms13 “beesten” (wat die moordenaars & verkrachters ook gewoon zijn) en die sokpoppen op tv lopen meteen te krijsen “hij is racistisch naar alle mensen van buiten de grenzen, wheeeeeeeee”

   De langste reis begint met de eerste stap Monty, trek je kop uit het zand en doe mee!

 19. Peter Loosduinen

  Michael Van Der Galien
  100 % met jou eens !!
  Het zijn illegalen.( punt uit )

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.