Rechter doet uitspraak Somalische ‘brexit-terugkeerders’! Somalisch gezin krijgt huis

Een Somalisch-Nederlands gezin is vanuit Birmingham ‘gevlucht’ naar Nederland. Volgens de rechtbank in Utrecht moeten ze per direct een huis krijgen. Gelukkig dat al dat nieuwe gasvrije woningen onbetaalbaar zijn en niet gekocht worden, kunnen ze meteen in deze dure panden trekken. 

Schijnbaar willen er nog meer – maar liefst 25.000 – Somaliërs de oversteek maken naar ons kikkerlandje. Zo gaat het gezellig druk worden op de al krappe woningmarkt. Diverse ministeries hebben zelfs campagne lopen voeren om de stroom van ‘vluchtelingen’ tegen te gaan. Het mag allemaal niet deren als we rechtbanken hebben die deze mensen direct in woningen zullen gaan plaatsen. Dit signaal is een vrijbrief om alsnog hier naartoe te komen. De Britten zullen wel blij zijn gok ik.

De Somaliërs zaten in de jaren negentig al hier in Nederland alleen gaven ze de voorkeur om te verhuizen richting Engeland. In Engeland mochten ze namelijk wel gaan wonen in hun eigen enclaves, iets wat in Nederland werd geprobeerd te voorkomen. Diverse gemeenten weigerde het gezin dat hier is aangekomen huisvesting te bieden. Dit omdat ze ‘verwijtbaar dakloos’ zouden zijn. Wat er op neer komt dat ze eigenlijk niet hebben nagedacht over de oversteek. Ze hebben een prima – en veilig – woongebied verlaten om op hier meer te kunnen profiteren. Volgens diverse gemeenten werkt het zo niet.

Toch dacht de rechter daar weer anders over. Al die moeite van onze overheid en dan besluit de rechtbank om een vrijbrief voor immigratie af te kondigen.

 Ze kregen signalen dat er zorgen waren, daarom hebben we daar in het Somalisch de boodschap doorgegeven dat er geen reden is voor paniek. We hebben hun verteld dat er voor hen vooralsnog niets verandert na de Brexit. Ze zitten daar prima.”

Dit keer had de overheid de goede intentie maar doet de rechtspraak ineens het tegenovergestelde. We zullen zien of er meer gaan komen nu, zeker met de angst voor de Brexit in gedachte.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

89 reacties

 1. Jumping

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Verschrikkelijk dat de Nederlandse samenleving, dit vlgs Links op mag lossen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 2. Ritter

  Het is onbegrijpelijk.

  Nederlanders die hard werken en belasting betalen kunnen moeilijk een woning krijgen en moeten vaak jaren op een wachtlijst.

  En deze Somaliërs die geen cent belasting hebben betaald krijgen snel een huis.

 3. Tman

  Droom ik?Gebeurt het allemaal écht?
  Het moet een virus zijn dat rondwaart,een besmetting hiermee verandert mensen in altruïstische idioten zonder realiteitszin!
  Driekwart van Europa is al besmet!

  1. Confucius

   Tman, een virus waarmee we binnen een jaar van al die moslims af zijn zou veel beter zijn.

  2. Mart

   Waarom zetten jullie ze niet in kampen…zoals we deden met de trouwe KNIL Ambonezen ?

 4. Isengrijn

  Somaliërs… 🙁

  Dat zijn nu echt viezerikken! Die moet je al niet in Birmingham hebben, laat staan in Nederland.

  1. Hans van Gelderen

   Mensen zoals jij zijn eerder mensen die we niet hier moeten hebben. Jij bent gewoon net zo’n belasting profiteur als alle andere. Jij bent gewoon en werkloze die op bankjes drinkt van onze belastinggeld

   1. Isengrijn

    Ik drink niet @Hans van Gelderen!
    Na mijn vakantie ga ik ook weer lekker aan het werk. En met het loon wat ik krijg betaal ik ook nog eens belasting.
    Jammer voor je, linkse-jank Hans!

   2. Mars020

    Het is inderdaad smerig volk, wat gewoon in Afrika hoort te zitten. Ze zijn niet Nederlands, dus hebben ze hier niks te zoeken. In de VK, wordt het wat rechtser, daarom willen die mafkezen naar hier komen. Want in Nederland kunnen ze zichzelf namelijk ongestraft misdragen.

 5. Pescador

  per direct een huis krijgen gossie das de hoofdprijs kan die achterlijke rechter niet ook eens beslissen dat wij nederlanders per direct een huis krijgen en niet 10 jaar daarop moeten wachten en dan nog teveel moeten betalen bah bah bah misselijk volk

 6. Kretoloog

  Sprakeloos. Vandaag bekend gemaakt dat er 40.000 daklozen zijn, voor een niet onbelangrijk deel omdat er geen betaalbare woningen voor hen zijn. En een wereldvreemde rechter wijst zomaar een woning toe aan een buitenlands gezin dat hier pas is binnen komen wandelen. Nogmaals: sprakeloos. Wat voor rechtspraak is dit?

 7. Willem Bever

  Kan die rechter die mensen niet lekker opnemen in zen eigen huis

 8. Tman

  “Volgens de rechtbank in Utrecht moeten ze per direct een huis krijgen”
  Wat bezielt die rechtbank,die lui hebben vrijwillig de overtocht naar Nederland gemaakt,waarschijnlijk omdat het gratisgeld loket in UK dreigde te sluiten voor al het niet productieve import gajes!
  Misschien heeft die rechter een orale beurt afgedwongen waardoor de uitspraak gunstig uitviel!
  Wat moet je er ánders van denken,dit is toch te idioot voor woorden!

 9. merlot

  Wanneer houdt deze nachtmerrie op?

  1. Bender

   Als we massaal PVV stemmen!

   1. Scheve Tinus

    Je zou verwachten dat drie kwart van de bevolking dat ook doet maar de realiteit blijkt toch anders.

    Ik bedoel dit moet je toch allemaal niet willen?! Wie wordt hier nu blij van?

    Kan me gewoon niet voorstellen dat de mensen dit allemaal wel best vinden. Geloof het gewoon niet!

  2. Sprookjesfiguur

   Merlijn,

   Nooit meer. Over 50 jaar is het gedaan met het oorspronkelijke Nederland. Er bestaat dan alleen nog provincie Nederland, gevuld met bewoners afkomstig uit de rest van de wereld. De autochtone Nederlander is een minderheid die zich aan zal moeten passen naar Europa, en vooral de allochtonen. In het slechtste geval is de meerderheid ook nog moslim.

   De verstandige Nederlander zal zich moeten verenigen in buurten afgesloten van het schorem naar Zuid Afrikaans model. Houd ze buiten de poort, en alles wat niet gewenst is ‘verwijderen’

   Maar als ik het zo inschat kun je dus beter verhuizen, de vraag is alleen waarheen..

   1. Trude Herr

    Nederland wordt goedschiks een deelstaat van Duitsland. Invloeden zijn al merkbaar. Frankrijk neemt België met Brussel over. Eenvoudig, want Straatsburg hebben ze al.

    1. Sprookjesfiguur

     Wederom onzin, Nederland is in theorie al een deelstaat van Duitsland, maar in de praktijk zal een EU nooit kunnen lukken als je Nederland of België opdeelt. Dit pikken de inwoners niet gezien de geschiedenis. Daarom willen ze zo graag die EU. Neemt niet weg dat die EU uiteindelijk wel door Duitsland en Frankrijk bestuurd zal worden.

     1. Trude Herr

      Hier zijn wij het over eens. 😀

 10. Fortiori

  40.000 Somaliërs keren terug naar Nederland uit vrees voor een harde Brexit… Jazeker, een keiharde Brexit zo vurig bepleit door vele DDS’ers. Zo roep je het over jezelf af. Eindelijk kon GB paal en perk stellen aan immigratie, daar ging het toch om. Mooi, nu keren ze terug. Welkom !
  Niet miepen, geweldig die Brexit ook voor ons zei een enkeling.

  1. Bender

   Hoe bedoel je zij keren terug, hoort dat gore ongedierte hier soms?

   1. Trude Herr

    De Nederlanders vonden de Brexit gaaf. Dit is de konsequenz. Klar

    1. Sprookjesfiguur

     Trude,

     Grote onzin, dit toont alleen maar aan dat het Nederlandse systeem niet werkt (past wel bij de Somaliër dus). Gevlucht uit Somalië, in Nederland asiel om uiteindelijk in Engeland te kunnen wonen. Zelfs bij een linksaffer moet er dan toch echt een belletje gaan rinkelen.

    2. Kristalix

     Ze hebben geen hulp nodig, deze kregen ze al in het VK. Wegwezen met dit volk.

   2. Bolkestein

    Dat heeft hier nooit gehoord. Het past gewoon niet bij ons.

  2. Sprookjesfiguur

   Fortiori,

   Jij bent niet goed bij je hoofd. Als je hier nog fatsoenlijk wilt leven en wonen kan geen mens dit toejuigen. Heb je echt zon hekel aan de mensen die dit land hebben gemaakt wat het nu is? Waarom woon je hier dan? Waarschijnlijk ben je dus ook een parasiet. Besef je wel dat hoe meer parasieten er zijn, er ook minder uit te delen valt.

   1. Fortiori

    Ik heb het prima naar mijn zin. Goed geleerd om voor mijzelf te zorgen. En dat is gelukt. Ik heb geen hekel aan iemand. Een parasiet ben ik niet, ook niet jaloers op mensen die het nog weer beter hebben of minder.

    1. Sprookjesfiguur

     Maar ook jij moet kunnen begrijpen dat de belastingdruk en onvrede toe zal nemen met dit soort besluiten. En daarbij, Somaliërs integreren slecht en dragen financieel niet bij aan de samenleving. Deze mensen hebben hier met niets doen vele malen meer dan werkend in Somalië. Totaal niet gedreven ooit bij te dragen. Dit keur jij dus goed?

     1. Fortiori

      Ik beoordeel dit als een tijdsverschijnsel en niet beperkt tot ons landje. Er is een periode geweest waar GB de lakens uitdeelde in Oost Afrika, India, Pakistan. NL had Indië. Mondiaal is er een verandering gaande, het Afrikaanse continent is in beweging gekomen. Mijn invloed is gering en geloof niet in een “allesoplosser”
      Het zal aankomen op een gezamenlijk beleid om dit te sturen.

     2. merlot

      “Een tijdsverschijnsel”.

      Nou, het is al een poosje aan de gang, hoor.

      En het is onomkeerbaar zonder keiharde maatregelen. En die zullen de policoristen tegenhouden zolang ze kunnen.

      Als een lichaam (de gastheer) met een overdosis aan parasieten (de gasten) te maken krijgt dan zal het er vroeger of later aan bezwijken.

      In de medische wetenschap is dit common knowledge maar in de politiek willen ze er niets van weten.

     3. Sprookjesfiguur

      Fortiori,

      Ik vind het enigszins moeilijk de gelijkenis te zien tussen koloniën en ongeregelde migratie onder het mom van vluchteling. Heeft waarschijnlijk iets te maken met landje pik en overheersing. In dit geval niet de overheid maar de migrant, die het land overnemer. omgedraaide wereld dus.
      En de invloed van 1 persoon is gering. De invloed van een land bepalend. Aangezien de stemmer in een democratie bepaalt, heb jij wel degelijk invloed.

     4. Rodendorff

      “En het is onomkeerbaar zonder keiharde maatregelen. En die zullen de policoristen tegenhouden zolang ze kunnen.”

      Dus naar het oordeel merlot is omvolking wel degelijk een bewust gestuurd beleid.

      Dat het maar helder is.

     5. Dik

      De aandoenlijke, hij doet zijn digitale plasjes tot laat in de avond, het is bijna nachtwerk.

     6. merlot

      “Dus naar het oordeel merlot is omvolking wel degelijk een bewust gestuurd beleid.”

      Begrijpend lezen is niet bepaald Lauw Rodendorps ding.

      Mensen met autisme zouden er goed aan doen van fora weg te blijven.

     7. Rodendorff

      “En het is onomkeerbaar zonder keiharde maatregelen. En die zullen de policoristen tegenhouden zolang ze kunnen”

      Iets tegenhouden zolang je kunt impliceert politieke sturing, merlot.

      Als je dat niet bedoelde (hetgeen verheugend is) denk dan in het vervolg wat langer na voordat je wat opschrijft.

     8. merlot

      Ze houden het niet tegen met omvolking als doel maar omdat ze gevangen zitten in hun politiek correctisme.

      Dat is een wezenlijk verschil, al is het eindeffect hetzelfde.

     9. Rodendorff

      Ik noteer met dankbaarheid het voortschrijdende inzicht van merlot dat omvolking niet een links politieke doelstelling of beleid betreft.

      Dat ‘politiek correct’ denkende politici tegen immigratie geen maatregelen willen treffen die tegen de rechtsstaat ingaan is inderdaad wat anders. Dat kun je ook vinden als je, zoals alle politici, je de immigratie wenst te beperken.

  3. RvdBe

   Fortiori,
   Dit is juist 1 van de dingen waarvoor GB uit de eu stapt: zeggenschap over eigen grenzen.
   NL moet die Somaliërs gewoon niet toe laten, heeft alles te maken met de slapte van NL regering en de hondstrouwe opstelling richting Brussel: NEXIT!

  4. Siemien

   Ja maar Frotiorit is natuurlijk een echte rat een smerige islamknuffelaar die het fijn vind dat 40.000 Nederlanders geen dak boven hun hoofd hebben en Somaliers voorkeursbehandeling verdienen.
   Ik zou graag met fortiori een 3×5 willen doen

 11. RvdBe

  Woning tekort?
  Nieuwbouwplannen worden gecanceld door 1 of andere stikstofuitstootwet, netto immigratie van minstens 50.000 afrikanen/moslims/uitschot, Jan Modaal kan geen woning meer betalen en kan de moord stikken, somaliers krijgen de woningen.
  De rest van NL dient zich te schikken en zich blauw te betalen aan de hobby van de bobo,s aan de kllimaattafels.
  En……..de volgende keer wordt er gewoon weer massaal vvd,pvda,cda etc gestemd, de gehoorzaamheid aan dit soort regimes doet de volgzaamheid van noord Koreanen aan hun regime in het niet vallen.

 12. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik vind dit zeer juist en gepast. Deze mensen hebben hulp nodig en wij moeten ze helpen

  1. Sprookjesfiguur

   Zoals altijd niets inhoudelijks te melden, alleen maar een ongefundeerde mening. Zeer toepasselijk zoals links functioneert.

  2. ZiggyStardust

   Idd moeten we deze mensen helpen. En ook alle 80 miljoen Britten, of hoeveel het er ook mogen zijn. Wij moeten huizen bijbouwen zodat alle Engelsen hier in Nederland kunnen wonen. In Amsterdam zijn ze al goed bezig nu met de opvang van 500 illegalen. Maar dit zal niet genoeg zijn. Voor alle Britten een huis hier, en een uitkering. Dat zal Boris Johnson leren. Dan kan Corbyn mooi Prime minister worden, van de enige andere inwoner van Engeland namelijk Boris Johnson. En dan gaan we Anne Sophe Ludersdorff ook helpen. Een plaatsje in de Magnolia op het terrein van Reinier van Arkel in Vught lijkt mij een mooie woonplaats voor deze dame. Mooi wonen tussen het groen, een zwembad op het terrein, en ramen met aardbeiensmaak. Iedereen gelukkig.

  3. Lampje

   Deze mensen hebben helemaal geen hulp nodig, ze kunnen gewoon in Engeland blijven.

  4. Mars020

   Dus we moeten tegenwoordig ook Somaliërs uit Engeland opvangen?. Volgens mij is dat een veilig land voor moslims?. Het is daar alleen niet zo veilig voor autochtonen, maar dat komt weer door de moslims. Moslims verhuizen gewoon naar een willekeurig land, maken er een teringzooi van en vragen overplaatsing, naar een ander land?. Dat andere land ontvangt ze vervolgens met open armen en benen, waar ze er opnieuw een grote teringzooi van maken. Verhuiskosten betaald, door de belastingbetaler en een woningzoekende Nederlander mag weer wat langer op een woning wachten. Dat noem jij helpen??… Spoor jij wel??…

  5. meneer cactus

   met een enkeltje naar huis terug het lemen hutje in

 13. Bes Tolen

  Het gaat in de westerse wereld nu om de oppermacht, die in het voordeel lijkt uit te pakken van de erfgenamen van de heersers uit het Romeinse Rijk, die al meer dan twintig eeuwen de wereld belazeren. Moreel maar ook politiek.
  Ze beschikken nu over de belangrijkste middelen, namelijk tachtig procent van de grootbanken op het westelijk halfrond en Europa en over de godsdiensten christendom en jodendom. Met de godsdiensten hebben ze al eeuwen de hersenen van de mensen vergiftigd en nu in de tijd van de globalisering en andere grote verbanden, die ontstaan of pas zijn ontstaan, zijn ze in het voordeel. Daarom is ook de EU zo gevaarlijk. En dan hebben we nu de toestand dat links in handen van Rome is gevallen. ”Het verraad van links”. Daarom noem ik het huidige links ”fascistisch links”. Fascisme zit natuurlijkerwijs ook in de grote confessionele partijen. Er blijft zo niet veel betrouwbaars over waar de leiders van liberale partijen ook alle medewerking geven, hoe onnozel of zoeken ze alleen hu eigen profijt?, aan het doel van Rome. De wereldheerschappij als doel.
  Engeland is een voorbeeld van wat er door Rome fout is gegaan. Door het christendom is er structureel daar veel veranderd. Sterk geromaniseerd en de vroegere verbanden, die veel welvaart gaven, de hoogste in de oude wereld kapot gemaakt. Daarmee werd ook bij herhaling vijandschap geschapen tussen Engeland en het vasteland van Europa waaronder soms alleen tegen Nederland. Altijd was het Rome, die hier de initiator was. Altijd dat is tot en met heden, daarom waren Engeland en de VS, dat in de negentiende eeuw ook op de eerder genoemde punten in handen viel van Rome, er als de kippen bij om de Eerste Wereldoorlog misdadig zich in het conflict te mengen en dus uit te breiden en te verlengen om Duitsland de genadeklap te geven. Waar Frankrijk als lakeienstaat van Rome ook voor was. Duitsland was nog het enige gevaar in Europa voor Rome en nu is Duitsland een zielige fascistisch christelijke vazal van de VS geworden. Beter gezegd: van de overheidsdiensten waarin de deep state veel te zeggen heeft. En van de eigen zinsbegoocheling. De EU rommelt nu even zo aan haar oostgrenzen en laat haar eigen burgers liever kapot gaan dan de redelijkheid te betrachten. Niet voor niets is Italië er zo beroerd aan toe want dit land zucht altijd al onder Rome. En de Oekraïne, ja dat moet een wingebied worden. En de bevolking daar? Die telt echt niet. Wie duldt dit?

  1. Sprookjesfiguur

   “Erfgenamen van de heersers uit het Romeinse rijk”

   Interessant.. Namen?

   1. Extreem Realist

    Zoek maar eens op de familie Rothschild, hele fijne familie die veel oorlogen hebben gefinancierd en er schatrijk mee zijn geworden, en nu grotendeels de federale banken in handen hebben.

 14. Kristalix

  Lekker dan, wellicht kan de landsavdocaat een uit zijn stoel komen en dit stoppen. Het laatste wat we willen is nog meer gajes.

 15. Florissa

  Rechter of was het een linker ,denk het laatste,het is om je dood te lachen over zoveel onbenul wat kapitalen in een jaar verdiend,of beter krijgt voor het mogen doen van dit soort krankzinnige uitspraken .

 16. Lampje

  Een grof schandaal, die rechter is wel erg ver van het padje, zwartjoekels die gewoon in Engeland hadden kunnen blijven worden in de watten gelegd. Bovendien zijn het Somaliërs en geen Nederlanders. Dat je per ongeluk een Nederlands paspoort hebt gekregen onder valse voorwendselen maakt je nog geen Nederlander. En als je dan zogenaamd Nederlander bent waarom ga je dan in Engeland wonen?

 17. Juriaan

  Nederland is verrot en bedorven met dank aan oorgaanrovers D66. NEDERLAND WEER VOOR NEDERLANDERS

 18. JFU

  Het hele politieke systeem en ‘rechtspraak’is totaal van het pad af. Het is toch niet uit te leggen aan de Nederlanders dat dit echt gebeurd? Duizenden jongeren kunnen geen woning krijgen en staan soms 10 jaar op en wachtlijst. Kopen is ook onbetaalbaar geworden. Al het buitenlands gespuis krijgt alles voor elkaar.
  Hier zijn geen woorden voor.

 19. Decca

  Ze weten amper wat een huis bewonen en onderhouden is en die uitvreters krijgen zomaar een huis toegewezen. Onze eigen bevolking ligt te creperen en een achterlijke rechter die in de linkse soep heeft gelegen kan doen wat hem goeddunkt. Opdonderen met die handel uit Nederland. Lat ze ten koste van alles hun homeland democratiseren. Deze nutteloze lappenpoppen met hun aanhang mogen van mij direct vertrekken. Je zult in je dure straatje een stel van die smeerpijpen krijgen.

  1. Ab Infinitum

   Overal waar spanningen heersen zoeken de mensen een uitweg om aan de ellende te ontkomen. Aangezien er uit ‘rechtse’ kringen steeds op gehamerd is dan ons land een ‘gidsland’ is, is dat hen niet ontgaan. Zij voelen zich welkom. Onze maatschappij is er op ingericht beschaafd met elkaar om te gaan. Via wetten, gedragsregels, invloeden vanuit Kerk en verdragen. >>In de Grondwet staat dus niet wie Nederlander is en wie niet. Ook staat er niet wie we in Nederland toelaten en wie niet. Er staat alleen dat er een wet moet zijn die dat regelt. Die wetten zijn er ook. Wie Nederlander is en wie niet staat in de Rijkswet op het Nederlanderschap. Wie we toelaten tot Nederland staat in de Vreemdelingenwet 2000 en alle regelingen die daarbij horen. En in de wet kan staan dat ook iemand anders, bijvoorbeeld de regering of een minister, mag zeggen wie Nederlander is en wie we toelaten<<

   1. Ab Infinitum

    dan ons land = dat ons land

   2. Kretoloog

    Ad kan zich beter Infantilium noemen. Hij heeft werkelijk niets van deze discussie begrepen.

   3. van Urk

    De grondwet is getekend in een tijd toen ons land (met Belgie inbegrepen) 5,4 miljoen inwoners had. Ik denk dat de ondertekenaars van onze grondwet bij het zien van de huidige explosieve volkspopulatie van ons land niet hadden getekend.

    1. Sprookjesfiguur

     @ van Urk

     De grondwet kan gewoon worden veranderd. De vraag is echter waarom dit niet gebeurt. Het antwoord hoef ik helaas niet te geven, dit moge duidelijk zijn.

 20. ikweetwatikwil

  Wat krijg je te horen als gewone Nederlandse burger. Een Somalier die naast je komt te wonen en je fiets “leent” . Als je daar iets van zegt hoor je , wacht maar tot wij hier de baas zijn. En zo hoor je meer van die dreigementen.
  Dat overkomt een goede vriend van ons. Leuk is het geworden in Nederland als je met dat soort dingen te maken krijgt.

  De overheid overkomt het nog niet, dus zeggen ze, het valt allemaal wel mee , we hebben het hier goed dus moeten we mensen helpen . Het is geen helpen meer. ZE PAKKEN. En Nederland is gekke Jantje .

 21. Rogerio

  Wanneer is de maat nu eens vol ?? Het houdt maar niet op….niet vanzelf!

 22. StanleyC

  Het wordt tijd om de hele rechterlijke macht uit te roeien. Deze smerige verraders zijn onze grootste vijand

  1. Trude Herr

   Iedereen moet voor eigen rechter kunnen spelen, dat zou misschien een oplossing zijn. Als ik u goed begrijp.

   1. van Urk

    Tja, de geschiedenis leert ons hoe een ontevreden volk zich later manifesteert in eigen rechter en in opstand komt. Dat komt meestal als de overheid voor het volk slecht werk aflevert.

 23. Rud56

  Totale waanzin, dat rechtelijke besluit! Pure ondermijning van onze samenleving!
  Maar ja, het betreft islamitische parasieten, de verborgen agenda wordt steeds duidelijker!

 24. Maurits Dekker

  Nederland gaat in rap tempo naar een faillissement.
  En als het niet rap genoeg gaat zijn er krankzinnige rechters die het tempo versnellen.

 25. Dik

  UPDATE Het is nog véél erger: íedere statushouder in de héle EU kan zich met dit vonnis in de hand (en een beetje zielig verhaal) vanaf maandag melden in Nederland en huis, zorg en geld opeisen.

 26. van Urk

  Met het oog op de woningmarkt en de verdubbeling van daklozen is het wel een zeer domme uitspraak van recht. Zulke rechters gooien in onze “verscheurde” maatschappij dan ook alleen maar extra olie op het vuur.

 27. Response

  Somaliërs dragen ook zo lekker bij aan onze economie. Zie link afkomstig van onze onbetrouwbare overheid dus het pakt beroerder uit dan het onderzoek doet geloven. houden.
  https://www.scp.nl/Nieuws/Somalische_Nederlanders_positief_over_Nederland_maar_weinig_kansen

 28. Anders55

  Tja….
  hier in Nederland zijn alle voorzieningen beter?
  en dat waren zij toendertijd ‘gewoon’ even vergeten?
  Engeland was voor hen toen het: ‘ beloofde land’?
  maar laten we maar zo denken; hier in Nederland is altijd wel een plekje?
  en zij denken nu blijkbaar zo:
  Wie niet waagt/wie niet wint’?

 29. henkie

  Als er niet genoeg huizen zijn, dan moeten ze die witte Nederlanders gewoon hun huis uitzetten, en vervolgens het land uit deporteren.
  Opgeruimd staat netjes.

  1. Dik

   ‘witte Nederlanders’

   Ja de vloed aan nieuwe islamaanhangers en andere ‘vluchtelingen’ kennen ook nog een andere kleur; rood!

  2. Original NL

   Te beginnen in de laan van poot!

   1. Dik

    Zeker, islamlikkers gaan het eerst.

  3. AS210854

   HAHAHAHAHA HENKIE, En wie moet dan voor de mensen die hier wonen ZORGEN ???

  4. meneer cactus

   Net zoals in de centraal Afrikaanse landen. Als ze alle boze witte mannen verjaagd hebben is hetb bderijf binnen 12 maanden om zeep geholpen omdat ze feitelijk niets kunnen organiseren die inheemse luchtfietsers

 30. trutje

  Hoe is dit allemaal mogelijk een autochtoon die terug wil keren naar Nederland word het onmogelijk gemaakt moet werk hebben en vast adres. Word niks voor je gedaan en illegalen lopen gewoon naar binnen en krijgen van alles. Statushouders krijgen gelijk huis en inboedel. Nederland zorgt voor de hele wereld behalve voor eigen bewoners dat zou toch niet mogelijk moeten zijn. Walgelijk land geworden.

  1. Deathspank

   Zo is het precies. En dan maar klagen over polarisatie van de samenleving. Wat is de politiek toch een vies spel!

 31. Bes Tolen

  Sprookjesfiguur. Om op weg te helpen raad ik aan Francesco Carotta ”Was Jezus Caesar?’ en details over toevoeging in de negentiende eeuw aan het bankwezen in Engeland en de oorsprong van Engels kolonialisme in Afrika vindt u wel wat in ”Oorlog is misleiding en bedrog” (Fré Morel). Er is verder te veel om op te noemen. Deze werkelijkheid onttrekt zich altijd al zo veel mogelijk aan de openbaarheid.

 32. Jynx

  Beter zou zijn dit gajes het land uit te trappen staan bekend als vieze smerige (mensen) deze rechter moet beter weten of goed geïnformeerd worden!
  Waar gaat ons mooie land naar toe?
  Wordt er moedeloos zo niet woedend om
  wat een achterlijk zooitje

 33. meneer cactus

  Uw kind is 30 geworden en wil graag zelfstandig gaan wonen ? Spijtig voor u maar kijk eens in de vrije sector er moet vast wel iets te vinden zijn voor 2000 euris in de maand. Huurtoeslag ? nee , natuurlijk niet mevrouwtje , u bent toch autochtoon ?

  Discriminatie van de eigen bevolking wordt onverkort doorgezet. Die rechters zijn volledig krankzinnig

  1. Jynx

   Helemaal mee eens!

 34. Bes Tolen

  De immigratie is vrij kort geleden veel gunstiger geregeld voor vreemdelingen. Er onttrekt zich aan de openbaarheid wat er precies gebeurt. Daartoe zijn de voormalige sociale werkplaatsen opgetuigd met opleidingen, vaak uitbesteed. Maar er is meer.
  Blijkbaar nieuw immigratiewerk dat zich aan democratische controle onttrekt, wordt overgelaten aan commerciële bedrijven, die de vuile was kunnen doen. Dat heeft als politiek correct voordeel dat pas, stel twee jaar geleden binnen gekomen buitenlanders bestaande bedrijven kunnen verwerven, uiteraard zal dat met de nodige subsidie en leningen gepaard gaan. Dadelijk kan zo ook familie bijvoorbeeld broer, in het bedrijf worden opgenomen. De hele familie inclusief vrouwen, kinderen en grootouders immigreert ook.
  De grote verdiensten gaan naar de commerciële adviesbedrijven en die zijn verder nergens op aan te spreken. Vooral niet op de grote verdiensten. voormalige ambtenaren of welzijnswerkers? A la, wie ook weer?
  Wat nog wel via de stichting, die door een aantal gemeenten gezamenlijk wordt gefinancierd, loopt, is de oude taak werkverschaffing. Die is nu uitgebreid want binnen gekomen lieden krijgen dadelijk een baan bij bedrijven in de directe omgeving. Altijd bestaat die de eerste tijd uit opleiding.
  Al met al mee gezien de dadelijke huisvesting is van verschuiving sprake waarbij opvangcentra worden gepasseerd en vreemdelingen dadelijk in de Nederlandse maatschappij worden geplaatst. Veel onderzoek zal er niet aan vooraf gegaan. Dat blijkt namelijk ook want de oorlogssituatie in Syrië bijvoorbeeld is waar de immigranten nu vandaan komen voorbij. Alleen niet voor de Nederlandse autoriteiten en dat maakt het grote verschil uit. Schofterig tegenover de Nederlandse bevolking? Het lijkt er helemaal op.
  Oh ja. Wie gelooft er nog in statistieken? ik denk dat er veel niet in wordt opgenomen als het zo uit komt. Wie komt het zo uit? Vast en zeker ja.

 35. Mars020

  Dus een Nexit zou de oplossing kunnen zijn voor het allochtonenprobleem. Bij een eventuele Nexit, vragen al die gasten asiel aan in andere landen en zijn wij er tenminste vanaf. Ik zou zeggen… Doen….

 36. Jynx

  Kan nog meer bij!
  Stelletje opvreters en profiteurs.
  Opritten naar hun eigen zooitje,als dit zo doorgaat
  komt er hier binnen niet al te lange tijd een opstand
  om dat zooitje op te ruimen ben ik bang!

 37. Jack Flash

  Bah!

 38. Madpo

  Uurtje later Business Class gezien, Robert Jensen versus Harry Mens. De laatste is schijnbaar door de linkse horde flink de oren gewassen, waar het Baudet betreft. Deze MENS heeft demensie, kan niet anders. Keek zondags graag even naar zijn programma, maar dat is hierbij voorbij. Wat een kluns.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.