Recalcitrant links reserveert tickets voor FVD-evenement te Zaandam “om niet te komen opdagen”

Linkse infiltranten proberen de bijeenkomst van Forum voor Democratie op 2 september in Zaandam te verstieren door online tickets te reserveren om dan vervolgens niet op te komen dagen. Het doel? Een lege zaal voor Thierry Baudet en zijn gevolg. Op het linkse blog Joop.nl is het lachen gieren en brullen geblazen met de recalcitrante actie van de linkse infiltranten. 

Forum voor Democratie organiseert op 2 september in Zaandam een groot evenement, voornamelijk om nieuwe mensen bij het FVD-netwerk te betrekken en de gaten geslagen door de onenigheden tussen Baudet en Otten op te vullen. Na decimering volgt nu een nieuwe rekruteringsfase voor de renaissancevloot. Maar als het aan de linkse Twitteraars ligt, gaat het partijbestuur zich flink verkijken in het evenement:

Op links zijn ze blijkbaar wel van de pesterijen en dachten ze dat het grappig zou zijn om tientallen nep-reserveringen te doen voor het FVD-evenement. Grappig hoor, maar niet heus! Maar als de linkse infiltranten het voor elkaar krijgen om chaos te scheppen dan kan het doel van de bijeenkomst zomaar eens worden misgelopen:

“Op maandag 2 september komen Thierry Baudet, Theo Hiddema, Annabel Nanninga, Paul Cliteur en Derk Jan Eppink naar Zaandam om met u in gesprek te gaan over de ideeën en plannen van Forum voor Democratie. Kom ook en bestel uw gratis tickets!”

Want als de zaal niet goedgevuld is, gaat het uitwisselen va ideeën ook minder goed natuurlijk. Dat het mogelijk is dat tientallen zo niet honderden “spookkaarten” worden besteld, is een serieuze mogelijkheid waarmee het FVD-partijbestuur rekening moet houden. Zeker omdat de oproepen tot het doen van spookreserveringen in allerlei goedbezochte Facebookgroepen wordt gedeeld, zo meldt Joop.nl.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Korporaal Monty

  FvD laat zich toch niet in de boot nemen door linkse raddraaiers.
  Zeker niet nu dit bekend is.

  Of moet dit alvast een excus zijn voor een lege zaal?

  1. Kim Verlouw

   Dat lijkt me raar, ze hebben altijd volle zalen.

 2. FJ

  Typisch een gevalletje van pesterijen van links, die dan ook bij eigen congressen het nodige mogen verwachten.

 3. Siemien

  Dat komt omdat het democratisch congres van 1 miljoen geen mensen kan krijgen..

 4. Mezzadra

  Een week geleden werd op DDS juichend gemeld dat het met de opkomst op de bijeenkomst helemaal de goede kant op ging.

  🙂

 5. ZiggyStardust

  Ik lees veel berichten op DDS, Geen Stijl, Tpo en Joop. Op Joop worden sites als DDS, Geen Stijl en Tpo weggezet als extreem rechts, haatzaaiend etc. Maar Joop en z’n reageerders, die deugen! Mooi stukje geschreven door Han van der Horst, over de ‘lynchpartij’ in Assen. Oh oh oh, rechercheur van der Horst had al helemaal door hoe het verhaal in elkaar zat en een oordeel klaar. En de meningen van de reageerders aldaar logen er niet om. Tokkies, kratten bier, je kent het wel hoe mensen dan weggezet worden. En toen het bleek dat er van mishandeling geen sprake was, boodt Han niet zijn excuses aan, maar ging nog wat verder in de vlek wrijven. En de gebruikelijke reageerders waren ineens stil. Alles waar ze reageerders van sites als DDS, Geen Stijl en Tpo van beschuldigen, daar blinken ze zelf in uit. En dan nu ook nog een politieke tegenstander die door dit volk gedemoniseerd wordt, namelijk FvD, een hak proberen te zetten dmv kaarten te kapen, toont de ware aard van dit volk aan. Dit zijn de werkelijke fascistische tactieken. Je tegenstander monddood proberen te maken. Maar zelf ondertussen niet met een oplossing komen, laat staan proberen te komen. De deugers van links, hypocrieter en walgelijker volk bestaat er bijna niet.

  1. Tguard

   @stardust, prettig en eerlijk stuk!

  2. Veteraan

   @ZiggyStardust
   Goed stuk

   1. ZiggyStardust

    Dank, dank.

 6. Pescador

  Erg zielig die linkse zooi

 7. Saskia Haan

  ja, is ook zo eerst nog deze gratis bijeenkomst van FvD en dan pas een ledenvergadering..tuurlijk zeer flauw, maar je kunt er op wachten..ook dit weer een organisatorische zwakheid..niet altijd zeuren over links of vijanden..dan moet je een grens instellen FvD!!! En dat doet FvD niet..Hoe zal het zijn dan met de landsgrenzen als je zo’n bijeenkomstgrens niet kunt optrekken?

  1. ZiggyStardust

   Wat is het volgende waar je op kunt wachten? Een poeptaart in het gezicht van Baudet? Een nieuwe Volkert misschien? Of heeft links dit keer nog iets ‘ludiekers’ in petto?

   1. Dik

    Er dwaalt hier een vuns rond die Volkert graag een tweede kans gunt.

 8. Bilderberg

  Ze hadden natuurlijk alleen de leden moeten uitnodigen, dit was natuurlijk te verwachten

  1. ZiggyStardust

   Ik weet niet of ze alleen de leden uit hadden moeten nodigen. Dit is een bijeenkomst voor leden en geïnteresseerden. Het is als politieke partij belangrijk dat je ook vers bloed binnenhaalt natuurlijk. Je kunt niet altijd in dezelfde vijver blijven vissen. En al informeert het mensen alleen, en levert de bijeenkomst wat nieuwe leden op. Dat alleen al is al politieke winst. Financieel gezien kost het geld natuurlijk, maar daar zijn de ledengelden dan ook voor bedoeld, in tegenstelling tot wat sommigen beweren voor het salaris van Baudet of iets dergelijks. Maar die mensen hebben van politiek en boekhouden dan ook weinig kaas gegeten.

 9. merlot

  Wat een zielepoten.

 10. Tman

  Nep reserveringen?
  Haha de angst zit er bij links goed in,met recht!
  Ach,het het gaat links allemaal niet helpen,in 2021 gaat links voor de ratten!

 11. Michael M

  Linkse infiltranten of hoe zij zichzelf willen noemen kunnen zich beter bezighouden met school, huiswerk maken, leren, stappen, feesten en uitgaan. En niet om een congres te verstoren. Hieruit blijkt ook maar weer hoe veel ouders weinig aandacht schenken aan hun kinderen. Velen weten niet eens wat ze uitspoken. Het vervelende hieraan is dan ook meestal dat dit soort jeugd de vervelende linkse infiltranten zoals zij zich noemen totaal geen verstand hebben van politieke partijen. Ze zien 1 keer of wat een partij op tv en nemen direct NEPNIEUWS voor waar aan. Als dit soort kinderen want dat zijn ze nog steeds, pas iets kunnen beoordelen dan doe je dat pas wanneer je jarenlang live debatten volgt en dat natuurlijk van de afgelopen 15 jaar. Maar dat kan helaas niet omdat deze kinderen nu rond de 25 zijn en 15 jaar geleden nog 10 jaar waren. Denk wel dat je na 7 a 8 jaar elke week live debatten zult volgen en volgt dan wel ongeveer een indicatie kunt geven over een partij, maar niet kinderachtig congressen dwarsbomen en politici lastig vallen als je totaal niet de ballen verstand hebt van politiek !!!

 12. Shadow1100

  LINKS = gewoon laag bij de gronds TUIG

 13. Juriaan

  Onvolwassen links das logisch

 14. Juriaan

  Is Henk Otten weer bezich?

 15. Benny

  De linksmens is erg goed in het verwarren, het verdraaien, het demoniseren, het stigmatiseren, en het voor liegen, en ja zelfs het vermoorden van zijn rechtse politieke tegenstanders…. Maar ze zijn in hun ogen uiteraard wel gewoon democratisch…….

 16. Jv

  Kun je zien hoe ver dat linkse kots gaat! Het is toch niet te geloven dat je tot zoiets in staat bent.
  Dit geeft al weer dat het linkse kots onze democratie compleet kapot maakt om maar te zorgen dat links de boventoon zal blijven voeren.
  Je zult ee maar op gestemd hebben, om je d ogen uit de kop te schamen.
  Maar ja….. het kan ook niet anders want het linkse gepeupel krijgt steeds meer in de gaten dat ze terrein verliezen aan rechts en ja…… dan worden alle registers losgetrokken om rechts tegen te houden.
  We zijn al racist, witte man, anti islam, facist, etc, etc.
  Maar laten we het er maar op houden dat dit de laatste stuiptrekkingen zijn van links.

 17. Jv

  Gaan wij ons ook aanmelden bij de linkse bijeenkomsten, van het zelfde laken een pak toch?

  1. Mycase

   Links krijg de toko al niet vol ,dat is het probleem haha zelfs de ambtenaren willen niet komen, tja dan houd het op .

 18. Veteraan

  Ik heb al bij verschillende moskeeën al doorgegeven dat er bij Joop op de redactie spotprenten van de profeet hangen.
  Komt goed, IS komt naar u toe deze zomer.

 19. Kapitein Haddock

  Links krijgt het ” Democratische Festival” (zonder rechtse tegenwerking) in “Pjong-Jang (Nijmegen) aan de Waal niet vol”!!!! En dat met SUBSIDIE!!!
  FvD krijgt GEEN subsidie!

 20. Kapitein Haddock

  inks krijgt het ” Democratische Festival” (zonder rechtse tegenwerking) in Pjong-Jang (Nijmegen) aan de Waal niet vol!!!! En dat met SUBSIDIE!!!
  FvD krijgt GEEN subsidie!

  1. Bolkestein

   Voor een referendum is meer publieke belangstelling. In een poll in De Gelderlander gaf 95 % aan dit festival te beschouwen als weggegooid geld.

 21. DennisEijs

  Er zitten echt hele enge typetjes bij ‘links’.
  Ze vinden zichzelf heel ludiek en slim, terwijl ze gewoon kinderachtig zijn. Duning Kruger is bij hen dan ook niet onbekend, al weten ze het zelf niet natuurlijk.
  Ga dan tenminste in het publiek zitten en noteer de punten en ga erover debatteren met de linkse achterban.
  Maar nee, het is blinde afkeer. Wij zijn goed en zij zijn fout. Heel dogmatisch allemaal. En ik ben links, maar probeer het hen maar eens aan hun verstand te peuteren, bijna onbegonnen werk. Het doet me denken soms aan een religieuze cultus. En misschien zit er niet eens zover vanaf dus.
  En dat is niet leuk om te zeggen als je zelf links bent. Maar niet SJW links.

  1. merlot

   “Maar nee, het is blinde afkeer. Wij zijn goed en zij zijn fout. Heel dogmatisch allemaal. En ik ben links, maar probeer het hen maar eens aan hun verstand te peuteren, bijna onbegonnen werk. Het doet me denken soms aan een religieuze cultus.”

   Je slaat de spijker op z’n kop.

   En vergis je niet: deze cultus bestaat al 50 jaar. Ik heb het reeds in de jaren 70 moeten ervaren op school.

   Rezzpect dat jij dit ziet en erkent. Waren er maar meer mensen op links zoals jij.

 22. Bolkestein

  Heel simpel: Geen betaling, geen kaart. Links gaat echt niet met de eigen portemonnee een leeg stoeltje kopen.

 23. Heras

  Hoe meer linksers gaan ageren, des te meer mensen gaan op het fvd en/of rechts stemmen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.