Schokkend: brief van prinses Diana suggereert dat zij overtuigd was dat Charles 'haar uit de weg wilde ruimen'

Geen categorieaug 27 2019, 19:00
Het Britse Koninklijk huis heeft het op dit moment erg zwaar. Niet alleen gonst het van de geruchten rondom seksueel misbruik door prins Andrew in relatie tot Jeffrey Epstein, maar komt nu naar buiten dat prinses Diana zou hebben voorspeld dat prins Charles haar 'uit de weg willen ruimen om te trouwen met een andere vrouw' en een 'auto ongeluk voorbereidde', via de Telegraaf.
Op het internet gonst het al jaren van de complottheorieën over de plotselinge dood van prinses Diana en met het openbaren van de brief, gericht aan haar butler, worden de suggesties steeds waarschijnlijker om te geloven. Volgens de makers van de podcast Diana: Case Solved zou uit brieven geschreven door de prinses zelf, blijken dat Diana wist dat er tegen haar werd geplot in Buckingham Palace:

''Ik verlang naar iemand die me knuffelt. Deze specifieke fase in mijn leven is de meest gevaarlijke. Mijn man bereidt ’een ongeluk’ voor met mijn auto. Kapotte remmen of een ernstig hoofdletsel, om het pad voor hem vrij te kunnen maken om te trouwen met Tiggy. Camilla is niets meer dan een lokvogel, een afleiding. Wij worden gebruikt door mijn man in alle mogelijke opzichten.”

Als dit waar is: heftig! Het zou de suggesties, dat Charles een psychopathische gek is, onderstrepen. Of het daadwerkelijk waar is, is echter nog maar de vraag. Het bewijs dat de makers van de documentaire aanleveren is een foto van de handgeschreven brief van prinses Diana. Een taalkundige zou op basis van een analyse moeten kunnen vaststellen of het ook daadwerkelijk om het handschrift gaat van de overleden prinses of een vervalsing.
Dat het niet vreemd zou zijn als de brief toch écht blijkt wordt onderstreept door de uitspraken van een ooggetuige van het moment van sterven van de prinses. Zo zou zij in ieder geval zijn gestorven in de overtuiging dat haar man de oorzaak was van de fatale crash in Parijs:

"Hij heeft me vermoord! Die klootzak heeft me vermoord. Precies zoals hij al had gezegd. Wat zal er nu met mijn jongens gebeuren..."

Daarna zou de prinses zijn overleden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten