'Pleiten voor boerka vanuit jaren '90 'lekker jezelf zijn' hiep-hoera-Veronica liberalisme? Hemeltergend dom!'

Geen categorieaug 02 2019, 14:00
De takedown van alle linksdraaiende, pro-boerka, nep-vrijheidsgekkies die alle andere takedowns overbodig maakt. Hell yeah!
https://twitter.com/traumabeertje/status/1157198772545433600
Hallo mensen! Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd wordt om de discussies over het boerkaverbod te verplaatsen van de werkvloer naar het café of de borreltafel thuis. En aangezien we iedere drogreden en elk gemakkelijk argument inmiddels wel gehad hebben, wordt het wat tijd voor nieuwe pit in deze discussie. Gelukkig hebben we daar Dieuwertje Kuipers (U weet wel, de dame die onlangs blootlegde dat EU-walhalla Straatsburg één groot zuip- en seksfestijn is), om even op onnavolgbare wijze al die naïeve linkiewinkies die meenden het in één adem voor zowel boerka's als keuzevrijheid te moeten opnemen.
Het begin is natuurlijk al goed:

"Pleiten voor burka vanuit puberaal jaren '90 'lekker jezelf zijn' hiep-hiep-hoera-Veronica liberalisme. Hemeltergend dom en hardnekkige kul.

Dat je dure woorden kiest zoals 'democratische rechtstaat' betekent niet dat je kaas hebt gegeten van de liberale rechtstaat."

...Om vervolgens in één van de meest epische twitterdraadjes van het jaar te maken. Gegarandeerd genieten tijdens de vrijdagmiddagborrel:

"De burka is niets meer (of minder) dan een accessoire bij een idee: een accessoire bij een vrij helder, uitgebreid gedocumenteerde doctrine van een religieus gesloten gedachtensysteem waarin de positie en bewegingsvrijheid van de vrouw knip-en-klaar is

(voor degenen die denken dat het ‘een stukje stof is’ wat je ook zo weer af kunt doen en te vergelijken is met een StarWars tshirtje aantrekken adviseer ik vooral even te praten met vrouwen die dit ook daadwerkelijk hebben gedaan – voor zover die dat kunnen navertellen).

Feit dat het maar zo weinig vrouwen zijn, is niet zo gek: binnen een liberale samenleving is het namelijk continu zoeken naar de parameters, en de grenzen liggen (gelukkig) altijd in het extreme.

Want de burka is tenslotte accessoire bij extreem gedachtengoed, en parametergrens"

Lees de rest van het Twitterdraadje netjes hier of in onderstaande box:
Veel scrollplezier! Ik wens iedereen een fijn eerste-boerkaverbod-weekend toe. Vooral onze jaren '90 Veronica-babes Sylvana en Katja, natuurlijk. Kusjes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten