Schokkend: brief van prinses Diana suggereert dat zij overtuigd was dat Charles ‘haar uit de weg wilde ruimen’

Prinses Diana en Prins Charles in gelukkiger tijden. Bron: Flickr / Joe Haupt
Foto: Prinses Diana en Prins Charles in gelukkiger tijden. Bron: Flickr / Joe Haupt

Het Britse Koninklijk huis heeft het op dit moment erg zwaar. Niet alleen gonst het van de geruchten rondom seksueel misbruik door prins Andrew in relatie tot Jeffrey Epstein, maar komt nu naar buiten dat prinses Diana zou hebben voorspeld dat prins Charles haar ‘uit de weg willen ruimen om te trouwen met een andere vrouw’ en een ‘auto ongeluk voorbereidde’, via de Telegraaf

Op het internet gonst het al jaren van de complottheorieën over de plotselinge dood van prinses Diana en met het openbaren van de brief, gericht aan haar butler, worden de suggesties steeds waarschijnlijker om te geloven. Volgens de makers van de podcast Diana: Case Solved zou uit brieven geschreven door de prinses zelf, blijken dat Diana wist dat er tegen haar werd geplot in Buckingham Palace:

”Ik verlang naar iemand die me knuffelt. Deze specifieke fase in mijn leven is de meest gevaarlijke. Mijn man bereidt ’een ongeluk’ voor met mijn auto. Kapotte remmen of een ernstig hoofdletsel, om het pad voor hem vrij te kunnen maken om te trouwen met Tiggy. Camilla is niets meer dan een lokvogel, een afleiding. Wij worden gebruikt door mijn man in alle mogelijke opzichten.”

Als dit waar is: heftig! Het zou de suggesties, dat Charles een psychopathische gek is, onderstrepen. Of het daadwerkelijk waar is, is echter nog maar de vraag. Het bewijs dat de makers van de documentaire aanleveren is een foto van de handgeschreven brief van prinses Diana. Een taalkundige zou op basis van een analyse moeten kunnen vaststellen of het ook daadwerkelijk om het handschrift gaat van de overleden prinses of een vervalsing.

 

Dat het niet vreemd zou zijn als de brief toch écht blijkt wordt onderstreept door de uitspraken van een ooggetuige van het moment van sterven van de prinses. Zo zou zij in ieder geval zijn gestorven in de overtuiging dat haar man de oorzaak was van de fatale crash in Parijs:

“Hij heeft me vermoord! Die klootzak heeft me vermoord. Precies zoals hij al had gezegd. Wat zal er nu met mijn jongens gebeuren…”

Daarna zou de prinses zijn overleden.

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

12 reacties

 1.   

  Ik ben vermoord zei de dode.

  1.   

   Lezen Sjaak, op het moment van sterven……. laatste woorden enzo.

 2.   

  Die Engelsen zullen wel weer smeulen,
  zij lijken wel gek om die ellende steeds weer op te rakelen.

  1.   

   De ellende die komt met de Brexit moet verdoezeld worden op een of andere manier.

 3.   

  Kan jij niet beter voor de Privé gaan schrijven, Teunis?

 4.   

  Een nogal komisch eindzinnetje “Daarna zou de prinses zijn overleden.” een ding is zeker van dit verhaal: ze is overleden!

 5.   

  De aanhangers van DDS zullen ervan smullen. Allen besmet met het ‘allesiseencomplot’ virus…
  Diana was zelf in elk geval ook geestelijk niet geheel stabiel. Vanaf het begin van haar huwelijk bleek haar ziekelijke jaloezie.

  1.   

   Maar er komt niet één moslim voor in het verhaal. Daar zal Wilders weer kwaad over worden.

  2.   

   Ze had vanaf het begin aleen reden om jaloers te zijn, het is niet makkelijk om een prinsesje te zijn.

 6.   

  Op complotten heeft Duitsland een patent in Europa. Diana is een familiekwestie.

 7.   

  Diana was beeldschoon en een telg uit een vooraanstaande familie, maar ze had het buskruit niet uitgevonden. Met grote moeite en veel bijles maakte ze de kleuterkweek af.

  Zo iemand is vatbaar voor fantastische suggesties.

  1.   

   Sukkel! Al ruim voordat Diana werd geboren is het buskruit uitgevonden. Jij snapt ook niks hè..

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!