LOLWUT? "Gezichtsbedekking is een symbool van vrijheid voor vrouwen"

Geen categorieaug 08 2019, 9:00
Haha.
De acties van knettergekke linkse activisten en hun radicaal-islamistische vriendjes blijven maar doorgaan. Nu zijn ze blijkbaar folders aan het uitdelen over het boerkaverbod en waarom dat zo vreselijk is. Volgens deze figuren is het verbod namelijk anti-vrouw.
Zie je, een boerka is namelijk "een symbool van vrijheid voor vrouwen."
Ja, echt waar!
https://twitter.com/MajaMischke/status/1159277127100968960
Dit is toch ongelooflijk? Dat een vrouw een hoofddoek wil dragen uit religieuze redenen, soit. Daar heeft niemand ook maar een beetje last van. Maar een boerka? Dat is iets heel anders. Door zich in een boerka te kleden kan een ander niet zien wat er onder de boerka schuilgaat. Er straalt dus gevaar vanuit.
En wat betreft "een symbool van vrijheid" betreft: dat is echt de grootst mogelijke onzin. Vrouwen in Saoedi-Arabië worden gedwongen om een boerka te dragen door mannen. Het is geen teken van "vrijheid," maar van onderdrukking en inferioriteit. Daar kan niet eens een debat over bestaan.
Maar ja, dit is dus hoe links en radicale islamisten dit spel nu spelen. Ze draaien alles om. Woorden krijgen een nieuwe betekenis. "Onderdrukking" betekent "vrijheid," "gelijkheid" betekent "inferioriteit." En andersom.
Het is ronduit schokkend dat dit spel gespeeld wordt, maar gelukkig heeft het er alle schijn van dat de politiek nu eindelijk eens haar rug recht houdt. Dat werd ook eens tijd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten