Recalcitrant links reserveert tickets voor FVD-evenement te Zaandam "om niet te komen opdagen"

Geen categorieaug 27 2019, 16:00
Linkse infiltranten proberen de bijeenkomst van Forum voor Democratie op 2 september in Zaandam te verstieren door online tickets te reserveren om dan vervolgens niet op te komen dagen. Het doel? Een lege zaal voor Thierry Baudet en zijn gevolg. Op het linkse blog Joop.nl is het lachen gieren en brullen geblazen met de recalcitrante actie van de linkse infiltranten.
Forum voor Democratie organiseert op 2 september in Zaandam een groot evenement, voornamelijk om nieuwe mensen bij het FVD-netwerk te betrekken en de gaten geslagen door de onenigheden tussen Baudet en Otten op te vullen. Na decimering volgt nu een nieuwe rekruteringsfase voor de renaissancevloot. Maar als het aan de linkse Twitteraars ligt, gaat het partijbestuur zich flink verkijken in het evenement:
Op links zijn ze blijkbaar wel van de pesterijen en dachten ze dat het grappig zou zijn om tientallen nep-reserveringen te doen voor het FVD-evenement. Grappig hoor, maar niet heus! Maar als de linkse infiltranten het voor elkaar krijgen om chaos te scheppen dan kan het doel van de bijeenkomst zomaar eens worden misgelopen:

"Op maandag 2 september komen Thierry Baudet, Theo Hiddema, Annabel Nanninga, Paul Cliteur en Derk Jan Eppink naar Zaandam om met u in gesprek te gaan over de ideeën en plannen van Forum voor Democratie. Kom ook en bestel uw gratis tickets!"

Want als de zaal niet goedgevuld is, gaat het uitwisselen va ideeën ook minder goed natuurlijk. Dat het mogelijk is dat tientallen zo niet honderden "spookkaarten" worden besteld, is een serieuze mogelijkheid waarmee het FVD-partijbestuur rekening moet houden. Zeker omdat de oproepen tot het doen van spookreserveringen in allerlei goedbezochte Facebookgroepen wordt gedeeld, zo meldt Joop.nl.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten