Volkskrant zaait angst met ‘extreemrechtse omvolkingstheorie’

Het is toch verschrikkelijk? ‘Omvolking’ is een extreemrechtse complottheorie, waar men uitgaat van een doelbewuste ‘grote vervanging’ door middel van migratie, waardoor het blanke ras uitsterft. Die theorie zou aanzetten tot geweld, zoals te zien door grote schietpartijen en terreuracties zoals in El Paso of Christchurch. Aldus de Volkskrant.

Is dat even een mooie manier om de discussie meteen mee dood te slaan! Eenieder die ook maar iets aankaart wat betreft demografische verschuivingen, vooral als ze in het nadeel van de autochtone bevolking zijn, kan nu direct in extreemrechtse hoek worden gedrukt. Want, jawel, daarmee ‘normaliseer je extreemrechts complotdenken’. En dat willen we natuurlijk niet!

Mocht je in de veronderstelling zijn dat een autochtone bevolking recht heeft op het zijn en blijven van een meerderheid in eigen land, dan begeef je je dus al op glad ijs. Want hoe haal je het in je hoofd om kritiek te uiten op het feit dat Nederlandse autochtonen een minderheid zijn geworden in eigen (grote) steden? ‘Wat is daar nou mis mee?’

Je hebt inderdaad van die extreemrechtse gekkies die menen dat Joden of feministen een geheim plan hebben om ‘het blanke ras’ uit te roeien. Dat zijn het soort mafkezen die moskeeën overhoop schieten. Maar dat zij een andere verklaring geven aan hetzelfde fenomeen dat jij en ik (en zelfs het CBS) zien, wil niet zeggen dat wij ook maar direct extreemrechts zijn. Als je binnen dertig jaar een etnische minderheid bent geworden in je eigen stad, dan lijkt het mij vrij normaal om te veronderstellen dat hier toch echt wel iets niet helemaal in de haak is.

Terwijl genocide, onder andere gedefinieerd als: ‘het opzettelijk nemen van maatregelen die het voortbestaan van een groep belemmert’, bij wet verboden is, is het schijnbaar géén probleem als dit onbedoeld lijkt te gebeuren. Dat is waar men bij de Volkskrant nu praktisch op aanstuurt namelijk.

Een gewapende club die actief één soort mensen overhoop wil knallen is genocidaal, maar een clubje mensen die het voortbestaan van een groep mensen (wellicht onbedoeld) sociaal, ecologisch en financieel onaantrekkelijk maakt, da’s allemaal prima.

Want ondanks dat er dus wetten zijn die raciale, nationale, etnische of godsdienstige groepen beschermen, moet je flink uitkijken als je meent dat jouw groep zo langzamerhand met uitsterven wordt bedreigd. Dan ben je namelijk gewoon een extreemrechtse xenofobische racist en moet je maar gewoon kinderen fokken terwijl de belastingdruk toeneemt, de vergrijzing erger wordt, je kansen op de arbeidsmarkt flink kelderen en huizenprijzen de pan uitrijzen. Oh ja en je leeft in een democratie waar een grote meerderheid dit kennelijk wil, dan moet je maar verhuizen. Slaat toch helemaal nergens meer op?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

198 reacties

 1. Michael

  Wel grappig dat DDS het blijkbaar genoodzaakt vindt om ándere media van angstzaaierij te betichten.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Wel nee! Ze vinden het alleen belangrijk dat je het verband legt tussen links en islam. Niet iedereen is namelijk op de hoogte gesteld dat links volledig geïnfiltreerd is door moslims die niets liever willen dan Europa te islamiseren. Links helpt hun natuurlijk een handje mee 🙂

   1. ZiggyStardust

    De islamisering is al een feit. Kijk het filmpje op Powned maar even over de boerka demonstratie in Den Haag gisteren.

 2. Marija

  De Volkskrant krijgt het nu ook door.
  Paniek zaaien? nee.
  Omvolking is geen verzinsel, maar werkelijkheid.
  Het is een afgesproken plan in de jaren 1975, Den Uyl en de oliecrisis.
  Toen zijn er afspraken gemaakt met saudi Arabië, met de Resolutie van Straatsburg, (De EU ontmaskerd).
  Olie in ruil voor het onbeperkt toelaten van moslims in Europa.
  DDS deed er jaren geleden al melding van.
  Ik wil het hier niet meer herhalen, deed het al zo vaak.
  Dat is de reden van alle ellende met moslims in Europa zoals die er nu zijn.
  Dus geen wegkijken maar uitvoeren van gemaakte afspraken.

  1. Beukman

   @Marija, voor de 1000e keer.

   In die hele Resolutie van Straatsburg komt het woord “olie” nul keer voor. Hetzelfde geldt voor het woord “voedsel”.
   Logisch, want deze resolutie gáát helemaal niet over het uitruilen van deze zaken.

   De complotgekkies noemen vaak ook een aparte resolutie, gesloten met de EEG.
   Deze hebben de gekkies echter volledig uit hun duim gezogen. Sterker nog: sinds halverwege jaren 70 is het beleid van de landen van de EEG/EU tegengesteld aan dat wat de gekkies beweren, nl arbeidsmigratie vanuit moslimlanden beperken cq beëindigen.

   1. Peter Oudshoorn

    “..sinds halverwege jaren 70 is het beleid van de landen van de EEG/EU tegengesteld aan dat wat de gekkies beweren, nl arbeidsmigratie vanuit moslimlanden beperken cq beëindigen.”

    Hoe komt het dan dat er dan nu ongeveer 40 miljoen moslims in Europa wonen? je beweert eigenlijk dat de EU volkomen incompetent en machteloos is om aan de tsunami-immigratie wat te doen.

    1. Beukman

     Via gezinshereniging of als vluchteling of als illegaal, maar dus niet via die niet bestaande Resolutie van Straatsburg.

     1. Pronounce

      Of je door de hond of de kat gebeten wordt.

      De opkomst van de islam is onmiskenbaar, met name in de grote steden en heeft ook al tot onmiskenbaar grote problemen geleid. Of het nou gaat om criminaliteit, uitkeringsafhankelijkheid, onderdrukking van vrouwen, homo’s en andersgelovigen of het etnische monopolie op overlast: overal waar islam, is narigheid.

      Maar degenen die daar hun zorgen over uitspreken, die zijn pas erg. In de wonderlijke denkwereld van de doorsnee Volkskrantlezer dan.

   2. van Urk

    Beukman, U weet toch wel waarom deze resolutie tot stand is gebracht? Ik noem een paar zaken op: zesdaagse oorlog, Jom-Kipoeroorlog, steun aan Israel, autoloze zondagen etc. De Arabieren hebben olie als wapen ingezet. Zij bepaalde met hun olie onze welvaart. Zo is deze resolutie tot stand gebracht. In bepaalde teksten van deze Euro-Arab Co-operation compromis schemeren tussen de hoofdregeltjes dit soort zaken: “De grote verrijking, die het Arabische cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden” draagt de lidstaten op om aan de verspreiding de hoogste prioriteit te geven. De pers moet worden ingeschakeld om een gunstig klimaat te scheppen voor Arabische migranten en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa.” Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeen, Islamscholen, Centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren.

    1. Beukman

     @Urk, de oerbron van dat citaat is afkomstig van de dikke duim van Pamela Hemelrijk, die het weer van Littman gejat heeft. Vervolgens is Bron ermee aan de haal gegaan, maar ook die slaagt er niet in om de resolutie zelf te voorschijn te toveren. Sindsdien pent islamofoob Nederland dit citaat eindeloos en kritiekloos over. De Resolutie zou ook behelsen dat de EEG zich tegen Israel zou keren.

     De Resolutie van Straatsburg is echter een niet-bindende declaratie verdrag waarin het woordje “olie” niet voorkomt, laat staan dat deze kan worden geruild. Sterker nog: het behelst een intentie tot samenwerking tussen Europa en Arabië. Grappig genoeg sloot de EEG in datzelfde jaar 1975 wél een vrijhandelsverdrag met Israel.

     1. merlot

      “@Urk, de oerbron van dat citaat is afkomstig van de dikke duim van Pamela Hemelrijk.”

      Ik herinner me de bewuste column van haar, waar toen een link naar die resolutie bij stond. Ik heb op die link geklikt en een en ander gelezen. Niet veel later werkte die link niet meer. Daar wordt een mens enigszins achterdochtig van.

      Hoe het ook zij, door de oliecrisis is er het nodige veranderd, met of zonder die resolutie.

  2. Keitaro

   Dit is nog niets vergeleken met wat ons in de toekomst te wachten staat, gekoloniseerd door buitenaardse levensvormen. Aliens, die u in de nacht bezoeken en u omvormen.

   1. Lao Tse

    Ik bedoel maar.

    🙂

   2. Isengrijn

    Lol! 🙂

 3. Anne Sophe Schillersdorf

  Dit moet natuurlijk geen verrassing zijn. De Volkskrant is LINKS en links wil meer islam. Zo simpel is het. Maar dit weet DDS toch al lang ? 🙂

 4. Isengrijn

  “…Islamization of Europe a good thing’
  Rabbi Baruch Efrati believes Jews should ‘rejoice at the fact that Europe is paying for what it did to us for hundreds of years by losing its identity.’ He praises Islam for promoting modesty, respect for God…”

  Ah…

  1. Seneca

   @isengrijn
   niet elke Jood – al dan niet zijnde een rabbijn – is begiftigd met een normale intelligentie. dat is het probleem met Joden, waarde anti-joodse Isengrijn, Joden zijn net mensen net zoals u en ik.

   1. Isengrijn

    Gelukkig maar @Seneca…

 5. Tman

  Natuurlijk vindt er omvolking plaats,daar hoeft niemand moeilijk over te doen!
  Immers we kunnen de vruchtbare Europese meisjes geen kuisheidsgordel aandoen!
  Het enige dat men zou kunnen doen is de meisjes al heel vroeg indoctrineren met de stelling,niet te paren met mannen die donkerder zijn dan een autochtoon!
  Dat gaat natuurlijk niet werken,geilheid is sterker dan denkvermogen!
  De enige oplossing is alle kleurlingen terugsturen,deporteren en sommige landen met een extreem rechtse macht zouden mogelijk een genocide beginnen.

  1. Watcher

   ” een extreem rechtse macht zouden mogelijk een genocide beginnen.”

   De natte droom van menig DDS reaguurder

   1. Mars020

    Is je onderbroek nog droog, blinde watcher?..

   2. Lao Tse

    Merlot en Oudshoorn zullen zich hier niet van distantiëren, Watcher.

  2. Anne Sophe Schillersdorf

   Tman kijkt verlangend naar een goede ouderwetse rassenzuivering. Goedzo jongen, je laat je masker vallen 🙂

   1. Tman

    anne soppige schimmel=Rien Noppen:
    Hoe zit het met jou masker(s),al die pseudoniemen en nicknames?

    1. Dik

     Als het vuur hem aan de schenen komt gaat hij altijd groots en meeslepend ten onder.

 6. Vanduinen

  De bekentenis van de schutter dat hij alleen maar op Mexicanenjacht was maakt het drama in de ogen van superior white minder erg. Iets van ‘patriottisme’ tegen de zogenaamde ‘omvolking’. Lees daarom ook het artikel van de man wiens vrouw om het leven kwam. Wout praat hier met geen komma over. Antonio Basbo heet de man.

 7. dario

  Omvolking gaat nooit voltooid worden voor die tijd heeft er allang een slachting plaats gevonden mooier kan ik het niet maken

 8. Lao Tse

  De knettergekke omvolkingstheorie wordt op DDS impliciet en expliciet voortdurend uitgevent. Feitelijk neemt Wout ook alleen maar afstand van de gewelddadige variant ervan. Het belijden van de wens dat de meerderheid van het volk blank moet blijven, zoals Baudet bralde, vindt hij een juiste denkwijze.

  Wout wrijft slechts door in de zelfgemaakte vlek.

  1. Isengrijn

   Lao Tse:

   “…de wens dat de meerderheid van het volk blank moet blijven, zoals Baudet bralde, vindt hij een juiste denkwijze…”

   Jij dus niet, Lao?
   Leuk nieuws voor mijn kinderen en hun toekomst…

   1. Lao Tse

    Nee, ik meen niet dat de etnische samenstelling van de bevolking doelstelling van beleid mag en kan zijn. De Grondwet staat een dergelijk ‘raciaal’ beleid ook niet toe.

    Zou jij een dergelijk beleid wel willen voeren, Isengrijn, en aan welke maatregelen denk je dan?

    1. van Urk

     Lao Tse@ Etnische samenstelling van de bevolking is niet te voorkomen. Zie dat na vijf eeuwen migratie ondertussen blijkt dat 98% Nederlanders een buitenlandse achtergrond heeft. Het grootste probleem is juist overbevolking.

    2. Isengrijn

     Lao Tse:

     “…De Grondwet staat een dergelijk ‘raciaal’ beleid ook niet toe…”

     Nee, dat misschien niet, maar de grondwet bepaald op het ogenblik ook niet hoeveel mensen er nog bijkomen en dat die niet etnisch-Europese mensen drie keer zoveel kinderen krijgen.
     Aan de grondwet heb je dus niet zo veel in dit geval.

     “…en aan welke maatregelen denk je dan?..”

     De meest voor de hand liggende, Lao.
     Immigratiestop, terugdraaien van de verblijfsvergunningen, verplichte uitzettingen en ten slotte aan een nieuw Europa werken, met nieuwe grondwetten uiteraard.

     Klinkt niet leuk, ik weet het. Maar het moet gebeuren. De Boreale bevolking( 🙂 )leeft nu nog, maar dat kan er over vijftig jaar heel anders uitzien. Laten we dat alstublieft voorkomen, in de naam van onze kinderen.

     1. Seneca

      @isengrijn
      +++++++!!!

     2. Lao Tse

      @Isengrijn,

      Kun je zien dat voor een dergelijk beleid eerst een wijziging van de Grondwet nodig is?

     3. Peter Oudshoorn

      Deze keer sluit ik me geheel aan bij de reactie van Isengrijn. Stop de omvolking!

     4. Isengrijn

      Lao:

      “…Kun je zien dat voor een dergelijk beleid eerst een wijziging van de Grondwet nodig is?…”

      Jawel.

     5. Lao Tse

      In dat geval, Isengrijn, kunnen we samen concluderen dat het door jou bepleite omvolkingsbeleid in strijd is met onze Rechtsstaat en Grondwet en om die reden gelukkig ook een hersenschim zal blijven: voor een wijziging van de Grondwet is een tweederdemeerderheid nodig in twee lezingen van beide Kamers der Staten Generaal.

      Dat gaat, Gode zij geloofd, dus nooit gebeuren.

     6. merlot

      “Dat gaat, Gode zij geloofd, dus nooit gebeuren.”

      Zeg nooit nooit, maar voorlopig zit het er inderdaad niet in.

      Ik loof daar “god” niet voor, integendeel, het is een catastrofe. Europa gaat ten onder door z’n eigen wetten.

     7. merlot

      “Het belijden van de wens dat de meerderheid van het volk blank moet blijven, zoals Baudet bralde, vindt hij een juiste denkwijze.”

      Stel dat de meerderheid getint en/of zwart wordt. Wat gebeurt er dan met de cultuur? Het valt te vrezen dat daar weinig tot niets van overblijft. Dan wordt Europa een deel van Afrika.

      DAT is waar Baudet op wees. Dat is geen racisme, dat is de constatering van een reëel gevaar. De autochtone bevolking heeft de PLICHT om te voorkomen dat we een minderheid in eigen continent worden. Want dan is alles verloren.

      De linkse “deugers” (die dus helemaal niet deugen) zetten de toekomst van hun eigen nageslacht op het spel voor hun feelgood-momentje.

     8. Lao Tse

      Baudet ging wel iets verder, merlot, hij sprak uit dat Europa ‘blank moest blijven’. Voor een politicus is dat een handelingsgerichte uitspraak en maakt hem tot een kwalijke racist.

     9. Lao Tse

      Merlot beschouwt het als een ‘catastrofe’ dat we de Grondwet in Nederland (waar hij al 30 jaar niet woont) niet zodanig kunnen aanpassen dat we de bevolkingssamenstelling kunnen bepalen op grond van etniciteit (hij gelooft zelf in het bestaan van mensenrassen) en godsdienst.

      Eerder schreeft hij hier over de door hen bepleite vervolging van moslims: “Ik pleit niet voor vervolging, maar voor een verbod. De hier aanwezige moslims staan dan voor de keuze: emigreren naar een moslimland of dat fascistoïde geloof afzweren.
      Het verbod betreft alle uitingen in de openbare ruimte alsmede het sluiten van de haath*tten”.

      Vergis je niet: merlot is een hardcore racist die een beleid voorstaat waar je bang van wordt.

     10. Beukman

      @merlot meent:
      Stel dat de meerderheid getint en/of zwart wordt. Wat gebeurt er dan met de cultuur? Het valt te vrezen dat daar weinig tot niets van overblijft. Dan wordt Europa een deel van Afrika.

      Toen mijn kinderen nog klein waren, ging ik wel eens met ze naar het restaurant van Ikea voor het Kindermenu.

      Wat me daar opviel, was hoe moeiteloos zogenaamde allochtonen de Europese – of moet ik zeggen Americaanse – cultuur van vreten en drinken, en eigenlijk het hele gedrag horend bij een bezoek aan Ikea, overnamen.

      Ik ben blij dat mijn kinderen inmiddels groot zijn. Die cultuur kan me gestolen worden.

     11. merlot

      “Baudet ging wel iets verder, merlot, hij sprak uit dat Europa ‘blank moest blijven’. Voor een politicus is dat een handelingsgerichte uitspraak en maakt hem tot een kwalijke racist.”

      Je laat bewust iets weg. Hij zei:” OVERWEGEND blank moet blijven”.

      Door dit soort trucjes, bewust verkeerd citeren, het opzetten van stromannen en wat dies meer zij verziek jij de ene discussie na de andere.

      Maar het belangrijkste is dat Baudet en Wilders de Europese cultuur willen beschermen. Als er een zwarte meerderheid zou komen dan is de Europese cultuur de facto ten dode opgeschreven.

      Niet vanwege de huidskleur maar vanwege een andere instelling, andere waarden, andere loyaliteiten. En zelfs onversneden westenhaat. Dat geldt niet voor alle immigranten en hun nakomelingen maar wel voor de meeste, ook in de derde en vierde generatie.

      Wie daar blind voor is, onder andere uit angst om voor racist te worden uitgemaakt of om de “deuger” uit te hangen, is in feite een egoïst die de toekomst van z’n eigen nageslacht te grabbel gooit.

     12. merlot

      Beukman schreef: “Die cultuur kan me gestolen worden.”

      Je pakt er een (IKEA/mcDonalds) dingetje uit dat mij ook niet aanstaat.

      Maar het slaat natuurlijk verder nergens op. Je moet het in z’n geheel bezien en dan is er geen andere conclusie mogelijk dan dat de westerse cultuur verreweg superieur is aan alle andere.

      Je kan dat wel bagatelliseren zoals ik van jou gewend ben, maar ik beschouw dat als perfide cultuurrelativisme en een laakbare vorm van nihilisme.

      Met die mentaliteit draag je bij aan de verdere teloorgang van Europa. Je beseft het niet, maar het is wel zo.

     13. Lao Tse

      @merlot,

      Het letterlijke citaat luidt: ‘Ik wil dat Europa dominant blank en cultureel blijft zoals het is’

      Niks ‘overwegend, dat verzon je er zelf bij om mij vervolgens te beschuldigen van foutief citeren.

     14. Lao Tse

      “Maar het belangrijkste is dat Baudet en Wilders de Europese cultuur willen beschermen. Als er een zwarte meerderheid zou komen dan is de Europese cultuur de facto ten dode opgeschreven.”

      Merlot spreekt hier over de dreiging van een zwarte meerderheid om vervolgens te zeggen dat het om een zwarte cultuur gaat.
      Hij en Baudet voelen, gelukkig, wel enige nattigheid bij de term blank en zwart en proberen weg te glibberen met het bewering dat het over cultuur gaat. De implicatie van hun redenering is echter dat er wel degelijk sprake is van een zwarte cultuur, een cultuur die in negatieve termen wordt beschreven en verbonden is aan de huidskleur.

      Het is puur racisme maar men probeert het in ‘culturele’ termen te verpakken.

     15. merlot

      “Het letterlijke citaat luidt: ‘Ik wil dat Europa dominant blank en cultureel blijft zoals het is”

      Dominant heeft hier dus de betekenis van overwegend.

      Begrijpend lezen is niet bepaald iets wat Lao Tse goed beheerst.

     16. Lao Tse

      “Dominant heeft hier dus de betekenis van overwegend”

      Hilarisch.

      🙂

     17. merlot

      “Het is puur racisme maar men probeert het in ‘culturele’ termen te verpakken.”

      Er zijn zelfs mensen met een zwarte schoonzoon die er zo over denken als ik. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Lauwe Thee ook die mensen zonder met z’n ogen te knipperen voor racist zal uitmaken. Louter vanwege hun mening die niet strookt met de zijne.

      Die racisme-sticker is verbleekt, uitgewerkt en maakt geen indruk meer.

      Realisten zien dat onze cultuur onder grote druk staat en dat veel van de niet-westerse immigranten het westen haten en zeer zeker niet geneigd zullen zijn zich aan te passen.

      Wie zich daar tegen uitspreekt is geen racist, maar een verdediger van z’n erfgoed.

      Mensen als Lauwe Thee zijn verraders van dat erfgoed. Het zijn de nieuwe NSBers.

     18. Lao Tse

      Merlot vreest een zwarte overheersing van ons ‘dominant blanke’ continent omdat hij meent dat mensen met een zwarte huidskleur een cultuur aanhangen met ‘een andere instelling, een andere mentaliteit en andere waarden’. Het is een besmuikte manier om te zeggen dat negers niet deugen en een verkeerde mentaliteit hebben.

      Als dit geen racisme is, wat dan wel?

     19. merlot

      ““Dominant heeft hier dus de betekenis van overwegend”

      Hilarisch.”

      Lao Tse onderstreept nog eens ten overvloede dat hij het begrijpend lezen niet beheerst. Het is eigenlijk best wel zielig. Door dit soort flaters heeft menigeen hem aangezien voor autistisch en ik denk dat dat zeker klopt.

      Dit soort mensen, die dus vanwege een mentale handicap niet mee kunnen komen in een open discussie, zouden een andere bezigheid moeten zoeken, al was het maar voor hun gemoedsrust.

      Maar nee, ze doen precies het tegenovergestelde. Discussiefora oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op dit soort lieden.

     20. Lao Tse

      Dominant betekent, zoals Baudet het bedoelde, dat de blanken dominant zijn, de macht hebben en de zwarten een ondergeschikte positie.
      Merlot besefte mogelijk dat die term een beetje ongelukkig was en zocht een verzachtende term die alleen meer betrekking heeft op het vormen van een getalsmatige meerderheid.

      Met dit versluierende taalgebruik wordt gepoogd racisme salonfähig te maken, zoals de dreigende immigratie van zwarte mensen een ‘homeopatische verdunning’ wordt genoemd.

      Het gedachtengoed van merlot is onversneden racistisch: blanken zijn moreel beter en intelligenter dan zwarten. Dat blanken een hoger IQ zouden hebben is een stelling die merlot hier ook al eerder met vuur verdedigde, zoals hij beweerde dat moslims op straffe van deportatie verboden moet worden publiek hun geloof te belijden en moskeeën moeten worden afgebroken.

     21. Peter Oudshoorn

      Dominant blank betekent inderdaad overwegend blank, Lola. Zelfs jij als volleerde draaikont en glibberaal kunt daar niets anders van maken.

     22. merlot

      “omdat hij meent dat mensen met een zwarte huidskleur een cultuur aanhangen met ‘een andere instelling, een andere mentaliteit en andere waarden’.”

      Ja, dat klopt in de meeste gevallen.

      Wou je dat soms ontkennen? Dan wordt het hoog tijd dat je eens een kijkje gaat nemen in de gebieden waar deze lieden vandaan komen.

     23. Peter Oudshoorn

      Merlot is in een staat van razernij vervallen en spuugt schuimbekkend zijn hele racistische verdachtmakings-arsenaal in het rond.

      Neem even een koude douche, Lola.

     24. Peter Oudshoorn

      En natuurlijk is de westerse, blanke cultuur superieur. Wil je dat soms ontkennen?

     25. merlot

      “Merlot besefte mogelijk dat die term een beetje ongelukkig was en zocht een verzachtende term die alleen meer betrekking heeft op het vormen van een getalsmatige meerderheid.”

      Ja, die term was inderdaad ongelukkig.

      Baudet is inderdaad (daar zijn we het zowaar over eens) een gemankeerd politicus. Hij moet nog leren zich te onthouden van uitspraken die zijn tegenstanders al te gemakkelijk tegen hem kunnen gebruiken. Waarschijnlijk leert hij het nooit.

      Maar waar het hier om gaat is dit: wat bedoelde Baudet nu echt?

      Jij en andere felle tegenstanders van hem interpreteren alles wat hij zegt zo negatief mogelijk.

      Net zoals ze dat bij Fortuyn deden en bij Trump doen. Dat is je reinste demagogie.

      De bottom line is dit: als de dragers van de Europese cultuur (en dat zijn nu eenmaal blanken) zich weg laten drukken door allerlei kolonisten en parasieten uit Afrika en het M-O, alsmede hun gedegenereerde linkse helpertjes (zoals jij) dan is het straks over en uit met het Europa zoals we het kennen, of eigenlijk: kenden.

     26. Lao Tse

      Dominant slaat op machtspositie en overwegend betreft een getalsmatige aanduiding, Oudshoorn.
      Blanken kunnen een meerderheid vormen in een samenleving maar hoeven daardoor nog niet dominant te zijn.
      In Zuid-Afrika bestond de bevolking overwegend uit zwarten maar was de minderheid van blanken dominant.

      Ik begrijp overigens goed dat merlot naar deze versluierende term zocht, gelukkig voelde hij nattigheid bij het gebral van Baudet die inderdaad blanken superieur acht en ze in een maatschappelijke dominante positie wil,houden.

     27. Lao Tse

      “En natuurlijk is de westerse, blanke cultuur superieur. Wil je dat soms ontkennen?”

      Q.e.d.

     28. Lao Tse

      “Stel dat de meerderheid getint en/of zwart wordt. Wat gebeurt er dan met de cultuur? Het valt te vrezen dat daar weinig tot niets van overblijft. “

      Mochten we nog twijfelen aan het hardcore racisme van merlot dan kan hij met deze tekst wel worden weggenomen.
      Hij sluit uit dat mensen met een getinte of zwarte huidskleur in staat zijn in de westerse cultuur te integreren en die voort te zetten en te ontwikkelen. De oorzaak moet genetisch zijn en houdt volgens merlot verband met de huidskleur.

      In die zienswijze blijven Obama en Umberto Tan primitieve inboorlingen die nooit westerlingen zijn geworden.

      Je waant je hier soms werkelijk in de 19e eeuw.

      🙁

     29. Lao Tse

      “Hij moet nog leren zich te onthouden van uitspraken die zijn tegenstanders al te gemakkelijk tegen hem kunnen gebruiken.”

      Begrijpt u wel? Niet het racisme van Baudet is het probleem, maar hij moet zijn racisme wat handiger verpakken.

      Als je bijdragen van Merlot overigens goed leest gaat hij in zijn racisme en islamofobie verder dan Baudet.

     30. ZiggyStardust

      Lao Tse, het moet verschrikkelijk voor je zijn. 14 eeuwen geleden was het zoveel beter dan nu.

    3. Meneer Boon

     Islamofobie is een onzinterm, neemt niet weg dat je dat natuurlijk wel gewoon kunt missive. Een fobie is namelijk een psychische angststoornis, de angst staat daarbij niet in verhouding met de dreiging.

     1. Lao Tse

      Islamofobie is een synoniem voor moslimhaat.

     2. ZiggyStardust

      Islamofobie is hoogstens xenofobie, maar meestal simpelweg rationele kritiek op de geloofsbeleving van de medemens.Het islamofobie label is daarom nogal een dooddoener, want voor dezelfde kritiek op christenen wordt ik nooit beschuldigd van christofobie.

      Mensen worden niet geboren als moslim, ze hoeven de rest van hun leven niet te leven als moslim. Het is uiteindelijk een keuze, die – en dat moet ik toegeven – door indoctrinatie best moeilijk gemaakt wordt. Dus doe nou niet alsof kritiek op het geloof kritiek op hun ‘mens zijn’ is, waar ze niets aan kunnen doen.

     3. Meneer Boon

      Citaat: Islamofobie is een synoniem voor moslimhaat.

      Onzin, dat heeft u zelf bedacht of laten bedenken. Ik plaats dat in exact hetzelfde rijtje als het zogenaamde klimaatontkennen, ook dat is pure lullificatie omdat men het klimaat, evenzeer als de zon, niet kan ontkennen.

      Ik bisseer: een fobie is een psychische angststoornis.

     4. Meneer Boon

      Wanneer men moslimhaat bedoelt moet men het ook als moslimhaat duiden. De opzettelijke verwarring ligt hem in het feit dat men de islam in bescherming wil nemen in de hoop dat men de moslims vredig stemt. Hiermee wordt kritiek op de islam gesmoord en onterecht bestempeld als een fobie, hetgeen een psychische angststoornis is.

      Men moet dus concluderen dat er onderscheid gemaakt dient te worden tussen de moslim als mens en de islam als ideologie. Wanneer er kritiek ontstaat op een ideologie is dat niet hetzelfde als de haat of de afkeer tegen de aanhanger van die ideologie. Door zulks als een fobie te bestempelen verbloemd men de opzichtelijke pogingen de islam buiten de discussie van kritiek te houden, iets dat onder de aanhangers van die ideologie gemeengoed is omdat hun profeet en verkondiger van de islamitische ideologie onfeilbaar wordt geacht.

      Islamofobie is een onzinterm die hier opzettelijk wordt gebruikt terwijl het bovendien kant noch wal slaat. De intelligente mensen onder ons gebruiken die term dus niet.

  2. van Urk

   Ik las ergens dat maar 340.000 Nederlanders tot het oorspronkelijk volk van Nederland behoort. Dat is slechts 2%. De overige 98% zijn buitenlanders of hebben buitenlandse voorouders.

   1. Garland S. tucker

    Bijna 70% heeft Spaans bloed, uit de tijd van de 80-jarige oorlog.

    Maar goed ook, anders waren we een dom inteelt-volk

    1. van Urk

     Beste Garland S. tucker, Voortaan wat met geloofwaardiger feiten mee aankomen i.p.v. zomaar iets uit de losse mouw te gaan schudden. 😉

     1. Roughwood

      Lekker goedkoop scoren Van Urk. Beetje Garland afzeiken, stoer hoor. U begint over het ‘oorspronkelijke volk van Nederland’. Kom dan ook zelf met de bronvermelding van de door u opgevoerde ‘feiten’ in plaats van het laffe ‘ik las ergens’…

     2. Lao Tse

      Ik ben ook wel benieuwd waar de heer van Urk dat getal van 340.000 vandaan heeft.

     3. van Urk

      Stond in een artikel van Ewoud Butter uit 2016.

   2. Mar

    “De overige 98% zijn buitenlanders of hebben buitenlandse voorouders.”

    Klopt, het leuke hiervan is dat zowel Wilders en vooral Baudet niet tot die 2% behoren.

  3. Siemien

   Uiteraard heeft Lao er geen probleem dat het volk wordt omvolkt, Lao is een echte islamknuffelaar die een schurft hekel aan Nederland heeft.
   Daarnaast laat Lao structureel zien dat hij een minderheid standpunt inneemt naast zijn zeer zieke gedachtegangen die Lao hier verspreidt.

 9. Jumping

  Inderdaad, de complete omvolking van West Europa ligt op schema.

  In 1954 is echter gesloten deuren, de aanzet gegeven.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1. Lao Tse

   Mijn stelling dat de extreem-rechtse omvolkingstheorie door veel reaguurders op DDS impliciet of expliciet wordt gedeeld wordt in deze draad bewezen.

   Doodeng.

   1. Dik

    Jouw warme gevoelens voor kleine kinderen en jouw support voor de stichting Martijn zijn doodeng.

    1. Siemien

     Nou dat is niet alleen eng maar ook zeer gevaarlijk voor kinderen in zijn omgeving

     1. Heinz

      Wat een armoe, om zo snel alweer uzelf complimentjes, gelijk, te geven…

   2. Lao Tse

    Ik denk dat het bombardement van de belachelijke laster van Siemien en Dik weer de hele dag zal doorgaan.
    De bedoeling is kennelijk dat ik DDS verlaat.

    Ze gaan dit wel winnen denk ik, het is op deze manier hier niet meer te harden.

    1. Siemien

     Belachelijke laster?!

     Het zijn terechte aantijgingen, je eigen kun je niet ontkennen.
     En het zou eens tijd worden dat je je biezen pakt met zieke gedachtegangen hier

     1. Siemien

      Eigen woorden

     2. Lao Tse

      Nee, Siemien, de idiote beschuldiging dat ik een p*dofiel zou zijn en p*doseksuele ideeën zou uitdragen mist elk bewijs en logica.
      Je hebt het, vanuit welke obsessieve gedachtegang dan ook, eenvoudig verzonnen.

      Het is triest dat zieke mensen zoals jij op DDS worden getolereerd.

     3. Dik

      De citaten van jouw hand, die ik zorgvuldig heb gedocumenteerd omdat ik oprecht vind dat jij gevaarlijk bent en hier niet thuishoort vanwege jouw dagelijkse (jarenlange) gestook, gezuig, blijven exact hetzelfde. DDS heeft er zelfs al voor gezorgd dat ze niet meer geplaatst kunnen worden, daarmee vermoed ik het spelen onder één hoedje of het hebben van belangen.

      Maar zoals gezegd, het staat eenieder vrij om de adverteerders te benaderen en ze op de hoogte te stellen van jouw walgelijke citaten en van degene die jouw steunen en beschermen.

      Dus ja, jij moet zo snel mogelijk van DDS afgegooid worden en zodra jij je kop opsteekt, dat is binnen twee reacties duidelijk, moet je er weer afgegooid worden.

      Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
      -Lao Tse-

     4. Dik

      Het is maandag en de adverteerders zijn wakker!

    2. Peter Oudshoorn

     “Ze gaan dit wel winnen denk ik, het is op deze manier hier niet meer te harden.”

     Dan moet dit het juiste moment voor jou zijn om definitief op te flikkeren van DDS. Doe ons dat plezier, ruigpoot.

     1. Lao Tse

      Kijk eens aan, de heer Oudshoorn sluit zich aan bij de laster van Dik en Siemien.

      Onthullend.

     2. Dik

      Opletten zuiger, het is geen laster! Het zijn jouw citaten en het is jouw gedrag die worden doorgespeeld naar de DDS-adverteerders.

     3. merlot

      “Kijk eens aan, de heer Oudshoorn sluit zich aan bij de laster van Dik en Siemien.”

      Lauwe Thee liegt weer eens. Nergens valt te lezen dat hij zich bij deze laster aansluit. Wel dat hij het toe zou juichen als jij verdwijnt. Dat zou dit blog inderdaad ten goede komen.

      Het is trouwens wel laster want uit niets blijkt dat Lauwe Thee een p*do is.

      Toch moet Lauwe Thee in de spiegel kijken want hij heeft zo ontzettend veel mensen zo zwaar beledigd dat ze op allerlei manieren terug gaan slaan, zelfs met laster.

    3. Veteraan

     Wat lees ik nu LT?
     Dat is wel een soort van reactie waard als uitzondering.
     Ga je nu vrijwillig na al die jaren strijden, gooi je nu al de handdoek in de ring.
     Terwijl zoveel mensen toch echt geboeid zijn door wat je verzint.
     Je kunt ons als hoofdtrol toch niet in de steek laten, wat moeten al die mensen die altijd op je reageren dan met hun frustraties ?
     Of ben je eindelijk terminaal en is dit een zgn waardig afscheid ?
     Ik hoop zelf het laatste maar niet elke wens wordt waarheid.

    4. dario

     Dat je dat zo snel inziet dat de hele club jouw hier niet moet mensenkennis is jouw niet vreemd nou W.I’m ajuuus he ……

    5. Meriadoc Brandebok

     Dik is continu verzocht te stoppen met het uithangen van het dictatortje – zelfs door mensen die aan zijn kant van het schoolplein staan. Hij is ervoor verbannen. Maar de boodschap lijkt maar niet aan te komen dat hij doorslaat. Inmiddels komt er geen zinnige bijdrage meer uit, voor zover hij overigens zinnige bijdragen kan schrijven, en is hij De Dagelijkse Standaard onder druk gaan zetten door adverteerders aan te schrijven met leugens.

     Werkelijk waar, je wordt er dood- en doodziek van. Geef dan nog maar liever andere trollen.

     Soms wenste ik dat ik het talent van Oudshoorn had om eens iemand de huid vol te schelden. Dan zou ik zeggen dat Dik een autistische vieze rat is. Als ik daar het talent toe had uiteraard.

     1. dario

      Sokpop maria branderop van lauwe thee denk dat dit wel zal helpen hahaahahhahahah flikker mafklapper

     2. Dik

      “met leugens.”

      Natuurlijk niet, het zijn citaten met links die door de adverteerders zelf nagekeken kunnen worden. Neem jezelf in de maling en ga je morgen beklagen bij de dominee, je bent bevangen door blindheid want je ziet niet wie je in bescherming neemt.

     3. Siemien

      Waarom verdedigd occult fantasietje Lao toch steeds, OF koestert de zeer warme gevoelens voor Lao’s ernstig zieke gedachtegangen

   3. Peter Oudshoorn

    ‘… extreem-rechtse omvolkingstheorie’: een duidelijker geval van framing moeten we op DDS nog tegenkomen.

    Doodeng.

 10. Garland S. tucker

  En DDS doet verontwaardigd over zoveel angstzaaierij…en bieden nu net dat soort mafklappers het podium om hun extreem rechtse gekkigheid te spuiten.

  Heeft de student van 27 wel door voor wat voor medium hij schrijft? Zo eentje waar gek rechts vol op het orgel kan en verstandige mensen verrot scheldt?

  1. dario

   Heeft de student van 27 wel door voor wat voor medium hij schrijft? Zo eentje waar gek rechts vol op het orgel kan en verstandige mensen verrot scheldt?

   JIj doet er wel aardig aan mee dat dan weer wel … mafklapper . jouw woorden he

 11. Ritter

  Als ik kijk naar de grote steden in Europa dan klopt die “omvolkingstheorie” wel.

  Het heeft niets met links of rechts te maken maar met de feiten.

  In veel grote steden van Europa ( en ook waar ik woon) is het op dit moment 50/50.

  Maar over pakweg 10 jaar zal het volgens de statistieken ongeveer 65% immigranten en de rest autochtonen zijn in mijn stad. En in bepaalde wijken van mijn stad zijn de immigranten al ver in de meerderheid.

  Tegenwoordig ben je volgens de media al een fascist en/of racist als je als autochtoon bezorgt bent om de gevolgen van de illegale massa migratie. En natuurlijk als je kritisch staat ten opzichte van de islam.

  De sympathie van de media ligt vooral bij de immigranten en moslims. Vandaar dat veel media de discussie over illegale massa migratie en islam monddood wil maken.

  En dat doen ze door je te beschuldigen van “racisme” en dat soort dingen.

  Ook in de VS is het zo.

  Trump begroet legale migratie maar wil de massale illegale migratie afremmen. Daarvoor word hij nu uitgemaakt voor “racist” door de media die in veel gevallen “open grenzen” promoot.

  1. Lao Tse


   Trump begroet legale migratie maar wil de massale illegale migratie afremmen. ”

   Dat is ook het beleid van de EU en de Nederlandse regering.

   Ik ben het daar ook volledig mee eens.

   1. Siemien

    Nee hoor jij wenst nog veel meer migratiestromen blijkt uit je betoog, migratiestromen betekent namelijk dat het niet stopt domoor

  2. Jumping

   Weet je Ritter, ca 2 jaar geleden is het thema OMVOLKING, VERWIJDERD VAN DE SITE VAN WIKIPEDIA.
   Wie heeft hier opdracht voor gegeven en of dit verzocht.?

   Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

   1. Beukman

    @Jumping
    Dan moet je eens zoeken op de discussiepagina’s van wikipedia, dan snap je waarom. De status van het woord is zeer omstreden. Er wordt volop over gediscussieerd door de bijdragers, maar zolang er niet de benodigde concensus bestaat, verschijnt het niet als lemma op wikipedia.

    Hieronder 1 citaatje in de discussie, zodat je ziet op welk niveau men erover praat.

    Hai Henri. Maar gaat het nou om het woordje ‘omvolking’ en mag Population transfer bijvoorbeeld wel? Of vind je dat het Engelse Lemma ook moet worden verwijderd? Het ‘woordje’ maakt mij persoonlijk niets uit, het gaat mij om de inhoud. Is de term ‘etnisch koloniseren’ wel goed? Dat wordt in het lemma kolonisatie gebruikt, bij de bespreking van de problematiek van de Oeigoeren. Wat is de goede term volgens jou? Ik wil daarnaast graag dat het lemma uitgebreid wordt met meer voorbeelden, zoals ook te lezen is bij het Engelse lemma. Maar de motivatie neemt wat af, gezien de notificatie. Deze discussie doet mij denken aan wat op het Engelse lemma te lezen is: ‘Millions of peasants are robbed of their farms and sent trudging along the roads with no more than they can carry: this is called transfer of population or rectification of frontiers. (Orwell)’. ‘Population transfer’ is nog een erg neutrale term (te neutraal volgens Orwell). Het als ‘Esoterisch’ beschouwen gaat m.i. nog een stap verder. Laat ik de vragen nog eens stellen (aangezien ik nog van jou, nog van Fred een concreet antwoord heb gekregen): Wat is er esoterisch aan de massa immigratie naar Tibet, waardoor de oorspronkelijke cultuur stap voor stap wordt vernietigd? Is het onzin wat de EU aangeeft over het breken van de eenheid van het Oeigoerse volk door de Chinese overheid? Is het een lemma waard? Loop je dan echt voor de (verkeerde?) troepen uit? Voor welke troepen loop je dan uit?

 12. Ritter

  Of de omvolkingstheorie nu klopt of niet………………………..het gevolg van de illegale massa migratie onder het mom van “vluchteling” heeft wel omvolking als gevolg.

  In de praktijk betekend massale illegale migratie grote onomkeerbare demografische veranderingen die al zichtbaar zijn in vooral de grote steden van Europa.

  Dat is nu. (2019)

  Neem dan de situatie over 20 jaar.

  Want de illegale massa migratie gaat gewoon door omdat het politieke establishment weigert effectieve maatregelen te nemen om deze illegale migratie te stoppen

  Dan zal niet alleen de grote steden maar ook kleinere steden “omvolkt” zijn.

  1. van Urk

   Grootste probleem is niet het zogenaamde omvolking van ons land (de meeste Nederlanders hebben een buitenlands achtergrond) maar overbevolking.

   1. Veteraan

    @ van Urk
    Ik weet niet wat je er precies mee wil duiden maar het gaat natuurlijk helemaal niet om wat voor DNA we in ons bloed hebben.
    Het gaat om een tsunami van werkweigeraars, moordenaars, verkrachters, Jodenhaters, dieven en kortom gewoon tuig.
    En dit voor 95% moslim met een kleurtje door de zon.
    Dus overbevolking is een punt maar als je de foute allochtonen verwijdert los je dit probleem ook meteen op.
    Normaal kan ik je reacties wel waarderen maar nu lijkt het erop alsof je de kant van de allochtonen en hun misbruik kiest ?
    Mee eens van Urk ?

    1. van Urk

     Heb ik beweerd dat ik aan de kant van allochtonen en hun misbruik sta? Ik ben het inderdaad met u eens dat ons land niet overbevolkt moet gaan raken met mensen die voor ons land eigenlijk niet nuttig zijn.

   2. M de ruyter

    Wacht maar tot jij sharia wetgeving in je wijk krijgt,dan piep je wel anders. Waarschijnlijk geef jij je zonder slag of stoot over.

 13. Veteraan

  Het is al te laat voor Nederland en grote delen van Europa of we moeten toch nog een burgeroorlog beginnen.
  Maar ja, de allochtonen zijn agressief, hebben veel meer wapens en geloven natuurlijk in hun 2e leven onder de hoede van Allah, met of zonder maagden.
  En ze weten dat hun aanpak werkt dus zijn ook niet bang voor confrontaties, dat zie je elke dag wel gebeuren, ze trainen al decennia om de macht over te nemen.
  Dus het enige wat we nu kunnen doen is of een verzetsdaad of verhuizen naar een land wat moslims en Afrikanen en ander tuig [en ja de foute 2/3 groep onder hun] niet toelaat maar alleen westerse mensen die wel willen integreren en rustig willen leven zonder de Tsunami aan criminaliteit van Arabieren en ander tuig.
  Gelukkig zijn er wat dit betreft genoeg mogelijkheden, zeker voor de 50+ onder ons die geen kinderen hoeven mee te sjouwen.
  Dus in het kort, bestel een bomgordel of verhuis.

  1. Lao Tse

   Een betere omschrijving van een gewelddadige extreem-rechtse omvolkingstheorie dan die Veteraan formuleert kan niet worden geleverd.

   DDS is een platform voor dit soort griezelige ideeën. In die zin is het artikel boven deze draad een tikkeltje hypocriet.

   1. Dik

    “DDS is een platform voor dit soort griezelige ideeën.”

    Vind je? De vraag is wat jij hier nog langer doet, vunzige smeerpijp! De enige die hier griezelige ideeën hebt ben jij! Zeven dagen per week en meer dan 12 uur per dag loop jij hier linksfascistisch te zuigen, te klieren en te treiteren, vuile taalnazi!

    En jou citaten, die ik zorgvuldig heb bewaard en overleg aan de adverteerders van DDS zodat zij er ook iets van mogen vinden, die liegen er niet om. Het koesteren van warme gevoelens voor kleine kinderen, het fantaseren over s*ks met kinderen aandoenlijk noemen, hopen dat IS blijft bestaan, God danken voor het feit dat Pim Fortuyn is afgeslacht, ik noem er maar een paar.

    Ik hoop oprecht en van harte dat DDS jou per direct van de site flikkert, maar ook dat ze al jouw volgende pogingen actief zullen blokkeren.

   2. Kristalix

    Het enige griezelige Lao ben jezelf. Ziende blind voor wat er in de samenleving gaande is. Veteraan heeft gelijk.

    Zonder enige twijfel komt er een toekomstig moment van ingrijpen. Waarbij we mogen hopen dat ze jou meenemen in de grote schoonmaak. Net als Islam ben ook jij en wat volk met jou schuldig aan de verloederende samenleving.

    Wellicht kun je hier als huistrol nog even verder. Onder het genot van minderjarigen. Het is echter net zo eindig als je vorige nicks hier op het forum.
    Pseudo intellect.

 14. Job Jansen

  1 op de 4 inwoners van Nederland is allochtoon. Welke omvolking?

  1. van Urk

   Niemand van Links heeft het dan ook nooit over het Coudenhove-Kalergi plan terwijl ze wel politici (waaronder Merkel) veel lof prijzen met het verdienen van de Europaprijs dat georganiseerd wordt door de Europese vereniging Coudenhove-Kalergi. Waarom bestaat er dan zo,n prijs of neemt men zo,n prijs aan als men Kalergi niet als uitgangspunt zien van de Europese droom? Ze nemen die prijs aan omdat zij uiteindelijk wel achter dezelfde droom lopen wat Kalergi nu eenmaal voor ogen had. Een Paneuropese Unie. Je ziet het aan de ontwikkeling van de EU hoe het op elk gebied steeds meer de vinger in de pap heeft. Kijk naar de kaart hoe Kalergi de wereld in de toekomst ziet en het klopt nog ook. In de Paneuropese unie staat Groot Brittanie los van Europa (Brexit) en heeft Europa macht over Noord Afrika (waarschijnlijk de enige oplossing in de toekomst om Afrikaanse migranten tegen te houden).

   1. Lao Tse

    De volgende ridicule complottheorie.

    Als de feiten je angsten niet ondersteunen kan een levendige fantasie je altijd nog de stuipen op het lijf jagen.

    1. Peter Oudshoorn

     Als je geen inhoudelijk weerwoord hebt, kun je het altijd nog framen als een complottheorie.

     1. Lao Tse

      Het Coudenhove-Kalergieplan is hier al vaak besproken door Beukman. Ga ik niet overdoen.
      Voor zover er al sprake was van een plan heeft die niets te maken met de extreem-rechtse complottheorie die er uit is gesponnen.

     2. Lao Tse

      ht*tps://joop.bnnvara.nl/opinies/graaf-coudenhove-kalergi

      Ter info voor de heer Oudshoorn. Als de feiten u niet bevallen kunt u altijd nog de bron diskwalificeren.

     3. van Urk

      Het gaat er niet om of het nu om een plan gaat of niet. De droom van Kalergi komt gewoon uit via een onverwachte hoek. En de EU laat dat gewoon toe.

    2. van Urk

     Het feit is dat Coudenhovi-Kalergi daadwerkelijk in levende persoon heeft bestaan en veel politici hem kennen. Net als Hitler. Sommige gedachtegoed blijven doorschemeren om het als uitgangspunt te gaan gebruiken voor hun doelen. Als ik Verofstadt hoor spreken of de andere EUcraten dan denk ik aan hem. Deze uitspraak uit de mond van Kalergi spreekt boekdelen: “De toekomstige mens zal van gemend ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidene volkeren met een verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.” Diversiteit, verdwijnen van vooroordelen, herverdeling van Afrikanen en Aziaten in Europa zijn de hoofdpunten volgens de linkse agenda die wij tegenwoordig tegenkomen. Precies wat Kalergi voorspeld heeft.

     1. Lao Tse

      Coudenhove-Kalergi moest vluchten voor de nazi’s, van Urk. Waarom zou dat zo zijn?

     2. van Urk

      Misschien met het oog van de problemen die wij nu beginnen te zien in Europa?

     3. Peter Oudshoorn

      Kalergi moest waarschijnlijk voor de nazi’s vluchten omdat hij predikte dat “de toekomstige mens van gemend ras zal zijn”, terwijl de nazi’s een zuiver Arisch ras nastreefden. Denk je ook niet Lola?

     4. Lao Tse

      “Wolf in schaapskleren
      Het is op het eerste gezicht buitengewoon bizar dat paranoïde rechts juist deze man tot de gebeten hond maakt en de spil in krankzinnige samenzweringstheorieën. Hij stond immers pal voor de conservatieve waarden zoals die in de meeste Europese landen tot ontwikkeling kwamen. Bij een nadere observatie vallen je de schellen van de ogen. Het is exact daarom. Ze beschouwen hem als de wolf in schaapskleren. Richard von Coudenhove-Kalergi was het tegendeel van een marxist of een cultureel marxist zoals ze in extreem-rechtse kringen zo graag zeggen. Hij was een graaf. Hij was de vleesgeworden aristocratie. Hij was een vroom katholiek. Tegelijk echter stond hij door zijn afkomst, zijn gemengd Europees-Aziatische identiteit – boven de nationalistische kortzichtigheid. Hij liet zien hoe een behoudende geest en de wil tot nauwe Europese samenwerking wel degelijk konden samengaan. Daarom riep juist hij de rancune en de haat op van het plebejische racisten- en fascistengajes uit zijn tijd. En nu nemen hun geestelijke erfgenamen die draad van haat en domheid weer op.”

     5. Beukman

      Vast ook @Peter, maar vooral vanwege het politieke gevaar. CK was een anti-nationalist, die wees op de gevaren van het nationalisme. Hij ijverde voor samenwerking tussen Europese landen om een nieuwe wereldoorlog te voorkomen. Uiteraard moesten de nazis daar niets van hebben. Gelukkig zijn na WOII een aantal van zijn ideeën alsnog verwezenlijkt.

   2. Beukman

    Het is zaterdag, dus @Urk haalt weer een paar ouwe complottheorieën uit zijn schuur.

    Coudenhove-Kalergi heeft een paar jaar na WOI de Pan-Europese Unie opgericht in een poging om een volgende Wereldoorlog te voorkomen. Die Unie werd later door de nazis verboden.

    Gelukkig zijn veel van de ideeën van CK later alsnog overgenomen bij de vorming van de EGKS, kort na WOII. Hierbij zijn een aantal landen economisch en politiek van elkaar afhankelijk gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een ongekend lange periode van vrede bij de aangesloten landen.

    Van CK wordt tegenwoordig een karikatuur gemaakt door complotdwazen. De man verdient een standbeeld.

    1. van Urk

     “Gelukkig zijn veel ideeen van CK later alsnog overgenomen bij de vorming van de EGKS, kort na de WOII.” En wat loop ik hier nou juist te verkondigen? Nu staat het idee omvolking in de planning. Vraag het maar aan Ursula von der Leyen.

    2. van Urk

     Een verenigd Europa zonder Groot Brittanie is ook van een idee tot een feit geworden. Zo had Kalergi dat ook voor ogen. Een Paneuropa zonder de UK. Net als vele zaken die er in Europa afspelen. Het idee van vroeger moet je uiteindelijk toch zien als een plan.

    3. Beukman

     In tegendeel @Urk, CK meende juist dat GB essentieel was in zijn gewenste Pan-Europa. Niet voor niets klopte hij na WOI mede aan bij de Britten. Hij beschouwde Engels zelfs als de meest geschikte tweede taal.

     En wat zuster Ursula betreft: die wil Europa niet omvolken, maar meer vat zien te krijgen op de migrantenstromen. Ik hoop dat je die twee dingen uit elkaar weet te houden.

 15. musicmaniac

  Heel Den Haag zuidwest [4 wijken], Transvaal, Schilderswijk, Laak kwartier, Spoorwijk en Moerwijk. Dat is ruim de helft van Den Haag, waar je eigenlijk zonder paspoort niet meer binnenkomt. Deze zijn namelijk bezet door de moslimbevolking. Negen grote wijken in totaal, waar geen autochtoon meer woont. En dan praat ik alleen maar over één stad. Het aantal moskeeën? 21 Stuks. Meer dan kerken. Hoe bedoel je omvolkingstheorie? Het is allang geen theorie meer, maar werkelijkheid. Dat er [bijna] geen moslims in Friese en Groningse dorpjes zitten is niet meer dan normaal. Want moslims zoeken elkaar in grote getale het liefst op in grote steden. Waar de stedeling onder moet zuchten, hebben ze in kleine dorpjes nergens last van. Dat houdt het landelijke gemiddelde nog een beetje op niveau. Maar alle allochtonen in de grote steden bij elkaar is al genoeg voor een staat apart.

  1. Lao Tse

   “Dat is ruim de helft van Den Haag, waar je eigenlijk zonder paspoort niet meer binnenkomt. Deze zijn namelijk bezet door de moslimbevolking. “

   Soms is islamofobie ook semantisch een correct woord. Het gaat echt om irrationele angst.

   1. Mars020

    Wat klopt er niet in het verhaal?. Een pleurishekel hebben aan getto’s vol met kansparels is geen angst. Jij bent overal tegen op DDS, dus ben je eigenlijk overal bang voor. Trollen zijn eigenlijk allemaal schijtbakken, die partij kiezen voor moslims. Dat is namelijk de weg van de minste weerstand. Dus ga jij maar lekker kleine kotertjes spotten in Ballorig en bemoei je niet met volwassen zaken.

   2. Meneer Boon

    Citaat: islamofobie

    Islamofobie is een onzinterm die hier opzettelijk wordt gebruikt terwijl het bovendien kant noch wal slaat. De intelligente mensen onder ons gebruiken die term dus niet.

  2. Korporaal Monty

   “Negen grote wijken in totaal, waar geen autochtoon meer woont.”

   Eigenlijk net als in de Amerikaanse stad El Paso waar ruim 80% allochtoon is.

   Hoe krijg je al die mensen weer weg?

  3. ZiggyStardust

   Musicmaniac, het doet me denken aan van Kooten en de Bie, de tegenpartij, met hun indeling voor Nederland. Was ooit grappig bedoeld, helaas is door wegkijk beleid werkelijkheid geworden. Je hebt inmiddels Turkse wijken en marrokaanse wijken in verschillende steden in Nederland, waar als je er doorheen loopt je jezelf in het buitenland waant. Van integratie is geen sprake, en Nederlands is er meestal ook niet de voertaal. Kwam regelmatig in Brussel, in de wijk Laken. Daar is het net iets minder erg dan in Molenbeek zeg maar. Maar dit staat ons ook te wachten ben ik bang. Totale wetteloosheid en vrouwen die niet meer veilig over straat kunnen, behalve in hoofddoek of totaal gesluierd.

 16. Korporaal Monty

  “Omvolking”

  Met andere woorden, als wij niet goed oppassen eindigen wij net als de indianen van Noord-Amerikaan in reservaten of worden we uitgemoord.

  Hoe kunnen we ons hier tegen verzetten?

  1. Rosasolis

   Korporaal Monty. De meeste indianen van Canada wonen nu in de steden en dorpen.
   Als kind had ik velen in mijn klas. Toen ik mijn eind-diploma kreeg van de universiteit van Toronto, was er 2 indiaanse meisjes die mijn vriendinnen voor 6 lange jaren waren.
   Een van een Huron en de ander was een Irquois. Wat zagen mooi uit in hun originele klederdracht, tijdens onze diploma uitreiking. In Canada is er geen rassen discriminatie
   tegen de indianen.

   1. Korporaal Monty

    “In Canada is er geen rassen discriminatie tegen de indianen”

    In de USA is het toch anders afgelopen met de autochtone bevolking.

    En als wij dus niet goed opletten ondergaan wij hierin Nederland straks hetzelfde lot. Begrijp ik uit vele reacties op dit forum.

   2. van Urk

    Nog nooit van de Oka crisis in Canada gehoord, de armoede onder de Canadese indianen of de 1200 Indiaanse vrouwen “die zomaar verdwenen.” Ondanks de 150 jarige bestaan van Canada valt er voor de inheemse bevolking weinig wat te vieren.

    1. Rosasolis

     @van Urk. Ik weet veel over de indianen in de reservaten in noorden provincie Manitoba. Mijn vader was apotheker van beroep en moest van naar de hoge noorden reizen om medicijnen af te leveren aan de artsen. Mijn pa bleef bij te artsen overnachten, en de verhalen die hij hoorde over vrouwen discriminatie binnen de reservaten waren vreselijk. Ook was de armoede het gevolg van de
     mannen in de reservaten. Ieder keer dat zij geld op hun bank rekening kregen,
     gingen de mannen ALLES eruit halen, om na de slijterij te gaan om whisky te kopen. Dan was er niets meer over voor het gezin.

   3. ZiggyStardust

    Rosalis, ik meen toch dat er in Canada de laatste tijd wat ophef is wat betreft de omgang met indianen. Lees dit artikel in NRC van 3 juni 2019 maar eens. ‘Canada negeerde massale moord op inheemse vrouwen’

   4. Stanly2000

    Rosasolis,
    Waarom biedt Trudeau dan zijn excuses aan.
    Volkskrant:”Trudeau excuseert zich bij VN voor Canada’s behandeling van indianen en Inuit: ‘Wij schamen ons diep’.”

    1. Rosasolis

     @Stanley2000, Kunt u over de bron van deze artikel schrijven?

  2. Lao Tse

   🙂

 17. Rosasolis

  Omdat de problemen steeds erger in Afrikaanse landen worden, vluchten ze massaal naar Europa. Wetenschappers hebben enkele dagen geleden bekend gemaakt dat als er nu geen of weinig maatregelen tegen de snel groeiende problemen worden genomen zal de hele wereld onder honger lijden rond 2050. Inclusief Europa. Wetenschappers waarschuwen tegen overbevolking, extreme temperaturen en droogte. De enige manier om de Afrikaanse landen te redden is de bevolking heel veel hulp met de landbouw te geven. En gratis condooms te geven. Er zijn met al die illegale migranten die binnen Europa komen, veel gevaren behalve islam terrorisme: er heerst extreem gevaarlijk, besmettelijke ziektes zoals: cholera, TBC, en nu vooral Ebola. Dit zeer besmettelijke ziekte dat nu heerst in Congo, is snel in de buurlanden aan het verspreiden. Heeft alle ziekenhuizen in EU landen genoeg geisoleerde kamers?
  Zoals het nu gaat moet geen illegalen naar welke land dan ook worden binnengelaten, voordat zij een volledige medische controle hebben gehad, dagelijks voor tenminste
  een week. Ze zijn nu allemaal een gezondheid’s risico voor al onze bevolking.

  1. ZiggyStardust

   Wat betreft ebola valt het nogal mee. Daar hebben we hier nog niet meet te maken gehad. Tbc is echter wel een groeiend probleem aan het worden. Ik kan me de uitbraak van Sars in 2003 nog herinneren. De moeder van iemand die ik ken werkte toen op de longafdeling in een ziekenhuis in Tilburg, en die vertelde dat er maar 6 longmachines/kamers in totaal in alle Brabantse ziekenhuizen waren die nodig waren voor de behandeling van deze ziekte. Mocht er een ziekte zoals de pest of ebola hier de kop opsteken, dan zal dat zeker een probleem opleveren met het aantal beschikbare quarantaine ruimtes en de beschikbare voorraad medicijnen. Alleen dit feit is al genoeg reden om illegale migratie tegen te gaan. Bij gecontroleerde migratie kun je de zieken er nog uitpikken.

  2. HEM

   Geef de Afrikanen dat waar ze behoefte aan hebben: Condooms en de Pil.

 18. Korporaal Monty

  ‘Omvolking’, in de toekomst zal de aarde bevolkt worden lichtgetinte mensen t.g.v. liefde. Veel mensen kijken verder dan kleur en religie.
  Er zullen nog wel plekken op de aarde zijn waar mensen zich zullen vastklampen aan hun kleur of religie. Maar die zullen uiteindelijk ook uitsterven als gevolg van inteelt omdat ze verplicht zijn binnen hun steeds kleiner wordende samenleving zich voort te planten.

 19. Ben-NIET-Groen-L

  Omvolking…..het is gewoon zo, 9 van de 10 x als ik m’n voordeur uitstap kruist mij zo’n vuilniszak, brabbelend in haar eigen Arabische taaltje bezakt met plasticzakken tegen haar man die 5 a 6 meter voor haar loopt vanwege …ja wat, stank, schaamte, slavendrijverij, lelijkheid?

  1. Korporaal Monty

   “9 van de 10 x als ik m’n voordeur uitstap kruist mij zo’n vuilniszak,”

   Dan heb je niet zo’n beste buurt uitgekozen om te gaan wonen.
   Volgens mij hebben de meeste Nederlanders deze ervaring niet.
   Die komen gewoon Nederlanders tegen als ze de voordeur open doen of in de supermarkt staan.

   1. Ben-NIET-Groen-L

    Korporaal Monty

    Ik woon in een bovenste beste en rustige buurt, daar zal het niet aan liggen en ook wonen er geen vuilniszakken in mijn buurt, maar des te meer daar buiten ben vrees ik bang die hun weg vinden door mijn wijk.

    1. Korporaal Monty

     “bovenste beste en rustige buurt, daar zal het niet aan liggen en ook wonen er geen vuilniszakken in mijn buurt,”

     Toch vreemd dat 9 van de 10 keer er een brievenbus voor je deur langs schuifelt.

     1. Lao Tse

      Mogelijk is er sprake van een grote verbeeldingskracht. Mensen met fobische angsten zien zaken die andere mensen niet zien.

  2. Lao Tse

   Mogelijk woont Ben in Bagdad.

 20. JFU

  99% van alle media is links of extreem links. Ze blijven hun leugens herhalen,tot dat ze zelf geloven dat ze de waarheid spreken.

  1. Erkenbrand

   Idem dito de twee notoire leugenaars alhier, te weten Lauwe Thee en zijn buddy Beukman blijven maar verkondigen dat de omvolking niet plaats vindt, maar een ieder kan zien wat er in de steden gebeurt, het ziet met recht zwart van het volk wat hier niet thuis hoort, als we geen keiharde maatregelen nemen zijn we zwaar de klos binnen afzienbare tijd.

   1. Meneer Boon

    Inderdaad Erkenbrand, dergelijke figuren houden meestal niet van de feiten. De cijfers zijn echter duidelijk en eenvoudig terug te vinden.

    Als voorbeeld neem ik Rotterdam, voor de andere Randstadssteden geldt ongeveer hetzelfde. Inwoners met een migratie-achtergrond worden onderverdeeld in westers en niet-westers op grond van hun geboorteland.

    – Westers 24,9%
    – Marokkaans 13,6%
    – Antilliaans 7,6%
    – Surinaams 16,2%
    – Turks 14,7%
    – Overig (dus niet westers) 23,1%

    allecijfers.nl/gemeente/rotterdam/

    Hierbij opgeteld geldt nog dat allochtonen gemiddeld veel meer kinderen krijgen dan de westerse medemens. De som in de toekomst houdt in dat het aantal allochtonen (omvolking) dus zal toenemen, en in de verdere toekomst extreem zal toenemen omdat niets erop wijst dat hun aantal zal afnemen.

 21. HEM

  Eerst werden de volkswijken ingenomen (en uitgeleefd) door onze “gast”arbeiders, en nu blijkt dat onze “gasten” voor eeuwig op visite blijven, begint er een nieuwe fase in het wegdrukken van de autochtone bevolking.
  In straten worden een paar huizen gekocht en de buurt wordt verpest door dikke schommels met een hoofddoek en verdomd irritante kinderen, die opgevoed worden met de gedachte, dat de buren minder zijn dan een varken.
  Vervolgens wordt er geen huis meer verkocht aan een autochtoon (of deze nu wordt gewaarschuwd door de makelaar of niet). Wie het “omvolken” noemt wordt racist genoemd, maar heeft wel gelijk.

 22. Mars020

  De linkse trollen zijn weer aardig actief vandaag op DDS. Joop.nl zal ze wel missen?..

  1. toetssteen

   @Mars
   Trololo heeft tot nu toe ergens na vier uur wat gemodereerd. De helft zit nog in de wacht, maar dat smijt hij na drie keer geeuwen in de virtuele prullenbak.

 23. Kapitein Haddock

  Volkskrant???
  Zegt genoeg! Grootste leugen krant van West-Europa!

 24. Politiek Profeet

  Je zou bijna depri kunnen worden door zoveel onbenul op de site,zoveel meningen,verwensingen,terwijl ieder weldenkend en normaal opgegroeid mens in Nederland kan zien…als je tenminste wilt zien/kunt zien en het verstandelijk vermogen hebt om ziende te kunnen begrijpen…dat Nederland overspoelt word/is door niet nederlanders,m.a.w. ALLOCHTONEN,terwijl de meesten van die soort….MOSLIMS zijn.
  Wil je het niet zien
  Kun je het niet zijn(beperkt zichtvermogen?)
  Begrijp je niet wat je ziet?(opname psychiatrie gewenst)
  Onleefbare wijken in de grote steden
  No go gebieden waar orde en gezag niet meer gelden
  Moslimpartij in de tweede kamer
  Openbaar ministerie die krampachtig moslims niet wenst te vervolgen of in zeer geringe (straf)maat
  Wetten die niet gehandhaafd gaan worden vanwege moslimgeweld!

  1. Lao Tse

   “Onleefbare wijken in de grote steden
   No go gebieden waar orde en gezag niet meer gelden”

   Op welke wijken doelt onze profeet?

   1. Mars020

    Geachte linkse trol, dat jij in een provincie woont en alleen maar Nederlanders tegenkomt, houdt niet in, dat het overal het paradijs is. Amsterdam Slotermeer, lijkt op Teheran, maar Osdorp, Noord, Oost, De Baarsjes enz, zijn net zo erg. Ik zou zeggen, kom eens uit je dorp en ga eens zo’n wijk in. Aan het aantal schotels, boerka’s, baarden, nektasjes, bontkragen, vuilnis, waterpijphokken, moskeeën, hangtuig enz, herken je de buurt. Ga daar gezellig met je vriend hand in hand wandelen en we spreken elkaar later weer op DDS. Uiteraard na je herstel natuurlijk.. Ze voeren daar namelijk op een andere manier een discussie, dan jij gewend bent.

    1. Lao Tse

     De bewering was dat die wijken onleefbaar zijn, no go area en orde en gezag niet meer gelden.
     Dit geldt voor geen van de wijken die je noemt.
     Dom gelul dus.

     1. merlot

      Kennelijk is Lao Tse sinds de vroege jaren 80 niet meer in dergelijke wijken geweest.

      Hij en z’n enige gezelschap (een goudvis) zijn al jaren niet meer met de buitenwereld in contact geweest.

     2. Lao Tse

      Ik woon in de Randstad, merlot, en ken alle wijken die werden genoemd redelijk goed.

      Jij woont al 30 jaar niet meer in Nederland.
      Is het dan niet een tikkeltje aanmatigend mij ervan te betichten Nederlandse steden niet te kennen?

 25. Bes Tolen

  Marija. Dat plan uit 1975 is er m.i. nooit geweest. Dat zou Den Uijl niet geaccepteerd hebben. Het zou trouwens wel veel beter zijn als de kabinetsverslagen uit die tijd nu eindelijk eens volledig openbaar zouden worden. De huidige termijn van geheimhouding is veel te lang en het leidt tot allerlei speculaties waarbij de echte oorzaken en veroorzakers buiten schot blijven. Vijfentwintig jaar is lang zat. Dat dan nog veel lieden uit die vroegere tijd nog leven, kan op de koop toe genomen worden. Wat is het belangrijkst? De waarheid leren kennen. Maar die mogen we nooit weten. Smerig.

 26. J.Rademaker

  De volkskrant ( welk volk ) beschrijft de filosofie en het toekomstbeeld van de redactie.
  Dat lezen de 200.000 abonnees kennelijk nog.

 27. Bes Tolen

  Het politieke beleid is er op gericht de autochtone bevolking te duperen. Anders niet. Duidelijk dus. Islamisering zie je ook bij huwelijken. Hier telt de Nederlandse cultuur in de regel niet maar die van de buitenlandse partner. Veel Nederlandse vrouwen worden door autochtone Nederlanders bewerkt om met een legale, ja zelfs illegale vreemdeling te trouwen. Dat gaat al jaren zo. In de gemeente waar ik woon lopen er ook zo rond. Dat wil zeggen, dat de inmiddels gescheiden Nederlandse hier een huurwoning heeft en waar de voormalige echtgenoot zit, is de vraag. Mogelijk in Engeland. Daar nu legaal natuurlijk. Die vrouwen, die er in trappen zijn vaak christelijk, en bewerkt door een kerkenraadslid, die zijn vrijwilligerswerk zo gestalte geeft.
  De politiek verraadt ons toch aan alle kanten. Dat zie je ook met het verongelukken van de MH17. Het is schande dat onze regering niet echt voor de nabestaanden op komt en het in gebreke blijven van Oekraïne accepteert zonder er één woord aan te wijden. En wat te denken van de Q-koorts. Dat wordt onvoldoende belicht. Dat is hier waarschijnlijk het dekken van de multicult.

 28. Vrijedenkert

  Het begrip “omvolkingstheorie” is fout maar wel is er sprake dat de elitaire en bestuurlijke bovenlaag via immigratie de verschillende volkeren en verschillende culturen zoveel mogelijk met elkaar willen vermengen dus assilimeren!

  Coudenhove-Kalergi plan, Paneuropese Unie, plannen voor een Verenigd Europa en de daarbij horende vermenging van verschillende volkeren!

  Bekende uitspraken:
  De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.

  Dit is geen onzin en dit heeft veel steun onder de Eurofiele elitaire bestuurlijke bovenlaag die vaak ook fanatisch aanhanger zijn van een EU als federatie of superstaat.

  De radicale Islam maakt hier op zijn beurt juist weer misbruik van om via indoctrinatie, infiltratie, manipulatie, intimidatie, en massale immigratie en propaganda hun religieuze totalitaire ideologie wereldwijd op te dringen aan andersdenkenden en andersgelovigen om zo wereldwijd een Islamistisch bestuur met wetgeving te realiseren!

  1. Veteraan

   @ Vrijedenkert
   Goed stuk, complimenten

  2. Lao Tse

   De mensheid is nu al zodanig van gemengd ‘ras’ dat je niet meer van mensenrassen kunt spreken.
   Mensen die denken in termen van rassen zitten vast in een infantiele denkwijze uit de 19e eeuw.

   1. Siemien

    Aldus kinderliefhebber Lao, die zich ondanks de problemen van verdeel en heers zich blijft inzetten om zijn warme sympathieën voor de islam hier te etaleren.

    1. Job Jansen

     Ja Siem, Ernst stond zeer waarschijnlijk ook met een gele boerka flyers uit te delen voor P.edo pride

   2. Job Jansen

    Gelukkig bestaat er nog wel zoiets alszijnde blanke ras. Het blonde ras met blauwe ogen, de oorspronkelijke bewoners zijn een minderheid.

    1. Lao Tse

     Nee hoor, dat is biologische onzin.

     1. Peter Oudshoorn

      Jij mag het biologische onzin vinden, daarin sta je alleen. Voor ieder ander bestaat er gewoon het blanke ras met blauwe ogen en blond haar.

     2. Lao Tse

      Even googelen op mensenrassen en de eerste pagina van Wikipedia haalt je al uit de droom, Oudshoorn: “De indeling van de mensheid in verschillende menselijke rassen is in de antropologie de groepering van mensen in verschillende categorieën op basis van uiterlijke en genetische kenmerken. In het verleden werd de term ook in de biologie gebruikt. Biologisch gezien bestaan er naar hedendaagse inzichten binnen de soort Homo sapiens echter geen rassen[1][2][3] en algemeen gelden dergelijke indelingen in de wetenschap als verouderd”

     3. Peter Oudshoorn

      Het interesseert me geen flikker wat jij en Wikipedia daarover zeggen, Lola. Ik kies er voor om rassen te benoemen naar uiterlijke kenmerken en spreek dus over het blanke ras: mensen met blanke huid, blauwe ogen en blond haar.

      Toedeloe.

     4. Lao Tse

      Je bent niet de enige hier, beste Oudshoorn, die zich geen flikker aantrekt van wetenschappelijke inzichten maar stug doorbabbelen in hun eigen bigotte denkraampje.

      Van mensen zoals jij moeten racisten en klimaatsceptici het hebben. Je kunt er zelfs zetels mee in de Tweede Kamer verdienen.

     5. Peter Oudshoorn

      Keurig verwoord, Lao. Zo is het helemaal. Leve het blanke ras met hun superieure cultuur 🙂

     6. merlot

      Het ligt niet zo simpel als Lauwe Thee wil doen geloven. Google bijvoorbeeld op “NOVA, Does Race Exist” en je ziet dat hier wel degelijk wetenschappelijk debat over is:

      “The concept of race is one of the most intellectually and emotionally charged subjects, not only in society but in science as well. NOVA Online asked two leading anthropologists, Dr. Loring Brace of the University of Michigan and Dr. George Gill of the University of Wyoming, who fall on either side of the debate about whether race exists in biologic terms, to state their points of view. Regardless of where you stand on the issue, we think you will find their arguments well-reasoned and thought-provoking.”

      Om racisme te bestrijden dacht men er goed aan te doen om simpelweg te ontkennen dat rassen bestaan. In dit tijdperk waarin de wetenschappelijke integriteit onder grote druk staat zijn er altijd wel wetenschappers te vinden die willen liegen voor “het goede doel”.

      En mensen die niet goed nadenken, zoals Lauwe Thee, slikken het allemaal.

      Wie denkt dat rassen niet bestaan moet eens naar de sportwereld kijken. Zo is een neger per saldo een veel betere hardloper dan een blanke en is het bij het zwemmen andersom. Dat verschil in natuurlijke aanleg is genetisch bepaald. Raciaal dus.

     7. Siemien

      Weet je wat biologische onzin is! Mensen die denken dat ze in een verkeerd lichaam zitten.

   3. Peter Oudshoorn

    Wie googelt op ‘De kunst van het niet doorsnijden’ ziet een foto van Lao Tse: eenieder kan dan zelf zien dat dit lid van de Josti Band inderdaad een mengeling is van de onderlaag uit verschillende rassen. Kenmerken: een scheve bek, zielloze ogen, gleuven, vouwen en strohaar.

    1. Lao Tse

     Ben even gaan kijken, Oudshoorn, maar het betreft op die, interessante, site niet Lao Tse maar ene Zhuang Zi.

     Geloof wel dat het tijdgenoten waren.

     1. Peter Oudshoorn

      Nee hoor, het is de site van jou, van W.i.m. H. dus, met vermelding van volledige adresgegevens.

     2. Lao Tse

      Nee, lieverd, die fabel is al zo oud als ik op het internet verkeer. Ik denk dat die brave man al vaak bezoek kreeg van tuig van jouw kaliber.

      Je bent overigens in staat nog dieper te zakken dan ik voor mogelijk hield. Mijn intuïtie bedroog me niet.

     3. Peter Oudshoorn

      Je kwaadheid verraadt je, Lao H. Kon je je zelfbeheersing weer niet bewaren? Toch een van je kwaliteiten naar Rijnlands Model zoals je zelf naar voren schuift.

     4. Lao Tse

      Ik ben niet kwaad, Oudshoorn maar heb wel met je te doen.

      Wat een leven, kerel!

     5. Dik

      De aandoenlijke doet nu een digitaal plasje onder een andere naam.

 29. rujoleki

  Zolang de meeste Nederlanders meer houden van de islam en de asielparasieten zal het nooit meer goed met ons land komen. Onze kinderen en kleinkinderen gaan een vreselijke tijd tegemoet dankzij het verraad van de Nederlanders.

 30. Bolkestein

  Kan iemand mij overtuigen wat nut en noodzaak is van aanhoudende massaïmmigratie vanuit (Noord-)Afrika en vanuit West-Azië met als gevolg dat ons continent wordt omgevolkt en ons continent steeds meer Afrikaniseert, Arabiseert en Islamiseert? Het kost ons alleen maar geld en we krijgen er alleen maar ellende voor terug. Ons continent verwordt dan tot zo’n zelfde shit hole. Willen de gesubsidieerde linkse deugmensen en trollen hier eventjes uitleggen wat hier humaan aan is en waarom wij hiertoe moreel verplicht zijn?

  1. Siemien

   Bilderberg agenda.

 31. Siemien

  Helemaal geen theorie, tenzij je natuurlijk blind bent en vooral doof

 32. Kristalix

  De signalen uit onze samenleving en die uit ons omringende landen is volledig genegeerd. Het is duidelijk dat islam problemen geeft. Landsbestuurders grijpen niet in. Overbodig Brussel geeft geld uit aan een watertaxi die economische vluchtelingen naar Europese bodem. Volk wat moskeen bouwt en tradities en cultuur in Nederland ondermijnt. Ondertussen zijn er moslim enclaves in diverse steden in Nederland. Van integratie is weinig tot geen sprake. Geweld in asiel opvangcentra schering en inslag, waar nauwelijks ingegrepen wordt. Een goed recept voor een burgeroorlog als de Nederlandse burger de macht niet terug neemt.

  Schorem uit politiek Den Haag? Pek en veren en kortwieken. Uit de EU. Stevige maatregelen tegen islam. Moskeeen en moslim scholen sluiten. Geweld uit deze groep is enkele reis patria.

  Figuren als in partijen als Denk. Het land uit. Korte metten met figuren als pleeborstel Simons en anderen die denken de bijl in cultuur en traditie te kunnen zetten, enkeltje patria.

  Dan zijn we al een heel eind.
  Nederland terug aan de Nederlanders.

 33. Jack Flash

  Dit is al heel lang aan de gang.Alleen deze andere”unconvinient truth” begint bij grotere aantallen mensen door te dringen.Ook dankzij sociale media.Dat heeft de “elite” onderschat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.