Proest! Sylvie Meis publiceert meest idiote filmpje allertijden: ‘Wake up, Sylvie, wake up!’

Influencen op z’n aller-, en allerzwakzinnigst: Sylvie Meis laat even zien hoe het moet. Of hoe het dus eigenlijk niet moet.

Het is een ware plaag: de influencers. De filmpjesmakers van YouTube, Snapchat en Instagram die met zulk inhoudsloos mogelijk vermaak proberen hun zakken zo veel mogelijk te vullen. Het is een ware rage geworden. Je hebt mode-influencers, reis-influencers, game-influencers en zelfs politieke influencers. Het houdt niet op. Sylvie Meis had ooit een mooie tv-carrière in Duitsland, maar is na een reeks ontslagen daar nu ook teruggeworpen op deze millennialmanier van geld verdienen.

En wat krijg je dan voor ‘content’? Nou, Sylvie Meis die doet alsof ze net uit bed komt, terwijl haar gezicht al flink gepoederd is en haar haren al gestyled. Handen omhoog wie er zo uit bed komt. Ik wacht wel even hoor. Oh, geen handen? Dat kan kloppen: niemand stapt zo uit bed. Behalve dus Sylvie Meis, die direct op een – toevallig! – gemonteerde camera afstapt en zichzelf even drie keer in het gezicht slaat: “Wake up, Sylvie, wake up!

Programmamaker Myrthe Hilkens legt uit waarom het filmpje zo tenenkrommend is:

“Dankzij de ‘wake up’-Sylvie-Meis-persiflages zojuist een kijkje op haar Instagram genomen. Ze is natuurlijk bloedmooi, maar een totaal gebrek aan zelfspot en zelfrelativering vink echt heel onaantrekkelijk. Dat kan geen afgetraind lichaam compenseren.”

Op Twitter konden mensen desalniettemin hun lol en ergernis niet onder stoelen of banken steken. Sommigen probeerden het toneelstukje na te spelen, maar anderen gingen twijfelen aan het nut van het bestaan. Het Hilversumse VVD-raadslid Haitske van de Linde hield het vooral op medelijden:

“En toch gun ik Sylvie Meis gewoon een leuke lieve kerel waarmee ze in haar joggingbroek en ongekamd haar op een regenachtige zondag op de bank kan hangen en kaastosti’s kan eten.”

Waarvan akte, uiteraard.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Van der Scheur

  Haha net echt hoor, ze komt net uit haar meurende nest gerold maar gelukkig had ze haar make up niet afgedaan en had ze nog een goed gestijlde pruik liggen.
  Maar wat ik me afvraag waarom. Wil ze zichzelf en andere wijsmaken dat ze er nog uitzien als een modelwaardige 20er? Zonder de make up heeft ze echt al de 40er sinaasappelhuid.

 2. Jumping

  Geert had het over, minder, minder.
  Sommige personen roepen, mee, meer.

 3. Watcher

  Open sollicitatie van Tim, kijkt u mee Story, Prive, Telegraaf…

 4. Extreem Realist

  Ennn, who the fuck is sylvie meis…??!!

 5. Pronounce

  Kunnen we alhier a.u.b. gevrijwaard blijven van dit onnozele inhoudsloze barbiepopje?

  1. josemoonen

   Precies ,..dat vroeg ik me namelijk ook af .!

 6. trutje

  Misschien slaat ze iedere ochtend de sp…a van de vorige vriend uit haar mond.

 7. josemoonen

  De wereld draait inderdaad door .. 90% van de wereld bevolking is gestoord .!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.