Miljonair Richard Gere bemoeit zich met bootmigrantenbeleid

Miljonair Richard Gere bemoeit zich met bootmigrantenbeleid

Tweet Geert Wilders direct nadat zijn Twitterblock werd opgeheven.

De acteur en multimiljonair Richard Gere laat zich van z'n meest deugende kant zien! Daar staat 'ie dan op een bootje, tussen de asielzoekers, een beetje te miepen over ruimhartiger asielbeleid...

Via de link vindt u het filmpje:

Gere komt er ook niet zo makkelijk mee weg. De reacties op Twitter staan vol met suggesties dat hij misschien zelf maar wat migranten op moet nemen in één van z'n huizen. Het is überhaupt al raar dat een acteur even zo'n kwestie denkt te kunnen beslechten met een filmpje. Mooi makkelijk om even van buitenaf je te gaan mengen in een kwestie die jezelf weinig aangaat en waarvan je nooit de consequenties zult ervaren.

Gelukkig trekt de gouden ketting van één van de migranten op de achtergrond, net zoveel aandacht als Richard Gere zelf. Het is ook niet echt handig om een miljonair op een schip te laten bedelen om geld, terwijl zo'n migrant met een klomp goud om z'n strot een beetje semi-agressief in de camera kijkt en continu z'n lippen likt. Toen ik dat zag wilde ik al helemáál niet meer doneren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer