Ongelooflijk: Amerikaans immigratiebureau arresteert 680 mensen in één actie

Ongelooflijk: Amerikaans immigratiebureau arresteert 680 mensen in één actie

Het is eindelijk zo ver: Amerika doet iets tegen illegale immigratie.

Links vindt dit ongetwijfeld heel, heel erg, maar de rest van Amerika vindt dit natuurlijk prima: ICE -- het bureau dat zich bezig houdt met de bestrijding van illegale immigratie -- is dan eindelijk in actie gekomen. Bij één actie in de staat Mississippi zijn maar liefst 680 illegalen opgepakt. Let wel, hoewel het één actie was waren er zeven "work sites" bij betrokken in zes steden:

U.S. Immigration and Customs Enforcement agents swept through seven work sites in six cities across Mississippi on Wednesday, arresting approximately 680 people the agency said were undocumented immigrants in what officials said is the largest single-state workplace enforcement action in U.S. history.

Het ging om bedrijven die actief zijn in agricultuur. De acties waren het resultaat van een onderzoek dat maar liefst een jaar lang geduurd heeft en waarbij dit soort bedrijven onder de loep genomen werden. De man die het op dit moment voor het zeggen heeft bij ICE, Matthew Albence, zei na de acties dat sommige van de gearresteerden vervolgd zullen worden voor misdrijven, een ander deel zal snel gedeporteerd worden, en weer een ander deel zal vrijgelaten worden in afwachting van hoorzittingen bij immigratie-rechtbanken.

Dit zijn normale acties, zeker als je bedenkt dat er in Amerika letterlijk miljoenen illegalen wonen. Dat is knettergek. De overheid kan die mensen niet goed in de gaten houden, ze betalen geen belasting, en ga zo maar door. Geen enkel ander land zou zoiets accepteren -- en terecht.

Toch huilt links tranen met tuiten. Oh ja, kijk naar deze ver-schrik-ke-lij-ke beelden!

Dit zijn geen immigranten, beste linkse mafketels. Het zijn illegalen. Als die mensen niet bij hun kinderen weggehaald wilden worden hadden ze op een legale manier naar Amerika moeten komen -- of na aankomst het alsnog allemaal proberen te regelen. Ze hebben de Amerikaanse wet bewust aan hun laars gelapt.

Wat is links toch vermoeiend zeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties